Prostor X

Zpět na článek

Studená: Domácí násilníky netrestáme. Je lepší zmlátit manželku nebo dítě než se poprat v hospodě

6 komentářů

Uživatel_5409385
19. března 2024 • 23:04
Paní Studená rád bych se s vámi spojil. Můžete prosím zavolat 603544449 děkuji Michal Havlíček, mediator, vedoucí pripravovaneho projektu pro řešení DN
Ovo
23. ledna 2024 • 17:53
"Veřejnost byla velmi vyburcovaná rozsudkem" ... Mohl bych ten rozsudek vidět? Těžko si můžu udělat názor jen podle stupně vyburcovanosti těch, co ho taky neviděli.
Hulin No More
23. ledna 2024 • 12:10
Cajti přijedou na každý zavolání a co bude dál je skoro čistě rodinná záležitost. Strkáš nos do rodinných věcí. Rodina je nad tebou a ty jim to chceš systémově sebrat. Nemám tě rád.
Pavel Maleček
23. ledna 2024 • 10:34
Ano kdyby se vše odehrálo tak jak je bulvárem popisováno, byl by to kritiky a nápravy hodný špatný rozsudek. Ono ta realita však v mnohém bývá hodně jiná, zvláště když je zdrojem bulvár a svým výkladem to okoření dobrotrusní lepšolidé, prý za práva nejen sexuálně týraných (ovšem jen ženského pohlaví) bojující - viz tahle paní.
A že to nejspíš jinak je, říká i samotný rozsudek. Který nemít ho řádně vyfutrovaný, může vynést jen soudce sebevrah. Protože předem ví, že v dnešní, nejen v genderu mediálně hysterické době, bude za něj v médiích a všemožnými dobro aktivisty odborně i lidsky (co je to zrůdu) nemilosrdně rozcupován.
Aby to nakonec nebylo tak, že tím znásilňovaným byl onen dřevorubec. Který k tomu co dělal byl nucen - vydírán matkou oné dívky. Která pak, aby to zamaskovala tu dívku i k demonstrativním jako sebevraždám nutila. Tedy jestli v tom už neměly prsty ony dobrodrusné aktivistky, co si z tohoto případu, k oné dívce bezohledně, do svého ideologického kanónu střelivo udělaly.

Nedivte se, že píšu jak píšu. Ona z toho totiž ta účelová, ověřitelná fakta nerespektující, společnost rozeštvávající nemarx-progres ideologická masírka přímo bučí.
Not like Somebody
23. ledna 2024 • 08:35
Paní Studená působí jako nervózní, teatrálně emocionální žena s hysterickými sklony 🙄 v rozhovoru s ní je těžké najít nějakou objektivitu, ani se jí nesnaží předstírat, je prostě rozlobená 🫣 sexuální násilí nebývá od zbytku sociálních poměrů v rodině izolovaná věc, ten problém je širší a začíná daleko před samotným sexuálním násilí 😩 naopak většinou ani k žádnému nedochází a přesto to co se v rodině děje není ani trochu v pořádku 😵‍💫 to, že se dnešní "Aničky" pokoušejí o sebevraždu, dochází k sebepoškozování a že v mezičase se stala antidepresiva běžnou školní svačinou je neodiskutovatelný fakt součastnosti 😌 fokusovat se na problém až když ho doprovází sexuální násilí je povrchní 🤔 pachatelů psychického násilí je mezi námi mnohem víc než sexuálního, není to o nic méně traumatizující problém než je násilí sexuální, jen to nevzbuzuje tak silné veřejné emoce, hádky jsou prostě běžná věc, k tomu jsou všichni už lhostejní 🥺 co ale hůř pro paní Studenou, většina toho psychického týrání pochází od matek, ne od otců 😬 víc slávy ale přinese sexuální násilí otců, i když se jedná o nepoměrně vzácnější společenský problém, než je násilí sexuální, k tomu už je potřeba velká míra asociálnosti 😎 fokus paní Studené ale míří výhradně jen na ty emotivně silné případy, na ty mediálně dobře zobchodovatelné, vytvoří si k nim příběh "hrdinek" 🙃 protože velmi dobře ví, že sexuální násilí skvěle táhne pozornost médií a pohromadě s mladistvými a slabým soudním rosudkem (jinak v Česku běžná věc která nikoho nevzrušuje) je to sázka na jistotu 😔 kdyby chtěla opravdu něco vyřešit, musela by zajít až na samotný počátek problému, tedy k rodinným poměrům oběti ale o tom v jejím případě nemůže být žádná řeč, nedej bože by se třeba zjistilo, že ty pokusy o sebevraždu souvisí i s něčím jiným, s něčím co má hlubší kořeny než je trauma z nechtěného sexu v takřka dospělém věku 🫥
Proč mám pocit, že jde u pani Sudené víc o snahu léčit si nějaké osobní šrámy než řešit společenský problém 🤔
Richard Šebesta
23. ledna 2024 • 08:05
Paradoxní na tom celém problému je,že se to vše děje v době kdy se jak do politiky tak i do justice dostává, stále více žen.V době kdy bylo ve vládě hnutí agenta Bureše ANO v létech 2013-2021 byly zde dvě ministryně spravedlnosti (Válková a Benešová).Všechno souvisí se vším se říká a je to pravda. Je to celková atmosféra v rámci celé EU,kdy je přilišná benevolence ke zločinům a zločincům viz.migranti a jejich teroristické útoky. Je to celkový PSEUDOHUMANISMUS který je povinně diktován Bruselem (viz.zrušení TS atd.) to jsou jeho výsledky. Vím,že je to řečeno hodně obecně ale rozhodně minimálně z poloviny je zde zakopaný pes. Chce to reformu justice komplexní a dokud se tak nestane bude se to stejné dít pořád.