Rozhovory

Zpět na článek

Herečka Jana Fabiánová: Soud s Cimickým beru jako zásadní vzkaz sexuálním predátorům

6 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
4. ledna 2024 • 20:14
Jo za našich předků to bylo jednoduché. To se do jámy chytil mamut, večer se na ohni opekl a všichni se dobře najedli. Muž potom, pokud měl chuť , zatáhl nějakou ženu do jeskyně a tam se pomilovali. A všichni byli spokojeni. Muž proto, že lov se povedl, pečeně byla výborná a milování také. A žena byla spokojená, že je o ní stále zájem. Později ovšem ty ženy o které zájem nebyl....konec znáte.
giorgio287
4. ledna 2024 • 15:50
Co když se nic neprokáže? Kolik let natvrdo je sazba za zničení života nevinnému?
Gustav Čech
4. ledna 2024 • 14:19
„I když se poctivě snažíme vykonat vše, co je v našich silách a možnostech, proti vzedmutým vlnám oceánu bídy, který ukrajuje stále větší část z naší pevniny, dokážeme veslovat jen maličko. Přesto však před ranami světa nesmíme utíkat a obracet se k nim zády, musíme je alespoň vidět, dotýkat se jich, nechat se jimi zasáhnout. Zůstávám-li vůči nim lhostejný, nezasažený, nezraněný – jak pak mohu vyznávat víru a lásku k Bohu, jehož nevidím? Neboť pak Ho opravdu nevidím!“ Tomáš Halík, Dotkni se ran.
Gustav Čech
4. ledna 2024 • 12:55
Kdo si něčím podobným neprošel tak si ani nedokáže představit ty vlny psychické bolesti, které to způsobuje.
Gustav Čech
4. ledna 2024 • 12:23
Mě žádné zveřejnění bohužel nepomohlo.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
4. ledna 2024 • 11:55
Paní Fabiánová se rozhodla po víc než dvaceti letech !!! že jí pan Cimický ublížil a že bude bojovat za spravedlnost 🫣 postupně se přidávaly další a další co se nechaly inspirovat až vznikla žaloba na odškodné ve výší 6 Mio 🙄 žalobkyně je samozřejmě žena 😎 boj za spravedlnost jak z Hollywoodu 😔 klasický příběh o sexuálním predátorovi a nevinné oběti, důkazy nejsou potřeba, stačí vzpomínky žen co už tenkrát potřebovaly psychiatra 🙃 zkuste jako muž podat žalobu na ženu co vás před dvaceti lety vydírala, s tím že od ní chcete pár milionů jako odškodné 🫣😝