Komentáře

Zpět na článek

Kryštof Pavelka: Rozpojené české dezoláty a konec kultu prezidenta v drahé a stagnující zemi roku 2023

13 komentářů

Lilith Černá
13. ledna 2024 • 16:28
Chudinka Pavelka - to je stejný zoufalec jako Bartkovský, Buchert a spol.
Většina národa - tak 80 procent - si myslí něco úplně jiného.
Pětidemolice se udrží u koryt jen pomocí podvodů, stejným způsobem, jakým se ke korytům dostala.
Uživatel_5494496
1. ledna 2024 • 17:40
Autor si nevšiml, že vývoj po roce 89, zejména devadesátky, negativně hodnotí nejen dezoláti, ale i progresivisté včetně těch, co se na něm podíleli. Obrozená Havla uctívající ODS, KDU ČSL i její odnož TOP 09 a nakonec i ANO a a SPD, o Pirátech nebo STAN nemluvě.
Pavel Maleček
1. ledna 2024 • 08:27
Opět klasický reflexí komentář neschopný vystoupit z bubliny pražského rádoby intelektuálna. Pavel nebyl a není pro většinu těch coho volili reinkarnací Havla, ale tím, který s pomocí jednoduchých a líbivých hesel (takže ani tak nešlo o konkrétní osobu jako o marketingový produkt) pomohl tomu, aby se prezidentem nestal Babiš.
Víc málokdo od Pavla očekával a to i pro jeho komoušskou minulost. Pravda Pavel se v počátku o jakýsi havlovský odér pokusil, ale když to vyvolalo spíš posměch než uctivý obdiv, rychle se vrátil do pozice na víc neaspirujícího vykonavatele prezidentských pravomocí. V tom bohužel až jak Zeman manipulován jeho nejbližším okolím, které ho víceméně ovládlo.

V tomto módu dojede své první a i nejspíš poslední volební pbdobí. A je to škoda, protože - a to je další reflexí omyl, Česko v prezidentovi potřebuje silnou morální autoritu, ne jen strojového vykonavatele pravomocí. Která by ČR společnosti pomahla vybřednout z bídy komoušské amorálky, která díky jen sametové "revoluci" společnosti vládne. Ale pravda, kde ho v tom společenském marasmu vzít.
No a další klasickým štěkem z reflexí bubliny je prý člověkem způsobená klimatická změna. Když čím dál přesvědčivěji jde o projev planetárního cyklu s nímž člověk nemá nic spolenčého. A kterému místo aby se lidská společnost přizpůsobovala, tak ji globální elitáři zneužívají k maximalizaci své moci a majetků. Čímž pravda dopady klimatické změny umocňují. Když to jako vždy čím chudší vrstvy společnosti, tím víc to odnesou.

Což se však do reflexí bubliny, spíš intektuální nadutostí zablešené boudy jako mnohé další donese, až když to mimo ni doslova bučet bude.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. ledna 2024 • 02:05
Nemám Ukrajince rád, protože to byli právě ukrajinští vojáci, kdo k nám v srpnu 1968 většinově přijel na tancích a pod hlavičkou SSSR. Nepřeji jim v roce 2024 a v dalších žádné vojenské úspěchy.
Martin Tuhý
2. ledna 2024 • 19:46
@RASPUTIN Haha, ty jsi komik! Jasný a za 2.SV můžou Rakušáci, protože Hitler se narodil v Rakousku, chudáci nevinní Němci ...
Lilith Černá
13. ledna 2024 • 16:29
@Martin Tuhý A oni Rakušáci nebyli náckové?
giorgio287
31. prosince 2023 • 19:00
Soudruh redaktor má ideologicky jasno. Pokud nepoleví ve chvále vládnoucích imbecilů, dostane od soudruha agenta Pávka Leninův řád.
NHL1
31. prosince 2023 • 21:34
@giorgio287 Pán redaktor za debatu nestojí. Jeho hodnocení PePy je toho důkazem.
Nommonik
31. prosince 2023 • 23:28
@giorgio287 Promluvil inteligent... Prominentní blb a skutečný agent StB vám jistě nevadil, rozdával... A klimatická krize neexistuje. 😎
viktor viktor
1. ledna 2024 • 11:01
@Uživatel_5487784 Skutečným a profláknutým agentem StB a sovětské GRU je rozhodně komunistický funkcionář Pávek. Viz jeho životopis a svědectví jeho soudruhů. Se svým životopisem může soutěžit i s V. I. Leninem. A užiteční idioti ještě tleskají 🤮 a hrají si na demokraty. Každý druhý je přitom “ bývalý “ komouš ( Svěrák, Pithart, Kohout atd. ). Mamina Pávka je dokonce podplukovnice socialistické armády a absolventka akademie K. Gottwalda, takže rudá politručka. Na Hradě je RUDÁ VERBEŠ !!!!
lennon
1. ledna 2024 • 23:51
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
2. ledna 2024 • 15:10
@lennon Naopak. Pávek bylo krycí jméno u StB i rozvědky. Za Babiše nekopu, ale Babiš rozhodně nebyl nikdy profesionální lampasák , funkcionář a agent jako Pávek. A pak nemám rád, když porovnáváte zeleného profi hňupa Pávka s Babišem na kterého si nikdo nestěžoval a měl svou profesi a dnes i podnik. Pávek nikdy nic “ kloudného “ nevytvořil. Jen dojil a dojí erár. Ale souhlasím, ani jeden se neměl dostat do finále. To něco vypovídá o “ úrovni “ růžových voličů v CZ. A to je na tom smutné.
Lilith Černá
13. ledna 2024 • 16:32
@Lennon Vy musíte být fakt úplně vymletý, když nechápete, co to byl ROZVĚDČÍK bolševické armády. Ten už nemusel být agentem STB - byl o level výš. Scházeli se v konspiračních bytech a byli vycvičeni na špionáž a teroristické útoky na západ od našich hranic! To je tak, když se k historii vyjadřují novodobí svazáčci, kteří o ní vědí úplné prd.