Komentáře

Zpět na článek

Jako u Kima v KLDR. Volební sjezd ANO bude přehlídkou vzývání kultu Babiše a soutěží v rétorickém lynčování vlády

109 komentářů

Uživatel_5337246
11. února 2024 • 10:36
Jak jinak než pomluvy Reflexi, že.
Pomlouvat Fialu máte strach, ale na Babiše si otvírat hubu, to umíte perfektně. Stejně zvítězí a kdo vám potom bude sponzorovat ty vaše kydy?
Richard Šebesta
11. února 2024 • 09:51
Sjezd ANO a jeho výsledek bych stručně nazval : Vítězství BUREŠISMU !
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
11. února 2024 • 10:56
@Richard Šebesta ... Jednoduchému vše jednoduché, že ferdo.
viktor viktor
11. února 2024 • 11:10
@Richard Šebesta … Myslíte, že sjezd “ U Fialů “ , kde hlasovalo z 510 delegátů 510 pro Nutellu nepáchne komunismem ? I když, fialovci mají Jakešovu rétoriku a jsou příště schopni oznámit, že pro bylo 512 delegátů…🥴…
bella.
11. února 2024 • 21:18
@Richard Šebesta
Prosím vás, proč jste tak zaťatej?
Fiala je neschoný učitelíček , rozkládá ručkami, jak krteček ve školce, vyvalený Rakušan nám vykládal, jak příliv migrantů zvládneme, že máme dost kvalirtních policajtů, Pekarová si udělala vejlet do Anglie a sdělila nám, že tam taky netopí, z Černochové se stal chlap, kterého ani její voliči nepoznávají, Mirka Němcová u koně nadává neposlušné části národa , že je proruský šváb a nikdo ji za to nesesadí, politik, který dávno upozorňoval na nebezpečí ve školách, zdravot. zařízeních atd., nechráněných proti útokům byl umlácen čepicí blbých poslanců po střelbě na FF UK jen proto, že to připomněl, šašci si z truchlení udělali program a objímali budovu fakulty ( a asi s ní rozjímali ) , Ukrajina je v rozkladu a Zelenskyj nemá chytré vojáky na chytré zbraně, s Ukrajinou budeme v rozkladu bohužel i my tady za chvíli , protože nás stahuje na svou level, děti mají školy, kde si mohou zvolit, zda si chtějí hrát, nebo se učit až budou mít náladu, v tramvajích slyším jen tu ukrajinskou ruštinu, v busech nás vozí Ukrajinci a snad se nám mstí , dyť ty jízdy , to je brzda x plyn a jen občas se trefí do jízdního řádu , elektřinu máme opět dražší, neboť stát už nezastropil a další šašek co nám nedávno nastoupil na Hrad a oslňuje osamělé svými spadlými víčky a budí mocný dojem , ale jen u mužů s IQ 80, kdy jiní ho nevolí !
Důchodci byli okradeni o svou tisícovku, kteroušoupnul stát důchodcům ukrajinským a na tenhle chlív čumí vládní aktéři asi tak , jak kdysi Merklová na ten svůj a teď je zalezlá , aby ji migrant taky neznásilnil.Na tenhle chlíp já chi pozvat Babiše, aby to vymetl,ale den ode dne to bere horší grády.Čas moc není. A když ne Babiše, kdyby komunisty, tak klidně!
Co je mi do Západní Evropy.Ta mě neživí, spíš EU živí ji.Co je mi do Ukrajiny, ta mě neživí, tu živím já a za 2 roky už se tady napakovala dost.
----------------------------------------Klidně do mě, Šebesto ---------------
Mr MRD
11. února 2024 • 06:31
Reflex a ostatní provladni media jsou přesně Ti komu může Babiš poděkovat za to, že se opět stane Premiérem. Naprostá absence kritického pohledu na Fialu a jeho Vládu s legalizaci bolseviku v touze dostat Generála na Hrad, je přesně to, co by si Babiš nikdy zaplatit sám nedokázal.
Richard Šebesta
11. února 2024 • 09:49
@Mr MRD Ano částečně souhlasím. Některá provládní media dělají Fialovu kvintetu medvědí službu a Fialův kvintet si sám kope hrob pokud jde o volby na podzim 2025. Ale Bureš jako spása naší země ? To asi těžko.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. února 2024 • 20:57
Velká gratulace panu Babišovi a vše nejlepší na cestě stát se premiérem.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
10. února 2024 • 21:21
@RASPUTIN
...a pak prezidentem a třeba i prezidentem a premiérem dohromady a pak už rovnou říšským kancléřem 😁😆🤣 prostě kam až ho ovečky dovedou 🥳
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
11. února 2024 • 06:18
@Pärkund Roservaal..... Ano tak to bude, a vy odpůrce klidně hýkejte dál.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
11. února 2024 • 08:38
@RASPUTIN ...píšete ty vaše provokativní příspěvky ke každému článku co na Reflexu vyjde bez ohledu na téma 🫠 a pokud někdo zareaguje, pak přijdou agresivní glosy o hýkání a ferdování 🤷‍♂️ monotónně se opakující činnost bez hlubší myšlenky, všechno jen ve snaze vyvolat nějakou reakci 🫣

Smutná snaha dávat světu vědět, že vůbec existujete 🥺
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
10. února 2024 • 19:32
Pane redaktore,
váš zavádějicí, provládní komentář je k zvracení.
Komusti se chlubili volebním výsledkem 99,99%, ODS je překonala má 100%.
510 hlasů pro Fialu, z 510 volitelů.
Co tedy chce redaktor kritizovat ?
Paul Alerton
10. února 2024 • 19:22
Už sám titulek článku napovídá, kam se redaktor, potažmo celý Reflex ubírá. Škoda, že si nevzal ponaučení z toho, co tak střízlivě formuloval Patrik Nacher. Kdysi býval Reflex prima časopis, dnes je to provládní břečka.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
10. února 2024 • 21:30
@Paul Alerton
Ponaučení od Nachera, to je snad fór ne 🤣...co jiného by mohl formulovat nosič vody pro Babiše než házení špíny na ostatní 🫣 na tom stojí celá politika ANO 😎
Avatar - Michal Trnka}
Michal Trnka
10. února 2024 • 23:51
@Pärkund Roservaal Už jen tvůj nick svědčí o tvé frustraci, absenci logického uvažování a nepochopitelné loajalitě vůči vládnoucím stranám. To většinou životní ztroskotanci tvého typu mají. Tupý výsměch, nula argumentů, dehonestace, neznalost základních věcí... Bůh ti odpusť, hloupý anonyme.
bella.
11. února 2024 • 01:40
@Michal Trnka
Michale Trnko, k jaké straně jsi loyální Ty?
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
11. února 2024 • 08:45
@Michal Trnka Je prima mít ve všem jasno jen podle nicku, hned je svět přehlednější a jednodušší a o to tady jde nejvíc. To ví i pan Babiš a jeho přisluhovačí a přesně takhle ho svým ovcím servíruje 😎 oni jsou to zlo a my to dobro, kdo vám dřív dával a kdo vám teď bere, nad ničím moc nepřemýšlejte a hlasujte 🤡
Mr MRD
11. února 2024 • 06:35
@Pärkund Roservaal
Hloupost! Pouze papouskujete prázdná hesla svoji sociální bubliny, kde prostě přesvědčení přesvědčují presvedcene.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
10. února 2024 • 19:22
Myslím, že volební sjezd ODS, se více podobal výsledkům voleb v komunistických totalitách.
Odkaz:
http­s://ww­w.sez­namzpr­avy.cz­/cla­nek/do­maci-politika-on-line-ods-zvoli-k-premieru-fialovi-nove-muze-do-vedeni-197633
Miloslav Podhola
10. února 2024 • 17:42
Fialová Láďa si nabíhá sama. Stačí dobře poslouchat jejího premiéra a ministry a srovnávat to s jejich předvolebními sliby.
Babiš je v parlamentu nesmiřitelný! Dá se tomu divit, když Fialová vláda má podporu občanů jen do 17%?
Sama mu připravuje živnou půdu pro následující volby.
Richard Šebesta
10. února 2024 • 21:52
@Miloslav Podhola Souhlas ale Bureš sám je baron prášil jak vyšitý co slovo to lež. Nikdy nepůjdu do politiky,když už tam byl nebudu premiér,to mne nenaplňuje. Zhruba v půlce 1.období kdy byl ve vládě řekl,že bude v politice jen jedno období že pak už nebude kandidovat. O funkci presidenta nebudu usilovat. Na minulém sjezdu řekl,že příště už kandidovat nebude.Nebyl jsem agent Stb ! Může tomu lháří někdo věřit ? Ano, IDIOT ! Nebo člověk který není normální a to jsou jen některé jeho lži a fauly.
Richard Zeman
10. února 2024 • 16:15
Pořád je to naše nejvolitelnější a taky nejsilnější strana. Bezcenný pisálek, který se snaží zviditelnit kritikou takové politické síly asi bude hodně zoufalý niemand.
Paul Alerton
10. února 2024 • 19:26
@Richard Zeman Je to asi pěkný mamlásek odtržený od reality. Určitě neslyšel střízlivé hodnocení situace, ale jenom to, jak mu jeho fialový mozek pracoval. Neslyšel jsem střízlivější, trefné a racionální hodnocení situace už dlouho a už od žádné strany. Snad už i ti komunisti jsou lepší než to čtení tady. A bývalo to tady taková radost číst.
Saša Krach
10. února 2024 • 15:47
Slušný člověk blahopřeje panu Babišovi...Dobytek a ještě horší dobytek který nic v životě nedokázal,,,tudíž ani neví jak je těžké něco dokázat,,,nadává a kritizuje....😛
Pan Babiš neměl oponen­ta..­.proč­...pro blbky co to nevědí .. Když se zeptáte voliče,,,,koho volí....řekne Babiše..
Je to značka zavedena tudíž neměnit.
Který předseda to takto má u voli­če..­...Žád­ný..­.😝😝😝😝😝­😂😂😂😂
Saša Krach
10. února 2024 • 15:51
@Saša Krach A pro rypáky...Nejsem volič Babiše....
Miloslav Podhola
10. února 2024 • 17:45
@Saša Krach
Asi ti něco v hlavě chybí, nebo neumíš čist a jsi hluchý!
Normálně vykam, ale poloiteligentovi nemohu.
Avatar - našinec}
našinec
10. února 2024 • 17:56
@Miloslav Podhola Také nejsem volič Babiše, ale uznávám padni komu padni. Babiše jsem volil pouze v prezidentských volbách kvůli zachování demokracie v ČR.
Avatar - našinec}
našinec
10. února 2024 • 14:31
Popravdě, na předsednickém stole ANO drží Babiše konkurenční oligarchové a jejich bílí koně v politice. Čím více se snaží srazit Babiše k zemi a nutí ho zbavovat se majetku, tím více musí být Babiš na očích a snažit se získat zákonodárnou a výkonnou moc.
bella.
10. února 2024 • 15:27
@našinec
Co jste tím chtěl říct.
Avatar - našinec}
našinec
10. února 2024 • 16:15
@bella. Novináři kritizovali, že Babiš v minulosti tvrdil, že v roce 2024 již nebude kandidovat na předsedu hnutí ANO. Konkurence mu však jinou možnost nedala, než aby opět kandidoval. A víte, co se oligarchům může stát, když sejdou z očí. A nejen oligarchům. Tady je vůbec základní otázka, proč Babiš šel do politiky a nezůstal v zákulisním ovlivňování politiků.
Avatar - našinec}
našinec
10. února 2024 • 16:28
@bella. Pokud chce Babiš získat alespoň své postavení mezi oligarchy zpět, tak musí dojít k úpravě zákonů a pak si přihrávat nějakou tu malou domů. A on bude chtít ještě více.
bella.
11. února 2024 • 01:43
@našinec
a proč by měl chtít být oligarchou ?
bella.
10. února 2024 • 12:44
Jiří Štefku,
bez urážky, ale tenhle článek je taky, jak z KLDR.
----------------------------------------------------------------

A podle mě, je ten článek jen halda slov a vata, vata, vata sem tam urážka. Asi tak, jak tady plodí Fištejn vatu o Ukrajině. Chce to fakta !!!!! Ale ne ta, co Vám diktuje v Reflexu Buchert, anebo Bartkovský.
Takže - REFLEX má dle mě náhubek, proti kterýmu kdysi dávno bojoval.
ANO je nejsilnější stranä, tedy to není parta a Bartkovskému, který mě blbostmi zvedá ze židle chci říct, že kdybych měla dle něho označit, který premiér tady kejhá , zda Fiala , anebo ex-Babiš, jak tvrdí on, řekla bych, že nejvíc hodinových projevů a la vata vata vata tady prokejhal premiér Fiala , zvaný Nutella za 5 koalici svých podměrečných.

Hnutí ANO má řadové členy , které nikdo nenutí jimi být a mohou kdykoli vystoupit.Řadový člen z toho opravdu nic nemá, než že platí příspěvky !!!! Přesto neodchází.Asi proč ?!!!!

-----------------------------
Kam kráčí REFLEX ?
Jsem zděšená jedotou názorů redaktorů Reflexu .A to sliboval Bartkovský, když to přebíral, jak to bude rozmanité a drzé.Jo, drzé to je, ale jen jedním směrem a rozmanité vůbec, je to tady jak Rudé právo - vládní tisk 5 koalice.
Šťávu tomu nikdo nedal.A proukrajiský a nenávistně proti opozici vedený Reflex , bez jediné kritiky je bázlivý připo ... slouha vládya čtení nanic.Akorát tady ulevit emocím ajít si pro informace do zahraničních médií!
viktor viktor
10. února 2024 • 13:36
@bella. 👍 Díky. Přesně popsané.
Miloslav Podhola
10. února 2024 • 17:49
@bella. OK!!!
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
10. února 2024 • 12:40
Když bylo ANO ve vládě, kritizovalo tehdejší opozici, že nemá nic jiného, než Antibabiše. A opakovali to pořád dokola. Nebyla to úplně pravda, ale do jisté míry tomu tak bylo. Čas oponou trhnul a dnes jede ANO od rána do večera a od večera do rána Antifialu. A na rozdíl od tehdejší opozice, OPRAVDU NIC JINÉHO. A ještě kňučí a naříkají, jak je nikdo nemá rád a jak se proti nim všichni spikli. A ona to není náhoda, že nemají nic jiného. Za prvé vědí, že na jejich voličský elektorát to bude fungovat, že těm opravdu stačí jen to nadávání na vládu a za druhé řádné pozitivní řešení nemají. Až se dostanou k lizu, budou zase jen a pouze korumpovat svoje voliče a podporovat byznys svého majitele. Co je dobré pro Agrofert, je dobré pro Česko...
Richard Šebesta
10. února 2024 • 12:52
@Uživatel_5734171 Ano tak nějak to Bureš plánuje, pokud nebude odsouzen. Ale on s tím vůbec nepočítá.
bella.
10. února 2024 • 13:01
@Uživatel_5734171
Hele, já neslyším ANO kňučet, ale denně dávám za pravdu Babišovi ohledně energií a Ukrajincích a euro.
Do srabu nás ani tak nedostal Covid, to bychom vyrovnali, ale máme tady přes milon a měsíčně další a další tisícovky ukrajinských migrantů nárokujících si blahobyt, dávky, byty, lékářskou extra péči, školy , které doma na Ukrajině neměly a nemají a žádají pro sebe všude slevy a výjimky.Já jim na to kašlu !!!!! .A´t vypadnu domů, protože na 80 % obrovské Ukrajiny se neválčí.A ví se to .
jejich repatriaci vláda nemá vůbec zpracovanou a tak tady máme ob rovskou nyní nezaměstnanost, tzn. ty chytráku ! , že obrovsky i doplácíme na migranty bez vzdělání , pro které už ta dělnická zaměstnání nemáme a oni nic víc než základku nemají ! Pro ty další platíme kurzy a vzdělání, aby když už tady jsou aspoň něco pak splatili.
Takže mladý Ukrajinec je na pracáku půl roku, starší může být až 11 měsíců.A vpodstatě měli 2 roky všude slevy.Vydrancovali nám pěkně naši státní , naší prací podloženou kasu!
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
10. února 2024 • 13:39
@bella.
že je kňučet neslyšíš neznamená, že nekňučí, ale jen a pouze to, že tě to kňučení tak nějak míjí. Kňučí OD RÁNA DO VEČERA. V každém projevu, v každém postu na Twitteru je to jen a pouze nářek, jak je nenávistná média nemají rádi, jak se proti nim všichni spikli, jak je vláda válcuje atd. přitom jestli někdo někoho válcoval, tak to byla ta minulá vláda, která válcovala nejen tehdejší opozici, ale dokonce i své koaliční partnery a prosadila tehdy třeba dramatické snížení daní z příjmu vysokopříjmových skupin zaměstnanců (tzv. zrušení superhrubé mzdy) spolu s tehdejší opoziční ODS a SPD. Přímo proti ČSSD. To zrušení byla chyba a byl to jen populistický výkřik. A mimochodem byla to i jedna z hlavních příčin následných schodků rozpočtu a s tím související inflace. takže nominálně dostali zaměstnanci více peněz, ale reálně méně, protože jim to sebrala správa dluhu a inflace.
bella.
10. února 2024 • 15:32
@Uživatel_5734171
se zrušením superhrubé mzdy jsem nesouhlasila, nevím proč do toho šli!
Miloslav Podhola
10. února 2024 • 17:53
@Uživatel_5734171
K tomu kñučeni. Kñuči pouze zaprodání novináři. Babiš říká, že ho lidé podporují a proto se opět ujal předsednictví, nikoliv naopak.
Avatar - denisz}
denisz
10. února 2024 • 11:41
Odpůrci vždy budou podsouvat, že je to nedemokratické hnutí jednoho muže, ti vnímavější moudřejší, že je to strana stabilní ve skvělém stavu. Jen málo jedincům, co se pomoci ANO dostali do vysokých pozic, přestalo hnutí vyhovovat a opustili jej, čímž ale docela vypadli z veřejného života.
Richard Šebesta
10. února 2024 • 11:56
@denisz Fakta umíte převracet skvěle. ANO je nedemokratické hnutí !
Kdo za dobu co existují tedy skoro 13 let někdy byl Burešovi
oponentem na funkci předsedy ? Co řekne Bureš je zákon.
To je demokratické hnutí ? Bureš je stále tr.stihán už i to je
důvod aby měl nyní oponenta. Co když bude odsouzen ?
Povede ANO dál ? Běžte se vycpat s takovou demokracii.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
10. února 2024 • 12:46
@Richard Šebesta
podle mého dokonce ANO splňuje všechny předpoklady, aby ho ministerstvo vnitra zrušilo. Ale pochopitelně, že to nikdo neudělá. ANO není strana či hnutí podle zákona, je to jen politická divize byznysu jednoho člověka. A ono to opravdu není jejich věc, každý z nás ze svých daní přispívá politickým stranám na provoz spoustu peněz... Když si zahrádkáři zvolí za svého předsedu sádrového trpaslíka, tak to je jen a pouze jejich věc, u politických stran se vyžaduje např. vnitrostranická demokracie. A ta tam prostě a jednoduše není a Bureš rozhoduje úplně o všem, včetně likvidace nepohodlných lidí či likvidace celých buněk. A SPD to samé. Ostatně Úsvit, což byl předcházejí projekt Okamury, byl regulérně majitelem vytunelován, když posílal hnutí milionové faktury za svoje "služby"...
bella.
10. února 2024 • 13:07
@Richard Šebesta
Richarde Šebesto, jděte a zaplaťte si příspěvky do ANO a pak po nějaké době své práce kandidujte!
Vysvětlete mi např. proč tak ODS fanaticky odmítala EET systém, který přinesl pěkný balík, jen co začal.
lennon
10. února 2024 • 14:56
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
10. února 2024 • 15:53
@bella. Protože takto údajně zaplatili živnostníkům za demonstrace proti Babišovi....
Avatar - denisz}
denisz
10. února 2024 • 13:15
@Richard Šebesta . . . Dalším trestně stihaným muže být i premiér Fiala. Zaslechl jsem : Podnikatelská družstevní záložna, kde si perou peníze pohlaváři z ODS a kam Volodymyr Zelensky poslal 14 milionů eur, které se byly záhy vybrány v hotovosti. Z toho něco přes 5 milionů poslány do bruselského think-tanku New Direction, jenž následně pošle podobnou částku subjektu s názvem Pravý břeh - Institut Petra Fialy. Ukázka, jak proprat peníze a dostat je do kapes politiků z ODS.
lennon
10. února 2024 • 14:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lennon
10. února 2024 • 14:54
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bella.
10. února 2024 • 15:44
@lennon
Ke hnutí ANO se nyní přiklánějí lékaři ( dřív Babiše nemohli vystát, teď vidí paseku co sem přinesli Ukrajinci a Fialovo vítání ) , volí je už i studenti a volí je i matky, protože pořád , ať dělají co dělají, ty matky z Ukrajiny a jejich frackové mají přednost před našimi, volí je zemědělci, ale i ajťáci, tak nevím .. Průzkumy se dělají od toho, aby si lidi dělali představu, nejsou k ničemu, to není pravda !Takže se podívej, jak na tom se složením voličů je ANO , pak jukni na ODS, Lidovce a Topku.
Za sebe říkám, je mi fuk ANO.Volím toho, kdo chrání moje zájmy a nejsem tupec, abych to nepřiznala.Nejsem v souladu s Fialou , nejsem charitativní mula . Klidně budu volit komunisty, pokud vrátí Ukrajince domů do míst, kde se nebojuje , protože nás tady sociálně vyčůraně vyžírají ! Jsou to zběhové, nikterak morální esa a co do vzdělanosti je klidně postrádat budu, ba naopak, ráda je postrádat budu a pozvu jiné , které mě něco naučí a posunou dál. Ale ti na Ukrajině nevyrostli
------------------- klidně do mě, já to ustojím! ----------------
lennon
10. února 2024 • 19:42
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
10. února 2024 • 17:24
@lennon …Nějak onanovat musíš. Jen si posluž. Průzkumy teplého Venouše jsou určitě “ pravdivé “ 🤣
lennon
10. února 2024 • 19:44
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
10. února 2024 • 19:59
@lennon...Kdo nejde s námi, jde proti nám, viď mladý soudruhu ? Přidej ještě mandelinku bramborovou. Tu dobu pamatuji . Jedna z těch rudých s*iní vám teď sedí na Hradě, ale po přehození kabátu říká účelově něco jiného .
Avatar - našinec}
našinec
10. února 2024 • 10:46
Pamatujete, jak Miloš Zeman v inauguračním projevu mluvil o Bakalovi? Mně osobně to přišlo hodně nevhodné, ale jedním z důvodů mohlo být i to, že kauzu Čapí hnízdo odhalil člověk napojený na Bakalu a zřejmě i Křetínského. Zkrátka, souboj oligarchů.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. února 2024 • 10:10
ANO vyhrálo poslední volby a jenom podvodním jednáním se k moci dostala současná neschopná a trapácká vláda. To se již opakovat nebude , následné volby vyhraje ANO a bude vládnout. S těmi, kteří dnes poškozují Česko se potom musíme vypořádat, přísně, ale spravedlivě, tedy tak nějak po demokraticku.
Miroslav Hraběta
10. února 2024 • 10:43
@RASPUTIN Ty se tak vypořádáš leda se svým čoklem. Tím, že ho zblajneš zejtra k obědu 😃😃
lennon
10. února 2024 • 15:05
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bella.
10. února 2024 • 15:54
@RASPUTIN
Až tak bych to nehrotila, protože se s nimi nevypořádá nikdo.To, že Fiala, Rakušan, Pekarová, sprostá a tupá Mirka Němcová s Černochovou např. skončí u Nejvyššího soudu za vlastizradu je mizivá.
Mně stačí, když vypadnou.Co si nahrabala Pekarová, Nerudová, Rakušan, atd. stejně nikdy nevrátí, tu mzdu si nezaslouží, nejednají v zájmu své země, ale co s tím ?Nic!
Dyť jim z Hradu velí NATO a politručka !
A ti to taky podepisují.
Leda opatření, něco znárodit a některým školám dát dozor státu.
--------------------------------------------------------------------------------
A z Hradu vypakovat politručky matku, není to pečovatelák, ten ať jí zaplatí.
Ta babka nemá na Hradu co dělat !
-------------------------------------------
Not like Somebody
10. února 2024 • 10:06
S tímhle klubem se nemá cenu zabývat 🤷🏻‍♂️ ovce budou hledat svého pasáka dokola a dokola a zásoby sociopatů jsou nevyčerpatelné 😵‍💫 jde jen o to udržet je jako teď v ohradě 🥳
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. února 2024 • 10:07
@Not like Somebody... A vy budete jenom zděšeně hýkat, paráda.
bella.
10. února 2024 • 13:11
@Not like Somebody
Už podruhé u tebe zjišťuji, že tvoje komenty si mou vykládat dvojsmyslně.
Tedy jasná otázka : koho tady v Česku vidíš, jako ovce ?
Který psychouš je teď drží v ohradě ?
Rakušan, narcis Nutella, nebo snad zasloužilá Mirka Němcová ?

Avatar - našinec}
našinec
10. února 2024 • 10:05
Do politiky chodí jen zoufalí oligarchové. Mnohem nebezpečnější jsou oligarchové, kteří ovlivňují dění jako šedé eminence. Souboj oligarchů v ČR probíhá a Babiš je v současné době jen malé pivo.
bella.
10. února 2024 • 13:15
@našinec
Blbost, do politiky chodí i lidi, který už nebaví poslouchat žvásty.Jenže i když jsou čestní, ti co sedí na židlích i 30 let je převálcují.Jsou za své posty vděčni straně, která je podrží .Jinak by přišli o koryta.Čestnost se z nich vytratila.
Miroslav Legutko
10. února 2024 • 09:43
To jsou samozřejmě techniky, které na spodinu platí. Diktátoři to ví a úspěšně je využívají ve svůj prospěch.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. února 2024 • 10:06
@Miroslav Legutko .. Nejenom diktátoři, ale i ty jako spodina.
viktor viktor
10. února 2024 • 10:25
@Miroslav Legutko …Proto vám maže Fiala sladkou Nutellu okolo ústního a dalších otvorů ?!
bella.
10. února 2024 • 13:16
@Miroslav Legutko
Nějak, nevím proč se mi vybavil De -Gaulle , Thatcherová, Regan ..
Když už !
lennon
10. února 2024 • 22:02
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
10. února 2024 • 09:37
Pustil jsem si live přenos. Začátek jak ze sjezdu v KLDR: Babiš na autíčkách, Babiš krmí zvířátko, Babiše drží za prstík děťátko atd. Vzápětí předstupuje kuní ksicht, řekne, jak do politiky nikdy nechtěl a už to jede. Nekonečná samochvála, nesmyslné statistiky a především nekonečná kritika vlády. Nekonečný Antifiala. Opozice na to má právo, ale zároveň má opozice povinnost předkládat řešení. ANO nikdy nic takového nepředloží. A nepředloží to ze dvou důvodů. Za prvé ta řešení nemají a za druhé i kdyby ho měli, nebudou nikdy chtít, aby je někdo s tím mohl konfrontovat...
Uživatel_5319372
10. února 2024 • 09:41
@Uživatel_5734171 A ti tvoji řešení mají?
Uživatel_5319372
10. února 2024 • 09:54
@Uživatel_5734171 Kuna je krásné zvířátko.Oproti Tobě
Not like Somebody
10. února 2024 • 10:01
@Uživatel_5734171 škoda času 👎
viktor viktor
10. února 2024 • 10:26
@Uživatel_5734171 …To mluvíte o sjezdu lidovců, nebo ODS ?
bella.
10. února 2024 • 13:25
@Uživatel_5734171

Ty jsi mi prognostik!
Nepředjímej co ANO předloží, nebo ne!
Bože, tohle má být koment, kdy současně žvaníš o " faktech " ?
Mimoochodem, já zase neustojím květnaté dlouhé proslovy Fialy, připadá mi jak Fidel ( Castro ) 3 hodiny o ničem !, Nerudovou s průšvihem její školy, o kterém blbka tvrdí, že nevěděla, Rakušan, který neví kolik migrantů nikterak přátelských Ukrajinců se mu toulá po zahrádce Čech a Moravy a Fiala, který místo úvah o repatriaci nechává dávat razítka k prodloužení nemorálního a neopodstatněného drancování našeho hospodářství dalším a dalším migrantům Ukrajiny a vítá je, jak kdysi Merkelová ty svoje a nejadnou zjistí za pár let , že je na hnoji, jako ona a my se budeme muset proti nim bránit.Ještě totiž nedošlo na slučování rodin! , takž k tomu milionu si připočti další !Jao národ zblbneme.A tím jsem si jista, podle toho co kolem sebe denně vidím!
:-/ :-/
lennon
10. února 2024 • 15:11
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lennon
10. února 2024 • 22:05
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - našinec}
našinec
10. února 2024 • 09:33
Pro ČR je v současné době mnohem větší nebezpečí oligarcha Křetínský než oligarcha Babiš. Oligarcha Křetínský, majitel časopisu Reflex, je šedou eminencí, která "vlastní" Milion chvilek, Pávka, stojí za podivným zastropováním energií v ČR, za zákony, které de facto donutily Babiše zbavit se majetku v jeho prospěch(např. Mafra), atd.
viktor viktor
10. února 2024 • 10:30
@našinec …Proto je třeba ukazovat na Babiše. Jinak by si užiteční idioti ani nezatleskali.
lennon
10. února 2024 • 22:09
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bella.
11. února 2024 • 01:52
@lennon
kritické myšlení prosazuji já a je dílem vyššího intelektu.Se mi nezdá, že bys zrovna ty ..
Fakt, jo ?
lennon
11. února 2024 • 02:43
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zdeněk Smejkal
10. února 2024 • 09:12
Pane redaktore, za takový nenávistný "slint" který jste ráčil vyplodit, by se nemusel stydět ani kdysi legendární časopis Hrom...
pablo41
10. února 2024 • 09:49
Nenávistný? Vždyť je výstižný, bez chyb, a proto pravdivý.
bella.
10. února 2024 • 13:33
@pablo41
V čem je ta pravda.V tom že si tam vylejvá duší a svůj názor?
Novinařina předkládá fakta.Politik by měl taky.

--------------
Moc se mi líbí na youtube -" Aby bylo jasno" - od Bobošíkové!
Je vždy excelentě připravena, fakta předkládá - dokládá zdroji! Hodně to doplní znalosti a tím i svůj názor můžete přehodnotit.
-----------
To co tady vytvoři pan redaktor je spíš dílo infuencera, než novináře, na to ať si ařídí blog.
Ale popravdě, on takový Bartkovský, Buchert a Fištejn na tom jsou stejně-.
Mluví, co majitel novin chce!
lennon
10. února 2024 • 15:14
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
10. února 2024 • 10:34
@Zdeněk Smejkal …I komunistická Tvorba by mu to vzala. Ještě přidat “ plíživá kontrarevoluce “ a bral by to i Jakeš 🤪.
lennon
10. února 2024 • 15:12
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Not like Somebody
10. února 2024 • 09:09
Volba vůdce bude podobně jako u Lukašenka jednoznačná 💯
Uživatel_5319372
10. února 2024 • 09:43
@Not like Somebody chce to Jurecku
viktor viktor
10. února 2024 • 10:36
@Not like Somebody … Ano. U lidovců to tak nedávno proběhlo…
bella.
10. února 2024 • 13:40
@Not like Somebody
Hm, no a co jako ?
Proč zrovna tohle ti trhá nervy?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. února 2024 • 08:50
Malostní hýkání a zuřivost odpůrců hnutí ANO ukazuje, že Babiš to dělá dobře.
lennon
10. února 2024 • 15:16
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
10. února 2024 • 08:24
Souhlasím s autorem zcela ! Já bych ten sjezd nazval BUREŠIADOU. Bude to přesně jak popsal pan autor. Proto ani nemá cenu nic moc dodávat. Snad jedinou věc, Burešova partaj by měla konečně sdělit jaký je její postoj k válce na Ukrajině ? Souhlasí nadále s posíláním zbraní nebo jen humanitární pomoc ? A zda má podle nich válka pokračovat nebo by propagovali spíše mírové návrhy. Bureš sám mlží a jeho podřizení mluví každý jinak. Jinak mluví Havlíček jinak i Bureš sám. Prostě samé lhaní a faleš.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. února 2024 • 08:47
@Richard Šebesta...... Žádný normálně uvažující občan, nezpracovaný lživou protiruskou kampaní, nemůže souhlasit s podporováním Ukrajiny.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
10. února 2024 • 09:06
@RASPUTIN jak někdo začne používat výrazy jako "normální občan" je jasný co přijde 😎🫠 kdo nemá můj názor, není normální 😜
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. února 2024 • 10:05
@Pärkund Roservaal ... Takový máš názor ?
Zdeněk Smejkal
10. února 2024 • 09:17
@Richard Šebesta Myslíte, že by bylo lepší, kdyby po vzoru Fialových ovcí všichni hýkali jednohlasně bez ohledu na jejich vlastní názor ?
Richard Šebesta
10. února 2024 • 10:18
@Zdeněk Smejkal Nejsem volič pětikolky . Tak nevím proč opruzujete s Fialovýma ovcema.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
10. února 2024 • 11:25
@Zdeněk Smejkal
hýkají oslové, ovce bečí...
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
10. února 2024 • 09:40
@Richard Šebesta
kuní ksicht nikdy nic konkrétního v tomto směru neřekne. Nechce si odradit případné voliče SPD a další, na které má zálusk. Vždy bude lavírovat. Přesně proto je označení ruská bakterie na místě, i když to dělá kuní ksicht kvůli vlastní vyžírce...
Uživatel_5319372
10. února 2024 • 09:46
@Uživatel_5734171 A Ty mas jaký ksicht?
Richard Šebesta
10. února 2024 • 10:20
@Uživatel_5734171 Ano souhlasím to je ten důvod.
Uživatel_5319372
10. února 2024 • 09:45
@Richard Šebesta mas peníze v kampelicce?A hlavně nelzi
Richard Šebesta
10. února 2024 • 11:02
@Uživatel_5319372 A ty máš smradlavé nohy ? Tak si je běž rychle umejt. Máš na to i glejt.
bella.
10. února 2024 • 13:54
@Richard Šebesta
Richarde Šebesto,
lépe sleduj!
V EU nás Babiš bránil proti zadlužení, které vyprovokovala Merkelová s Macronem.Sváděli to na Covid, ale Babiš jim řekl, ať rovnou řeknou, že je to jejich prac. morálkou ( Francie stávkovala a má nevzdělatelné a nepracující migranty ) Německo má nepracující a nevzdělatelné migranty.Nakonec celou EU zatáhly tyto státy do dluhů a údajně budou půjčky do 30let splaceny.Proti rušení jádra byl taky ( já taky ), za Covid opravdu nemohl a na respirátorech nevydělával, jak tady furt na Letné za to stávkoali.dcům dal 1000,- to jim vzal Fiala.A na nic jiného, než na důchodce a těhotné a nemocné a stovky tisíc nemakačenků z Východu.
Jasně a nebojácně říká, že na UA dáváme tady doma moc!
Jan Pidanic
10. února 2024 • 08:18
Jako u Kima v KLDR je napsán tento článek autorem Jiřím Štefkem...