Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Alenka Schillerová alias Brněnská mírová holubice v ohrožení života

33 komentářů

Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
22. ledna 2024 • 23:16
Tak já si myslím, že už opravdu stačilo 🙄To, co předvádí pan premiér, je opravdu na poblití, takové blbce snad z nás nedělali ani za komančů 🤮A to se nechci vyjadřovat o dalších "kvalitních odbornících" v naší vládě 😱
Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
22. ledna 2024 • 23:15
Tihle zloději s andělskou tváří jsou nejhorší. Prý slušný člověk, jak říkali jeho voliči.
No jasně a Barmská neziskovka je kde?
Peníze od obchodníků s chudobou Nemovitosti bez starosti s. r. o. jsou jako za co?
No a dát si peníze do pračky na peníze, která pere také Rusům, to už je fakt vrchol, to se nedivím, že se to snažil zatajit.
Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
22. ledna 2024 • 23:14
Co "zapomenuté konto" pana Petra Fialy, ale co ta jeho slavná "neziskovka", na kterou mu nedobrovolně všichni přispíváme? Začne se tím někdo konečně zabývat, nebo je to u nás stále Tabu?!
Pavel Nyklíček
22. ledna 2024 • 21:29
Když já tu Alenku fakt nemohu ani vidět.
Ta umaštěnoučká tvář s ofinkou ve vrcholné fázi hormonálniho přechodu už ani vyretušované fotečky nezachrání a sladký hlásek jako cukrkandl zvedá varovný prst pro zaslepené láskou pro tuto anomálii politické nekultury.
Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
22. ledna 2024 • 23:11
@Pavel Nyklíček http­s://ww­w.mi­x24.cz­/petr-fiala-dostal-tezky-uder-na-kritika-dotaci-prasklo-ze-jeho-neziskovka-od-statu-kasiruje-desitky-mili­onu/­?utm_s­ource­=www­.sez­nam.cz­&utm_m­edium=­sekce-z-internetu
Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
22. ledna 2024 • 23:12
@Pavel Nyklíček
Před 16 hodinami

Ani se nedivím.Co je pro Fialu milion korun!Ulhaný Fiala!Ty bláho. .to bude zase výmluv­,lha­ní,po­hádek­.Kdo­pak lupne Fialovi žlutou kartu?Že by Jurečka?Nebo Síkela? No,hodil by se Stanjura. Náš vrchní počtář! 😂😂
Michal Kelner
23. ledna 2024 • 04:58
@Pavel Nyklíček Samozřejmě s Vámi souhlasím, ona je opravdu jednotka odpornosti a zla. Ale o to sladší vítězství bude, až jí a pana udavače z Blavy v příštích volbách porazí udatný profesor z Brna.
Richard Šebesta
23. ledna 2024 • 07:46
@Michal Kelner Tak to je velmi přehnané a příliš absurdní. Agent z Blavy možná už ani nebude v politice , pokud ho odsoudí.Ovšem že by současná pětikolka vyhrála volby ? To je asi stejně reálné,jako že naši vyhrají letos titul mistra Evropy v kopané.
Radek Kocvelda
22. ledna 2024 • 21:18
Sláma u kravina!
jan hrabovský
22. ledna 2024 • 18:21
Pane Mertlík můžete se radovat že jsou u nás jen media jedné strany tak jak za komoušů jinak by jste si ani nešktl
Miroslav Hraběta
23. ledna 2024 • 03:12
@jan hrabovský Třeba Burešovy Lidovky, že? Nevíš, co meleš. A lžeš.
Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
23. ledna 2024 • 07:16
@Miroslav Hraběta ne nutelovi a lžete vy
Ladislav Soukup
23. ledna 2024 • 11:23
@jan hrabovský Dezinformátor, který ani neví, že je u nás spousta dezinformačních webů. Tak to už je vrchol blbosti. Ty jedna dezinformační strano.
Spytar
22. ledna 2024 • 18:13
Víte pane Mertlík, nemohu si pomoci, ale Zpětné zrcátko začíná zobrazovat poněkud zkresleně.
Souhlasím, že nikdo slušný nemůže podporovat Rusáky a jejich fašistickou genocidu Ukrajiny.
Ale pokud by jste si nechal zrcátko vyleštit, viděl by jste, že Vámi vychvalovaný
"západní" NA-TO💪 politický "svět" je plný lží, pokrytectví, zbabělosti, neschopnosti, kterou zakrývá
hromadami prázdných kydů, skutek-utků, už-je to uděláno-už -je -to-hotovů,
a dalších výplachů, sloužících těm u koryt, aby si ta uměle bezpečná, západně-demokratická, neomarxistická salónní levičácká koryta udržela i přes kariéry v dennodenní lži, pokrytectví a korupci. 🤳
Víte, podle mého názoru, tudy odraz ve Zpětných zrcátkách ke kýženým lepším zítřkům ani tak nepovede.
V podstatě si vy pisálci do médií navykáte přiklánět se k "menším zlům" a ta "menší zla leštit a adorovat. Místo toho, aby jste si vyleštili třeba Zpětná zrcátka, aby jste lépe "viděla".
Ale o čem by pak byly Vaše "povznášející" články, vaše mentorování co je zlo a co je menší zlo. Což ale, jak se opakuji, k lepším zítřkům určitě nikdy nepovede. Dokud si neuvědomíte, že "menší zlo" je pořád pro společnost úplně špatně", je jedno jestli dehonestujete opravdu příšernou a nechutnou politickou podnikatelku Šilerovou (dovolte pro zjednodušení počeštění jejího jména, každý ví o jakou duševně chorou osobu jde) nebo prolhaného kariérního politického podnikatele "premjééra Fijalu" a jemu podobné "Kalousky".
Je to fajn, že tady píšete, patříte pořád k TOP komentátorům. Váš způsob psaní kdy proti z vašeho pohledu zepsutému Zlu adorujete, omlouváte a pokrýváte "menší Zlo" k žádnému zlepšení společnosti nepovede.
Bohužel. Nicméně, rád si přečtu Vaše budoucí "kousky". 👋
mibar
22. ledna 2024 • 18:58
@Spytar to je velmi dobrý komentář ... ale myslíte si, že se pan Mertlík chytne za hlavičku a začne psát vyváženěji?
Spytar
23. ledna 2024 • 14:43
@mibar Děkuji moc za uznání. A pokud se týká dotazu. Nezačne. (Ani nemůže. Má od média noty, podle kterých na Reflexu může hrát, pokud chce dostávat honoráře, resp. pokud chce mít možnost vydání dalšího "zrcátka") S pozdravem
Jiří Tesař
22. ledna 2024 • 18:11
Soudruh Babiš by měl té uštěkané brněnské feně dát náhubek.
viktor viktor
23. ledna 2024 • 07:47
@Jiří Tesař …To spíš tobě náhubek a ratlík, Tajwanec Vystrčil by také jeden snesl.
Richard Šebesta
22. ledna 2024 • 17:18
Pane Mertlík v rámci objektivity , nemusím se moc snažit a vím koho budete volit nebo jste volil v roce 2021. Malíře člověk pozná podle tahu štětce,novináře podle toho co a jak píše. Když jsme u těch lží od Schillerové a jejího šéfa agenta Bure­še,ne­popí­rám,má­te pravdu Bureš i ona někdy lžou jako soudruzi za minulého režimu. Ovšem současná pětikolka to je něco podobného jen v bledě modrém. Viz.poslední trapnost ohledně párty ministra Jurečky a to je jen jedna taková ukázka. Chtít mír opravdu není nic špatného. Jen si vy i vládni soldateska pletete pojmy z dojmy. Válka na Ukrajině dospěla do stádia ,kdy takzvaně zamrzla a ani jedna strana zřejmě nemá na to vyhrát.Takže by měl přijít zdravý rozum a nějaký kompro­mis.Mi­mocho­dem když se naše vláda ohání slovy demokracie,proč si neudělá průzkum co si o válce mysli naši lidé ? Jiné průzkumy se dělají i opakovaně ale tento ještě žádný nebyl. Co myslíte ? Já to vím, tu " demokratickou " Fialovu soldatesku názory veřejnosti nezajímají . Názory našich občanů jim jsou lhostejné.
Spytar
22. ledna 2024 • 18:30
@Richard Šebesta vynikající komentář pana Šebesty doplním o čerstvé "zprávy" investigativního novináře celý život rozkrývajícího korupci a organizovaný zločin v politice:
Fiala dostal před volbami varování: Podíl v záložně je problém
JANEK KROUPA
viz seznam zprávy, ODS-mafiánský-pucflek kmotra Dona Pabla - toho času premjér ČEZka se má zase z čeho dalšího vylhávat, aby se udržel u "menšo zlo" koryta pro blaho nás všech!
Miloš Hora
22. ledna 2024 • 16:25
Tak tedy ,,...skončili na smetišti dějin." A co ten komouš na hradě ?
Richard Šebesta
22. ledna 2024 • 17:04
@Miloš Hora No ten nevadí,přehodil veksl z komunisty antikomunistou a jede se dál ! Žádná sebereflexe nic podobného. V mládí nadšený Varšavák na stará kolena nadšený Naťák. Jaký to zázrak ten náš president.
viktor viktor
22. ledna 2024 • 16:17
Pane Mertlík opět jedno nespláchnuté 💩 do sbírky. Vy nás zásobujete pane Mertlík. A těm " bojovníkům " tady se divím, že nejsou už dávno v zákopech. Tam je potřeba každá ještě neutržená ruka a noha. Před odjezdem nabídněte své prázdné makovice v lékárně do výkupu. Vaše prázdné hlavy s mordou plnou " chytrých " rad vám tam totiž nepomohou....
Michal Kelner
22. ledna 2024 • 15:50
Já mám Alenku rád. Ta její sebestřednost, bezskrupulóznost, nadutost a ulhanost způsobuje, že si kvúli ní volič oblíbí i jinak nevýrazné, skoro až nudné politiky pětikolky.
Saša Krach
22. ledna 2024 • 15:32
Jak se doleva volá...tak se z lesa 😂😂😂😂
Na hrubý pytel hrubá záplata...
Tak ...co dodat­...nek­nučte­.😛😛😛😛
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
22. ledna 2024 • 15:26
Doposud platilo, že pozice i opozice měla téměř absolutní shodu co se týkalo zahraniční politiky. První, kdo to porušil, byl kuní ksicht v roce 2021, kdy vyšmelil rozpočet obrany se stalinisty, aby získal podporu pro rozpočet. A teď už si na nic ani nehraje, jede regulérně podle vzoru Fico. A nepochybně ještě "přitvrdí" před volbami do europarlamentu rozjede kampaň "ani náboj na Ukrajinu", protože ví, že to nese ovoce. Kuní ksicht už nepotřebuje hrát roli proevropského demokrata, na příkladu Orbána vidí, že má značný vydírací potenciál a svého dosáhne i jako proruský šváb... Jeho marketéři moc dobře znají názory koblihových voličů, moc dobře vědí, že tihle lidé jsou proti EU, proti pomoci UA, bude jim servírovat přesně tohle...
Not like Somebody
22. ledna 2024 • 15:54
@Uživatel_5734171 ale čím bude extrémnější, tím menší má šanci na jakoukoliv kolalici 🫠 ta japonská parta xenofobů má dost omezený počet kandidátů😎 dát s nimi dohromady 50% bude velmi těžké a nikdo jiný do toho už pak nepůjde 🤷🏻‍♂️
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
22. ledna 2024 • 17:59
@Not like Somebody
demokratické strany MUSÍ DÁT NAJEVO, že koalice s kuním ksichtem je incest. I za cenu ústavní krize. Ten, kdo tohle poruší, udělá politickou sebevraždu. Jako ji udělali socani, jako ji udělali komouši. Já osobně budu volit jen toho, kdo mi tyhle záruky dá... I kdybych měl volit Cibulku...)))))))))
Hulin No More
22. ledna 2024 • 13:44
napřed pávi, teď holubi... asi slabost pro ptáky
Nalim258
22. ledna 2024 • 13:38
Tato "dáma" se cítí být kompetentní se vyjadřovat úplně ke všemu, aniž by čemukoli rozuměla a její výroky jsou naprosté perly.
malylibor
22. ledna 2024 • 15:40
@Nalim258 Není tato osoba náhodou spíše než dámou tím, čemuž se v příslovích obvykle perly hází?
PS: Omlouvám se tímto, opravdu jsem svým přirovnáním nechtěl urazit ona mnou oblíbená zvířátka.
Nalim258
22. ledna 2024 • 15:57
@malylibor Právě proto jsem tu "dámu" dal do uvozovek.
Hulin No More
22. ledna 2024 • 13:37
Já jí fandím. Jestli využije jedinou ženskou zbraň k záchraně míru, je to lepší, než kdybych se já musel plazit v zákopech. Pár dní bude chodit jako kačena a na dva roky máme klid.