Zprávy

Zpět na článek

Sergej Lavrov: Rusko nemůže být poraženo, o tom lze jen snít. S USA jednat nebudeme

5 komentářů

Jiří Toscana
20. ledna 2024 • 09:34
Kdyby byl Lavrov inteligentní, tak dávno řekl Putinovi, že je to zbytečný. Jenže je to degenerovaný gopnik a nechce vypadnout z okna.
Karel Javurek
18. ledna 2024 • 16:42
Rusko musí být poraženo, tento fašistický stát nemá právo na existenci. Lavrov je možná "chytrý" ale je to nehorázný galaktický lhář. ( Ověřeno nejméně 100x). Nechápu, že se těm jeho zvratkům věnuje vůbec nějaká pozornost.
Marie Ziani
18. ledna 2024 • 15:58
Komentare a rozhovory,ktere jsem mela moznost vyslechnout a pochopit v jazyku,kteremu rozumim , mohu jen dodat,ze Lavrov je mimoradne inteligentni diplomat.
Richard Šebesta
18. ledna 2024 • 14:45
Když se na to člověk podívá zdravým selským rozumem bez předsudků a to na obou stranách tak se zjístí,že opět platí ono známe a stálé pravdivé rčení o zlaté střední cestě. Tedy pravda je někde uprostřed. Svou pravdu má Rusko, ale samozřejmě že i Ukrajina a západ. Čili na počátku to chtělo více dialogu a více konverzace. Trochu to přirovnám k hádce dvou lidí, třeba o dědictví, když není sepsaná závěť . Buď se mohou rozumně dohodnout,na kompromisu nebo se hádat a soudit do konce života a taky se nenávidět do konce svých dnů. Jde jen o priority.V současné době válka zamrzla,tudíž někdo by měl dát návrh na nějaký smír. Jeden dá návrh a druhá strana ho buď přijme nebo ne. Ono jednou ta válka stejně nějakým smírem skončí,jde jen o to kdy ? Zda za měsíc nebo za rok či dva nebo tři nebo déle ?
jameson
19. ledna 2024 • 00:51
Ale vždyť to tak je.
Rusáci mají návrh, aby se Ukrajina vzdala, okupované území přenechala rusákům a na zbytku dosadila loutkovou, proruskou vládu a tu současnou nechala zlikvidovat.
Ukrajinci mají návrh, aby rusáčtí okupanti odtáhli zpět za mezinárodně uznané hranice Ukrajiny a zaplatili reparace.
Takže tady asi není žádný prostor ke shodě.