Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Řešení migrace v Evropě vázne. Proč jsou vnější hranice nadále propustné?

7 komentářů

Pavel Molík
19. února 2024 • 12:15
Je evidentní, že špičky EU imigraci do Evropy sofistikovaně podporují. Pod propagandistickým pláštíkem boje proti migraci do Evropy EU prosazuje svůj latentní plán zaplevelit migranty všechny státy EU, o čemž svědčí úporně prosazovaná tzv. povinná solidarita při přijímání migračních nájezdníků z nejzaostalejších oblastí světa, což hloupý ministr Rakušan nadšeně podepsal a teď se trapně vykrucuje jak malý uličník. Rakušanem způsobené dluhy budou na základě morálně zvrhlé povinné solidarity platit naši potomci. Maďarsko a Polsko pochopitelně podvodný migrační pakt nepodepsaly.
Uživatel_5802023
18. února 2024 • 20:42
Hranice mezi Slovenskem a Českem projdete lesem poblíž silniční přejezdu, naprosto, bez problémů. Nikdo to tam nehlídá. Chodí tam celé skupiny lidí.
Frank51482
18. února 2024 • 12:30
Buchert by mohl vědět, že nic nevázne, protože je to cíl globalistů zlikvidovat Evropu.
Uživatel_5802023
18. února 2024 • 20:39
@Frank51482 Souhlasím
Richard Šebesta
18. února 2024 • 12:01
Řešení migrace vázne ! To je asi největší problém EU a zároveň největší pravda o EU ! Proč tomu tak je již skoro 10 let ? Skoro to vypadá jako by to někdo chtěl aby se to tak dělo a ta nekonečná nic neřešící rozhodnutí jsou jen zástěrka pro ty hlupáky aby se vlk nažral a koza zůstala celá a mohlo se říct, že se něco dělá. Zrovna před chvíli jsem se dočetl na seznamkách o to co udělaly
dvě grupy Eritrejských migrantů v Haagu kde zdemolovaly auta, tržnici a napadli pak i zakročující policii. Je přitom zajímavé jak třeba naše média skoro většina informují třeba o každém neúspěchu Rusů a jejich prů*** a probírá se to ze všech stran. Tyhle zprávy se objeví a zapadnou jako by nic. Pravda se dnešnímu mainstreamu jak u nás tak v Bruselu nehodí ! Bylo by opravdu zajímavé uspořádat ankety ve všech zemích EU o tom jak jsou obyvatelé spokojení s politikou svých vlád a centrem v Bruselu ? Myslím že by to v mnoha zemích dopadlo pro vládnoucí " demokraty " velmi nelichotivě ! Proto se nic podobného nepořádá !
Richard Šebesta
18. února 2024 • 12:04
@Richard Šebesta Pravda ta nepříjemná se opravdu nehodí a přitom je jedno zda jsou u moci komunisté, fašisté nebo "demokraté " !
Pavel Maleček
18. února 2024 • 11:17
Viliam Buchert: Řešení migrace v Evropě vázne. Proč jsou vnější hranice nadále propustné? ... no proč asi? Protože je bruselská elita, spíš jelita propustné chtějí. A to že ne, je jen komedie pro ohlupování naivních davů. Aby na to miliardy ze svých daní posílali ... kde končí si domyslet zas tak tak těžké není.