Komentáře

Zpět na článek

Jiří Sezemský: Hnutí ANO zahájilo volební kampaň. Směsice lží a absurdit překonává běžné hranice

40 komentářů

Pavel Nyklíček
20. ledna 2024 • 18:02
Až nám jednoho dne Babiš odejde do věčných lovišť, bude politická scena velmi ochuzena o poctiéhho starého blázna se sklonem k duševnímu masochismu.
Na jeho hlavu padá velmi mnoho nepříjemných věci na kterých má zásluhu předevšim on sám a v sedmdesáti letech už přilis zdravi a zdravého rozumu nezbývá, takže sklon k dětinskosti je tu a už je to nezlepší....
Mějme ještě pár měsíců strpení neb i dvorní šašek má schoptost vyvolat úsměv.
Miloslav Podhola
20. ledna 2024 • 14:51
Sezemsky,to lhaní se asi ANO naučilo od Fialy a jeho ministrů, kteří před volbami i v současnosti trvale lžou.
Dejte si ostřinhanou hlavu ještě oholit, ať neškrábete!
FMach
19. ledna 2024 • 18:32
Když se vrátím jen o pár let zpět kdy vládla ANO a dnešní spolek byl v opozici, pak Směsice lží a absurdit překonává běžné hranice a do těch má dnešní opozice ještě hodně daleko. Ta předchozí, za pomoci médií a hlavně ČT a s pomocí Nejvyššího soudu , to dotáhla díky absurdnosti a lhaním až do vítězných voleb ! Nebýt ústavního soudu, tak by tato směs, co tu dnes "vládne" ( lépe řečeno krade ) , prostě volby nevyhrála. Je si toho vědoma a už ví, že další prohraje a tak dělá vše, aby opět zvítězila , sice jako slepenec, ale s pomocí ústavního soudu a další zbraní je korespondenční volba, aby vyhráli volby. Proto tak rychle se snaží o korespondenční volbu, dobře ví že je to obrovské riziko a navíc i protiústavní a nezajímá je , že by takováto změna měla být ve shodě všech politických stran či aspoň těch co jsou parlamentu a Senátu včetně prezidenta. Pokud to prosadí jen tato, dnes menšina, pak je z ústavností a demokracií konec a odsoudí jí na dlouhá léta k tomu, že lidé už tomu nebudou věřit a nastane doba, kdy zlo převezme vládu.
Podobně se dostali k moci komunisté v roce 1948 a i před druhou válkou , selhání politiků Evropy. ( jen jsem to použil k názorné představě selhání politiků demokracie, kdy se dívali jen na sebe a prohráli všichni )
Miloslav Podhola
20. ledna 2024 • 14:54
@FMach
Zlatá slova!
Pavel Nyklíček
20. ledna 2024 • 18:19
V police vitězi vždy ten, kdo ma na sve straně nejvice hlasů.
Pokud bereme v potaz, že 3 volby v řadě hnuti nevyhralo, bylo to nedostačujícim počtem hlasů.
Statistika u předchozích voleb byla v poměru něco přes milon hlasů hnutí proti 4 milonům hlasů, ktere ponutí nevolili !
Pokud sečteme i současne preference, vychází to obdobnějako u poslednich voleb, ale co je důležitější nacházíme se v době, kdy vláda dělala vše neprijemné, čimž notně ztrácela, ale ještě zajimavější je, ze málo.
Za dva roky u voleb budou logicky prefernce vlády stoupat.
Tak jak se dovezla bída, tak nyní se bude vyvážet v podobě zlepšených aktivit hospodaření a to budou ty stoupající preference v průběhu nastavajiciho období až do voleb....
Ja bych na Babiše nesázel a sleduji politiku 10 hodin denně jako koníčka a za 8 let jsem se u Babiše nikdy nespletl.
Saša Krach
19. ledna 2024 • 11:34
Tak jsem si udělal vlastní průzkum lhaní před různými volbami...
A řekl jsem si,,lháře nevolíme..
Jak to dopadlo.
Tak nevolíme Pětislepenec a také
ANO....A mám to jasné...😝😝😝😝
Pavel Nyklíček
20. ledna 2024 • 18:22
Jistě to musí být úžasný pocit mit jasno..... Já takové jasno nemám.
giorgio287
19. ledna 2024 • 10:51
"Směsice lží a absurdit překonává běžné hranice"

Fuj! Takto hovořit o soudruhu premiérovi Petro Fialenkovi a stínové ukrajinské vládě, které si nedobrovolně platíme!
Radek Kocvelda
19. ledna 2024 • 09:52
Na Slovensku taky mají korespondenční volby a jak to dopadlo?
Pavel Nyklíček
20. ledna 2024 • 18:29
@Radek Kocvelda V podstatě celá EU má korespondenční volbu, takže je spiše divné, že u nás ještě není a sám Babiš jim měl ve svém politickém volebnim programuna nyni je proti, což hovoři o jeho nestalosti názoru a politika by měla být zastoupena jen lidmi pravě jen se stálým názorem.
viktor viktor
27. ledna 2024 • 09:06
@Pavel Nyklíček …Bohaté Švýcarsko nemá ani korespondenční hlasování, ani Euro , ani Fialu a přesto je nejbohatší zemí Evropy. Co to zkusit jako Švýcarsko ?
Saša Krach
19. ledna 2024 • 09:18
Samo sebou volby😭 vyhraje ten...co umí lhát lépe....😂😂😂😂😂😝
Richard Šebesta
19. ledna 2024 • 09:39
@Saša Krach Tak to by je vyhrála ksčm. Konečná lže nejvíce a nejlépe. Koneckonců komunisté od roku 1921 kdy vznikli v tom vynikali vždy nejlépe. Dr.Goebbels se mohl od nich učit.
giorgio287
19. ledna 2024 • 10:52
@Richard Šebesta
Kam se Konečná a Goebbels hrabou na Fialu, amatéři!
Avatar - Uživatel_5700993}
Uživatel_5700993
19. ledna 2024 • 08:08
úplně nejhorší na kuním ksichtovi a jeho tlupě je to, že destruuje právní stát. Cíleně a programově. Přesně proto blekotá o "nové totalitě". Příští týden Ústavní soud vynese rozsudek, kde bude hodnotit ústavnost omezené valorizace penzí. S největší pravděpodobností odmítne návrh ANO o protiústavnosti. Co udělá koblihová tlupa? Označí ústavní soud jako vládní smečku a bude blekotat, že se Ústavní soud stal součástí nové totality. Jsem si JIST tím, že tomu tak bude. Bude to další hřebík do rakve české demokracie, strany zastupující polovinu voličů pojedou v módu, že tu nefunguje právní stát. To už je jen krůček k tomu, aby někdo napadl výsledek příštích voleb a bude-li přijata korespondenční volba (kterou má v podstatě celý civilizovaný svět, USA třeba déle, jak sto let), tak ten krůček uděláme. Tohle přesně je to nejšílenější, že zloděj, korupčník, lhář a podvodník ze Slovenska pomocí prasáren a sociální korupce zdevastuje tuto zemi na dlouhá desetiletí. Přesně tohle vyčítám současné vládě nejvíc, že v této oblasti neudělala pro nápravu nic. A příčina je zjevná a jmenuje se Blažek. Tohle Zemanovo a Babišovo kukaččí vejce je přesně ta žába na prameni, která neumožňuje dostat kriminální skutky kuního ksichta před orgány činné v trestním řízení. A to, co se přeci jen před ty orgány podařilo dostat, tak se protahuje, protahuje a zase protahuje. A nakonec to vyzní do ztracena po vzoru Mostecké uhelné... Vítězná sestava se nemění...
Richard Šebesta
19. ledna 2024 • 09:54
@Uživatel_5700993 Nesouhlasím se vším co píšete,pokud jde o penze a jejich valorizaci . Pětidemolice slíbila,že na penze důchodců nebude šahat a ejhle,sliby se slibují a blázní se radují ! Svůj slib nesplnila.Ale v tom dalším souhlasím,kuní ksicht rozvrátil vše už jen tím,že jako zločinec jenž krade seděl v křesle premiéra a tvařil se,že se nic neděje. V rámci EU to nemá obdoby aby trestně stihaný zloděj byl 4 roky premiér. Jinak Bureš už končí,neumím si představit nikoho kdo půjde s ANO do koalice když bude Bureš premiér,nebo i ministr. Navíc stále je zde možnost,že ho odsoudí a tím definitivně skončí !
Avatar - Uživatel_5700993}
Uživatel_5700993
19. ledna 2024 • 11:11
@Richard Šebesta
já neposuzuiji tu valorizaci, ale ROZHODNUTÍ ústavního soudu, které by mělo být pro všechny politiky svaté. A bohužel se u nás stalo tradicí, že není. V devadesátých letech ÚS opakovaně vynesl rozsudek o protiústavnosti regulece nájemného v soukromých domech a politici (včetně "konzervativce" Klause) se tomu opakovaně vysmáli a dál prováděli sociální politiku za peníze majitelů domů...
p.S. Co se týče té valorizace, mám jasný názor, že by měla být provedena reforma penzijního systému a měl by být více respektován princip zásluhovosti. Platíš víc do systému,. máš vyšší penzi... Neplatíš nic, nemáš žádnou penzi, jen nějakou sociální dávku na holé přežití...
Richard Šebesta
19. ledna 2024 • 12:30
@Uživatel_5700993 Pokud jde o důchody, tak to je pro naše vlády už od 90.let jakoby neporazitelný nepřítel. Důchodová reforma a vše co s tím souvisí měla už být dávno řešena a vyřešena včetně valorizaci.
Uživatel_5337246
19. ledna 2024 • 07:07
Fiala může vymýšlet korespondenční volby, lidé, kteří žijí v zahraničí ho nezachrání a on konečně spadne na dno.
lennon
19. ledna 2024 • 13:58
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Maleček
19. ledna 2024 • 07:02
Babiše s Okamura, kterým jde jen o osobní profit, v čemž jim demokracie překáží, to kořeněné k Rusku kolaborací ani cejtit nemůžu. Ovšem stejné pocity ve mně vyvolává Fialův 5x vehikl, který nás krmí kecy o tom, jak vše co v neomarx-progresivistickém, tedy pod maskovací demoskořápkou socialisticky totalitním Bruselu vymyslí, je skvělé a musíme to bez řečí rychle převzít.

Když Fialův 5x vehikl je v tom stejně populistický jako BO duo. Protože lidem ve jménu prý lepších zítřků slibují nesplnitelné a v důsledku pro demokratickou společnost destruktivní.
A tak prý ve jménu lepší demokracie, lidských práv, či dobra a rovnosti pro fšechny nám vnucují korespondenční volbu. Když jim průhledně jde o získání hlasů po světě se toulajících mlíčňáků, pro něž je bruselský neomarx-progres manou nebeskou.
A tak v panice a hrůze ze ztráty moci, hlava nehlava tlačí korespondenční volbu, co je u vládního koryta uržet má. Že je z pohledu platné Ústavy nezákonná je nezajímá. Když jim v hrůzné křeči nedochází, že tím sice v zahraničí víc hlasů získají, ale doma ji mnohem víc ztratí.

Ti doma nejvíc vytočení to z jen z pomsty hodí BO duu, ale mnohem víc prostě k takto funkčně i protiústavně zneváženým volbám nepřijdou... ale říkejte to těm co v hrůze ze ztráty moci přestali myslet ...
lennon
19. ledna 2024 • 14:01
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. ledna 2024 • 21:44
Běžnou hranicí lží a absurdit je myšlen rozsah volebních lží a absurdit dnešní koalice v minulých volbách ?
martin simunek
18. ledna 2024 • 20:49
To už není populismus, to je vrchol nebezpečné debility.
Je na novinářích, aby stále připomínali, co Babiš, respektive ANO (ona je to stejně součást Agrofertu), měl ve bolebních programech a co za svých vlád prosazoval a za ČR podepsal. A neustále to dokládat, protože jeho fanatičtí obdivovatelé, už nelze říci voliči, věří jenom tomu, co právě řekne. To, že ráno říkal ještě pravý opak, je nezajímá.
Oni to mají v hlavách nastavené úplně jednoduše - dřív za všechno mohl ten darebák Kalúsek a teď je to fialovej pětislepenec.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. ledna 2024 • 21:42
@martin simunek --Nezajímá, věříme a nepochybně vás ve volbách porazíme.
Avatar - Uživatel_5700993}
Uživatel_5700993
18. ledna 2024 • 20:26
nejvtipnější je, že kuní ksicht jede kampaň proti všem, jeho hlavním nepřítelem bude Pitomio...))) A funguje to i obráceně, Pitomio se oprávněně domnívá, že největší nebezpečím pro něho je estébák, protože mu chce ukrást voliče... A podobný souboj lze očekávat i ve vládní koalici, i tam to je boj o stejné voliče... Jinými slovy, následující nekonečná kampaň nebude souboj mezi pozicí a opozicí, ale souboj uvnitř opozice a uvnitř pozice...
Richard Šebesta
18. ledna 2024 • 21:17
@Uživatel_5700993 opět souhlas. Máte palec nahoru.
Michal Gregor
18. ledna 2024 • 19:44
Trefně napsaný článek. Zajímalo by mě, jakou politickou reprezentaci by si pro Českou republiku a střední Evropu představoval člověk který v diskuzích vystupuje pod přezdívkou RASPUTIN.
martin simunek
18. ledna 2024 • 20:50
@Michal Gregor
No to je úplnej tydýt🙈
Richard Šebesta
18. ledna 2024 • 21:15
@Michal Gregor Já to vím soudruh by volil ksčm.Konečná a její partaj,která dostala konečně po 34 letech volební výprask je jeho štace !
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. ledna 2024 • 19:12
Vládnoucí krysy a jejich podporovatelé začínají strachy zmatkovat a blábolit. A přitom fakticky o nic nejde, je jasné, že prohrají volby, opustí funkce (příznivci jsou známí jako třeba J. Sezamský) a budou dlouhodobě mimo dění.
OldMonkey
18. ledna 2024 • 18:57
"Hájil Alenu Schillerovou, jež z neznámého důvodu označila Markétu Pekarovou za Marii Zacharovovou, mluvčí ruského ministra zahraničí Lavrova."


tak jako puste si nejaky plamenny projev zacharky a pak pekarky....porad nic? nevidite jistou podobnost?
martin simunek
18. ledna 2024 • 20:50
@OldMonkey
Pokud vy jo, tak byste měl navštívit lékaře.
malylibor
18. ledna 2024 • 18:51
Děkuji za velmi věcné a otevřené hodnocení populistického běsnění sektářů z ANO.
erichos
18. ledna 2024 • 18:36
Tendenčně napsaný blábol
jhomolka
18. ledna 2024 • 19:57
@erichos Ty v.le napiš neco sám. Nebo radši ne...
Saša Krach
18. ledna 2024 • 18:12
Ale první nebyli...První byl pan Rakušan....Člen vlády kritizující vládu....to nedáš...😝😂😂😂😂
martin simunek
18. ledna 2024 • 20:52
@Saša Krach
Jenže Babiš nekritizuje, Babiš sprostě nadává, uráží kde koho, ale nic konstruktivního z huby nevypustí. Už dlouho.
lennon
18. ledna 2024 • 21:32
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
19. ledna 2024 • 09:16
@lennon jo jo k Rusku máš asi blízko....i když máš v tom chybu...😝