Komentáře

Zpět na článek

Rakušanovy debaty: politická odvaha, nebo jen využití frustrace lidí pro kampaň?

3 komentářů

Miloslav Podhola
14. února 2024 • 14:45
Je to jeho exhibice.
Zavedl cenzuru a nosí čepici,že s ní nemá nic společného. Má zvrácený pojem o demokracii
jerryx
13. února 2024 • 22:49
Takže přijít s ochrankou do hospody je dnes odvaha. Proboha, kolikrát zavřeli Havla, jednou to málem nepřežil a stejně si nedal pokoj. Rakušanovi jde jen o PR, po letech překvapeně zjišťuje, jak vypadají normální lidi mimo politiku. Je pravda, že takový Fiala není schopen ani toho. A co takhle , kdyby se Rakušan věnoval svému rezortu a přestal otravovat s bojem proti dezinformacím, když nejvíc dezinformací zazní od politiků v každé volební kampani.
bella.
13. února 2024 • 16:39
Celkem dobře napsaný článek, .... od u č i t e l e Rakušana , který by nějaké povědomí o skladbě češtiny měl mít a od politika Rakušana , který by o mentalitě Čecha nějaké povědomí měl mít je fakt hloupé říct partě vyloučených,"Vaše požadavky jsou asi nereálné ale uvidíme " ....
Ale já je stejně volit nebudu, on je hajzlík , choval se jak puberta a nemá stejný metr na Čecha a Ukrajince a je tím pádem jen další po-se-rout-ka v politicko korektní , bez kritického myšlení postižené pětikoalici!
A že by Nerudová nebyla deziformátorka ? a stojí tedy na opačné straně ?Hm, hm -tohle bych neřekla, naopak ta madam se činí a je schopná zapřít co bylo včera!!!