Divoký kačer

Zpět na článek

Ať už dají s Ukrajinou pokoj. Švédská biatlonová výprava v modro-žlutém oblečení rozčílila české fanoušky

35 komentářů

Miloslav Podhola
19. února 2024 • 15:29
Na modroźluté drezy mají právo Finové. Švédi se vlamuji tam, kam nemají.
Ani se divákům nedivím, stačí jen že na UA posíláme zbraně a finanční podporu na úkor našich občanů.
UA, válku s Ruskem nemůže vyhrát!
Jediná možnost je začít jednat bez předběžných podmínek
Ano jsem chcimir.zažil jsem válku, tak vím, oč tu běží!
Miloslav Podhola
19. února 2024 • 15:32
@Miloslav Podhola
Omlouvám se za záměnu státních barev?
Jakub Procházka
5. dubna 2024 • 02:48
@Miloslav Podhola vy byste se mel omluvit za svoji kolosalni blbost, ale nechte to bejt. 😀
Kchmont Chvála
16. února 2024 • 15:54
Úplně bych se nedivil kdyby se někdo takový vážně našel
Lidi jsou vepři
Lucie Boháčková
16. února 2024 • 15:39
@bella takže dám přiklad Teplice .aji žlutou a modrou barvu hraji v ni i naši fotbaliste maji i na vlajce akorát tedy teď změnili styl šveďsko má žlutou a modrou barvu atd a všichni podle vás jsou tedy hozeni do jednoho pytle s Ukrajinou no to je fajn ti lidi co to spojovali s podporou Ukrajiny a i vy mi najděte na ukrajinské vlajce černou barvu děti měly n hlavách žloto modročerné čepice žlutomodré bundy a černé kalhoty tedy barvy IBU, a švédi maji na sobě svoje národni barvy🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
bella.
16. února 2024 • 21:21
@Lucie Boháčková
Prísím vás, nechte toho.
Pokud vůbec nechápete o co jde, nemá cenu vám líčit , že čepičky, jejich barvičky a kalhotky nejsou na pořadu dne. .Velmi přesně chytrý člověk ví, co bylo mnou sděleno.
Jošt Kroutil
15. února 2024 • 11:40
Ten kdo tenhle neironicky skvělý článek je fakt baller.
martin simunek
15. února 2024 • 07:32
Já opravdu soucítím s našimi chcimíry, tak těžce zkoušenými válkou.
Každý den musí při leteckém poplachu do krytu, každou noc někomu z nich zničí dron dům. A také dodávky potravin váznou, o národním nápoji nemluvě. Proto chápu, že už mají prostě války dost!
Mibus
14. února 2024 • 13:10
Copak někteří ještě nepochopili, že Divoký Kačer je satira o neexistujících situacích? Že to je myšleno jako vtip na pobavení? Smáli jsme se Okamurovi, že se soudil s Reflexem kvůli Zelenému Raoulovi. A zde se našlo několik takových, kteří mají potřebu se pohádat za každou cenu. I kvůli vtipu. Sami sebe berou vážně a zesměšňují se dobrovolně.
dalik sikis
15. února 2024 • 09:38
@Mibus
Bohužel nepochopili.. taky mi někdy zůstává rozum stát čemu všemu je "člověk" schopný věřit. Pak se už nedivím podle mne zbytečně velké popularitě rajchlů a jim podobných.
bella.
16. února 2024 • 21:27
@dalik sikis
Nechodím na demostrace, ale Rajchl není mimo můj zájem.Kdo má klapky na uších sotva se dozví, že ?
Našla jsem si, že Rajchl má slušné zázemí chytrých lidí, jen nevím, jetli Ty mu / jim můžeš konkurovat.
Asi tak nějak !
( ale to co denně vidím , slyším a čemu se vyhýbám v Praze asi Ty doma nemáš!
Přeju Ti abys měl ! ! !
-------------------------------------------
Jindřich Rajchll, právník a předseda strany PRO Mgr. Josef Palíšek, plukovník v.v. a odborný garant pro vnitřní bezpečnost JUDr, Petr Vacek, bývalý diplomat
bella.
15. února 2024 • 19:44
@Mibus
Když čtu článek, nepředpokládám, že je to nějaký kačer.A opravdu nemusím znát všechno, Kačer, nekačer! Vnímám co v článku je a protože byl proti Čechům ten článek posměšný, urážlivý, lehce duchem slabý , kdy nějaký blbeček si zase musel do vlastního národa kopnout ( asi že nejsou Češi ještě víc charitativní ) , a protože zjevně hájí jen Ukrajince a odsuzuje Čechy, kteří nechtějí a nemají zájem participovat na ukrajinské , nebo ruské válce a to prosím n i č í m a nechtějí dál slevovat kvůli " honu na Rusa" ze své živorní úrovně ( a proč by jako měli !!! ) a nevidí v Ukrajincích jen chudinky a v Rusech jen válečníky a mají na to svůj názor a " demokratické právo " ho sdělit ( nebo snad ne?!!!! ), tak holt musí zase na oplátku Kačer pobrat, že ten článek byl blbý, urážlivý, zesměšňující Čechy .
A to je neodpustitelné.
Kačer ať si vezme flintu a jede bojovat ! Potom ať nám napíše!
Žlutá a modrá se mu bude taky zajídat! ( možná )
------------------------------------------- --------------------------------------
Avatar - Uživatel_5347832}
Uživatel_5347832
16. února 2024 • 05:44
@bella. Že Vy jste volič SPD. Pak Vaši reakci chápu, Vás přímo se ten článek týká. 😂
bella.
16. února 2024 • 21:47
@Uživatel_5347832
Nejsem a nikdy jsem nebyla volič SPD.Ale popravdě nechápu, proč Češi nasadili Okamurovi psí hlavu.
Dyť proboha hájí jejich zájmy proti migrantům, kteří vážně a bez keců jsou pro tuto malou zemi ne přínosem v tomto množství a v té kvalitě pracovních sil.
Češi jdou do různých anti - extrémů a nikdy nebyli vedeni k tomu, myslet prioritně zodpovědně na sebe, svou rodinu , svou zem a její budoucnost!Jakoby tohle byla hanba a jakoby byla hanba říct, dost - musíme kontrolovat a přestat dávat. Vyčůranost některých národů je neměřitelná .A v Německu začali přesně tak už s kontrolou, v Itálii stěhují do Albánie, v Anglii chtějí migranty posílat lodí out , v Austrálii nemají už šanci a tak nějak padá otázka , kdy začnou migranti v svých zemích bojovat sami za sebe?Zdrhají a tedy si jich vážit nelze, ani těch tady z Ukrajiny, protože popravdě jsou tam furt ti samí Ukrajinci v zákopech a oni je ti zde příchozí nestřídají!Oni je nechají za sebe trpět .Hmhm, čím to je ? Ukrajinci mají plnou hubu Zelenského a Ukrajiny ale jen tady odtud z kanape milují Ukrajinu a v létě, když si střihnou dovolenou a přivezou s sebou zpět k nám další.
Uživatel_5793372
14. února 2024 • 00:41
Musím přiznat, že ve mě po přečtení prvních řádku opravdu hrklo. Ta představa, že by naši ruští flastenci vyřvávali na Švédy protiukrajinská hesla, byla děsivá, ale bohužel možná. A poprvé jste mě pane Landsmane dostal a je dobře, že to upozornění už není na konci článku., Ale ten úvod jsem sežral
Ale přesto se najdou tací jako Bella, kteří by to s chutí udělali. No holt voliči komoušů, anebo SPD
bella.
14. února 2024 • 21:43
@Uživatel_5793372
Jo klidně, vem si je domů
bella.
13. února 2024 • 23:50
Hele , pane redaktore, abyste si nepřisadil !!!
Většina lidí ( Čechů, kteří neprošli českými pokusy ve školství , např. inkluzí, anebo válením se na polštářích a učení kdy chci ) ví, že Švédové mají národní barvy bohužel stejné s Ukrajinou, tedy žlutou a modrou.A vůbec se nedivím, že holt si to spletli.
Když v naší krásné a " pohostinné zemi " cpala strana a vláda den co den ukrajinské prápory všude kam se dalo, zhnusilo to lidem náladu.
Takže no a co !
Když já jdu do IKEA , vždycky to se mnou trhne.
V ZOO je praporek na vysokém bidlu , který ukazuje kam až byla záplava v r. 2002.Nadávala jsem, že je v žluté a modré barvě ..Až jeden pán mě upozornil, že Ukrajinci to mají obráceně.No a co ?Pán svorně nadával se mnou a podstatný bylo, že ty barvy jsou pro mnohé z nás muleta, kterou nám mává 2 roky 5-ti vláda z Hradu před očima .
To je dost často, ta dehonestace Čechů v kontectu nějakého článku o Ukrajině apod. Pojďme si legálně dělat srandu ne z údajné " nevzdělanosti " Čechů.Co takhle, že Ukrajinci neumí někdy spláchnout, co takhle, jak vypadaly záchody na základních školách při inkluzi " žáků " z Východu, co takhle Ukrajinka, která vám naleje do myčky leštěnku a co takhle UA řidič co si klidně hulí v busu .... a co UA řidič busu, co řídí a v telefonu sleduje seriál ,,,Ale nechme toho, že! To bychom tu byly do rána !
Abyste si nepřisadili, nojo, nojo !
------------------------------------------------- ------------------------------
Hulin No More
14. února 2024 • 00:32
@bella. Takže den co den čumíš na ukrajinské vlajky a nejsi schopna si je zapamatovat. Jestli tehdy na základkách nebyla inkluze, muselo to s tebou být docela peklo..
bella.
14. února 2024 • 21:47
@Hulin No More
já si je nechci zapam­tovat­.Chá­peš?Já si tím mozek nezaplácávám.
Mně úplně stačí žlutá, modrá , smybol nájezdu statisíců Ukrajinců bez řádného povolení a kontroly do Česka. A je mi srdečně jedno, že někdo znalost AU vlajky bere jako měřítko své vzdělanosti ,
Uživatel_5793372
14. února 2024 • 00:44
@bella. Hustý
bella.
14. února 2024 • 21:48
@Uživatel_5793372
ale pravdivý
Miroslav Hraběta
14. února 2024 • 01:03
@bella. To se sešli dva prvoci, jejichž nejvyšší mentální činností je reakce na barvu 😃😃 Radši se nauč česky. Kdejaký Ukrajinec to umí lépe než kdejaký český prvok 😃😃
bella.
14. února 2024 • 21:49
@Miroslav Hraběta česky umím velmi dobře, překlepy nejsou chyby , když není volba je upravit.
dalik sikis
15. února 2024 • 09:40
@bella.
no tvl...
Jaroslava Halamková
13. února 2024 • 23:29
Přesně. Z našich peněz platíme Švédům ukrajinské dresy, zatímco našim lidem nic. Fijalo octup. Máme hlad a chceme mír
Uživatel_5700640
13. února 2024 • 22:12
Je nutné zakázat biatlon a spalovací auta. Možná i
tříkolky.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
13. února 2024 • 20:39
On je to kačer, ale poslanec SPD Kotec se aktuálně rozohnil nad tím, že na MS v biatlonu byly děti v modrožlutých bundách, dole modrá, nahoře žlutá, k tomu čepice žlutá, modrá a černá. On nechápe, že modrá a žlutá jsou barvy IBU, tedy federace. Kromě toho jsou ukrajinské barvy obráceně, dole je žlutá (obilí), nahoře modrá (nebe). Tuhle mnemotechnickou pomůcku by si mohl zapamatovat snad i Pitomiovův poslanec. Já už jen čekám, kdy nějaký myslitel z této tlupy navrhne vyřazení žluté a modré z barevného spektra...
bella.
14. února 2024 • 00:08
@Uživatel_5734171
Já ho chápu!
Ale zaujalo mě to obilí, barva dole.
Loni tady běžela kauza sklizeného obilí, které potřebovali UA udat a putovalo i do EU, i Česka atd. Kvalitu rozebírat nebudu.Státní zdravotní ústav a Hygiena a Min.zemědělství a všichni, kdo to mají hlídat rozhodně nebraly vzorky z násobně víc míst sesypaného obilí tak, aby byla kontrola opravdu kvalitní. Nevěřím, že neměly tyto instituce námitky!
Před tím tady byla intenzivní masáž rok a půl o vybombardované Ukrajině, zdrhalo sem statisíce Ukrajinců. Ptala jsem se veřejně, jak je možné, že někdo zasil, někdo sklidil, uložil do sil a někdo naložil a vyváží.Ty lány pšenice jsou obrovské.Ale dyť byly údajně " vybombardované " , hm, hm ...
Až cca poslení 2 měsíce se dozvídáme, že se bojuje na jen 20 % z té obrovské Ukrajiny. Tak nevím, proč tady hostíme za hubičku a na čestné prohlášení tolik matek, tolik " studentů " a tolik statných mladíků, místo aby doma pomáhali své Ukrajině!!!
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
14. února 2024 • 08:17
@bella.
ty woe, to je drsný takováto esenciální hloupost... Koukni se někdy na mapu, jak je UA veliká země, pak se koukni na oblasti bojů. rusáci bombardují města, strategické cíle jako elektrárny apod. Opravdu nebudou bombardovat obilí...))))))) A věř tomu nebo ne, u nás je instituce s názvem ÚKZÚS, která má v gesci dovozy zemědělských komodit a ty dovozy se KONTROLUJÍ. Ty si dál ale věř spiknutí, jak Fialova vláda dováží otrávené obilí, aby zničila NAŠELIDI...))) Někdy jsou ty příspěvky pod Divokým kačerem ještě výživnější, než samnotný Kačer...))))
bella.
14. února 2024 • 21:51
@Uživatel_5734171
Asi jsi vůůůbec nepochopil podstatu !!!!!
( A ohledně kontrol, .. tak jo,když myslíš , že každý vagón , z mnoha vrsteb, nikoli namátkou ... )
Nech toho!
Avatar - Honza Miksa}
Honza Miksa
13. února 2024 • 20:10
Drobná technická
- Žlutá a modrá jsou i národní barvy Švédska, takže je v pořádku že Švédi jezdí ve žluto modrém.
- V biatlonových závodech jezdí i závodníci z Ukrajiny
bella.
14. února 2024 • 00:17
@Honza Miksa

Kde biatlonisté z Ukrajiny trénovali? Dyť je tam přece všechno zničené.Tak nás po 2 roky informovala vláda! Se divím, že Svět se honí, aby dodal zbraně , čeští důchodci šli na brígády, aby doplnili ztrátu tisícovky, co jim vláda " odklonila " na Ukrajince a oni si tam klíďo píďo trénují , jako v době míru, jakoby se nechumelilo . Hm, hm ...

Se mi zdá, že vláda lhala a je nutno neprolužovat automaticky všem " dočasná " víza do dubna 2025, ale zjistit odkud jsou a vracet!
V Německu už mají opatření proti nově příchozím ohledně dávek !
--------------------------------------- ? ? ? ----------------------------------------------
Eva Nesibová
14. února 2024 • 17:43
@bella. Jestli netrollite, měl by vám být upřen přístup k internetu. U nás se říká: blbej, kam až vidí a ještě kousek za roh.
bella.
14. února 2024 • 21:58
@Eva Nesibová
Řekla bych, že informace nemůžete čerpat zde od Fištejna a spol. a Milionu chvilek v diskuzi.
Patříte holt do druhého tábora.
Já si čtu z : Tass, Al Jeezera , Figaro, The Jerusalem Post , NYC News , tedy přehled a nebojím se být ironická a k věci.
Hulin No More
13. února 2024 • 19:52
Měli zbraně, přišli postřílet kolaboranty.