Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Blahoslavení chudí duchem aneb Měla by vláda mluvit stejně „lidsky“ jako Babiš?

56 komentářů

Miloslav Podhola
4. února 2024 • 16:10
Fica si svobodně zvolili Slováci, tak ať mu čeští řiťolezci dají pokoj.
Co se týče UA, Mertlík asi nic neví o Mastrichtskych dohodách, které EU ani Ukrajina nedodržely.
O zákazu ruštiny v příhraničnich oblastech se také nepíše!
Tomáš Smrž
3. února 2024 • 21:08
Ano, je to příšerné zjištění, že se velká část spoluobčanů nechá manipulovat politickými šmejdy za užití primitivních postupů. Pohoršovat se nad tím je k ničemu. Jediné, co to může časem změnit, je kvalitní vzdělávací systém se skutečnou politickou prioritou.
viktor viktor
4. února 2024 • 01:24
@Tomáš Smrž ANO SOUDRUHU 🤡 !!! A více přihřátých redaktorů do ČT.
Baboon
3. února 2024 • 13:22
Asi by se svět zhroutil, kdyby kdejaký pisálek s touhou se proslavit, nekopl:
a, do důchodců (stačí, že si staří dovolují, vzpomínat na dobu, kdy byli mladí. Asi to je hrdelní zločin.)
b, do Babiše - protože nemá odvahu si kopnout do nynějších politických zlořádů. Z toho má preventivně na prádle vzadu zapáchající, hnědý flek.
Miloslav Podhola
4. února 2024 • 16:12
@Baboon
Dobrý postřeh!
Papanikula
3. února 2024 • 13:11
http­s://ww­w.ces­keno­viny­.cz/zp­ravy/­syrska-armada-vyzvala-k-odchodu-americkych-jednotek-oznacila-je-za-okupan­ty/247­4629?ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz­&utm_m­edium=­sekce-z-inter­netu#­dop_ab­_vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­hpfe­ed.sz­nhp.box
Miroslav Plesník
9. února 2024 • 07:02
@Papanikula opravdu vhodný příklad, armáda, která s pomocí ruské armády vraždila vlastní obyvatelstvo plynem.
Papanikula
9. února 2024 • 08:14
@Miroslav Plesník proč lžete ?
USA armáda okupuje syrské území bez mandátu a právního titulu a krade tam Syrskou ropu !!!
Armáda USA asi neví kde ma své území a hranice a poučuje Rusko?
Vraždy děti a žen ve Vietnamu a vesnice Mylai Jednalo se o největší známý válečný zločin amerických vojsk v době války ve Vietnamu. Spolu s masakrem v No Gun Ri v korejské válce o osmnáct let dříve byl masakr civilistů v My Lai jedním z největších provedených americkými silami ve 20. století.usa armáda připravovala i malé děti ve Vietnamu
Odkaz : http­s://ww­w.de­nik.cz­/ze_sv­eta/­masa­kr-my-lai-valka-ve-vietnamu-1968.html
viktor viktor
3. února 2024 • 12:45
“ Blahoslavení chudí duchem “ v záhlaví. To je reklama na redakci REFLEXu ?
Miloslav Podhola
4. února 2024 • 16:17
@viktor viktor
Ten citát proneslJan Hus na hranici a dodal, "neboť oni nevědí co činí a jejich bude království nebeské."
Pro autora článku tam místo jistě nebude!
Na rozdíl od babičky je snad vzdělán, či snad podělán?
viktor viktor
4. února 2024 • 16:19
@Miloslav Podhola …za B je zřejmě správně.
Tomáš Černý
3. února 2024 • 10:31
Jen malou chvilku jsem měl nutkání reagovat, ale naštěstí jsem si včas uvědomil, že reagovat něčím smysluplným na subjekt pod pseudonymem "viktor viktor" je ztrátou času.
Jinak pane Mertlíku naprosto výstižný článek. Děkuji👍
viktor viktor
3. února 2024 • 12:47
@Tomáš Černý Pokud máte věcné argumenty, reagujte. O tom je diskuze a ne výmluvy a nadávky od fialovců, kterým právě ty argumenty chybí a tak alespoň lžou.
Tomáš Černý
3. února 2024 • 13:55
@viktor viktor
Myslíte takové argumenty?
"Je tu patrné, že obdivovatelé lháře Nutelly a agenta, předsedy ZO KSČ na rudé rozvědce, soudruha Pávka nemají argumenty a ztrácejí nervy. Co teprve, až prohrají volby 🤪🤪🤪 ?"
Jste chudák plný nenávisti, vzteku, zloby a nejspíš nešťastný člověk, ale líto mě vás není.
Já jsem spokojený důchodce a nepotřebuji, aby se o mě jakákoli vláda starala. Vždy jsem se o sebe, potažmo o mou rodinu dovedl postarat. Vaše ubohé urážky jsou pro mě (slovy Martina Edena): ,,Míň než krůpěj rosy v díře od záchodu!"
viktor viktor
4. února 2024 • 01:30
@Tomáš Černý Asi vám praskla žilka, když čtete dohledatelné , PRAVDIVÉ argumenty ohledně agenta, funkcionáře KSČ, soudruha Pávka. Ale to už vám pak pomůže jen termín u dr. Chocholouška. Šťastnou cestu dědku.
lennon
3. února 2024 • 22:53
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
4. února 2024 • 01:21
@lennon Přečti si životopis soudruha Pávka i jeho rudé maminy politručky a podplukovnice “ lidové “ armády a nelži tady soudruhu obdivovateli toho KSČ na Hradě. Jsou tam i svědectví jeho soudruhů. Vše na YouTube ! Právě kvůli takovým pitomcům jako jsi ty je třeba STÁLE připomínat, kdo to jsou rudí funkcionáři a jak jsou falešní a zrádní . Mimochodem. Jeho krycí jméno Pávek dostal asi jen tak náhodou od Matky Terezy ? Obdivovatel SSSR a předseda ZO KSČ Pávek je na Hradě !!! To by nevymyslel ani Jára Cimrman. Fuj tajbl. 🤮🤮🤮
Uživatel_5307608
3. února 2024 • 09:11
S počtem obětí stalinského hladomoru se manipuluje dle potřeby. Skutečnost se nikdy nedozvíme.
Zdeněk Rezek
3. února 2024 • 08:19
Smekám, vámi zmíněné zblbnutí české populace je viditelné a slyšitelné již snad i z vesmíru.
Nejen tedy české....
viktor viktor
3. února 2024 • 09:27
@Zdeněk Rezek Určitě. Protože vyhnat z Hradu nomenklatůrního komouše Husáka a natáhnout si tam nomenklatůrního komouše a špiona Pávka je do vesmíru volající hloupost.
viktor viktor
3. února 2024 • 08:17
Je tu patrné, že obdivovatelé lháře Nutelly a agenta, předsedy ZO KSČ na rudé rozvědce, soudruha Pávka nemají argumenty a ztrácejí nervy. Co teprve, až prohrají volby 🤪🤪🤪 ? …
Zdeněk Rezek
3. února 2024 • 08:30
Viktore Viktoroviči, titulek svého duchamoru jste sice dal v plen, na myšlenky jste však zapomněl. Nebo je tohle skutečně vše, co dovede váš intelekt zformulovat? Jestli ano, přesto, není mi vás líto....
viktor viktor
3. února 2024 • 08:43
@Zdeněk Rezek …Přesně jak přes kopírák. Žádný argument, který by vyvracel má dohledatelná tvrzení. Pouze nálepkování 🥴. To je dost málo, nemyslíte ? Tedy pardon. Vy vlastně nemusíte myslet. Vy máte své loutkovodiče 🤪. Pustě si někdy Xaver live a podobné vysílače. ČT24 s teplým Venoušem není všechno…Podle statistiky už je Fiala populární jenom doma v kuchyni 🤣🤣🤣 . O soudruzích na Hradě, ani nemluvě.
Hulin No More
3. února 2024 • 08:46
@viktor viktor argumenty nejsi schopný pobrat
Pepa Zahrádka
3. února 2024 • 09:03
@viktor viktor A tohle je jistě faktická připomínky, určitě ne nálepkování (výtah Vašeho výplodu - obdivovatelé lháře Nutelly a agenta, předsedy ZO KSČ na rudé rozvědce, soudruha Pávka)
viktor viktor
3. února 2024 • 09:03
@Hulin No More …Víme oba. Když argumenty nejsou, tak není kde brát. Ale ty nemá ani Nutella, Baron Prášil ze Strakovky. Proto stále lže. A agent, soudruh Pávek čeká, co mu Kolář napíše, aby se to pokusil překoktat. A jeho soudružka politručka ( podplukovnice lidové armády 🤢 ) mu ještě zatleská . Vy tam máte sebranku !
viktor viktor
3. února 2024 • 09:07
@Pepa Zahrádka…To není nálepkování. To je prosté konstatování dokázaných faktů. Pročtěte si životopis agenta Pávka a jeho maminy a předvolební sliby Nutelly…
Hulin No More
3. února 2024 • 05:22
kubík, šéfredaktor ze seznam zprávy, musí být úchyl; nikoho normálního nemůže den co den napadat dělat bubáky a rozesírat plebsu hlavy. Jeho majitel lukačovič s tím prý nemůže nic dělat - stejnej trotl. michopulos se před dvěma roky rozplýval, že výhra Pětikolky je Boží zázrak a od té doby jí házel * na hlavu, jakoby existovala jiná alternativa, než bureš. Od chlapa, co dokáže vydělat prachy očekávám, že to nebude retard. Chyba. Dělají to právě pro prachy. Těhle čubek jsou plný internety. Další sorta jsou obojetný poloprincezny, co mají zmatek mezi nohama a rychle podléhají zkáze.
Papanikula
2. února 2024 • 21:22
Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) v pondělí společně s americkým velvyslancem Bijanem Sabetem podepsala memorandum o porozumění mezi Českem a USA a smlouvu na nákup letounů 5. generace.
Tak tuto zprávu si dobře zapamatujte, tahle šílenost nás totiž bude pronásledovat ještě léta.

„Musíme hledat řešení, jak podpořit svobodu slova, ale zároveň neohrozit naše demokratické společnosti. Bylo by velkou chybou akceptovat, že něco není možné regulovat, pokud to má schopnost ohrozit vlády,“ varoval ministr zahraničí Jan Lipavský.
Tak to je ovšem nebezpečná bolševická výhrůžka! Podstatou demokracie přece je, že mizerná vláda by měla být opozicí ohrožena a svržena, k čemuž je svoboda slova nezbytná. A co platí o svobodě obecně, platí o svobodě slova dvojnásob: buď je, nebo není.

Prevzato MM
Papanikula
2. února 2024 • 21:19
Rakušana po Karviné i na druhé besedě v Sokolově hlídalo několik desítek uniformovaných policistů a řada policistů v civilu z osobní ochranky, kteří stáli během besedy i přímo vedle něj.
Čeho se tak bojí, když vláda vše dělá skvěle? Ale hlavně, proč to všechno musíme platit ze svých daní? Co vše si ještě necháme líbit?

Kam se hrabe Hitchcockovo „Psycho“ a další horrory na vyznání Víta Rakušana pronesené v Sokolově, proč je v politice: „Já bych se uživil i mimo politiku, ale zatím mě to baví“.

Další nová definice:
Jednota = opuštění zásady, že s vyděrači se nevyjednává.
Tomáš Kostelecký
2. února 2024 • 20:57
Kdo jde s Babišem je stejný morální odpad a lůza jako ta bolševická, udavačská sv ině. Smrt všem komoušům a jejich poskokům.
viktor viktor
2. února 2024 • 21:02
@Tomáš Kostelecký Ty tedy nemáš rád soudruha Pávka a jeho maminu, rudou politručku ?
Papanikula
2. února 2024 • 21:20
@Tomáš Kostelecký to sedí na komunistického funkcionáře a lampasaka komunistu Pávka
Josef Mařík
2. února 2024 • 19:23
Jestli ten Zeman neměl s novináři pravdu.
Ono se stačí kouknout na dvě významná výběrová řízení poslední doby:
1) nákup stíhaček F35 - jsou nejkvalitnější na trhu, také nejdražší s násobně vyššími provozními náklady oproti alternativám s dodáním tuším až po roce 2030. Přitom alternativně nové verze Gripenů nejsou tak kvalitní, ale levnější a hlavně výrazně levnější provozní náklady což při případné redukci rozpočtu obrany za pět či deset nebo dvacet let může hrát roli. Navíc ani současné verze Gripenů nevyužívá armáda naplno.
2) soutěž na výstavbu jaderných elektráren - z politických důvodů byl vyřazen ruský Rosatom a čínská firma. Nyni byl vyřazen americký Westinghaus, takže zbylí dva dodavatele. Korejský KHNP a francouzské EDF, přičemž poslední výstavba EDF (Hinkley Point C ve Velké Británii, Olkiluoto ve Finsku a tuším Flamenville ve Francii) je průšvih (růst nákladů, zpoždění v řádu let).
Bohužel nějaké odborná debata v médiích se nevede.
lennon
2. února 2024 • 19:29
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
2. února 2024 • 20:09
@Josef Mařík Občas něco plácne paní Drábová. Ale není to vždy pravda. Nu a lež má krátké nohy a vida. Na paní Drábové se to výrazně podepsalo....135cm.
Uživatel_5307608
3. února 2024 • 09:06
@viktor viktor Ovšem, neupírejte slečně Drábové její odbornost, o té není pochyb.
viktor viktor
3. února 2024 • 09:24
@Uživatel_5307608 …ale uznejte i vy , že ta slečna pláče dobře, ale na cizím hrobě.
Jan Polouček
8. února 2024 • 12:54
@viktor viktor
Ubozaku
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
2. února 2024 • 19:05
Já mám pro tohle termín "vzpoura nýmandů". A pokud má někdo dojem, že to je arogantní, tak ano, je to arogantní...))) Ti lidé většinou zhusta nadávají na korektnost, tak jim jdu vstříc. Myslím si o nich, že to jsou pitomci, tudíž jim bez uzardění řeknu, že jsou to pitomci... To nejhorší, co by současní vládní politici mohli udělat je brát si příklad z kuního ksichta, Havlíčka nebo Schillerové. Začít dělat ze sebe lidové chasníky, co si sbalí chlebník a dají si na nádraží žejdlík, co si zajdou na autíčka nebo šaškují někde s pomlázkou. Já jako jejich volič tohle nechci, chci od nich slyšet, že zavedou spoluúčast ve zdravotnictví, i když je to nepopulární nebo že udělají skutečnou penzijní reformu. Když se budu chtít dívat na komiky, pustím si Izera nebo Jablonského. I když uznávám, že kuní ksicht, když promlouvá spatra je nepře­kona­telný­...))­)))))))
viktor viktor
2. února 2024 • 19:14
@Uživatel_5734171 Ty se moc studuješ v zrcadle a máš pak z té vlastní křivé mordy mindráky. Požádej dr. Chocholouška o tabletku, zaklapni klec a běž spát “ krasavče “.
Michal Kelner
2. února 2024 • 20:57
@viktor viktor hele, Viktorie, rozumu jsi moc nepobral, čeština Ti taky moc nejde, přiznejme si, že jsi tak trochu asociální kopyto. Nechceš to tu radši zabalit?
viktor viktor
2. února 2024 • 21:05
@Michal Kelner …Naopak. Pacienti jako ty 🤡, potřebují stálou pozornost a osvětu . Přiznej si. Ve prospěch prolhaného Nutelly chybí argumenty. Více jak 80% občanů už vás má “ plné kecky “.
Uživatel_5307608
3. února 2024 • 09:09
@Michal Kelner Další prvok se ozval.
Uživatel_5567842
4. února 2024 • 13:36
@viktor viktor Viktore, ty hlasy ke svým příspěvkům si dáváš sám?
viktor viktor
4. února 2024 • 14:34
@Uživatel_5567842 …Koukám, že k fialovým nápadům všeobecně redakce přidává hlasy, aby jako že “ lid “ je nadšen. Ale statistiky hovoří JASNĚ ! JSTE V LOJI MILÁNKOVÉ 🤪🤪🤪
Miroslav Hraběta
2. února 2024 • 19:01
Mrzuté je, že blbů se rodí čím dál tím víc (blb radši *** než studuje či pracuje. Jak to zvíře.). Pak si to zvolí óbrblba Bureše (ten člověk snad nemá ani základku), Pitomia a a jiné. Briefly, čím víc blbů v populaci, tím víc blbů v politice. Myslím, že všeobecné volební právo je překonaná a škodlivá instituce.
Miroslav Hraběta
2. února 2024 • 19:03
@Miroslav Hraběta Místo hvězdiček má být š.o.u.s.t.á. Algoritmus otravný 😃
viktor viktor
2. února 2024 • 19:17
@Miroslav Hraběta Také si myslím, že by jsi jako pacient neměl volit.
Miroslav Hraběta
2. února 2024 • 19:46
@viktor viktor Bys, vole. Se divím, že tě učitelka na základce neutloukla klackem. Mohlo být o jednoho dobytka méně.
Michal Kelner
2. února 2024 • 21:02
@viktor viktor jak už jsem psal, rozumu se Ti nedostává, úsudku jsi mdlého a školy ses pravděpodobně bál. Udělej pro sebe něco. Zabal to tu, ostudy sis už nadělal dost.
Saša Krach
2. února 2024 • 18:57
Mertlík má starosti....ale jen o někoho. A ve svém zrcadlí vidím,,,že to dělá stále....A to nikomu nepo­může­....Jed­nosměr­ná dalnice😂😂😂😂😂😂😂🤥
lennon
2. února 2024 • 18:53
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5764508
2. února 2024 • 18:40
...jako obvykle,zpětné zrcátko
Uživatel_5764508
2. února 2024 • 18:39
Bezchyb­ně,vtip­né,tref­né
viktor viktor
2. února 2024 • 18:18
Mertlík, už zase 💩 . Ale vy po sobě zásadně nesplachujete. Dělejte s tím něco, prosím. Opět žádné pravdivé argumenty. Jen drby a zlé pomluvy.