Komentáře

Zpět na článek

Skandál s teroristy ve vlastních řadách otřásá OSN. Propalestinské aktivisty to ale nezajímá

27 komentářů

draurora00
5. února 2024 • 17:45
Je mi smutno z toho, že existují takové iniciativy, které schvalují agrese... Je vidět, že tito aktivisté ještě nic nezažili. A přitom by stačila patrně povinná vojenská služba. Ovšem tu by asi nepřežili.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
2. února 2024 • 06:52
I terorismem lze zřejmě bojovat proti genocidě. A která strana je v tomto boji zrůdnější záleží na úhlu pohledu. On i boj partizánů proti fašistům byl dle dnešní pohledu terorismem.
Avatar - našinec}
našinec
2. února 2024 • 09:27
@RASPUTIN Souhlas. Spojenecký útočící terorista je vždy nazýván partyzánem, odbojářem či bojovníkem za svobodu.
Richard Šebesta
2. února 2024 • 09:30
@RASPUTIN Jo ? Která strana je v tomto pohledu zrůdnější záleží na uhlu pohledu ? Plácáš bludy ! Nezáleží na uhlu pohledu,ale na faktech. Dodnes soudružka Konečna a její nohshled a presidentský ztroskotanec Skála napřiklad tvrdí že v Katynu polské důstojníky nezavraždila NKVD ale GESTAPO. Přesto,že historická fakta mluví jasně. Přiznali to Jelcin i Gorbačov. Tak co tu meleš o uhlu pohledu. Izreal je v právu a Arabové z Hamasu jsou vrazi.
Avatar - našinec}
našinec
2. února 2024 • 09:44
@Richard Šebesta Izrael je teroristický stát, kde panuje apartheid a dostává 10 mld $/rok od USA na boj s Araby. V době apartheidu v JAR společně vyvinuli údajně jadernou bombu. Zkrátka, svůj k svému....Na vás, na rozdíl od jiných, je aspoň dobře, že držíte určité své morální hodnoty. Porovnáme-li válku na UA a v ISR, tak obecně platí, že ti, co podporují UA, by měli podporovat Palestinu a obráceně.
draurora00
5. února 2024 • 17:43
@našinec Uvědomuješ si, kdo je vůbec agresor? Pokud to cizí slovo vůbec znáš...
Pavel Maleček
2. února 2024 • 05:55
Sezemskému jaksi uniká, že nejde o aktivisty propalestinské, ale pro soci­alis­ticko­tota­litní. Ti nenávidí západní demokracii, které je Izrael jením z posledních jakž tak představitelů. Protože ten echtes západní liberální Západ už mají vyznavači socialistické totality, co se kecy o vylepšování-liberalizaci demokracie maskují, téměř v hrsti.
A tak jsou pro tyto aktivisty v Izraeli bestiálně řádící islámští Palestinci ne odsouzení a likvidace hodné zrůdy, ale naopak hrdinní bojovníci, rozkládající Izrael coby jejich ideologického nepřítele. Čímž aktivistům v konečném ovládnutí - zničení západní demokracie pomáhá.

Když tou ideologií co prý lepší zítřky zajistí je neomarx-progresivismus s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím. Co přes rozkládání západní kultury, morálky, rodiny, národů a demokracie o neo socialistickou totalitu usiluje.
Která, jak nás historie učí v společenském zmaru, teroru mocných, bídě mas a nakonec v krvavém kataklizmanu zákonitě skončí.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
2. února 2024 • 06:54
@Pavel Maleček
"Západní demokracie" je žumpa lidské společnosti a nemá se skutečnou demokracií nic společného.
Avatar - našinec}
našinec
1. února 2024 • 19:24
Jak byste vy označili stát, který bombarduje okolní státy, střílí do civilistů, vyhazuje do vzduchu budovy na cizím území aniž by byl ve válce, zabijí na cizím území znepřátelené civilisty, vyhodí dopravní letadlo s civilisty kvůli teroristovi na palubě, jde do nemocnic zabíjet lidi, atd? Vemte si jen, za co bylo označeno RF jako teroristický stát. ...Mimochodem, za spojenectví ČR a Izraele můžete oslavovat Miloše Zemana.
Jiří Kolouch
1. února 2024 • 20:05
@našinec jste nějak zapomněl nebo možná schválně ignorujete skutečnost že Palestinci desítky let terorizují občany Izraele. Dokud mohli volně proudit z Gazy tak dělali každodenní teroristické útoky na civilní cíle. Když se postavil plot ( mimochodem i z Egyptské strany) začali střílet rakety. Ty lidi nemají nárok žít normálním životem. Kdyby chtěli už tak dávno žijí.
Avatar - našinec}
našinec
1. února 2024 • 21:57
@Jiří Kolouch Před 100 lety sionisté začali provádět teroristické útoky vůči arabskému obyvatelstvu s cílem vytvořit Izrael. Od té doby se perou navzájem. Takže, pokud bychom to měli posuzovat nestranně, tak prapůvodci problému jsou židé. Každopádně v současnosti nestranný není nikdo. Všichni dělají to samé a my díky M. Zemanovi držíme s ISR.
Richard Šebesta
1. února 2024 • 22:35
@našinec Chlape vy plácáte totální nesmysly a lžete jako komouši třeba jako Konečná a Skála,kteří tvrdí třeba,že v Katynu vraždili Němci,nikoli Rusové. Nejste náhodou stoupenec ksčm ? S Araby(muslimy) se nejde domluvit vždyť to dnes vidíme stále. Kolik válek proti Izraeli rozpoutaly arabské země ? Naučte se laskavě dějiny. Víte co svého času řekl Násir egyptský president ? My musíme zničit ten židovský stát ! A to chtějí Arabové stále i po skoro 60 letech od tohoto výroku.A přitom je jedno zda jde o Syřany, Egypťany nebo Palestince.
Richard Šebesta
1. února 2024 • 17:32
K problematice na blízkém východě asi tolik. Arabové (muslimové) byli jsou a budou vždy verbež. Izrael je v právu.
Pablo Libero
1. února 2024 • 19:30
@Richard Šebesta Souhlas!
Avatar - našinec}
našinec
2. února 2024 • 09:37
@Richard Šebesta Bohužel se vyjadřujete k něčemu, o čem nic nevíte. Možná by se to chtělo dovzdělat a ne poslouchat jakoukoliv propagandu. Když už nic jiného, tak pravda je většinou uprostřed. Bývalí izraelští generálové sami tvrdí, že za 6ti denní války ve skutečnosti napadli Araby oni a vysvětlují důvody. Taktéž říkají, že Arabové je neohrožovali a ani na to Arabové neměli. Výsledkem bylo, že Izrael vyhnal Palestince na cizí území a sliboval jim, že po zklidnění situace se budou moci vrátit. Asi z nějakých 500.000 obyvatel bylo dovoleno se vrátit 40.000. Izrael za okupaci Palestinského území má Palestině odvádět peníze. Nedělá to a Palestina žije z cizích milodarů, jelikož v Izraeli panuje apartheid. ....Nikoho se nezastávám, jen chci ukázat, že existuje i druhá strana mince o které se v ČR nesmí mluvit.
Asatin
1. února 2024 • 16:52
Cernochova rekla o OSN jen pravdu a ta se ta skutecnost o jeji neschopnosti potvrdila.Je to ministrine na spravnem miste.
Richard Šebesta
1. února 2024 • 17:29
@Asatin Chlape vy jste mimo. Kvůli jednomu výroku jenž i u jejich spolustraníků vyvolal pochyby, to je ministryně na správném místě ? Větší blbost jsem už dlouho neslyšel. Naopak mnoho lidí jí hodnotí jako nejhorší ministryni po listopadu 89.
Avatar - našinec}
našinec
1. února 2024 • 19:39
@Asatin Takže souhlasíte s vražděním civilistů a zvláště dětí. To bylo to, co OSN kritizovala.
Avatar - našinec}
našinec
1. února 2024 • 14:26
Kdyby ČR nepodporovalo Izraelský terorismus ale Palestinský, tak by ten článek vypadal úplně jinak.
reproman
1. února 2024 • 15:26
@našinec Co to plácaj, voni vosobo?
Uživatel_5354308
1. února 2024 • 17:36
@našinec Ma...Gooor_
reproman
1. února 2024 • 13:45
Třicet roků registruju upozorňování že se tohle děje. Nikdy to nikoho nezajímalo. Proč by mělo teď?
Uživatel_5324818
1. února 2024 • 13:38
Zlatá Černochová. To bylo kritiky na její vyjádření k OSN. A teď kritici mlčí.....
Richard Šebesta
1. února 2024 • 14:45
@Uživatel_5324818 To je vtip ? Kdyby nyní odešla z funkce tak je pozdě nejhorší ministryně obrany od roku 89. Trochu ji konkuruje další lady Parkan. Ta taky udělala na MO guláš a totální chaos.
Uživatel_5354308
1. února 2024 • 17:38
@Richard Šebesta Já si to nemyslím. A aspoň se neuchýlila k trapným omluvám za svůj výrok. Stojí si za svým a teď se opravdu
ukázalo, že má pravdu. Já jí fandím.
Richard Šebesta
1. února 2024 • 18:32
@Uživatel_5354308 Dobrá. Každý to vidíme jinak,ale tak to má být.100 lidí 100 pohledů na věc.
Štěpán Kohout
1. února 2024 • 12:32
V Gaze mohou byt klidni, vypadek prispevku nahradi EU z nasich penez, a jeste prida dvojnasob.

A tem zdejsim postbolsevikum zarazit tuzemske statni dotace na vecne casy... At jim to plati dobrovolni sponzori, Brusel a Soros.