Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Vrah je známý, hledejme dál. Co přineslo zasedání bezpečnostního výboru

12 komentářů

Uživatel_5327839
12. ledna 2024 • 14:58
U nás je mnoho neoznačených a špatně označených domů a ulic. Chybějící tabule, stejná čísla v jedné ulici. Co pak má člověk hlásit na tísňovou linku ? Nikdo to nechce řešit. Otravoval jsem poslance, ministry vnitra bez výsledku.
Uživatel_5337246
12. ledna 2024 • 06:55
Je to hrozně pro rodiče, co se stalo. Ale myslím si jako většina lidí, kdyby byla lepší a rychlejší organizace u policie, nemuselo být tolik neštěstí.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
12. ledna 2024 • 06:12
Čím dál více se ukazuje nelidskost a zločinnost demokracie a jejích vládních představitelů v Česku.
Tomáš Kostelecký
11. ledna 2024 • 21:00
Já jsem jenom blahem bez sebe, že na všechno máme tisíce expertů a já mohu klidně spát. Tak jako byl " expert " na dopravu policajt , který řídil křižovatku , soudruh Huml, tak povstali stovky dalších expertů na zbrojní zákon a masové vrahy. Slušným lidem budeme ztěžovat získání ZP a získání zbraně a magoři, kteří si opatří zbraň nelegálně jako Co ? Je to to samé jako když kořalovi seberete řidičák. Ožere se vleze do auta, to že nemá papíry je mu u pudele a malér je na světě. Vy různí odborníci, bolševické gumy jako Šándor a podobní paraziti, běžte do řiti. Jste na houno, jenom blbě kecáte a berete za to, nezasloužené prachy. Dokud neuvidíte lidem do hlavy, je všechno na ho vno. A hlavně si sem importujme africké a arabské migranty. To se máme teprve na co těšit. 103 mrtvých při atentátu nám nestojí ani za komentář. Prostě jenom taková běžná zpráva.
Richard Šebesta
11. ledna 2024 • 21:34
@Tomáš Kostelecký Souhlas. Ale máme demo.společnost a to je hlavní. Řekl by profesůrek(nutella) z Brna
Tomáš Kostelecký
11. ledna 2024 • 21:50
Demo.společnost ? V zemi kde panuje bolševický lampasák a sekunduje mu udavačská bolševická svin ě z Felvidéku.Richard Šebesta
Richard Šebesta
12. ledna 2024 • 18:40
@Tomáš Kostelecký Chlape jste PRIMITIV nebo to hrajete ? Já to vím,že žadná demo.společnost nejsme. Pamatuji normalizaci v 70.letech takže mohu srovnávat a vím o čem mluvím.
Tomáš Tovara
11. ledna 2024 • 20:13
Cituji pane Pečinku: "Podívejme se na celou věc s většího nadhledu a zeptejme se, jestli šlo masakru na FF UK zabránit? Zřejmě ano, ale to by museli už hlídkující policisté zburcovat vedení fakulty, aby hlavní budovu vyklidilo. Popřípadě by se ve vedení fakulty musel objevit někdo, kdo tuhle odpovědnost na sebe sám vezme. K tomu bohužel nedošlo."

Tohle je přesně to, co by nemělo od seriózního novináře, jakým pan Pečinka je, vůbec zaznít. Tedy spekulace, že tomu šlo reálně zabránit. Protože v tu dobu nikdo nepátral po masovém vrahovi, ale po studentovi, který má sebevražedné sklony a může být ozbrojen. Nikdo nevěděl kam přesně směřuje. Výuku měl mít v jiné budově, tak se policie logicky zaměřila na tuto budovu. Poznatky, že by šel do hlavní budovy, nikdo neměl. Proč by se vyklízela budova, kam neměl přijít a navíc se jednalo "pouze" o potencionálního sebevraha? Ten střelec byl studentem filozofické fakulty - to měla policie kvůli sebevrahovi vyklidit všechny budovy FF UK? Nebo dokonce všechny hlavní budovy UK, když byl jejím studentem? p. Pečinka toto napsal již s vědomím, co se stalo. Ale na to lze říci pouze "po bitvě je každý generál".
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
11. ledna 2024 • 18:23
Je nutné pojmenovat příčiny takového zrůdného chování a ty jsou známé. V prvé řadě je to hluboký pokles celospolečenské morálky a slušnosti přímo související s demokracií a s tím související stres čím dál větší skupiny lidí, kteří se s tím nedokážou vyrovnat. Čím vyspělejší demokracie tím častější se hromadné vraždy stávají její součástí (viz USA).
Ze začátku by to chtělo aby se alespoň vláda starala o potřeby našich občanů a řešila jejich problémy. Místo toho předseda vlády i prezident jezdí po světě a ze svých funkcí si udělali cestovní kancelář. Tím i oni nesou zodpovědnost za tu děsivé vraždění. Asi jim to však moc nevadí, Fiala už se směje v Indii.
Pavel Maleček
11. ledna 2024 • 19:10
@RASPUTIN - k prvnímu odstavci. Tyhle tragédie nejsou důsledkem lepšící se demokracie, ale naopak jejího řízeného rozkladu. Pravda fikaně prováděného za jako jejího vylepšování. To s pomocí neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím. Směřující přes destrukci demokracie k nástupu neo socialistické totality.
To produkuje všemožné pošuky, z nichž jedni se lepí k silnicím, druzí ničí umělecká díla, no a jsou i tací, co si své žaly a frustrace léčí střelbou do lidí. Čímž jsou nejvíc zasaženy USA, kde je tento proces nejdál.

A kde jsou nejen v USA, ale i u nás centra této ideologie a tím produkce všemožných pošuků snad netřeba upřesňovat ... dělnictvo tupě otročící u linek všemožných montoven, co by na tohle "mělo nárok" to kupodivu není
Bořivoj Zelený
11. ledna 2024 • 19:46
@Pavel Maleček Nedávno jsem někde četl rozhovor s bývalým americkým šerifem, dnes již důchodcem a ten říkal, že za jeho mladých let (50 - 60tá léta) měli nějakou zbraň téměř každý a žádné masové střelby se nekonaly. To až teď, v posledních 30ti max. 40ti letech se rozmohly tyto tragédie. Příčiny vidí podobné jako vy, o kterých píšete výše.
Tomáš Kostelecký
11. ledna 2024 • 21:11
Lidí je moc a proto se vzájemně ser ou. Nehledej v tom politiku, říká se tomu reflex přemnožených krys a jedná se o vědecký výzkum. @RASPUTIN