Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Hon na prezidenta? Psi štěkají – karavana jde dál...

17 komentářů

Vera Diblikova
15. února 2024 • 14:20
Kdopak je u vás pes, pane Mertlík? A co veze ta karavana?
giorgio287
15. února 2024 • 11:30
Myslící lidi ten bolševický šašek z hradu nezajímá. Zajímat se o rudého rozvědčíka, řízeného současně z Moskvy a z Washingtonu, je ztráta času.
Irena Charvátová
15. února 2024 • 07:52
Pane Mertlíku, díky za váš komentář. Je jako balzám na duši, věcný nezavádějící slušný. Těším se zase na příští.
viktor viktor
15. února 2024 • 09:40
@Irena Charvátová …Hezky jste si to své 💩 pochválil 👏 pane redaktore.
Not like Somebody
15. února 2024 • 10:22
@Irena Charvátová
naprostý souhlas 👍 ...a psi štěkají a štěkají, protože nechtěly mít v čele země prezidenta ale svého milovaného páníčka 🤭

Pro všechny ostatní je svět v pořádku 🫠
jerryx
14. února 2024 • 19:33
Pane Mertlíku , rozhodně nenavštěvujte prodejní akce, jinak byste se doma brzy přes hrnce a deky nehnul. Tak totiž věříte Pavlovým marketérům, kteří jsou to samé, jen Vám prodali místo hrnců PP. Nevšiml jsem si, že bychom teď nějakého prezidenta měli a co by o něm taky měl kdo psát? Jak mu to sluší a jakou má značku motorky ? A srovnání PP s TGM a Havlem je víc, než směšné. Vždyť by sám bez poradců nenapsal projev ani ke svatému Valentýnu.
viktor viktor
14. února 2024 • 21:27
@jerryx ...To jste vystihl velice přesně. Pan Mertlík tu opět nadělal 💩💩 a nespláchl. Tak, není to poprvé...
viktor viktor
14. února 2024 • 19:16
Mit za prezidenta tuhle naleštěnou loutku, špiona Pávka, který jako důstojník soc. armády patřil k silovým složkám komunistů a dokonce jako funkcionář ( předseda ZO KSČ na rudé rozvědce ), takže spolehlivý soudruh , milující SSSR a " rublíky ", je ostuda. Vzdělání VUML a jeho mamina dokonce diplom z Akademie Klementa Gotwalda. Takže rudá komisařka. To jste toho , přeci jenom vzdělaného Husáka ( prvorepublikový právník ), nemuseli ani vyhánět. Prázdná makovina agenta Pávka vám je a i bude k ničemu. Takový český Biden. Oba jsou loutky s ptačím mozkem, které vodí někdo jiný.
Jiří Bubeníček
14. února 2024 • 20:55
@viktor viktor Vase argumentace je zvlaštní ,ale pochopil jsem. Adorujete Husáka komunistu co šel v r.69 na ruku okupujicimu SSSR ,Československo ,obdobi tvrdé normalizace!!!! Usuzuji vy sam jste komuista byl ,nebo jste sympatizant ,ale byvalý komunista ,který prešel na druhou stranu vám vadí hlavně proto ,že vás zradil ,jako věříciho komunistu!!!! Soudruhu ,kdybych měl na výběr mezi Petrem Pavlem a Pavlem Fischerem měl jsem jasnou volbu Fischera ,bohužel stál proti Pavlovi skutečný komuista ze Slovenska soudruh kapitalista Babiš ,tudíž logika,Pavel neni rusofil a to vás drti. Miru zdar!
viktor viktor
14. února 2024 • 21:22
@Jiří Bubeníček... Za toho rudého hňupa, agenta Pávka, který nedá dohromady ani holou větu, hovoří jeho životopis. Jak říkám. Horší už má jenom V.I. Lenin. Nebýt r.1989, tak tenhle kariérista, prospěchář Pávek seděl v rudém politbyru. Za vás hovoří jenom hloupost užitečného idiota t.č. doufám pacienta dr. Chocholouška. A mně, jako starého emigranta vynechte. My jsme proti těmhle rudým s*i*ím bojovali už v době, kdy vás ještě soudruh otec nosil v červených trenýrkách a chodil s vámi do májových průvodů. Ostudou Česka je už jen to, že jste dokázali do finále vygenerovat dva komunisty za kandidáty na prezidenta. To něco vypovídá o kulturní (ne)úrovni obyvatel českého Kocourkova. Máte se za co stydět ! TGM by si nad vašimi kandidáty i vaší volbou jenom odplivnul.
lennon
26. února 2024 • 14:36
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Hraběta
15. února 2024 • 03:11
@viktor viktor Jaké vzdělání máš ty, traktor?? Zvláštní školu s nástavbou na jelito?? Podle češtiny jsi ji dělal dálkově 😃😃
Mirek Ohmálek
15. února 2024 • 07:31
@Miroslav Hraběta To není o vzdělání, to je o jeho mentálním zdraví 🫣 psát každý den do všech diskuzí co na Reflexu běží pořád ty samé nesmysly o agentovi Pávkovi 🤷🏻‍♂️🙃 to už říká všechno ne 🫠

Podobně je na tom i případ Rasputin, oba musí být nejspíš zavření v nějakém ústavu 🙄 kdo jiný by mohl psát 24/7 dokola a dokola pořád to samé 🥴
viktor viktor
15. února 2024 • 08:08
@Mirek Ohmálek …vše podloženo argumenty .Téma je prezident .
A blbečkům dr. Chocholouška, tedy vašeho formátu , je třeba STÁLE připomínat jakou rudou prospěchářskou hnidu to máte na Hradčanech. Chcete jeho bolševický životopis nějak vylepšit ?
Not like Somebody
15. února 2024 • 10:26
@Mirek Ohmálek
Z deseti komentářů je půlka od viktorky 🙄
Dobrá analýza, teď to máte ověřený i s podpisem 😃😂🤣
viktor viktor
15. února 2024 • 11:04
@Mirek Ohmálek …Copak, k životopisu soudruha agenta Pávka a jeho komisařky nic ? Amnézie 🥴🤪 ?
Not like Somebody
15. února 2024 • 10:12
@Miroslav Hraběta
traktoristy bych do toho netahal, ty jsou alespoň užitečný 🥴😜