Komentáře

Zpět na článek

Jako morová epidemie. V loňském roce ukončilo své podnikání nejvíce živnostníků za posledních 30 let

8 komentářů

Štěpán Kohout
18. ledna 2024 • 12:54
Jestlipak se toto dostalo na seznam stovky vladnich uspechu? Ze je nejvice lidi na soc davkach jsme se tam docetli.
Krome pricin uvedenych autorem bych jeste dodal, ze je datovka uzivatelsky hodne neprijemna.
giorgio287
18. ledna 2024 • 12:20
Ano, tato vláda vlez­dobru­selis­tickýc­h, proukrajinských a protičeských šílenců je horší, než mor.

Aby je mohl Mydlář řádně ztrestat za jejich zločiny, je třeba obnovit trest smrti. Aby se ti, co přijdou po nich, už nikdy nic podobného nedovolili....
Avatar - epr3}
epr3
18. ledna 2024 • 07:14
Já myslím, že úplně nejvíc Fialenkova a Stanjurenkova politika přesunula živnostníků do šedé zóny. Hodně lidí má živnost jako vedlejšák svého zaměstnání, s tou pakárnou, jakou jim k tomu Pětiblbečkovská parta vytvořila, budou klidně pokračovat na černo, budou z toho mít víc, a při tom budou mít jednodušší život.
A ti dva blbci se na závěr účetního roku samozřejmě nedopočítají.
Tomáš Prokl
19. ledna 2024 • 12:56
@epr3 Ale houby ti co jeli na cerno cista ruka to delali i behem EET. Vsadim klidne svoje boty ze, velka cast tech co zrusila zivnostak byli proste ti co meli prerusenou cinost a nechali si ho jen tak pro jistotu. S datovkou si proste rekli ze to nema cenu a zivnostak ukoncili. Takto to udelala i ma matka po tom co hospodu neprovozovala uz tri roky, ale stale mela zivnostak.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. ledna 2024 • 06:53
Ono je to tím, že u nás je "živnostníků" zbytečně moc a řada z nich ani ve skutečnosti nepodniká. A protože přišli pro ně další logické a důvodné povinnosti, tak tito "živnostenční příživníci" své "podnikání" raději ukončili. A žádná škoda.
Petr Petrovic
17. ledna 2024 • 20:39
Datovka mela byt jasne pristupna z prohlizece a tam signalizovat novou zpravu, ci dokument. Nekam se prihlasovat a pritom zjistit, ze tam nic neni, je pro uzivateke velka ztrata casu..p.
viktor viktor
17. ledna 2024 • 19:09
Vizitka " úspěšné " podpory podnikatelů ze strany současné vlády. Viz předvolební sliby pana Nutelly a spol.
Richard Šebesta
17. ledna 2024 • 21:40
@viktor viktor Souhlasím. Sliby Nutelovy vlády se rozpouští jako sama nutela v ústech a to dodávám, jsem na sladké a nutelu mám rád na rozdíl od premiéra Nutely !