Komentáře

Zpět na článek

Prezidentova kancléřka Vohralíková dostala padáka. O jejích deficitech se vědělo předem, Hrad na to kašlal

33 komentářů

Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
5. února 2024 • 14:29
jak jste toho komunistickeho lampasaka mohli volit ??
Jiří Šmíd
2. února 2024 • 20:50
A on se někdo diví? Tenhle "taky prezident" bude asi podobný myslítel jako Havel, který si myslel, ze Irák je v Africe. A do nějž se ho jeho loutkovodiči snaží stylizovat. Včetně těch čoklů, koček a koloběžek, což má asi působit "lidově a bezprostredně". A "jaký pán takový krám"
Avatar - našinec}
našinec
2. února 2024 • 18:55
Dobře napsaný komentář.
Petr Svoboda
31. ledna 2024 • 11:32
Klientelismus, šedá ekonomika v přímém přenosu : ryba smrdí od hlavy.. To jsme si pomohli na Hrade: agent, politruk a šedá myš.. vše pod vedenim Colt sro .
Spytar
31. ledna 2024 • 00:05
Hrozně to tady s tou "přímou volbou" Nejvyšš ího úředníka dopadlo.
Jaký národ, taková jeho Vrchnost. Nyní řečeno "Papaláši". Teď nějaká modrá (🗣️)Bábo poraď,
? jak 💯 ho( ! ) Ven!!???
Jsme v -------∆ a můžem si za to (prý) sami.☝🏻.😅
giorgio287
28. ledna 2024 • 19:08
On se někdo diví, že se bolševický hnus Pávek obklopuje hnusy?!?
Marta Hánová
28. ledna 2024 • 15:47
Vohralíková je nepochybně schopná úřednice, ale..., neřekla bych všeho schopná, ale zábrany zcela v pořádku nemá. Čekala jsem, že si PP na Hradě nechá tu trochu hipsterskou skvadru z voleb. Lépe by to z Hradu vyvětralo zatuchlinu a hospodský opar po Zemanovi. Chtělo to čerstvý závan mládí. Škoda, že dal přednost Vohralíkové, která už od pohledu nepůsobí sympatickým dojmem. Působila jako schopná a rázná a jestli po potížích v senátu povýšila na Hrad, tak nabyla dojmu, že může jít ještě dál...Miloš Vystrčil byl patrně rád, že se baby zbavil.
Avatar - montausier}
montausier
28. ledna 2024 • 18:48
@Marta Hánová Zdá se, že zábrany nemá žádné. Kam vleze, tam panuje klientizmus.A to říkám moc hezky. A myslím, že kancléřka by se neměla oblékat, jako děva na penzi.
Lilith Černá
29. ledna 2024 • 19:33
@marita To myslíte vážně? Schopná úřednice, co si udělala byznys z pronajímání hradu českých králů a stříleček v oboře? Nechtěli jste hrad vyluftovat po Zemanovi?
"Hipsterská skvadra" s neschopnou, pitomou Řehákovou by to taky vytrhla. Soudružka dostala nový teplý flek na MZ - prý bude "poradcem" diplomatů (bez jakéhokoliv vzdělání a praxe). Jojo, hlavně že jste měli plnou hubu Zemana. A teď ještě panák z Aspenu... to už můžeme rovnou zrušit velvyslanectví USA, budou nás řídit napřímo. Pávek dostane noty od kancléře a bude vymalováno.
Petr Soukup
28. ledna 2024 • 15:23
Pávek, Kolář i Vohralíková a spol. to je přece jedná banda která myslí pouze na sebe.
Soňa Benešová
28. ledna 2024 • 10:24
Právě tak by to mělo fungovat. Udělá jednu dvě chyby, a letí. Ne jak za Zemana si Mynář a spol. dělali, co chtěli, ajejich pozice byly neotřesitelné. Ještě naopak. Čím více průšvihů, tím větší moc.
Avatar - montausier}
montausier
28. ledna 2024 • 18:49
@Soňa Benešová Nesuďte dne před večerem, praví České přísloví. Neměla tam ani vkročit.
reproman
28. ledna 2024 • 10:11
A co jste jako čekali?
Kdyby vyhrál Babiš, myslíte že by to bylo jiný? Myslím že to bychom teprve čuměli na bizarní postavy typu Mináře nebo Faltýnka.
Richard Šebesta
28. ledna 2024 • 10:25
@reproman Bureš by měl kancleřku Tynde Bartha.Tahle Maďarka,která se perfektně naučila česky by možná byla čestnější i než Bureš a rozhodně pěknější než lady Vohralik.
Saša Krach
28. ledna 2024 • 09:58
Tak mi napadá kdo vlastně na hradě vládne ..Pavel to asi nebude...😛
Saša Krach
28. ledna 2024 • 10:01
@Saša Krach Chtěli jste udělat z Pavla nového Havla...Tak to se vám hrubě nepovedlo. On každý marketing se v reálu odkope.....😛
willi48
28. ledna 2024 • 09:30
..."větrat umím"..., prohlásila sebevědomě Vohralíková u příležitosti nástupu na Hrad. No výborně ! Tahle tetka může z fleku nastoupit jako hajzlbába. I od pohledu je pro tuto práci jako stvořená.
Lilith Černá
28. ledna 2024 • 09:03
Zato soudruh Kolář je ta pravá persona! Jeden horší než druhý. Kolář kope za toho, kdo ho platí - jednou za Rusko, jednou za USA... příště klidně za Severní Koreu. Musí si s Pávkem dobře rozumět.
/www­.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor/-Prezident-na-prodej-klientum-Hadka-o-Petra-Kolare-Toto-vse-v-souvislosti-s-Hradem-vyplouva-749837
"A Zlámalová na to odpověděla s připomínkou napojení Squire Patton Boggs na Putinovské Rusko. „Je čas si připomenout, že firma Squire Patton Boggs, pro níž pan Kolář pracuje, až do roku 2022 lobbovala za Gazprombank proti sankcím uvaleným na Rusko po anexi Krymu v roce 2014. Otevřené informace z Reuters, Bloomberg a spol. Další klienty ani neznáme,“ podotkla."
Soňa Benešová
28. ledna 2024 • 08:53
To je toho. Znáte nějakou firmu, kde se za rok a půl nezmění žádná osoba z managementu?
Lilith Černá
28. ledna 2024 • 09:04
@Soňa Benešová A on je Kolář lepší než Vohralíková? Nebo ten panák z Aspenu už bude řídit Pávka napřímo?
Já myslela, že jste chtěli hrad vyčistit po Zemanovi a ne tam nanosit hromady hnoje.)))
Soňa Benešová
28. ledna 2024 • 10:38
@Lilith Černá Pavel je generál. Nad ním nikdo není. Vás už neučili hodnosti?
Richard Šebesta
28. ledna 2024 • 10:09
@Soňa Benešová Frau Beneš. Střela do vlastních řad bolí , co ? Musí se to obkecat místo seriózního přiznání že Pavel to nezvládl ani jako člověk (převraceč kabátů) ani jako personalista. Každý premiér či president a taky vedoucí by si měl umět vybrat své spolupracovníky a podřízené. Je to především v jeho zájmu aby mu nedělali ostudu. Lady Vohralíková svou roli nezvládla a po ani ne roce má padáka . Kdyby to bylo u politiků jež vám nejsou sympatičtí budete psát jinak. Vaše faleš je zcela zřejmá.
Miloslav Marcan
28. ledna 2024 • 08:23
Koukám, že už i na Reflexu se v komentářích objevují konspirační bláboly.
Lilith Černá
28. ledna 2024 • 07:36
Jojo - pravda a láska to na hradě moc pěkně "vyčistila" po Zemanovi. Bába trumfla svým propachtováním pražského hradu za statisíce i Mynáře a přítel po boku si z toho udělal taky slušný byznys. Teď přijde na řadu rovnou aspenský protektor a Pávek bude řízen přímo. Tak moc děkujeme!
Ales Chocholousek
28. ledna 2024 • 05:56
Takze se od casu Ovara nic nezmenilo, jen jmena Doufal jsem ve zmenu ve fungovani Hradu ve vladu co bude chtit dat zemi do poradku.... u voleb me uz neuvidi, kaslu na tuhle zem.
Lilith Černá
28. ledna 2024 • 07:37
@Ales Chocholousek No, jestli jste volil agenta Pávka, tak si dejte facku z každé strany! Vy jste nevěděl, kdo ho vodí a co je Pávek zač?
Richard Šebesta
28. ledna 2024 • 10:17
@Lilith Černá Pokud vy jste volila agenta Bureše tak si dejte rovnou dvě facky z každé strany. Oba jak agent Bureš tak Pavel jsou červení soudruzi co nezmeškali žádnou schůzi. Bureš je možná ještě horší bonzák Stb, to je charakter co ? Já nevolil ve finále ani jednoho. Obě varianty velmi špatné. Je to to samé jako by odsouzenec na smrt dostal na výběr buď bude utopen nebo upálen za živa.
jxpavlik
28. ledna 2024 • 03:36
O praktikách Jany Vohralíkové se psalo už při jejím nástupu na Hrad. Její počínání v Senátu bylo uvozováno slovem "Sekernice." Proto bylo s podivem, že vyhraněný poradce Petr Kolář si vybral právě tuto osobu na tak exponovanou pozici a navíc po známém selhání kancléře Vratislava Mynáře.
Lilith Černá
28. ledna 2024 • 07:38
@jxpavlik Není to s podivem. S bábou se nesnášel Vystrčil - dělala vedoucí kanceláře senátu. Kolář mu jen udělal službičku a nasadil tu ježibabu na hrad Pávkovi.
Pavel Maleček
28. ledna 2024 • 02:16
Pavla jsem volil jen proto, že to zabránilo prezidentování Babiše. Toto jediné Pavlovo pozitivum je víc a víc devastováno tím, že je čím dál víc jasné, že je víceméně bezprávnou figurkou v rukou těch, co ho na Hrad ve svém zájmu dostrkali.
Přičemž na Hradě průhledně šéfuje Pavlův "přítel", spíš šéf na telefonu Kolář. Reprezentující silnou byznysovou skupinu, která Česko vidí jako nesamostatnou součástku EU, přeměněné v jednotný, centrálně spravovaný stát, v němž jsou politici především poskoky velkobyznysu. Který však neprofituje z kvalit své práce, ale tupého dojení státu a jeho občanů.
Což však neumožňuje demokracie, která tomu naopak brání. Ovšem umožňuje to bruselskou EU centrálu už ovládající neosocialistická totalita. Která přes zdánlivě dobrotrusnou neomarx-progres ideologii s jejím multikulit, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím, demokraci a její občanské svobody postupně omezuje.
A této svobodné Česko i demokracii ubíjející ideologiii Pavel svým prezidentským konáním coby figurka tupě slouží. No a po dobu své nepřítomnosti si k hlídání Pavla Kolář vybral Vohralíkovou. Právě proto, že v Senátu předvedla, že si ve svém zájmu dokáže okolo prstu otočit jeho politické představitele, zejména štětináče Vystrčila. Což na Hradě, v zájmu Kolářem reprezentované byznys skupiny, měla udělat s Pavlem.
Ovšem při tom Vohralíková nedokázala přidusit své osobní chtíče. A když v rámci nich, zpitá mocí začala od Pavla odstavovat i samotného Koláře, byla nekompromisně, byť pro veřejnost kulantně odstavena.
A na Pavla byl nasazen - novej mladej sekáč, co se nezakecá ... no potěš vás pánbůh (občané) ... cimrmanology prosím o shovívavost nad nepřesnou citací.
Jiří Němec
28. ledna 2024 • 07:36
@Pavel Maleček souhlas
Richard Šebesta
28. ledna 2024 • 10:21
@Pavel Maleček Herr Maleček no a já právě proto,že Pavel byl komouš a lampasák tak jsem nevěřil a nevolil ho. Bylo jasné že Pavel ani Bureš nemají na hradě co dělat jeden za 18 a druhý za 20-2 !
Štěpán Kohout
27. ledna 2024 • 22:38
Coze? Na Hrade neni vsechno v poradku? A panu presidentovi se nedari? To je znacne neuvedomely postoj, myslim, ze tu nekdo dostane poradny kartac od Mertlika