Online přenos

Zpět na článek

Střelba na Filozofické fakultě ONLINE: Útočník zavraždil 14 lidí. Vraždu v Klánovicích potvrdila balistika

27 komentářů

Dalibor Kocián
23. prosince 2023 • 19:47
Dobrý den
Je mi všeho moc líto..a mám velký soucit.. I pláču...
Ale mohly by se na VŠ a Fakulty... i Divadla či Kina a nemocnic... nainstalovat průchozí brány, které indefikuji zbraň... nože apod.
Tak to je na soudech, letištích..apod.
Existují i příruční technologie na podobném systému.
Vrah by prostě přes bránu neprošel.
Přeji hezký den i večer...
Tahle investice od vlády by byla úžasná a si myslím, že se jedná o záchraně mnohých životů.
Zdraví Dalibor
Radek Kocvelda
23. prosince 2023 • 08:16
Už čtu na soc.sit.ruzné příběhy,trochu šílené.Dokonce i to že by to sloužící vládě přihrálo nějakě politické body.Asi žiju na Marsu.
Uživatel_5256452
23. prosince 2023 • 04:09
Zde celý popis zásahu

http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=pM98­qT1YN­kU
Zdenek Stary
22. prosince 2023 • 19:15
Není to tak dávno, co jsme nemohli jít s dětma do budovy školy. Byla činěna protiteroristická opatření. Děti měly čip a u vstupu jim prohlíželi tenisky. Tady týpek donese do školní budovy v centru Prahy několik zbraní desítky zásobníků a klidně se produciruje po baráku a masakruje lidí. Kde jsou teď ta protiteroristická opatření?
PUPAK02
22. prosince 2023 • 02:10
Tak si jen říkám, kolik lidí bude muset takto zemřít, než se někdo kompetentní zamyslí nad tím, že jsme vychovali už nejméně druhou generaci psychopatů, sexuálně pokřivených deviantů a frustrovaných zoufalců, co je převálcuje obyčejný život. Děti vychované brutálními herními střílečkami, filmy a seriály, konfrontované se světem sociálních sítí v odličtěném světě, kde kromě peněz lidi už nezajímá nic jiného, nejsou normální. Každé třetí dítě má nějakou psychiatrickou diagnózu. Cpou do nich antidepresiva jak bonbóny. Vliv rodiny upadá, zato influenceři mají žně. Dítě je dnes svaté. Stačí křivý pohled a už by rodiče hnali před soud, jenže výsledek jsou nezvladatelní frackové, co napadají učitele, rvou se mezi sebou jak zvěř a natáčí to na mobil. On se brzy najde jiný zoufalec, který bude chtít překonat Kozáka a nebude to dlouho trvat. Lidem z toho bordelu hrabe.
Richard Šebesta
22. prosince 2023 • 09:38
@PUPAK02 Souhlasím. Je to přesně tak.A ten humbuk co zde nyní tropí vláda po chvílí ustane. Žádné konkrétní opatření se určitě neudělá a vše pojede ve starých kolejích. Koneckonců není to první případ. Uherský Brod před 11 léty nebo Ostrava-Poruba před 4 léty bylo něco podobného i když zabitých bylo méně. V USA jsou jatka velmi často a opatření se nepřijala žádná,která by to zmněnila. Podle mne u nás to bude bohužel stejné.Takže Pavel, Rakušan i Fiala nestydatě lžou když tvrdí že přijmou opatření,pokud ano budou na dvě věci.Pěkné svátky.
PUPAK02
22. prosince 2023 • 14:26
@Richard Šebesta
oni přijmou opatření. Zase nám o něco okrájí naše práva a svobodu ve jménu ochrany před násilím stejně jako v USA, kde stačilo schodit dva baráky a Američané vyměnili svojí svobodu za iluzi ochrany. Děje se přesně to, co se dít má a následky zasáhnou nás, nikoli ty psychopaty co vraždí.
Uživatel_5631522
22. prosince 2023 • 17:26
@PUPAK02 někdy je lepší se nevyjadřovat. Jste mimo. Problém je v úplně v jiných věcech, o kterých zřejmě nemáte ve svém zkresleném vnímání světa ani tušení
Václav Zíma
22. prosince 2023 • 18:11
@Uživatel_5631522 Ano. Někdy je lepší mlčet. Tak proč vy jedno ztracené číslo tu hubu nedržíte. Je to naprostá pravda a lépe už to ani nejde napsat.
Uživatel_5631522
22. prosince 2023 • 19:14
@Václav Zíma my jsme spolu husy nepásli pokud vim. Trochu sebereflexe by neškodilo
Radek Kocvelda
21. prosince 2023 • 20:00
Dokonce Repromane jsem viděl jak to Řeporyjské prase Novotný haljule v kanceláři a na tričku má nějaké německé prase.Jestli ty repromane nebudeš něco podobného.
Miroslav Hraběta
21. prosince 2023 • 20:32
@Radek Kocvelda Haljule. Radši vyfič, vemeno.
Avatar - epr3}
epr3
21. prosince 2023 • 20:36
@Miroslav Hraběta To se tobě nikdy nestane, tobě to kontroluje Hulibrk a Terpentýn, co?
Hulin No More
22. prosince 2023 • 09:06
@epr3 ty už nekontroluješ ani vlastní chcanky, natož hlavu. kámo, ty už jsi úplně v pi či
reproman
22. prosince 2023 • 06:40
@Radek Kocvelda Člověče, nějak nechápu, co se mi snažíš říct.
Radek Kocvelda
21. prosince 2023 • 19:21
A já viděl repromane na soc.s.Charlie Brookers Newswipe 25/03/09
Radek Kocvelda
21. prosince 2023 • 19:09
A jen dodám,tisková s Rakušanem a policejním prezidentem.Nic nevíme,ale víme že vraždící byl inspirován motivem z Ruska.Tak nevím co si mám o tom myslet.
reproman
21. prosince 2023 • 19:15
@Radek Kocvelda Ten magor se k tomu hlásil na socialnich sítích sám. To se dá najít za pár minut.
Richard Šebesta
21. prosince 2023 • 18:24
Tak je to už třetí případ za posledních 11 let pokud se nepletu.První byl Uherský Brod kde nějaký debil v hospodě zastřelil pokud vím 8 nebo 9 lidi pokud se nepletu někdy okolo poledne.Druhý byl v roce 2019 taky před Vánoci nějak okolo 10.12. a bylo tam myslím 5 nebo 6 mrtvých v porubské nemocnici.
Teď je tu třetí případ a hned 15 mrtvých. Už to máme jako v USA kde se to děje poměrně často. To budou v mnoha rodinách pokažené Vánoce. No a ač nejsem stoupenec ani zastánce minulého režimu ale jsem už člověk,který něco zažil a minulý režim pamatuji,mohu porovnávat.Mnoho lidí má dnes černobilé vidění světa a vidí to pouze tímto průzorem.Dovolím si to přirovnat k válce na Ukrajině. Mnoho lidí má řekl bych primitivní názor že Rusko je zlo a Ukrajina a západ dobro. To je ale velmi zjednodušený pohled. Stejně tak to je z minulým a současným režimem. Ten předlistopadový byl zlý ten dnešní je dobrý a nic mezi tím. Ale ono to tak není.I když ten komunistický režim byl horší než ten dnešní ne všechno tehdy bylo horší než dnes. Těch tehdy lepších věci sice není mnoho ale pár by se jich našlo a jednou z nich je nepochybně větší bezpečnost. Za prvé byla menší kriminalita a větší tresty pro zločince i TS. V kriminále zločinci museli makat a ne jako dnes kde se povalují a chodí cvičit do fitka a mnozí to berou jako veget. No a rovněž se nestávaly takové masové mordy jako ty tři mnou popsané. To jsou jasná fakta dokazující že svět opravdu není černobílý !
reproman
21. prosince 2023 • 18:50
@Richard Šebesta No, můj souhlas bude neúplný. Masový mord byla třeba Hepnarová. Mohl jsem být jednou z jejích obětí jako kluk. Na tu zastávku jsme chodili na tramvaj. Co se ostatních mordů týče, na to mi v devadesátých letech odpověděl mojí mámy přítel, který byl vysoký důstojník pražské kriminálky. Činy stejné, rozdíl jen v jejich medializaci. A právě tak pamatuju z parků násilníky a úchyly.
Richard Šebesta
21. prosince 2023 • 19:35
@reproman Nesouhlasím s vámi tak zcela. Hepnarovou pamatuji ale to bylo způsobeno autem pokud vím a byla to taková ojedinělá akce, dostala provaz. Tady existují a bohužel budou dále existovat případy,které jsem popsal tedy hromadné vraždění střelnou zbrani. Tehdy mimochodem krom policistů a vojáků z povolání neměl nikdo střelné zbraně,dnes jí má kdekdo a to jsou výsledky.Jo a kriminalita je mnohem vyšší než tehdy, říkám to nerad ale je to tak a taky byla tehdy policie úspěšnější v objasňování. Třeba vraždy tehdy se objasňovaly nad 90 % okolo 95 %. Dnes je to 83 %.
A v 90.letech za neumětela Rumla (ministr vnitra) byly dokonce jen okolo 75 %.
Richard Šebesta
21. prosince 2023 • 19:44
@Richard Šebesta Jo pane a násilnici a úchylové jsou i dnes a je jich nepochybně více než tehdy. Souhlasím s tím,že se to tehdy nemedializovalo a většinou byla jen krátka zpráva v novinách. To víte soudruzi nechtěli mít nabouranou idylu budování komunismu.
lennon
21. prosince 2023 • 22:52
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
22. prosince 2023 • 08:56
@Richard Šebesta pro lennon Nenapsal jsem že jsem byl za socíků taky jedním z nich. Sloužil jsem u policie. Byl jsem strážmistrem . Čili informace jsem měl taky z prvé ruky.Pro vaši informaci dostávali jsme služební časopisy o kriminalitě v celé ČSSR takzvaný sborník.Proto se mně nesnažte ukecat. Já vím svoje minimálně jako ten váš známy.Mimochodem kriminálka sídlila hned vedle nás a sloužil tam můj soused.Zbytečně obkecávate a bránite dnešní režim.Já nejsem stoupenec toho minulého,ale mám jednu zásadu. Každému co jeho jest.Kriminalita byla tehdy menší,policie objasňovala více a takové skutky co se staly včera se nestávaly.Opakuji naposled normální smrtelník neměl přístup ke zbraním. Černý trh s nimi byl ve velmi malé formě a rozjel se po roce 89 když odcházeli vojáci SSSR.Takže s dojmy tu pracujete spíše vy. Já s fakty,byl jsem u toho.
tempter
21. prosince 2023 • 20:09
@Richard Šebesta Jsi stejné pra.se jako Juchelka. A za formulaci "pokažené vánoce" ti uděluji titul hovado roku. Honíš si tady jenom své tupé ego, ale toho kryptokomouše v sobě prostě nezapřeš. Já vím, svět není černobílý, ale ty jsi nefalšovaný jednobarevný*) hlupák, VHK. Z lidí jako jsi ty, je mi upřímně na blití.
*) hnědý...
Avatar - epr3}
epr3
21. prosince 2023 • 20:34
@tempter Čert ví, z čeho je ti na blití, terpentýne....
tempter
21. prosince 2023 • 20:53
@epr3 Ty neumíš číst nebo jen nerozumíš psanému textu?