Kultura

Zpět na článek

Never more rybáři Jakubu Vágnerovi, který si zalovil v extremistickém rybníčku

11 komentářů

jerryx
11. února 2024 • 09:17
Never more sluníčkáři Švejkovskému, který typicky popírá skutečnost. Jakub Vágner řekl jen to, co je pravda.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. ledna 2024 • 20:09
Novinářský pisálku, proč tě pravda Vágnera tak stresuje, čeho se bojíš ?
Bruno Ferari
30. ledna 2024 • 06:31
Co nepravdiveho Jakub rekl?
Marek Baťka
29. ledna 2024 • 18:27
Snad nás nesežerou a černou Lilith neznásilní.
Lilith Černá
28. ledna 2024 • 07:41
Vy zoufalci, odkdy je "extremistické" mít rád svou zem a nechtít tu hordy přičmoudlíků z Afriky, co z toho tady udělají druhý Afghanistán? Vágner má ve všem pravdu - většina normálních lidí s ním naprosto souhlasí. Vy jen musíte psát ty vaše propagandistické blitky, abyste měli na složenky. Vágner nemusí!
jerryx
11. února 2024 • 09:25
@Lilith Černá Reflex jsem přestal kupovat hned po pádu pana šéfredaktora Stoniše a normalizačnímu vysvětlení, proč k tomu došlo. A samozřejmě, pan Buchert byl takovým přechodným řešením a nastoupí pan Bartkovský, kovaný progresivista , co samozřejmě nic nečetl ,ale všechno ví. Uvidíte, že časem odejdou lidé normální typu pana Fištejna a začnou tam publikovat věční studenti genderových pseudoškol. Reflex nikdo kupovat nebude, ale vláda se postará, aby šel do škol a knihoven a Alex Soros jim taky nějaké peníze pošle.
Pavel Maleček
27. ledna 2024 • 09:10
Zajímavé jak se nám ti echtovní, tedy liberální zastánci svobody, rovnosti a dobra pro všechny, jak ústa otevřou mění v totalitní socialisty. Pro něž je ten, kdo s nimi s jiskrou v oku a písní na rtech, nadšeně (a bezmyšlenkovitě) nekráčí vstříc lepším zítřkům, hned bídný extrémista je. Jak nám kritikou Vágnerových racionálních názorů tento redaktůrek, spíš retardůrek předvádí.

K tomu vychovaní na všemožných humanitních fakultách a oborech, žurnalistiku nevyjímaje, spíše tuplovaně. Aby ne, stejně jako v USA už i naše univerzity zachvátil mor neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím. Za falešných keců o vylepšování demokracie ji fikaně rozvracející, s cílem v neo socialistické totalitě.

Součástí této na humanitních fakultách socialistické masáže musí být i zatajování toho, jak byli jako ti dnes stejně naivní mladí lidé po válce komunisty ideologicky zneužiti. Když za nadšení z budování lepších zítřků, životy nejen své, ale všech, kromě komoušských papalášů na několik generací zničili.

No a ti dnešní mladí nadšenci, ideologicky nakrmení neomarx-progresem a přesvědčení, že budují něco lepšího, jako by těm svým, komunisty zneužitým předchůdcům z oka vypadli ... vč. toho kam svým naivním nadšením sebe i celou společnost zavlečou.
Uživatel_237602
27. ledna 2024 • 15:40
@Pavel Maleček Tak to je!
Miloslav Podhola
26. ledna 2024 • 16:53
Za zveřejnění vlastniho názoru, který nepochlebuje vládě, což naopak činí většina novinářů, se ihned dostanete na černou listinu. Pětka se vrací ke komunistům: Kdo nejde s námi, jde proti nám!
Tomáš Kostelecký
24. ledna 2024 • 17:58
Pan Vágner má pravdu. Nikde na světě neexistuje ideální soužití bílých s černými. Běloši nevytvářejí no go zony ani svá gheta. Zabrousil jsem, omylem, ve Washingtonu DC do černošské čtvrti a hrůza hrůzoucí. Něco jako náš Chánov. A to nemluvím o tom, že do Evropy proudí pakáž z oblastí, kde je běžný kanibalismus.
Radim Soukup
24. ledna 2024 • 17:26
Ja jsem ten text JW cetl a prestoze se hrde hlasim k podpore EU, NATO, UA, soucasne vlady a prezidenta, tak mi Jakub mluvil z duse. Neshledavam na nem absolutne nic extremistickeho. Jako skodlive naopak vnimam strkani hlavu do pisku s tvrzeni, ze zadny problem neni. Jen a pouze diky tomuto pstrosimu pristupu ziskavaji vice s vice podpory nahnedle a populisticke strany typu SPD a ANO, nebo jeste horsi..