Causy

Zpět na článek

Jeffrey Epstein promlouvá i po smrti. Kdo všechno jezdil na jeho "ostrov pedofilů"?

2 komentářů

Thomas Cerny MUDr
20. ledna 2024 • 12:01
Autor clanku uziva vyraz "pedofil" patrne i pro muze kteri maji afinitu k 17 letym divkam .Jenze slovo pedofil implikuje sexualni pritazlivos k " detem".Pojem "dite" se vztahuje na vek od 4-14 let.Schutzalter ( ochrana veku ) je vsak v Nemecku 14 let a v USA 17 let takze sexualni kontakt ( sexual misconduct ) je trestny v Nemecku s divkou mladsi 14 let v USA s divkou mladsi 17 let, v Indii pak asi 12 let ( s mnoha juristickymi komplementy).
Optimalni fysiologicky vek zeny k tehotenstvi je ca 17-19 let ( v Indii rodi divky jiz ve veku 12 let .psychologicka vyzralost se dostavuje ve veku vyssim. Samozrejme , ze sexualni kontakt pod natlakem je trestny v kazdem veku.
Samozrejme se nechci jakkoli zastavat mne bytostne odporneho Trumpa na ktereho podalo asi 20 zen zalobu pro "brutalni " znasilneni , vcetne jeho manzelky Ivany ( v r. 89) a vcera s kvuli udajnemu znasilneni US spisovatelky Carrol pred 20 lety musel Trump dostavit k soudu v New yorku a pres tech 20 zalob se nejspis opet stane presidentem USA .
Takoveto ambice v Cesku Dr.Cimicky jiste nema.
Ja jsem lekar uz 58 let nicmene pouze chirurg, tekze themaimanentne inkompetentni , lec nemyslim ze treba Epstei, Trump ci britsky princ by byli " pedofilove i kdyz je jiste predstavitelne , ze se autorovi tohoto clanku 17 lete divky nemohou zdat sexuelne atraktivni. Muze , kterym se i 17 lete divky libi, nelze oznacit coby pedofily ( alespon dle meho nahledu 80 leteho lekare -dedka , ktery jiste neni smerodatny neb jsem pouze "chirurg).
Frank51482
20. ledna 2024 • 09:50
Kdyby Trump byl na tomto ostrově byť jedinkrát, tak by toho byly plné americké média. Četl jsem nějaký článek amerického investigativce a ten potvrdil, že Trump na ostrově nikdy nebyl. A to, že má s tímto zločincem fotku vůbec nic neznamená. Určitě by se našly fotky naší stosedmičkové gumy z hradu s nějakým potentáty minulého režimu.