Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Novoroční projev. Pavel nechce být béčkový Havel

67 komentářů

Milan Šmid
3. ledna 2024 • 16:31
Tak slabý prezident nebyl asi ani ten alkoholik Havel co se nechal zvolit prezidentem KOMUNISTY ! Vlastně i jak by Pavlem ? Ten taky podepsal vše co u podstrčili hlavně aby mu vrátili majetek po rodičích ? Viz privatizaci anebo rozkradeni majetku ?
Pavel Molík
3. ledna 2024 • 12:43
Pro většinu obyvatel ČR je ekonomická nevýhodnost přijetí eura naprosto evidentní. Prezident Pavel si počíná tak, jako by chtěl mermomocí dokázat, že je ještě hloupější než ve skutečnosti je. Už nyní se jasně vyprofiloval jako nejhorší polistopadový prezident, který ani moc nezakrývá, že je prezidentem vlády Fialy a též rezidentem bruselské věrchušky. Obsah i forma jeho novoročního projevu imponovaly jen hrstce věrných ve službách Bruselu nebo charakterově pokřiveným lidem, kariéristům a prospěchářům pohrdajícími etickými přikázáními. Šlo by pochválit jen pečlivost a upřímnou snahu cizelovat jednotlivá slova a souvětí podle požadavků správné stylizace v duchu pravidel českého jazyka. Je nabíledni reálný předpoklad, že (p)rezident Pavel už nebude lepší, on totiž není mentálně způsobilý navázat na poměrně vysoký standard předchozích prezidentů. Ovšem Pavla s jeho prodejnou lokajskou duší a vždy stojícího už od srpnové okupace v roce 68 vždy na té správné straně v rámci konformního přístupu mně není líto, je mně líto občanů, jak těch, kteří si ho zvolili, protože se nechali utáhnout na vařené nudli protibabišovské hysterie, tak i těch, a to především, kteří Pavla nevolili, protože si byli vědomi své občanské zodpovědnosti. Už nyní lze vyvodit jedno zásadní poučení z prezidentování Pavla v tom smyslu, že veškerá jeho doporučení či návrhy nejsou pro republiku prospěšné, tedy kdo chce být prospěšný pro většinu občanů ČR, ten by měl vždy konat tak, aby jeho konání bylo protichůdné vůči doporučením prezidenta Pavla.
Martin Kopecký
3. ledna 2024 • 09:09
Pan Pečinka a jeho vanocne-novorocni komentáře našich současných i minulých ústavních činitelů== novinářská bída, tendenčnost hraničící s análním vměšováním, nevyváženost, neobjektivnost, nezájem o kapku kritického myšlení (viz prof. Halík) a zdravého "selského" rozumu, vytahování fragmentů toho, co se právě hodí z celku a jejich prezentace jako jasné a téměř nejvyšší hodnoty, std. Co bude plodit po dalších parlamentních volbách?? Uvidíme...
Jaromír Urbanec
2. ledna 2024 • 23:48
O Ukrajině ani slovo už to není asi pro řídící orgán důležité, Evropa v háji, tak je splněno, vlastizrádci!
viktor viktor
2. ledna 2024 • 17:53
Soudruh agent Pávek nemůže být ani béčkový Havel i kdyby chtěl. V době, kdy si agent Pávek budoval svou kariéru v socialistické armádě , láskou k socializmu a SSSR, za erární peníze, tak Havel a jemu podobní pobývali v různých kriminálech. Dnes má Pávek dokonce tu drzost a klade věnce k hrobům těch, proti nimž se aktivně angažoval v silových složkách socializmu. Pávek je obyčejný kariérista s mizerným charakterem. Jeho mamina, politručka, totéž v růžovém. Kam se na ni hrabou “ holky Kabrhelky” , blahé paměti…
Martin Tuhý
2. ledna 2024 • 20:55
@viktor viktor Hádám, že tys byl za minulého režimu odbojářem a schovával jsi se v lesích, že?
viktor viktor
2. ledna 2024 • 21:14
@Martin Tuhý Já jsem právě před těmito funkcionáři včas emigroval a dodnes i mimo CZ žiji. Užil jsem si jejich " dobroty " v PTP i později. Nebyla to taková legrace jako v románu " Černí baroni ". Věřte mi. Pro mne je dodnes každý funkcionář KSČ zmetek, kterého bych raději viděl na šibenici. Tam ve skutečnosti i patří. Právě takoví aktivní Pávkové, Kohoutové, Pitharti atd. zaneřádili na hodně dlouho CZ. To, že dnes opět KSČ pobíhá po Hradě je ukázka těžké amnézie obyvatel CZ . Bohu žel.
Uživatel_5542819
2. ledna 2024 • 13:17
On je skôr béčkový Husák ! Jeho prejav bol na úrovni Antonína Novotného ...
Jindřich Mitter
2. ledna 2024 • 17:08
@Uživatel_5542819 Ty buď rád, že máte Fica a udělejte nám tu službu a vemte si na Slovač Babiše. To jste nám se poslali dáreček. Biľak, Husák, Babiš... To tam nic lepšího nemáte?
giorgio287
2. ledna 2024 • 11:19
Rudý agent Pávek že záznamu blouznil o euru. Škoda, že k tomu soudružka politručka v pozadí nepěla internacionálu. Pak by byla iluze křížence Masaryka s Havlem dokonalá.

Hnus, co nám imbecilové zvolili na hrad českých králů...
Uživatel_5542819
2. ledna 2024 • 13:21
@giorgio287 Lenže tí králi neboli českí, ale najprv z Luxemburgu a potom to boli Habsburgovia z dnešného Švajčiarska ! Bohemia - Böhmen nie je Česko ...
giorgio287
2. ledna 2024 • 13:33
@Uživatel_5542819
Být z Horních Uher, tak mlčím. Kdyby k vám Masaryk neposlal české učitele, aby vás naučil slovensky, tak byste dodnes žvatlali maďarsky a pásli ovce
Tomáš Kostelecký
2. ledna 2024 • 10:22
Je směšné, když proruský kolaborant a vlastizrádce, komouš a lidský odpad káže o morálce. Stejný xindl jako ta slovenská, udavačská sv ině Bureš. A nejsměšnější je český národ, že si takové špíny volí. Je to jako by si po konci Protektorátu zvolili K. H. Franka ministrem kultury. Ubožáci.
giorgio287
2. ledna 2024 • 12:47
@Tomáš Kostelecký
Mýlíte se. Bureš byl "prostý" spolupracovník StB. Pávek byl proti němu ultramegaober*** rudá, co chtěla aktivně škodit "vrahům z Wall Streetu".

K blití, co nám antikomunisti po lobotomii jako hérečka Holubová zvolili na hrad.
Frank51482
2. ledna 2024 • 09:16
Pečínko, prémie *** budou.
LUF3
2. ledna 2024 • 01:24
AI vystřihla projev za 3 vteřiny:
Vážení spoluobčané,
je mi velkou ctí, že se na vás mohu obrátit s novoročním projevem. Nový rok je vždy dnem plný očekávání, že časy, které máme před sebou, budou lepší a úspěšnější.
Rok 2023 byl pro Českou republiku rokem významných výzev. V Evropě pokračovala válka na Ukrajině, která přinesla do našich životů mnoho změn. V důsledku války se zvýšila inflace, ceny energií a dalších komodit. To mělo negativní dopad na ekonomiku a životní úroveň našich občanů.
I přes tyto výzvy se Česká republika dokázala vypořádat s mnoha problémy. Vláda podala pomoc ukrajinským uprchlíkům, kteří k nám přišli před válkou. Věnovala se také rozvoji ekonomiky a sociálních služeb.
V roce 2024 se bude Česká republika ucházet o členství v OECD. To by bylo významným úspěchem pro naši zemi a její ekonomiku.
V příštím roce se budeme také věnovat řešení klimatické krize. Tato krize je jednou z nejdůležitějších výzev, kterým lidstvo v současnosti čelí. Musíme společně podniknout kroky k tomu, abychom snížili emise skleníkových plynů a ochránili naši planetu pro budoucí generace.
Dovolte mi, abych se v tomto roce zaměřil na následující oblasti:
Bezpečnost
Bezpečnost našich občanů je pro mě prioritou. V příštím roce se budu věnovat posílení obranyschopnosti České republiky. Podporovat budu také spolupráci s našimi spojenci v NATO.
Ekonomika
V příštím roce se budu snažit o to, aby se česká ekonomika vrátila na růstovou trajektorii. Podporovat budu investice do nových technologií a infrastruktury.
Sociální oblast
V příštím roce se budu věnovat zlepšení sociálních služeb. Podporovat budu také rodiny s dětmi a seniory.
Klimatická krize
V příštím roce se budu snažit o to, aby Česká republika dosáhla svých klimatických cílů. Podporovat budu přechod na obnovitelné zdroje energie a úspory energie.
Věřím, že společně můžeme v příštím roce dosáhnout velkých věcí. Pojďme spolu pracovat na tom, .... víc se mi sem nevejde :P
Avatar - Rijard_65}
Rijard_65
2. ledna 2024 • 09:43
@LUF3 Jak vidíte, projev vygenerovaný AI je naprosto vágní, bezobsažný, plný všeobecných frází. A přesně takový projev prezidenta nebyl. Jestli ten rozdíl necítíte, pak asi o slovech a jejich významu moc nepřemýšlíte.
Pavel Maleček
1. ledna 2024 • 20:48
No ... na mě to hlavně působilo tím, že to chce mít Pavel rychle z krku. K tomu absence jakéhokoliv národního-státního symbolu (což ahistorická budova Pražského hradu určitě není), dál plédování za přijetí Eura (přílepek jeho předchozího vyzývání k předání národních kompetencí do rukou bruselských byrokratů) a podkuřování snadno manipulovatelným mladým (kteří historicky z většiny nositeli pokroku nejsou - viz komouští svazáci nacističtí hitlerjugend, Maovy či Polpotovy gardy a i řádění dnešních levičáckých aktivistů v ulicích či na univerzitách), jasně naznačuje, že Pavel není svůj, ale spíš je vědomou figurkou v rukou bruselského neomarx-progresu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima destruktivním sebemrskačstvím.

Jasně pracujícím na rozkladu (za keců o prý jejím liberál vylepšování) demokracie a nastolení novodobé socialistické totality, jen maskované prázdnými jako demomechanismy. Ano nebezpečí ze strany krvavě řádícího Ruska je velké, ovšem to, co se na nás valí z "bruseli", obecně prý z toho vyspělejšího Západu, má pro naši dlouhodobou suveréně-demokratickou i hospodářsko-kulturně-sociální stabilitu a budoucnost mnohem nebezpečnější potenciál než ruská, v předsmrtelné křeči kolem sebe kopající kobyla.

O tomto problému, o němž už mnozí západní národní politici otevřeně mluví, Pavel ani nepíp. Jak píšu výše - to k nám bohužel nemluvil autentický český prezdent, ale figurka v rukou bruselských byrokratů...tuplem bohužel ne nepodobná figurce, kterou za mlada byl v rukou komouš proruských papalášů.

A to to píšu přesto, že Babiše a spol. ani cejtit nemůžu.
NHL1
1. ledna 2024 • 20:04
Panu Pečinkovi jde pochlebováni velmi dobře.
viktor viktor
1. ledna 2024 • 18:54
Pan prezident Zeman uměl z hlavy vyjádřit i velice vážné věci . Kašpárek Pávek , zatím bez rolniček, měl v předtočeném projevu problém i číst cizí myšlenky. Holt to nebyly výňatky z jeho nadřeného VUML s dlouho trénované lásky k SSSR. Je to znát. Ty červené trenýrky nad Hradem by už měly dávno radostně vlát…
Jindřich Mitter
1. ledna 2024 • 21:46
@viktor viktor To uměl. Třeba víte pane redaktore co je to pussy? A jiné perly. Nebo jak ke Korunovačním klenotům málem přihodil i šavli?
viktor viktor
2. ledna 2024 • 10:05
@Jindřich Mitter Pan prezident Zeman byl již tehdy nemocen s nervy v končetinách ( Schwarzenberg to měl později také ) a jeho zapotácení nemělo co dělat s alkoholem. Jednou budete také starý a kdoví, kde sebou seknete i bez alkoholu.
Jindřich Mitter
2. ledna 2024 • 17:17
@viktor viktor Jsem starý už dnes a právě jsem se vrátil z lyží na Dolní Moravě, takže to asi tak nebude. Možná se zabiju na lyžích či na motorce, to je pravděpodobnější. Že bych ale poblil korunovační klenoty, to nehrozí.
A asi budete jediný, kdo u Zemana po návratu z ruské ambasády neviděl to že byl zcela jasně nametenej. Vy jediný jste diagnostikoval neuropatii. Dokonce i zahraniční tv si z toho dělaly legraci.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 18:07
@Jindřih Mitter. Nefanděte si. I na vás dojde… Nemoci si nevybírají. I Schwarzenberg by mohl vyprávět i když většinu pracovního času prospal. Neuropatii měl Zeman již tehdy a klenoty jste možná poblil vy, ale určitě ne prezident Zeman. Já na ruské ambasádě nebyl. Vy asi ano, tak to musíte vědět z první ruky. Zahraniční “ novináři “ byli jako dnešní “ zaplacení “ čeští Moravcové, Mertlíkové , Kmentové a podobná “ esa “ 🤮 české žurnalistiky. Vše z doslechu, ale obyčejný drb obratem proměněný v zaručenou informaci. Zkuste číst i jiná periodika, než ta zaplacená fialovým slizem.
lennon
1. ledna 2024 • 23:22
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 00:00
@lennon Zeman byl diplomat. Ale přečti si životopis soudruha Pávka. Od útlého mládí člena silových složek sicialismu. Včetně jeho rodiny. Vřelí , profesionální obdivovatelé SSSR a funkcionáři KSČ. A dokonce v soc. armádě. Tam byli vždy ti největší zmetci ! NEZAPOMĚLI JSME !!!!
Jindřich Mitter
2. ledna 2024 • 00:31
@viktor viktor A jak zdůvodníte, že dnes obdivovatelé Putina, komunisté a podobná verbež soudruha Pávka tak nenávidí? Vždyť je to jeden z vás Viktore, ne?
viktor viktor
2. ledna 2024 • 09:32
@Jindřih Mitter …Tady nevidím jediného obdivovatele Putina !!! Ale vidím obdivovatele letitých , zasloužilých funkcionářů KSČ a SSSR. A to byl Pávek s maminou , Pithart , Kohout, Svěrák a podobní. Kdo těmhle lidským hnidám věří je idiot a podporovatel těch, kteří v silových složkách utiskovali roky demokracii v CZ. Přestaňte věřit funkcionářům KSČ i současné propagandě. Jde jim jen o dobrá koryta. Vygenerujte už konečně schopné politiky, kteří s KSČ NEMĚLI NIC společného ale nejsou zároveň hloupí ( Nerudová, Vystrčil, Pekarová ). To jsou takoví Bilakové v obráceném gatdu - prostě pitomci z druhé strany. A to je také zlé. Po přečtení životopisu agenta Pávka musí být každému jasné , co to je za charakter.
Avatar - Rijard_65}
Rijard_65
2. ledna 2024 • 09:49
@viktor viktor A po přečtení Vašich příspěvků je každému jasné, co vy jste za nulu.
Jindřich Mitter
2. ledna 2024 • 10:07
@viktor viktor Životopis Pávka? Třeba to jak zachránil 50 francouzských vojáků ze zajetí? Nebo jak velel štábu NATO? Úctyhodné, ne?
viktor viktor
2. ledna 2024 • 10:14
@Jindřich Mitter To je slabá náplast na to co prováděl a budoval ROKY v době, kdy jiní trpěli ve vězení. To by dnes, podle vás , mohl třeba dr. Mengele dělat ministra zdravotnictví. On už také po válce neškodil. Zato Pávek, nepřijít r. 1989, by rostl v pozicích KSČ. Pávek je jen hnusný kariérista !!!
Jindřich Mitter
2. ledna 2024 • 10:21
@viktor viktor To není slabá náplast. Musíte hodnotit celých 30 let jeho práce pro stát. Nejen mu vyčítat těch 5 let kdy pracoval taky pro svou zemi, ale pod vedením komunistů.
A kariérista? Co to jako má být? Ambiciózní, schopný člověk? Kdo jiný má udělat kariéru než kariérista? To je jako byste člověku, který vyhraje Wimbledon nadával do tenistů. Jste dost mimo. Třeba já kariérista nejsem, v KSČ jsem nebyl, byl bych dle vašich kritérií dobrý prezident, ale nejsem kariérista a proto jsem bezejmenný čičmunda po kterém neštěkne ani pes.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 10:34
@Jindřich Mitter Jakých 5 let ? On je od mládí vychován v bigotně prosovětské, vojenské rodině. Soudruh otec velící důstojniik na západním okruhu - elektro odposlechy NATO. On od svých 15 let sloužil věrně socialismu a SSSR. Kurz na špiona končil v r.1991, těsně před vstupem CZ do NATO. Jistota je jistota 🤮. A za prachy se dá sloužit v každé armádě. Dělat se těmhle rodinám nikdy nechtělo. Nebuďte naivní.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 10:38
@Jindřich Mitter. Promiňte, ale porovnávat Wimbledon a KSČ je snad mimo mísu. Srovnejte si to trochu v té hlavě. Už je čas.
Jindřich Mitter
3. ledna 2024 • 00:32
@viktor viktor Víte, já má Pávka tak nějak rád. Ano uznávám, že má i drobnou chybičku, to členství v KSČ, ale to je to jediné co mu lze vytknout. A nic víc jste na něm nenašel ani vy. Jste fanatik a nepřiznáte mu ani jedinou dobrou věc, kterou udělá. To je opravdu 100% špatný? CO třeba to velení NATO. Nebo ti zachránění Francouzi v Jugoslávii? Řada vyznamenání, navíc dobrá kondice, vypadá skvěle... To nelze popřít, jsou to fakta. Třeba já Babiše nenávidím, ale některé dobré vlastnosti jsem schopen mu přiznat. Teď si tedy ale na žádnou nevzpomenu😂😂😂
Avatar - Rijard_65}
Rijard_65
2. ledna 2024 • 09:48
@viktor viktor Zeman sice mluvil spatra, ale polovina jeho projevů byly citáty (myšlenky ne z jeho hlavy). Projev prezidenat nebyl předtočený. Zbytek Vašeho příspěvku jsou prázdné pindy
viktor viktor
2. ledna 2024 • 10:02
@Richard Šlapka Ani jeden argument. To je dost málo. Takže prokazatelné, dlouholeté soudruhy na Hradě obdivujete ? Důstojník socialistické rozvědky a předseda ZO KSČ tamtéž, s maminou podplukovnicí a politručkou socialistické armády je něco k obdivování ? Husáka vyhodí a další nomenklaturní loutku KSČ si na Hrad natáhnou. Tohle vidět T.G. Masaryk tak se snad omluví i císaři ve Vídni za vznik CZ.
miky55
2. ledna 2024 • 12:01
@viktor viktor Vy rád přeháníte, že? Předsedou ZO KSČ byl ve své třídě při studiu a rozvědčíkem nikdy nebyl, studium ukončil až v r. 91. Ale protože nic jiného nemáte.......budete to opakovat do nekonečna, že? Tak si to užijte, když Vás to baví .
lennon
2. ledna 2024 • 13:25
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 18:20
@miky55 Ano kurz ukončil pár měsíců před vstupem CZ do NATO. A to je něco k chlubení ??? Byl i nadále jako zelená guma, nepřetržitě v kádrovém týmu GŠtábu, kam byl vybrán svou KSČ, kde dělal dokonce jako splehlivý soudruh předsedu ZO KSČ. Každý to dělat nemohl. Přečtěte si jeho životopis a svědectví soudruhů kolegů a nemusíte se tu stále něčemu divit. Pávek je prostě zmetek , kariérista. V době, kdy budoval soudruh Pávek kariéru, tak jiní z politických důvodů seděli v kriminalle.
Jaromír Urbanec
1. ledna 2024 • 18:47
Rezident s predtočeným ubohým projevem. Žádná strana 5ti demolice kromě pirátů před volbami nechtěla euro.
Jindřich Mitter
1. ledna 2024 • 21:49
@Jaromír Urbanec Ano a Pavel projevil, že není loutka pětikoalice, ale že má vlastní názor. A to že byl projev předtočený snižuje jeho kvalitu? A co konkrétně na něm bylo ubohého?
Jaromír Urbanec
2. ledna 2024 • 23:46
@Jindřich Mitter právě že je jeden z pětidemolice, protože oni neplní ani programové prohlášení vlády. Vidí, že jdou finance do kelu, tak chtějí euro.
LUF3
1. ledna 2024 • 21:53
@Jaromír Urbanec
Pávek kope za Brusel, slouží nejvyšší mocnosti. Co se v mládí naučíš ...
Ivana Sukenikova
1. ledna 2024 • 18:44
To není můj president! Všichni víme, že je to nasazena figurka .
Ten má zájem o Ukrajinu ne o český lid o zrušení pevné české koruny.Když nám tu strčí euro jsme namydlení a koruna padne a my budeme ještě na tom hůř než teď jak nám tahle vláda všechno podraží!Díky nemám zájem o takové lidi, kteří naší republiku potápí! Vlastně už jsme v tom až po krk!
Jindřich Mitter
1. ledna 2024 • 21:51
@Ivana Sukenikova Ale zájem o Ukrajinu je v pořádku, pokud ji necháme bez zájmu padnout, kdo asi bude další obětí Ruska. Zkuste trochu myslet.
lennon
1. ledna 2024 • 23:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 00:06
@lennon Rozumíš ekonomii jako Péťa Nutella. Díky jeho hloupému narcismu má Česko nejvyšší inflaci v EU.
lennon
2. ledna 2024 • 00:29
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 09:51
@lennon Fiala zodpovídá za ministry a ti jsou na tom stejně jako on. Inflace a nedůvěra ve vládu mají původ ve vládě samotné.
Saša Krach
1. ledna 2024 • 17:20
Jsem opravdu rád že na hradě už konečně mají člověka který panu prezidentovi dovede napsat projev.........
Ivana Sukenikova
1. ledna 2024 • 18:47
@Saša Krach Nikdo o něj nestojí!
Na loutky si raději zajdu do divadla!
Jindřich Mitter
1. ledna 2024 • 21:52
@Ivana Sukenikova Lžete já o něj stojím. Nemají ho rádi komunisti a ruská pátá kolona u nás.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 00:11
@Jindřich Mitter Nejseš ty teplá Vendulka z ČT24 ? Pávek je hnusný komouš s komoušskou, kádrovou minulostí. Nemá jako aktivní komouš právo pobihat po Hradě.
lennon
1. ledna 2024 • 23:18
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
1. ledna 2024 • 16:32
Projev presidenta Pavla byl dle to jaké jsou jeho priority. Marně jsem čekal že by třeba vyzval obě válčící země Rusko a Ukrajinu ke klidu zbraní a jednání. Z toho vyplývá že president Pavel si přeje válku,která prokazatelně nemá vojenské řešení a tato válka se týká i nás,protože ji financujeme jak zbraňemi tak i další podporou Ukrajiny viz. humanitární atd. Čili v zahraniční politice se Pavel nezlepšil. Pokud jde o domácí politiku tam to bylo lepší k otázce přijeti eura asi tolik. Ekonomové se rozchází zda mít euro či nikoli. Logicky jsme v EU tedy spíše bychom euro mít měli,jenže jsme v EU už 20 let a mnoha lidem euro nijak nechybí (mimochodem letos na jaře to bude právě 20 let co jsme v EU). Navíc výhledově jaká je budoucnost EU ? Podle mne černá žádný optimismus nevidím, stačí si třeba jen vzpomenout na skoro 10 let neřešenou migrační krizi a mám po náladě pokud jde o EU a to je pochopitelně jen jeden z mnoha problémů jež EU má a neumí nebo nechce řešit !
Avatar - Novák Vladislav}
Novák Vladislav
1. ledna 2024 • 19:53
@Richard Šebesta
Havel byl ve svém počátečním opojení vlastní mocí připraven usmiřovat Araby a Izraelce. Byť jsem hrdý havloid, tak uznávám, že tehdy Havel přecenil své možnosti.
Díky bohu, že se náš prezident nezesměšnil.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 00:14
@Novák Vladislav On už je Pávek jako profesionální celoživotní dojič eráru směšný i tak dost.
Jindřich Mitter
1. ledna 2024 • 21:53
@Richard Šebesta Děláte si legraci? On vyzve Rusko ke klidu zbraní, Putin se zamyslí, a řekne, no jo ten Pavel má pravdu a zastaví boje? Větší kravinu jsem dlouho nečet.
lennon
1. ledna 2024 • 23:34
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hulin No More
2. ledna 2024 • 04:05
@Richard Šebesta Marně jsi čekal? Asi už nejsi důležitej,
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. ledna 2024 • 16:25
Nudný projev nudného člověka zvyklého plnit příkazy těch, kdo mu zajistili funkci.
giorgio287
1. ledna 2024 • 16:12
Soudruh Pávek nechce být béčkový Havel. Soudruh Pávek je béčkový Husák.

Bolševik na hradě. Fuj!
Ivana Sukenikova
1. ledna 2024 • 18:47
@giorgio287 Přesně!!
Jindřich Mitter
1. ledna 2024 • 21:59
@giorgio287 Mohli jsme tam taky mít soudruha Babiše. Slováka, stbáka, blekotu, co neumí česky, dotačního a daňového podvodníka, odporného otce, který unáší své děti... To Pavel je proti němu extraliga. Jiný vesmír.
P.S. Vy jste volil Babiše?
stoura
2. ledna 2024 • 05:14
@Jindřich Mitter Tak Babiš by Vám vadil, Slovák stbák,blekota co neumí česky. Že byl Husák před Havlem slovák, to Vám nevadilo? Vy to asi nepamatujete. Další blekota co neuměl pořádně česky, už naštěstí kandidovat nemůže!
giorgio287
2. ledna 2024 • 12:50
@Jindřich Mitter
Estébáckého sviňáka ani rudého rozvědčíka nevolím nikdy a nikam. Oba patří na šibenici.