Komentáře

Zpět na článek

Anastasiia Sihnaievska: Češi, kteří pomáhají Rusku, by měli být potrestáni. Jinak se Moskva nezastaví

66 komentářů

jerryx
4. února 2024 • 10:09
Takový hloupý článek pomůže Rusku víc, než stovka proruských aktivistů. Autorce jde jen o sebe, ne o Ukrajinu.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
3. února 2024 • 17:24
Do ruky, která poskytuje pomoc a peníze se nekouše, ty náno.
Bleskprdel
2. února 2024 • 09:52
Vyhostit tu kur….!
Gougy
2. února 2024 • 08:10
Takže náplava sem přijde určovat, kdo z Čechů si zaslouží trest a jak se máme všichni chovat?

Táhni, táhni do své zkorumpované díry, řešit problémy u sebe doma namísto otevírání nevymáchané držky na Čechy, co vás sponzorují!
Bleskprdel
2. února 2024 • 09:52
@Gougy vyhostit!
Gougy
2. února 2024 • 10:07
@Blesk*** no hlavně si dát pozor, abychom nedopadli jako jiné státy s náplavou, co si dělá nároky, politické strany, zastupitele atp..
Staňa Z hor
2. února 2024 • 06:03
Ti Češi jsou opravdu mocní ... Na USA nesejde, jestli UA prohraje, může za to ČR !!!
Kvalitní text ...🤦
bella.
31. ledna 2024 • 23:00
Anastázie, mně to nedá, abych se nezeptala.
Je tady cca kvalifikovaným odhadem kolem 1 mil. Ukrajinců.
Do cca 500 tis. vkládáme horem dolem vzdělání, aby byli aspoň něco platní.
Věnuje se jim mnohem víc péče, než našim vlastním menšinovým Rómům , kdy tito žijí leckdy v otřesných podmínkách a ghetech a jejich děti taky! Leckdy nemají pořádně ani učebnice , o klidu na učení v ghetech ani nemluvě.
Nevím v jakém okamžiku si Fiala, Pekarová a ta příšerná Mirka Němcová řekli, že Ukrajinci mají před nimi přednost.
Na 80ti %, slovy osmdesáti procetech Ukrajiny se nebojuje.
Vsadím boty, že kdyby se na hranicích pro uprchlíky stavěla stanová městečka, sakra brzy byste si to, Anastázi, rozmysleli .Ale takhle né, to hned byty Praha , Brno, max. Liberec.Vesnice nikdy, byť vzděláním většina z vás odešla rovnou z pole.
O co vám vůbec jde?
Zdrhli jste !!!!
Nechali jste svou zemi ve štychu .Já to vidím tak, že bohužel vám všem Putin otevřel dveře do Evropy.Jinak byste k nám mohli jen na pracovní povolení , očkovaní a zdravotně pro nás nerizikoví a žádné chladné zbraně a la kudly.
" Milá" ukrajinská Stázinko, strašně mě rozčílí, když si nějaký nedouk z "instituce pro ukrajinské občany " pustí h u b u na špacír, chápeš? Aha nechápeš! No dyť, jak jinak .....
Bleskprdel
2. února 2024 • 09:53
@bella. Bravo
Lilith Černá
31. ledna 2024 • 20:05
Kdo to kdy viděl, aby si nezvaný host, jehož tady nedobrovolně financujeme, diktoval, co smí dělat hostitel? Už mám těch ukronácků plné zuby. Jsme jen za debily - viz kauza Netrebko, tenistky, Hudáček, teď zrušený fotbalový zápas, protože Slováci si dovolili hrát s Rusy, Ukáčkům už se zase nelíbí Srbové...
Jděte už, Ukrajinci, konečně do pryč, většina Čechů vás má plné zuby!
lennon
31. ledna 2024 • 22:37
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
willi48
1. února 2024 • 08:30
@lennon Ty už tady rozdáváš rozkazy jak ukrouši. Takže zklidni hormony, Lilith mluví i za mně.
lennon
1. února 2024 • 12:53
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Frantisek Najman
31. ledna 2024 • 18:22
Ta paní Sihnaievska má právo na svůj názor, to je demokracie, ale stejné právo má úplně každý ať je ten názor opačný a na to ona zapomíná! Propaguje tím totalitu, tedy tvrdý komunismus a asi o tom ani sama neví, nelze její názor proto brát vážně.
Najman
Lilith Černá
31. ledna 2024 • 20:06
@Frantisek Najman Někdo, kdo z nás saje prachy, by měl držet hubu a krok! Zbabělí Ukrajinci se tu roztahují po Karlově mostě s fanglemi a vykřikují "Slava gerojam". Proč tedy nebojují, hrdinové?
bella.
31. ledna 2024 • 21:21
@Frantisek Najman Ta madam z Ukrajiny ani neví co je právo na vlastní názor, tedy o demokracii má představu jako husopaska.
Nevím, jak dlouho se zde pase na medonosné louce Evropské unie , na níž sbírají med, aniž tu louku opečovávaly a to bez razítka Bruselu a co je nejhorší, že na věčné časy.Pokud vím, jejich demokracie je např. , Tymošenková , ale ta byla zavřená za korupci a Zelenskyj možná jednou za ulité peníze v daňových rájích a ohrožení vlastního státu pro neschopnost diplomacie.
Kdo přišel z Ukrajiny přece " demokracii " nezná jinak by nejeli na vlně svého diktátora zeleného mužíka.
Demokracie ale , milej pane je prázdný pojem .Dávno si ji v EU přetlumočili v multikulti jako " můžu všechno ", jenže národ a stát musí držet pevná ruka.Ovšem nikoli herecká - jak vidno důsledky na Ukrajině, ale ani učitelská, jakk vidno u Fialy a Raušana v Čechách !
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
31. ledna 2024 • 15:08
Hnát tu Ukrajinku, hnát jí podobné a její podporovatele, hnát je zpátky na Ukrajinu, až se jim bude za patama prášit.
jaeger
31. ledna 2024 • 18:25
@RASPUTIN Blbe proruskej...
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
31. ledna 2024 • 19:39
@jaeger ..Pablbe proukrajinskej.
Lilith Černá
31. ledna 2024 • 20:07
@jaeger Odkdy musíme fandit Ukáčkům? To je snad naše věc!
bella.
31. ledna 2024 • 21:27
@jaeger

Na 80 % Ukrajiny se nebojuje.Oni ti to říkají v novinách, ale tak trošku jinak.Říkají, že na ukrajině se bojuje na 20 % země.
Mně se líbí víc, že na 80 % ne!To má větší grády.
A tak, protože to asi nevíš, tak ti to tady píšu.Hnala bych je taky ihned odtud a ty se zamysli !
Musíš přece být k své Ukrajině spravedlivý, když je každý jiný pro tebe proruský ! .Nemohou si tady přece válet šunky, matky honem odrodit co nejvíc , když Ukrajina musí fungovat, ne ?Tak alou zpátky, rekreace skončila.Z těch 20 % , kde se bojuje jich je 80 % v Česku a Německu,Jinde musí pracovat,Tak šli sem.Na čestné prohlášení dostaneš všechno !
Richard Šebesta
31. ledna 2024 • 10:48
Ta ženská je totálně mimo a mám pocit,když napsala takovou kravinu že je buď nadrogovaná nějakou LSD nebo není normální. Komunisty nevolím,je to neužitečný odpad to jenom pro pořádek. Konečná doufám letos vypadne i z europarlamentu . I když současná fialová vláda jí pomáhá velice agilně svými činy takže soudružka se tam možná nakonec udrží. Ale zpět k Sihnaievské ona si opravdu myslí, že česká pomoc Rusku která je minimální něco změní na možnostech Ruska vést dále válku ? To mimochodem Slovensko a Maďarsko dělají mnohem víc. No a poslední věc. Válku by bylo třeba ukončit,když je takzvaně zamrzlá a ani jedna strana ji nemůže vyhrát ale to lady jaksi nezajímá,že zbytečně umirají hlavně Ukrajinci a EU včetně naší republiky tam vyhazuje miliardy,zcela zbytečně.
Lilith Černá
31. ledna 2024 • 20:08
@Richard Šebesta Je to smutné, ale Konečná mluví jako kdysi dávno ještě pravicová ODS. Jedna z nejrozumnějších političek - na rozdíl od vládních kolaborantů.
bella.
31. ledna 2024 • 21:35
@Lilith Černá
Nevím, proč je to smutné, že Konečná.
Pro vás i Ěbestu shora:
Mně je úplně jedno, jaká strana.Já si dělám úsudek, jak ta strana je pro stát a národ.Protože první a poslední od starého Říma je obec a povinnost obce/státu dbát o své občany.Takže klidně KSČM.Já na tom nic špatného nevidím.
Tady se lidi bojí říct, že symmpatiztují s komunisty Proč ? Nejsou 50 léta .Ta nám naopak téměř nastolila 5 koalice v době, kdy se nesmělo proti Ukrajině říct křivého slova, což lehce trvá už roky.A ještě teď je zakázaný říct, že někdo má radši Rusy, než nevzdělaný Ukrajince.
Miloš Sivák
31. ledna 2024 • 10:06
Podpora Ruska je odsouzení hodná, to zcela jistě ano. Ale nejsme s Ruskem ve válce. A odsuzování za názory nebo třeba i pomoc ve formě šíření ideologicky zabarvených informací je cesta do pekel.
Je nutné Ukrajinu podporovat i částečně financovat tak, aby Rusy ze svého území vyhnala.
Ale zároveň je nutné se vyvarovat orwelovským scénářům.
willi48
31. ledna 2024 • 16:13
@Miloš Sivák Tak jak, chlapče . "Podpora Ruska je odsouzení hodná....", nebo ".... odsuzování ... je cesta do pekel," Udělej si, prosím, nejdřív pořádek ve své palici, a teprve potom se cpi mezi dospělé.
bella.
31. ledna 2024 • 21:48
@Miloš Sivák
Tak např. já Rusko neodsuzuju, protože mi nikdo neřekl pravdu, proč se kolem něj začalo stahovat NATO a co se dělo s Rusy na Krymu.Pokud to bylo skuečně zlé a ukrajinští náckovéíé si tam hioniki triko, pak kdyý to Zelenskyj neřeší, musí se tam holt vlítnout, protože i Merkelová a Macronem si na Minskou dohodu asi nepamatují už..To vám řeknou i Američané.
Nemám , opravdu vůůbec nemám pocit, že bych Ukrajinu, s kterou jsme nikdy nekamarádili měla podporovat, to když tady někdo vykládá, říkám si, bože co to mele ! Když my nejsme s Ruskem ve válce a Ukrajina není naše " bratrská " země a není v EU, protože ji za
a) nikdo nechtěl pro chudobu ( nacpaly by tam eurostáty , včetně naší republiky plno peněz z našeho balíku, kdy jak víte, Francie a Německo jsou na dně a sami potřebují,
b) zkorumpovanost tam je taková, že ty balíky dotací by mizely asi tak , jak mizí balíky dolarů v Africe ještě než tam na místo určení dorazí ,
c) kriminalita a nízká vzdělanost je další z důvodů,
d) Shengen - nentrolovaný pohyb Ukrajinců , tak to je pecka !
Takže za mě: až mi někdo poví pravdu, možná ze mě vymámí slzu, ale na 100 % ani korunu.
Pavel Menger
31. ledna 2024 • 09:48
Tak zde se opravdu sešla banda proruskejch šmejdů, od ubohého rasputina po ruskou hlásnou troubu belu.
Ve své třídě ruskejch trollů jsou tito ukňučení ubožáci na posledních místech demagogů, než se vůbec zamýšlet nad jejich infantilními žvásty.
Richard Šebesta
31. ledna 2024 • 10:49
@Pavel Menger Demagog se sám odhalil a zaperlil !
bella.
31. ledna 2024 • 21:59
@Pavel Menger

No, já bych řekla, že jsem vzdělaná a chytrá dost. Tím pádem ti můžu vytknout nelogičnost v tvém komentu.
Když chceš podtrhnout, jak " ukňučení ruský trolové jako např. rasputin, nebo bela ( já ) jsou hrozný a jsou děsně demagogický, pak nemohou být na " posledním " místě demagogů.
Když už , pak vévodí , tedy jsou na prvních místech, IA klasa demagogů.
-------------
Tak ti nevím, jestli ty jsi ten pravej, kterej do té politiky tak vidí a orientuje se v pojmech.
A ještě něco, mě slovo " demagog " je úplně ukradený.Kdysi mělo význam, teď ho přežvykuje pár pohrobků z Milionu chvilek a Pávek z Hradu a Fiala s Rakušanem, kdy fakt nevím, jestli u nich to není ironie .
Čus, kamaráde, příště to nezkoušej.
lennon
31. ledna 2024 • 22:25
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bella.
31. ledna 2024 • 23:09
@lennon Ano je, ale nenazvala bych to " hemžením"
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
31. ledna 2024 • 06:55
"Anastasiia", není to přezdívka pod kterou vystupuje Pekarová z TOP 09 ? Hloubkou hlouposti myšlenek článku by to odpovídalo.
bella.
30. ledna 2024 • 23:23
V létě na nás řvala ožralá Ukrajinka na plovárně -" ja ukrajina,ja bandéra!"
Řekli jsme jí, jestli nechce dostat do držky, protože nejen, že u nás nácky nesnášíme, ale ani ožralé Ukrajince.
Klidně do mě, Anastázie !Klidně a nepleťete sem Rusko.Ukrajina za 30 let od odtržení se od Ruska. zůstala v dřevní době ..Kromě toho , milá Anastázie (Anastassio) , nikdy v hovorech s Ukrajinci jsem nepostřehla, že by extra Ukrajinu milovali.Je jim ukradená.
A ještě něco :
Jak to bylo, Anastázie s tou Minskou dohodou?
Furt a furt se o tom mlží!
V současné době by měli být potrestáni ti u nás, kteří sem přeběhli z Ukrajiny, z míst, kde nepadl jediný výstřel .Pro mě jsou to ilegálové.
A předně by ,Anastázie, měli být potrestaní vaši muži, kteří tam nechají ty chudáky bojovat a tady si cpou břich pivem a honem plodí do 3 dětí, aby nemuseli na vojnu a mohli na Ukrajinu jen na dovolenou!
Opovaž se mi diktovat co smím a nesmím Anastassio !Kdo si myslíš, že jsi ?!
A politiku radši nech na chytřejších!
Richard Šebesta
31. ledna 2024 • 10:51
@bella. Velice přesné a výstižné a pravdivé !
lennon
31. ledna 2024 • 22:27
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bella.
1. února 2024 • 11:31
@lennon
Pokud sděluji fakta a nevyhýbám se nazývat věci pravým jménem a přitom nesklouzávám do vulgarit, anebo květnatého blábolení co by, jak by, kdy by , kdyby a pokud si nehraju na politickou " koreknost " a pokud svá mohu tvrzení doložit a fakta, která doložit nemohu přiznám a žádám je předložit , pak vykazuji velkou míru kritického myšlení , které je vlastní vyššímu IQ.
Stačí ti to ?
lennon
1. února 2024 • 12:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - našinec}
našinec
30. ledna 2024 • 22:47
A neměl být tento článek spíše v sekci "Divoký kačer"?
Hulin No More
30. ledna 2024 • 21:41
kolaborantská špína má ruský kecy za český dávky a důchody. do bažiny je nedostanou ani párem volů Sláva Ukrajině
Avatar - našinec}
našinec
30. ledna 2024 • 22:51
@Hulin No More Ukrajinci je jeden z ruských národů a nejvíce jim vadí, že díky ***rům a Polákům není matkou všech ruských měst Kijiv, ale je jím matička Moskva. I když Kijiv by klidně mohl být fotrem všech ruských měst a hned by mohlo dojít k určitému zklidnění. )) Moskva matkou, Kijiv fotrem.
Avatar - našinec}
našinec
30. ledna 2024 • 22:53
@našinec Tak poprvé jsem se někde setkal, že slovo "T a t a r" je na indexu.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
31. ledna 2024 • 06:52
@Hulin No More ..."Zahrádkáři Kersku" a jak píšeš "Kráva Ukrajině".
Miroslav Hraběta
30. ledna 2024 • 18:11
Měli. A všechnu tu pakáž zbavit občanství a vyhnat do Ruska 👍
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. ledna 2024 • 18:52
@Miroslav Hraběta ...kššš ukroši.
Miroslav Hraběta
30. ledna 2024 • 19:05
@RASPUTIN Nebo budeš brečet, vemeno?? 😃😃
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. ledna 2024 • 19:59
@Miroslav Hraběta ...Nebo tě zašlápnu ukroši.
Avatar - našinec}
našinec
30. ledna 2024 • 23:07
@Miroslav Hraběta Jj, když Ukrajinská sovětská socialistická republika v roce 1968 poskytla ČSSR bratrskou pomoc, tak to bylo ku prospěchu věci a my jim holt tu pomoc musíme oplatit.
bella.
30. ledna 2024 • 23:26
@našinec
Jo a teď podruhý tady valí oči na pokrok a myslí, že jsou v USA.
Lilith Černá
31. ledna 2024 • 20:11
@Miroslav Hraběta Spíš byste měli hnát ta zbabělá Ukáčka. Alzák se po nich shání. Já za ně s Rusem bojovat určitě nebudu, nemám s ním žádný problém. Ale mám problém s ukr.kriminálníky tady!
bella.
31. ledna 2024 • 22:14
@Miroslav Hraběta
Mám zdvořilou otázku:
Kterou pakáž máte na mysli?
Děkuji za kvalifikovanu odpověď.Tu mi dejte až se projdete Prahou, ráno,v poledne , večer a v noci . Nejlépe na sídlištích Letnany, Černý Most, Řepy , Barrandov. Byt si tam nekupujte, občas tam bývá do rána veselo a vy musíte do práce Projděte se ještě procházkou po specializovaných zdravotnických zařízeních pražských nemocnic s frontami nárokujících si drahá vyšetření ( teď , hned !! ) a vemte to přes fornty na cizinecké policii, kde se teď razítkuje delší pobyt a hupněte do front rovnou na pracák pro dávky.

Tak a teď, kterou pakáž jste měl na mysli, pane Hraběto ?
Děkuji za tu kvalifikovanou odpo­věď.Ne­odpo­vídej­ztem, dokud viz výše neabsolvujete .A nezapomeňte, že jste doma a byť se to nezdá, musíte myslet hlavně na sebe!
Papanikula
30. ledna 2024 • 17:56
No paní by mělo zajímat, co u nás děla tolik mladých mužů,když je branná povinnost
bella.
30. ledna 2024 • 23:33
@Papanikula
plodí děti, aby nemuseli na vojnu.Jsou tu 3. rokem a to stíhají.Za 3 děti není povolávací rozkaz, teď už jen na Ukrajinu na dovču a zpátky domů do Čech k svým starým rodičům, co tu mají v péči taky a vyběhat jim lázně a nějakou tu rehabku a sono a magnetickou a tak ... .Ruce líbají Zelenkému, že jim takhle rychle otevřel hranicve a ani pracovní povolení nepotřebují a krásně všechno jen na čestný slovo, Čestné prohlášení.
Kristepane, větší voly snad Češi do vlády nikdy před tím nevolili.
Richard Šebesta
31. ledna 2024 • 10:33
@bella. naprostý souhlas
lennon
31. ledna 2024 • 22:34
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
30. ledna 2024 • 17:44
Tato “dáma” už překračuje všechny meze slušného chování. Pořád jsme v suverénní zemi, kde si o většině názorů a rozhodnutí rozhoduje její vláda a občané. Takže ať si jede kázat do své země a nediktuje nám, jak se máme chovat a jednat.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. ledna 2024 • 17:29
Takže zástupkyně "Ukrajinského centra" už vyhrožuje trestáním Čechům, kteří mají jiný názor ten oficiálně proukrajinský. Já na to odpovídám Ukrajinci táhněte domů bojovat proti Rusku.
Miroslav Sirka
30. ledna 2024 • 17:28
Ano paní Banderova,všechny postřílet,jako to děláte s opozicí na Ukrajině🤣
Lilith Černá
31. ledna 2024 • 20:13
@Miroslav Sirka Ti gauneři oddělali i zahr.novináře. A v Egyptě zavraždili novináře, který si dovolil poukázat na nemovitosti Alzáka v USA a jinde.
Caslava
30. ledna 2024 • 17:20
Hloupá kravka. Škoda komentáře
Uživatel_5514534
30. ledna 2024 • 16:53
Neuvěřitelné. Ukronacistka bude diktovat, co Češi smějí a co ne. A ty, kteří si myslí něco jiného, budou její soukmenovci trestat? Co si to ta drzá ženská dovoluje?
Bořivoj Zelený
30. ledna 2024 • 15:22
A teď si vemte, jakými "dezinformacemi" nás krmily před deseti lety naše mainstreamová média o Ukrajině. Dovolil bych si uvést pár příkladů, nadpisů článků, informujících o Ukrajině.
31.10. 2014 Novinky.cz - HRW: "Ukrajinští vojáci ostřelují Doněck kazetovou municí".
Ukrajinští vojáci používají proti civilním čtvrtím zakázanou kazetovou munici.....
11.5.2014 ČTK Novinky.cz - "Ukrajinští vojáci ukončili násilně referendum v Krasnoarmijsku střelbou do davu".
Aktuálně.cz - "Nášivky nacistů ovládly Kyjev. Noví Banderovci vycenili zuby."
13.8.2014 - Eurozprávy.cz "Kyjev přitvrzuje. Parlament zrušil jazykový zákon. Hrozí protesty menšin."
A našlo by se spousta dalších...
Papanikula
30. ledna 2024 • 16:23
@Bořivoj Zelený 👍
Jan Novák
30. ledna 2024 • 17:04
@Bořivoj Zelený Jenže tohle zabednění a tupí ukrfans nepochopí.
bella.
30. ledna 2024 • 23:42
@Bořivoj Zelený
bingo ! Za čas budou cenit Banderovci zuby na našich sídlištích.
Tahle Anastázie je v Reflexu zaměstnaná, anebo ad hoc něco jen sesmolila za to jejich centrum ?
Ať zkusí jít s Rakušanem do hospody !
Teď jim všem prodlužuijí víza do dubna 2025.Za chvíli tady budou i volit!
Jan Novák
30. ledna 2024 • 15:10
Paní Ukrajinka by se měla sebrat a jít si ty svoje bláboly plácat na Ukrajinu. A ne tady rozeštvávat lidi proti sobě. Zelenský už pro ni má určitě uniformu.