Komentáře

Zpět na článek

Přišel řezník Syrskyj. Zelenskyj provedl riskantní tah, když vyhodil šéfa ukrajinské armády Zalužného

27 komentářů

Martin Tuhý
18. února 2024 • 02:08
Hodně štěstí, pane Syrskyj! Budeme Vás podporovat jak to jen půjde!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
13. února 2024 • 06:03
Řezník Syrskyj už se projevil touhou po východním území Polska, které by chtěl připojit k velké Ukrajině.
Avatar - našinec}
našinec
12. února 2024 • 09:59
Jelikož relevantní informace z UA se k nám díky propagandě moc nedostávají, tak za výměnou můžou stát i další aspekty. Pokud by nezačala válka, tak prezident Zelenský jakožto ruskojazyčný by byl minimálně zbaven funkce západní Ukrajinou a stále mu to hrozí. Zalužný byl západoukrajinec, Syrský je Rus. Dále Západ a mezinárodní organizace vyčítal armádě UA korupci, rozkrádačky a že více než na boj s RF se soustředí na etnické čistky, což byl jeden ze dvou důvodů, kterým RF zdůvodňovala zásah na UA.
Uživatel_5307608
12. února 2024 • 09:41
Komici nemají rádi, když je ohledně popularity někdo převyšuje. Na „podivné“ zásahy do vedení války doplatil již jistý Adolf.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
12. února 2024 • 06:45
Ukrajinský "řezník" je charakterově ukrajincům velmi blízký, ale myslím, že vše je marné. Rusko můžete v bitvě porazit, ale ve válce určitě Ukrajinu porazí. O tom žádná.
Martin Tuhý
18. února 2024 • 02:11
@RASPUTIN Jojo, už dva roky koukáme na ty neporazitelné Rusáky...statisíce z nich posloužili parádně jako hnojivo.
Zdeněk Rezek
12. února 2024 • 00:05
Pane Bucherte, měl jsem převažující pocit, jako váš čtenář, o vaší soudnosti. Nebudu číst váš článek o novém šéfovi UA. Proč?
Stačí titulek. Řezník?
Jako už daleko příšernější publikace, autoři? Navíc už dny a týdny před vámi?
Čím starší novinář, tím línější, pohodlnější.
Titulky, že?
Mirek Ohmálek
11. února 2024 • 21:59
Z pohledu Ukrajiny naprosto logický krok, teď přijde zásadní útok na Rusko který přinese buďto výhru nebo ruskou eskalaci konfliktu která ho přenese na další země 🙃 bojovat jako do teď nemá už smysl 🙃 nemají na výběr, pokud nebudou schopni válku vyhrát, musí do ní zapojit další země 🤷‍♂️
bella.
11. února 2024 • 22:27
@Mirek Ohmálek
Ses zbláznil!
Proč bychom se my měli hnát do války?A´t si to vyřídí Zelenskyj, když nechtěl neutralitu!
To určitě!My budeme zachraňovat kšeft Západu !
Mirek Ohmálek
12. února 2024 • 00:09
@bella. Jakmile Rus sáhne po silnějším kalibru než sahal do teď, spláchne to určitě i některou z okolních zemí NATO, tohle bude určitě jedna ze strategií Ukrajiny jak oslabit Rusa, nechat válku vyeskalovat do konfliktu s NATO aby musel Rus válčit na vícero frontách najednou 😎 a NATO, to jsme i my a to pak už půjde rychle 😔

Ve finále budeme rádi, že v NATO jsme, sami bysme se neubránili ani den 🥳
bella.
12. února 2024 • 01:40
@Mirek Ohmálek

Putin není komik Zelenskyj.Řekla bych, Putin má brilantní mozek a dobré poradce.Co mají s Ukrajinou je mi vážně jedno, není mi jedno, že k nám se stěhují Ukrajinci !
Putin nemůže napadnut Evropu a jen náš zvláštně uvažující dle rad pan prezident Pávek nám sdělil otřesnou kravinu, že když padne Ukrajina, padneme taky.Já to vidím tak, že když by padla Ukrajina ( jakože nepadne ) ihned by Západ měl plynu a nerostu habaděj a my taky a fungovaly by hranice.
Tečka, mám jich plný zuby!
Slzu jedinou pro ně neuroním.To na mě vláda chtít nemůže.
Zdeněk Rezek
12. února 2024 • 00:15
Vy jste ale ignorant, přímo ukázkový.
Jo tak, ona si to Ukrajina zavinila sama, že nesrazila kufry!!!
V 68. jsme se, připosráni, ano, pokusili jen mírně ohnout náš úděl. Jen mírně!!!
Stálo to stovky mrtvých a dalších dvacet let bolševického zmaru.
Neutralita na hranici s Rusákem?
Jste při smyslech?
Asi ne, když si myslíte, že válka na Ukrajině je konfliktem dvou zemí.
Vlastně, asi jo, když píšete takové kraviny.
Not like Somebody
12. února 2024 • 00:28
@Zdeněk Rezek Rus se nikdy se samotnou Ukrajinou nespokojí 👎 nestačil mu Krym, nebude mu stačit ani Ukrajina, jeho hlavní argument bude bezpečnostní zóna k NATO a tu by určitě viděl nejraději až k německým hranicím 😜
bella.
12. února 2024 • 01:56
@Zdeněk Rezek
Nepleťe sem 68. a když už tak za Rusko tady bylo nejvíc Ukrajinců a ti i většinově pro napadení hlasovali.Za Rusko se k tomu Rusáci moc neměli.
To mám tak ráda!
Západ vás tady zradil i v 68. a vy teď tancujete, jak cvok pro UA , zatímco oni už mají pomalu kšefty na znovuzbudování Ukrajiny v kapse.Ukrajina je teď obrovský byznysácký trhák.
Ukrajina nesrazila kufry ? No Putin taky ne! Má tam svoje lidi a ty Ukrajina cejchovat nebude, asi tak to vidí on a cizí armádu kolem hranic by vyhecovalo každého, zejména, když žádá, aby se problém Rusů na Ukrajině řešil neutralitou a žádá to několik let. .Jednou tam jsou.Nebo snad odsun, jak Němců u nás po válce? Ale to by jim zase OSN a lidská práva nedovolila. Západní státy a připosr ...5 ti koalice z Česka to podělají, jak Madléna Albrightová v Jugošce , Merklová ve svých kolonií a my to tady na léta navždy budeme potkávat.Dejte mi už pokoj, všichni normální tlačí na mírová jednání.Že si narcis a malý diktátor zelený mužík nechce přiznat je to v háji, je jeho choroba.Ničí svoje lidi! Asi couvnout nemůže, měl by kudlu ( to oni přece umí ) v zádech.Leda zdrhnout.A rovnou do daňového ráje, kde má ulité prachy z ruských filmů a podnikání.
Richard Šebesta
12. února 2024 • 10:26
@Zdeněk Rezek No a válka na Ukrajině je konfliktem kterých zemi ? Paraguaye a Uruguaye a Ukrajiny ? Já myslel že Ruska a Ukrajiny. Že se do toho montuje západ a tím konflikt stále více eskaluje je taky fakt. No a buď záměrně lžete nebo žijete ve světě svých zablokovaných iluzí. Srovnávat agresi SSSR a dalších zemí VS k nám v roce 1968 a nynější rusko-ukrajinský konflikt může jen zamindrákovaný čecháček. Jen pár faktů. Pokud vás ovšem zajímají. Putin agresi v roce 1968 k nám sám označil za chybu. VS už dávno neexistuje a naopak bývalé země VS plus i bývalé sovětské republiky se staly členy NATO a blíží se Rusku čím dal více. Na Ukrajině žila před válkou 30 % ruská menšina a válka která trvá už 2 roky nespadla z nebe ale něco jí předcházelo. Rok 2014 a další události.
Avatar - epr3}
epr3
12. února 2024 • 12:15
@Mirek Ohmálek 😁😁😁😁😁A čím a hlavně kým by, podle vás, měla Ukrajina zaútočit? Chlapi v branném věku zdrhli, nebo jsou schovaní, ti co jsou už na frontě jsou, jsou vyčerpaní, často zranění, úroveň bojové morálky v záporných číslech. Je čas rozdat místo modrožlutých vlajek ty bílé, a snažit se dojednat takový výsledek války, který by dovolil zbytku Ukrajiny alespoň nějak žít.
Pavel Pokorny
11. února 2024 • 21:20
Svět se pomalu, ale jistě, připravuje akceptovat fakt, že Ukrajina nevyhraje, že Putin neustoupí a že Trump vyhraje volby a zatne jim tipec. Propaganda může lhát od rána do večera, ale to ticho, které nahradilo dřívější každodenní idologickou nalejvárnu o něčem vypovídá. Už není co vymýšlet. Duch Kyjeva se nevrátí a Rusáci neodtáhnou. Putin neprohraje, protože prohrát nemůže, tak utopí Rusko v krvi, ale nakonec dosáhne svého, protože západ to už přestává bavit. Máme svých problémů nad hlavu a bude jen hůř.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
11. února 2024 • 21:41
@Pavel Pokorny tohle ale není verze světa, tohle verze části světa
mibar
11. února 2024 • 20:45
Sláva Ukrajině, s Ukrajinou na věčné časy a nikdy jinak, ať žije prezident Zelenský, novodobý vůdce svého národa. ... sláva největšímu vojevůdci všech dob a hrdinovi svého národa - všemi milovanému prezidentu Zelenskému - ať žije navěky, nechť se navždy zapíše do dějin celého lidstva a je stále v našich srdcích, 3x hurá!!! Ukrajinský obránce náš vzor! Vzhůru do boje!!!
bella.
11. února 2024 • 22:35
@mibar
Hele , náš vzor obránce Zelenskyj ?
Co jako brání u nás?
Jediné co tady brání je Ukrajina na dávkách, bránící nám ve vyšší životní úrovni.
Zelenskyj potřebuje nadšené muže!Zejtra ať už tě tady nevidím.
Busy na Ukrajinu jsou teď volné, nacpané jsou jen od jara do podzimu, kdy se Ukrajinci jezdí domů letnit.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
12. února 2024 • 07:00
@mibar co tu ještě otravuješ ?
viktor viktor
12. února 2024 • 09:42
@mibar …Co vy to hulíte ? Takhle u vás roky skandovali skalní komunisti🤢. Jen ty jména jste zaměnil…
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
11. února 2024 • 20:24
Jde jenom o nevyhnutelný rozklad Ukrajinské armády.
Hulin No More
11. února 2024 • 19:09
Vrchní velitel armády nese za všechno odpovědnost? Šok...
Avatar - epr3}
epr3
12. února 2024 • 12:17
@Hulin No More A s kým myslíš, že si každý spojí porážku? Třeba nenese, ale bude to on, kdo prohrál.
Hulin No More
12. února 2024 • 16:37
@epr3 dva roky ses nehnul z místa, o čem to mluvíš?
Avatar - epr3}
epr3
12. února 2024 • 18:24
@Hulin No More Z místa jsi se nehnul ty. Cop vývoj na frontě? Nic? Na Reflexu, Foru24 a podobných, to nenajdeš.
http­s://ww­w.ar­madny­maga­zin.sk­/2024/­02/12/­rusi-spustili-letecky-utok-na-uzemie-koksovne-avdejevka-udery-riadenymi-bombami-lamu-rekordy/