Zprávy

Zpět na článek

Kanály TV Barrandov ráno kvůli odpojení od proudu několik hodin nefungovaly

5 komentářů

Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
20. ledna 2024 • 18:03
Myslím, že to nemělo zásadní vliv na sledovanost. Soukup je tragéd.
Japan111
20. ledna 2024 • 17:49
Vzhledem k tomu, že tuto TV dlouhodobě nesleduji, dozvěděl jsem se tuto novinu až z internetového zpravodajství. A můžu potvrdit, že mě to nijak nepřekvapilo.
Ales Chocholousek
20. ledna 2024 • 11:55
HRUZA malem jsem spachal sebevrazdu. Bez TV Soukup nema smysl zit!!! Nejhorsi hodiny meho bezceneho zivota. Jak tohle mohla Fyjalova vlada dopustit? DEMYSY!!! Nastesti jsem si az a hlavou v opratce uvedomil, ze TV nemam a koukam leda na netflix v mobilu nebo kompu.
Avatar - Uživatel_5700993}
Uživatel_5700993
20. ledna 2024 • 10:35
od začátku bylo jasné, že to takhle skončí. Za tím projektem byly čínské peníze a v okamžiku, kdy se nepodařilo Číně vytvořit si u nás základnu, tak od toho dali ruce pryč a bylo jen otázkou času, kdy to skončí krachem. Sledovanost pořadů Vstáváme se Soukupem, snídáme se Soukupem, pijeme kafe se Soukupem, obědváme se Soukupem, které jsou prokládány reklamami na e-shop Nakupujeme se Soukupem, opravdu není veliká. A pochopila to i Agáta Hanychová, což už je co říci...))) Osobně považuji docela za zázrak, že se u nás nepodařilo Číně tu základnu vybudovat, přestože měli na své straně jak prezidenta, tak vládu. Stačí si vzpomenout na ty nechutné záběry, jak se ministři jezdili Číně klanět za dodávky předraženého zdravotnického materiálu, jak nejrůznější vejlupci na tajňačku létali do Číny v dobách totálních uzávěr... Snad už tohle "čínské období" máme za sebou...
Ales Chocholousek
20. ledna 2024 • 11:59
@Uživatel_5700993 Cinsky penize nedopadli ac loboval u Ovara i Nejedleho ale cinan nebyl hejl a videl ze to je ztratovy predluzeny podnik a nesel do toho. Je neuveritelne jak dlouho ten konstruk predluzenych firem a vydelavajici agentury Medea fungoval a evidentne funguje dal.