Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Projevy Pavla a Fialy zapůsobily, jak vypadá silvestrovský vtip a pořídí si Babiš i fotbalisty?

44 komentářů

viktor viktor
4. ledna 2024 • 15:37
Vláda, která voliče podvedla svými předvolebními sliby a zamlčela své povolební plány nemá fakticky legitimní právo vládnout . Je třeba ji svrhnout i se soudruhem agentem Pávkem a maminou politručkou.
Frank51482
3. ledna 2024 • 22:44
Guma na hradě přečetla, co mu napsal jeho loutkovodič Kolář. A o Nutelle snad ani nemá cenu psát. Je to chudák mdlého rozumu.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
3. ledna 2024 • 21:27
Projevy Nuttely a postkomunistické Gumy opravdu zapůsobily a zejména tím, že potvrdily neschopnost Nuttely pochopit stav Česka a ohebnost Gumy tím jediným správným směrem.
lennon
4. ledna 2024 • 15:27
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
PUPAK02
3. ledna 2024 • 11:32
Kecy kecy kecy kecy kecy kecy.....
Richard Šebesta
3. ledna 2024 • 10:29
Paní autorka hned odhalila,že člen strany na Slovensku,která nyní spolu s SNS a SMEROM vládne ji vadí. Ale podle mne má pan Malatinec pravdu. Příliš moc demokracie (anarchie) dle toho jak to kdo bere škodí. To je bez diskuze.
PUPAK02
3. ledna 2024 • 11:35
@Richard Šebesta
tady jednoznačně platí, že z hov-na bič neupleteš. 3/4 národa jsou už bezmozkové, co je ovládá televize a v politice jen šmejd. Je jedno, kdo je u kormidla. Směřujeme stále do sra-ček, jen rychleji než dřív.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 14:07
@PUPAK02 …a když upleteš, nezapráskáš. 😜
bella.
20. února 2024 • 22:43
@PUPAK02
PO 1989 neměl vzít vládu do rukou kulisák a rozvolněný bohém, napůl kapitalista, napůl socialista, napůl mírotvorce a napůl vyznavač Madlény Albrightové coby válečný blb .K tomu filosof z leknutí , nábožný od dětství, později podělaný z Dalajlámy, spisovatel, kdy jen servilní snobík řekne, jo má to dobrý.

Nikdo už to do normy tady nevrátí, leda pučem.
Každý stát, aby se držel potřebuje silnou ruku státníka.Jenže poskomunistické Česko je nejvíc zmagořený národ co Západu líbá paty , , západní " demokracii jim tady tlučou ve školách 35 let do mozků. Tak se tady začalo dle toho " demokraticky " i střílet
------------------------------------------- §§§ -----------------------------
A pevná ruka znamená, že Rkušan za Putina v pytli by letěl a Mirka Němcová za "prosuské šváby " by nestačila brát schody. Čistka od hlavy!!! .
giorgio287
3. ledna 2024 • 09:51
Docent Chocholoušek komentoval projevy obou zemských škůdců identicky:
"Stále kvoká, stále kvoká...."
viktor viktor
3. ledna 2024 • 08:48
Přes 3 mil. voličů si zvolilo nomenklatůrní komunistickou, zelenou gumu a rudého špiona Pávka za prezidenta. O jeho mamině, rudé podplukovnici a politručce, ani nemluvě. Takže si můžete zazpívat tu vaši “ Teď už máme co jsme chtěli, do práce jdem zvesela “ .
T. G. Masaryk by z vás radost neměl. Jeho bílý kůň by vás jistě s radostí “ někam “ nakopal.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
3. ledna 2024 • 09:48
@viktor viktor co přesně vede člověka k tomu aby psal v názorových komentářích dokola a dokola dehonestace současné české politické garnitury a lidí co žijí v Česku 🤔

Už to doma nikdo nechce poslouchat nebo není v okolí nikdo koho by to zajímalo nebo vás to trefilo něčím osobně, že si 3 mil. lidí zvolili vládu která není podle vašeho vkusu nebo se nepovedlo něco jiného a tohle vás zbavuje frustrace 🤷‍♂️ chápu, že má člověk potřebu vyjádřit se ale jen zlobně nálepkovat, urážet a zesměšňovat, to už má trochu patologické atributy 😵‍💫
viktor viktor
3. ledna 2024 • 10:04
@Pärkund Roservaal Zvykejte si číst i jiné názory, než ty vaše. A opakování je matka moudrosti. Mladí nezažili komunistické funkcionáře a tak opět naletěli. KSČ funkcionáři jsou nepoučitelní a nebezpeční stále. Jsou to celoživotní prospěcháři. To mi věřte.
bella.
3. ledna 2024 • 10:34
@viktor viktor Prosím, nechte těch blbostí! Např. ODS nejsou prospěcháři ?
viktor viktor
3. ledna 2024 • 10:58
@bella V ODS je řada “ bývalých” komoušů i agentů StB…Ovšem dnes jsou to
“ demokraté “ jako agent Pávek 🤮.
lennon
3. ledna 2024 • 14:44
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 14:59
@lennon A opět žádný argument. Jenom nálepkování. To dost málo soudruzi z Hradu.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 15:07
@lennon Za prvé. Že byl důvěrník, nebylo totéž jako agent. Za druhé. Oba StBáci u soudu potvrdili, že jde o podvrh a Babiš nic nepodepsal. To životopis OPRAVDOVÉHO agenta Pávka je jiné počteníčko. I svědectví jeho soudruhů. A to je prosím zmetek Pávek prezidentem. Babiš je mimo vládní struktůry.
honza1212
3. ledna 2024 • 15:24
@Pärkund Roservaal Co kdybyste se zamyslel nad tím, že jiný názor není dehonestce.
To je ovšem nad vaše chápání, že, Rosetvaale?
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
3. ledna 2024 • 22:49
@honza1212 pravda pravda, tenhle způsob vyjadřování názoru je opravdu nad moje chápání 🙄
bella.
4. ledna 2024 • 12:03
@Pärkund Roservaal

Mám něco k Vašemu tvrzení, že se ten a ten se ... " zbavuje frustrace tím, že nadává "
Pojem frustrace si prostudujte a pak hovořte.
Další věc je : kolik lidí na hlavy / přepočtěte si to sám / důvěřuje vládě 5 ti stran v bratrské koalici ? Měly vůbec nějaký svůj program tyto strany? Nějak to vyšumělo , co ? A i to je důvod, proč nyní je souznících s vládou žalostných 25 % obyvatel Česka ( kolik na ks lidí nevím, ale 3 mil. to už dááávno nejsou. )
A k tomu nadávání zde v diskuzích : víte vůbec o tom, jak Rakušan definoval " demokracii " v 2023 při 17. listopadu ? !!! A to prosím jako původem učitel ?!!! Sdělil národu, že není svoboda slova potlačována, protože můžeme dokonce i beztrestně nadávat vládě a politikům, oproti době komunistické .
Inu, nadávat politikům je jedna věc, ale když chci svobodně vyjádřit můj neměnný názor na Ukrajinu musím být opatrná, že ?!.Vláda dovolila nadávat jen na Rusko a Rakušanovu formu demokracie vláda fanaticky propaguje a to až nácovsky ! A i pytel s mrtvolou na veřejné budově je toho důkazem. Rakušan není puberťák,navíc je " elitou " národa - politik ! Následky činu si měl odnést.Ovšem, to by ho nechytrá Pekarová a květnatý Fiala a "světonázorově osvícená Mirka Němcová " museli potrestat.
Takže z Vašich zmíněných 3 mil. lidí je jich nyní kolik s vládou souznících ?
Znechucení lidé nadávají. Učitel Rakušan lidu dovolil nadávat na politiky, ale ne na skutky co politici zvorali, tak daleko plebs k sobě nepustí a odmítá to s tím, že " zlepší komunikaci" , aby lid" lépe pochopil "
Takže národu hodil jen kost. A to i Vám!
Fanatismus a la hon na Rusa, jásání nad každou utrženou hlavou, nohou " Rusáka " a emotivní výjevy nad každou utrženou nohou , hlavou Ukrajince je vybuzování nenávisti místo vyjednávání.A když Pávek " expert z NATO řekne" padne-li Ukrajina , padneme taky ! " chci i já, slušný člověk, užít Rakušanem udělené výsady nadávání a říct, Pávek je
Richard Šebesta
3. ledna 2024 • 10:13
@viktor viktor Pavel je tedy byl komunistický soudruh lampasák ale je pouze president,jehož pravomoce jsou omezené. Ale předtím 2013-2021 tady vládnul další velesoudruh agent Stb Bureš ten byl i předsedou vlády
Takže Masarykův bílý kůň by nakopal i voliče co zvolili Bureše premiérem. Asi tak.
bella.
3. ledna 2024 • 10:46
@Richard Šebesta
Účast Babiše v STB nebyla prokázána! Babiš je byznysák a co má si dost vydřel sám.Použil zákonů, které zde prosadila ODS, na to nezapomeňte.Ty zákony platí dodnes. Na to taky nezapomeňte !
Zato agent Pávek, jinými slovy prezident Pavel byl aktivní " normalizační " voják! O jeho vojenské přísaze si něco přečtěte. V době normalizační to nebyl cucák, ale dospělý muž, který měl prospěch z toho co dělá. O normalizaci a dopadu na lidi, kteří odevdávali ve vzpouře a pláči z hrůzy napadení stranické knížky KSČ po 1968 po vpádu vojsk (zejména pak Ukrajiny ) do Česka a tím se zlikvidovali si přečtěte taky.
Groteskní dvojka Pavel x Kubišová mi zhnusila náš dějepis národa! A absence národního cítění u Pávka mě děsí
Článek autorky Bendové zde zveřejněný jsem pochopila jen jako "něco, co nic nesdělilo." Být jí, moc bych se s takovým výtvorem nevytahovala.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 10:54
@bella. 👍 Ano. Popsal jste dost přesně situaci. Někteří rádi zapomínají. Byli také v KSČ, Lidových milicích, Svazu Přátel SSSR atd. A mladí nemají pojem, co to byl reálný komunismus.
Richard Šebesta
3. ledna 2024 • 11:31
@bella. Plácáte bludy. Burešova účast v Stb je prokázáná mnohokrát.Ví se kdy a kde uzavřel vazačský akt. V jedné bratislavské kavárně v roce 1981,ví se dokonce na kolik lidí donášel (12). Máte to marné,Bureš je stejný jako Pavel. A poslední dotaz proč třeba herec Kanyza či zpěvák Nohavica spolupráci nepopřeli ? I oni se mohli hádat a soudit do konce života ? Jenže oni na rozdíl od Babiše-Bureše mají aspoň trochu sebereflexe.Jo a o minulém režimu mi nemusíte vykládat zažil jsem ho a jsem pamětník roku 1968.
kachna
3. ledna 2024 • 12:03
@bella. Milá dámo, to, že Babiš nebyl v STB je pohádka, kterou nám dnes pan předseda Babiš, dříve by to byl s.Babiš vypráví už dlouho. Mně bylo v roce 1989 35-let, takže vím, jak to tady fungovalo. A věřte mi, že kdyby neměl v době před rokem 1989 podepsanou spolupráci s STB, tak by jel do prd... a ne do Maroka. Zdravím Hafi haf.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 13:57
@kachna Být v StB znamenalo placený na plný úvazek a pod penzí. Agenti byli externí, příležitostní spolupracovníci. Nikoliv profesionální důstojníci StB, kteří u vás dodnes dostávají vysoké penze i od současné vlády. Opravdovým disidentům to dá jen na mizernou minimální penzi. Chybí jim roky z kriminálů. To jen na vysvětlenou.
lennon
3. ledna 2024 • 14:41
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lennon
3. ledna 2024 • 14:46
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 11:06
@Richard Šebesta Nevšiml jsem si, že by byl pan Babiš profesionálním funkcionářem KSČ. Oproti soudruhu Pávkovi. Dokonce i toho
“jenom “agenta mu ještě nikdo neprokázal. Navíc si na něj nikdo, v tomto směru nestěžoval. I tak by neměl jako bývalý komouš kandidovat do vládních funkcí. Je třeba vygenerovat vzdělané , s KSČ nespojené politiky. Ale to je v rudém Česku problém.
Richard Šebesta
3. ledna 2024 • 14:43
@viktor viktor Viktore, kde se na vás hrabe dr.Goebbels a také komouši. Vy to lhaní okolo agenta Bureše chcete dopracovat k dokonalosti,ale máte smůlu i komunistické lži vyplavaly na povrch. To že vy nechcete fakta o Burešovi přijmout je váš problém. Jste jako soudruh Skála,ten taky stále mele dokola,že v Katynu vraždili Němci v rozporu s fakty.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 11:08
@Richard Šebesta Pan Babiš nebyl zvolen, ale jmenován prezidentem.
Richard Šebesta
3. ledna 2024 • 11:35
@viktor viktor To je vtip ? Bureš byl jmenován presidentem ?
Kde v ***rstanu nebo v Absurdistanu ? V česku určitě ne,pokud vím.
Richard Šebesta
3. ledna 2024 • 11:36
@viktor viktor Jo a bella je žena, jen tak mimochodem !
viktor viktor
3. ledna 2024 • 13:46
@Richard Šebesta Zklidněte hormon pane Šebesta. V CZ jmenuje ministerského předsedu prezident a požádá jej o složení vlády. Mohl byste vědět . Právě politická neznalost kombinovaná s amnézií tlačí vaši společnost opět k diktatůře. Proto si v CZ mohou “ bývalí “ komunisté ( dnes demokraté !? ) ve všech pol. stranách ohřívat svou polívčičku a neu‘spěchy házet na Babiše. “ Dobrý “ český zvyk. Za vše může ten druhý. My ne, my jsme muzikanti…😜
viktor viktor
3. ledna 2024 • 13:50
@Richard Šebesta Prezident jej jmenoval do funkce ministerského předsedy.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 15:22
@Richard Šebesta Vy tu o Babišovi stále pindáte jen výmysly opilce Kmenty a podobných individuí. Navíc. Babiš nás nemusí momentálně vzrušovat. Přes 2 roky nepatří k vládnoucí garnitůře . To co se u vás děje je díky “ soudruhům “ ve Strakovce a na Hradě. Teď čtu , že traktorista Jurečka a jeho lidé dělali , po té střílečce v Praze, mejdan a bylo veselo…To jsou panečku představitelé státu.
NHL1
3. ledna 2024 • 14:58
@Richard Šebesta Melete hlouposti.
Richard Šebesta
3. ledna 2024 • 16:45
@NHL1 Za to vy melete pravdu. Kecy v kleci bez faktů.
PUPAK02
3. ledna 2024 • 11:37
@viktor viktor
volilo ho jen proto, že ten druhej šmejd je ještě horší, kapiš ?
viktor viktor
3. ledna 2024 • 14:17
@PUPAK02 Kdo je horší, než agent Pávek, socialistická, profesionální zelená guma, z rodiny bigotních komoušů, předseda ZO KSČ na rudé rozvědce s maminou podplukovnicí, politručkou. Horší už byl snad jen dr. Mengele, nebo V. I. Lenin.
lennon
3. ledna 2024 • 14:54
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
3. ledna 2024 • 15:34
@lennon Praskla žilka ? Já nikdy netvrdil, že měl být Babiš prezidentem. Ten je alespoň podnikatel. Já tvrdím, že vygenerovat po 33 letech do finále dva komunisty z nichž jeden je dokonce celoživotní zelená/ rudá guma a funkcionář KSČ je smutná ukázka kultůrní úrovně současného CZ. To jste tam mohli toho Husáka rovnou nechat. Vyšlo by to na stejno soudruzi. A že jich mezi vámi je…Jen co příjdou Číňani. To začne opět převlékačka , co 🤪🥴 ?
bella.
4. ledna 2024 • 21:41
@PUPAK02
No právě! Mnozí volili Pávka jen , aby nebyl Babiš.A tohle se vždycky vymstí! Volili člověka, kterej kde se vzal, tu se vzal , zachmuřeně zíral a nacvičoval pohled " tatíčka Masaryka a jeho PR oslňovalo pojmy jako NATO, generál. A chytře nerozmazávalo to okolo.
Málokdo u nás chtěl poslouchat Babiše , jak v Bruselu kopal za české barvy a nikdo si nevynutil k zveřejnění neopravený dějepis života Petra Pavla. Jenže , kolik jazyků umíš a jsi - li renezanční člověk, líp se orientuješ a věci si najdeš.Takže ze dvou zel si vybereš to poznané, které i přes všechna proti přece jen za tebe kope - tj. Babiše.
Tak teď ostatní mají Pávka, který dokonce šel až tak daleko, že prozradil namachrovaně svoje hodnocení IQ.
A to neměl dělat! Nelžu, když říkám, že mám vyšší a jistě nebudu jediná. Pávek mediálně ulítnul a teď tedy vím, jaké mozky se hádají v NATO o zbrojení Ukrajiny a co za inteligenční masakkr je náš ( náš? ) Brusel .