Zprávy

Zpět na článek

Vládní Piráty dál povede vicepremiér Bartoš, porazil europoslankyni Gregorovou

4 komentářů

Ivana Bednářová
13. ledna 2024 • 18:44
Gregorová. To je ta rudá bolševička z europarlamentu, jejíž názory by slušely KSČM. ?Ještě, že vyhrál Bartoš, který má spíše středopravé myšlení jako většina piràtů a dokáže být schopen konsensu v rámci stávající koalice. Je to lídr, který má pod čepicí. Piráty nemusím, ale není mi lhostejné, kdo stojí v čele.
Richard Šebesta
13. ledna 2024 • 13:32
Dalo se to čekat,že mesie Bartoš vyhraje. Volby za 21 měsíců zase nejsou tak daleko a proč měnit nyní předsedu ? Nová strategie by se nemusela vyplatit .Za dva roky pokud Piráti vypadnou ze sněmovny v což doufám,ho stejně vymění. Kdo může podporovat stranu jež propaguje drogy a chce přijímat utečence z muslimského světa ? Jen ten kdo není normální !
Martin Tuhý
13. ledna 2024 • 14:20
@Richard Šebesta Piráti v příštích volbách získají, nyní mají jen 4 poslance, na příští volby jim tipuji cca 30 a výsledek mezi 10-15 %. Vždy mě pobaví, že v Čechách, kde je snad nejvíce uživatelů drog (alkohol a cigarety) na obyvatele se všichni osypou, pokud by si někdo dovolil kouřit nějaké kytky . Povězte, koho volí chytří lidé?
Richard Šebesta
13. ledna 2024 • 15:06
@Martin Tuhý Nevím koho volí chytří,je to dost špatná otázka. Chytrý je každý podle sebe.Za sebe to řeknu tak, strana,kterou bych volil já ve sněmovně v současné době není. Říká se že politika je špinavá věc a proto ti féroví a čistí do ní nejdou. Přesně to řekl i Chuck Norris,když se ho ptali svého času proč nekandiduje na presidenta USA.