Hodina dějepichu

Zpět na článek

Poslední ruský car Mikuláš II. byl nejspíš dobrý člověk, ale mimořádně mizerný vládce

6 komentářů

Uživatel_5542819
3. ledna 2024 • 12:55
Len taká malá faktografická poznámočka ! Mikuláš II. nebol posledný, ale predposledný cár ...
RADEK 75008
3. ledna 2024 • 06:52
Další článek sepsaný podle bolševických spisů.. Svatý Car Mikuláš II. byl jeden z nejlepších vládců historie, výborný vojevůdce, vysoce kultivovaný a vysoce morální člověk, jeho Rusko se málem dostalo do zlatého věku, kromě USA nebo Británie se Rusku nikdo rovnat nemohl. Video jsem neviděl ale pochybuji že to bude něco jiného než bolševická propaganda co má za úkol pošpinit Mikuláše. (V mém komentáři nechci nikoho z vás urazit i když to tak může vypadat, neberu vám za zlé že tohle píšete, co by ne když pravda o Mikuláši je těžko dohledatelná, veškerou možnou "agresi" nebo "zlost" kterou v mém komentáři zaznamenáte je pouze jen a jen adresována na bolševickou propagandu.)
Avatar - Štěpán Dvořák}
Štěpán Dvořák
4. ledna 2024 • 14:51
@RADEK 75008 Nešlo by z Vaší redakce "Video jsem neviděl, ale mám k němu hodně poznámek" dostat místa, časy a jména? Nejde mi o drogy na učení, ale zajímalo by mě, jestli je ta pravá pravda vždy těžko dohledatelná. Za tým "O Mikulášovi nevíme ani fň, ale pokud máte ucpanou trysku, jsme vaši hoši" díky.
RADEK 75008
5. ledna 2024 • 15:09
@Štěpán Dvořák Klidně šlo jestli chcete, chápu že máte na můj komentář takový pohled, ovšem o Mikuláše se zajímám roky a už jen to že ho nazývají mimořádně mizerným vládcem tak vím že tu pravdu o něm říkat nebudou, z videa jsem pár částí viděl a jen se mi to potvrdilo. Jestli to je těžko dohledatelné nebo ne je čistě relativní a můj názor ovšem podle mě je, vzhledem k tomu že ta pravda není na žádné wikipedii (ani na ruské) a ani na škole (ani ty v Rusku) a originální stránky o Mikuláši co jen od a do z nepřepisují ostatní stránky je doopravdy málo a knih ještě méně tudíž podle mě to těžko dohledatelná věc je, také si prosím můj komentář neberte nijak jako útok na vás nebo na kohokoliv z týmu, jak jsem již řekl vaše nepřesnosti o Mikuláši chápu, k výkladu o Mikulášovi s místy, časy a jmény jsem vám připraven napsat.
Avatar - Štěpán Dvořák}
Štěpán Dvořák
7. ledna 2024 • 17:40
@RADEK 75008 Já jsem nepsal za Reflex, můj jednočlenný tým kanárků byl čistě zvědavý na to, jestli může za neinformovanou kritikou přijít konkrétní informace. Proč se jinak obtěžovat s komentářem "další článek sepsaný podle bolševických spisů"?
RADEK 75008
11. ledna 2024 • 15:19
@Štěpán Dvořák Nešlo mi odpovědět na váš komentář tak píšu odpověď přes odpověď na tenhle komentář. Tak to se omlouvám, špatně jsem pochopil váš komentář. Ano můžu proto jsem některé tam i napsal. Ano chápu, tohle označení je často používáno (nesprávně používáno) lidmi co to v hlavě v pořádku nemají, ale moje označení pro tenhle článek bylo výstižné a pravdivé, protože tohle jsou přesně ty lži co bolševici o Mikulášovi šířily aby ospravedlnili jejich neschopnost.