Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Rakušan sundal rukavice ve volejbalové šatně. Je to kudla do zad Fialovi, nebo budíček vládě?

10 komentářů

Avatar - epr3}
epr3
17. ledna 2024 • 08:50
Rakušan přijme jakoukoli kritiku bez cenzury.....Ale milé Vykuloko, my tady přece žádnou cenzuru nemáme, ani náznakem, vždyť jsi to minimálně miliónkrát říkalo. Nebo je to přeci jenom jinak, a teď jsi se podkeclo?
Pavel Maleček
17. ledna 2024 • 06:29
Rakušan cítí, že s uvadajícím otřesením společnosti z předvánočního fylozofického masakru začne sílit "diskuze", přesněji politický boj co vše se při tom policii nepovedlo (ne těm klukům na ulici, ale rozhodovacímu panstvu v centrále), tudíž Rakušanovi nepovedlo. A tak o jeho odstoupení začne mluvit nejen Nečasův likvidátor. No a pak když Lidovci donutí odstoupit svého šéfa Jurečku, budou nejspíš plédovat o tom samém i u dozimetrického STANu.

A tak po poradě s marketéry nastolil téma vnitrovládního probuzení. Že prý on čiperný, z lidu starosta (proto ta sportovní šatna) musí akademického uspávače hadů z vadnoucí ODS Fialu donutit k větší aktivitě. To kořeněno výjezdy za lidem, rovnou do problémových regionů.

No co si budeme povídat, lid z toho nic moc mít nebude, ale u voleb by to mohlo zabrat. Takže ne o lid, ale jako vždy o koryta jde.
Avatar - honzour}
honzour
17. ledna 2024 • 05:07
Jak by řekl Babiš: "Je to kampaň." Předvolební kampaň. Nic víc bych za tím nehledal. Ale je teda smutné, pokud je předvolební kampaň a šifrovaný telefon to hlavní, čím se politik zapíše do dějin.
willi48
16. ledna 2024 • 17:32
Tohle je stejně, možná ještě víc, pitomé jako Nuttela. Osobně jsem přesvědčen, že takovou hovadinu nemůže vymyslet jeden, sebevíc omezený, člověk. Tohle je kolektivní dílo. Takže to vyšlo z dílny Fialka/Kulioko, je to domluvené.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
16. ledna 2024 • 16:28
Prostě stále platí, že krysy opouštějí "potápějící se loď" jako první.
eva27
16. ledna 2024 • 16:16
Takže chudáček pan Rakušan do dneška trpěl a mlčel a bál se premiérovi cokoli říci? Vždyť z toho vychází jako malý klouček, který se kasá před spolužáky, jak to "fotrovi" konečně poví od plic! Zase to bude samá opozice v koalici a nakonec bude vším vinna ODS a oni nic, oni muzikanti? Moc pěkný!
Saša Krach
16. ledna 2024 • 14:02
Buuu­uuuu­bubu­....­.Tedy jako...😛😛😛😛😛Kluci se opustit nemohou, nikomu se nechce do opozice...😂😂😂😂😂
Frank51482
16. ledna 2024 • 13:50
Blíží se eurovolby, tak se kulizrak snaží. A jsem si jist, že se najde velká množina blbců, kteří mu na to skočí.
giorgio287
16. ledna 2024 • 13:32
Když se pobijí navzájem, jen dobře. Ušetříme za soud a za kata.
Avatar - Uživatel_5700993}
Uživatel_5700993
16. ledna 2024 • 13:04
Jednoduché, jak lepanec, dnes začala předvolební kampaň...))) Letos jsou troje volby a "vládní strany" usilují o stejné voliče. Takže se prostě a jednoduše budou snažit vytvořit dojem, že oni jsou ti jediní, komu jde o "tah na branku"... Na tom je špatné především to, že vláda už v podstatě nic neprosadí, rok a půl pojede kampaň... A paralelně s tím se kuní ksicht bude snažit buď vládu srazit a dovládnout s "pragmatickou" částí ODS a lidovci, nebo rovnou dosáhnout předčasných voleb. Jeho totiž už doba strávená v opozici začíná ohrožovat, on nemá nekonečně času...