Reportáže

Zpět na článek

Pirátský sjezd: Ženy vpřed, kondomy pro všechny a ještě jednou Ivan Bartoš

5 komentářů

Jindřich Mitter
14. ledna 2024 • 10:32
Co tam pohledává ta komunistka Michailidu?
http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/do­maci/­jana-michailidu-pirati-komunismus-ideo­logi­e.A2­20105_­152822­_doma­ci_mgn­https:­//www­.idnes­.cz/zp­ravy/­doma­ci/ja­na-michailidu-pirati-komunismus-ideo­logi­e.A2­20105_­152822­_doma­ci_mgn
Pavel Maleček
14. ledna 2024 • 06:37
No čtyři v čele partaje nevadí že ženy, ale vadí čtyři ideologicky extrémní vyznavačky neomarx-progresivismu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko -klima povinným sebemrskačstvím. To za pokřiku nejen o dobru a rovnosti pro všechny, ale také o nutnosti ideologicky řízeného, direktivně přerozdělovacího státu. Který za omezování demokracie (to maskováno jako jejím vylepšováním) průhledně směřuje k socialistické totalitě. Byť maskované skořápkou prázdných demomechanismů.
A tak ty čtyři ženy v čele Pirátu nejsou důsledkem kvo kvo kvo kvót, ale důsledek toho, že ženy ve vysokých funkcích bývají mnohem zaťatějšími vyznavačkami ideologie (na úkor zdravého rozumu) než muži. U nichž racionalita ne emočnost, i u Pirátů vede k ústupu od ideologismu k racionalismu.
A ideologická zaťatost, posílená emočním až fanatismem je mezi mladým, tudíž naivním pirátstvem ceněné zboží - přeci budujeme lepší zítřky!!! Proto jsou až vášnivými vyznavči ohnutí hřbetu před bruselským, už průhledně neo socialismem s jeho neomarx-progres ideologií.
A tak nám tuhle bruselskou módu chtějí zavádět i přes to, že západnímu světu (kde vznikla) už začíná docházet, že tohle není ta k zítřkům správná cesta. Když to smrdí tím, že nebudou lepší, ani stejné, ale nejen materiálně horší. Že půjde o kejhák i samotné demokracii, s kterou to díky jejímu neomarx-progres "vylepšování" už teď jde z kopce.
Ale znáte to - když české ženy zjistí, že se na západě nosí rudo-zelená, budou ji zuřivě požadovat i když na západě se už bude nosit třeba modrá. Ovšem jsou-li s tímto zpožděním takové ve vedení vládní partaje, nedojde jen k vyhazování hadříků v špatné barvě, ale k těžkým společenským škodám... a kdopak je pak bude muset napravit? ... neřeknu, nechci být obviněn z misogynie
Spytar
13. ledna 2024 • 22:32
👺👹
..."co To SAKRA je????"...
giorgio287
13. ledna 2024 • 19:48
Jestli v čele zelených komoušů stojí dredár nebo eurosoudružka "chceš ***?" je úplně jedno. Volit je může jen imbecil.
Richard Šebesta
14. ledna 2024 • 09:04
@giorgio287 Máte palec nahoru.