Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Okupanti šli od Klárova. Odkud přijdou příště?

8 komentářů

Miloslav Podhola
20. února 2024 • 14:34
Bohužel článek není douveřejněn
Ale jak jsem pochopil autora, měl na mysli současné nespokojené občany s vládou,které si drze dovolil srovnávat s okupanty.
Za současné okupanty je nutno považovat současnou vladu, která drtivé většina občanů jen škodí.
viktor viktor
20. února 2024 • 07:28
Pan Steigerwald pláče hezky, ale na cizím hrobě. Nikde jsem si nevšiml, že by běžní občané v dobrém vzpomínali na normalizační doby, nebo komunismus vůbec. O Sovětech se v českých mediích naopak stále zmiňují včerejší soudruzi redaktoři, dnes demokraté. Pro ty mladší připomenu, že r. 1968 byla polovina sovětského politbira v rukou ukrajinců, včetně soudruha Brežněva a celý sovětský , vojenský předvoj byl ukrajinský. A dále, že otec současného CZ prezidenta , soudruha Pávka byl zarytý komunista podporující okupaci. Soudruh Pávek také pilně studoval v socialistické armádě a jako kádr strany a předseda ZO KSČ na rudé rozvědce měl o rudou kariéru postaráno. Totéź jeho žena , politručka. Viz jejich životopisy. Jinak připomenu, že pan redaktor, vzhledem k židovskému původu, by po vpádu ukrajinské SS Divizion Galizien už nikdy nic nenapsal….
Juchin
19. února 2024 • 19:16
Klobouk dolů, pane Steigerwalde! Velmi výstižné. Bohužel....
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. února 2024 • 18:21
Ubohý novinářský pisálku, ty snahou zavděčit se tomu jedinému správnému názoru už blahem předem slintáš. Tak jenom ke tvým lžím. V srpnu 1986 nás nepřepadlo Rusko, ale vojska Varšavské smlouvy v čele se SSSR, za který jako první, na tancích a pod praporem SSSR přijeli většinově Ukrajinští vojáci. Byli to právě oni, kteří zde v prvních dnech páchali zvěrstva na obyvatelstvu, jak nás, když se to hodí, občas informuje ČT.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. února 2024 • 18:22
@RASPUTIN .. 1968
Gustav Čech
20. února 2024 • 21:53
@RASPUTIN Národnost kohokoliv ze zúčastněných je v tomto případě zcela irelevantní. Rozhodnutí vydalo UV KSSS a vše bylo pochopitelně prováděno v úzké spolupráci s KGB, která připravovala invazi a následnou normalizaci koordinovala. V čele KGB byl Andropov, který se výrazně podílel na krvavém potlačení proti Kremelského povstání v Maďarsku v roce 1956. Andropov byl také velícím důstojníkem, učitelem a vzorem Putina. Stalin byl zcela stejná zrůda jako Hitler a byl to Gruzinec, Trockij byl masový vrah a Žid, Gorbačov se narodil na Ukrajině a Vy jste živou ilustrací článku pana Steigerwalda („opřou se o naše domácí kolaboranty a jiné ochotné zmetky“)v přímém přenosu. Ano, je to stále dokola.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. února 2024 • 22:13
@Gustav Čech ...Ferdo ve svém svatém rozhořčení jsi zapomenul na důležitou věc . V roce 1968 o invazi do ČSSR rozhodl generální tajemník KSSS Leonid Brežňěv, což byl Ukrajinec.
viktor viktor
21. února 2024 • 09:51
@Gustav Čech …Zmetek jste zřejmě vy a vám podobní, kteří “ pomáhají “ z daní všech na úkor celé CZ zruinovat republiku. Kolaborujete s neschopnými ( všehoschopnými. ??? ) politiky a otevřeně pracujete pod komunistickým sloganem “ Kdo nejde s námi, jde proti nám “ . Není se čemu divit, když po Hradčanech běhá KSČ .