Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Proč je podle Aleny Schillerové Fialova vláda „blbá“ a co chce a nechce Miroslav Kalousek

76 komentářů

deda333
3. ledna 2024 • 12:46
Havel dizident byl skutčně výjimečná osoba se svým obětováním zdraví při jeho šikanování vrchností. Bohužel z něho hlavně média vyrobila známý kult osobnosti a každý jeho výrok v prezidentském období byl něco jako politický zákon boží. Každý zcela obecný výrok byl v tu ránu "světově zajímavý" I ten hloupý o blbé náladě, kterou prožívá každý normální jedinec, když se nedaří, objektivněji jde o nespokojeností. Např.jestliže Vám vláda, která 1.rok svého vládnutí spala, protože je z loginy 5 politických stran navzájem k sobě nepřátelských ideově nekonzistentní a tudíž neakční s řešením jen při výjimečné shodě na jednom řešení, tak těžko může někdo tento důsledek bagatelizovat Havlovým výrokem o cvhybné reakci bčeského občanstva. Osobně jsem např. nespokojen, když se mi úspory díky neschopné vládě na stáří snížily o 1/3 a ostatní Evropany to nepotkalo.
Michal Bednarek
30. prosince 2023 • 10:09
Dlužena Von Bankrot již ukázala co ''umí''. Totálně neschopná Burešova vláda z nás udělala ''Best in Covid'' kdy se mělo zavřít nebo omezit pár provozoven. Nedovedu si představit, že by tento mikromanažér musel řešit stejné problémy jako tato vláda, byť ne dokonalá.
Bureš, Havlíček a Dlužena nechť táhnou tam, kde slunce nesvítí a svoje rady a komentáře ať si nechají na svoje sjezdy. Rozhazovat z eráru umí každý trouba.
viktor viktor
30. prosince 2023 • 10:17
@Michal Bednarek …No fuj. Ještě není Silvestr a ty už pod parou jak Míra Kraďousek. Připomenu. Minulá vláda měla po Covidu inflaci 3,3% a poloviční dluhy, než tato bez Covidu. O 3 ministerstva méně , neokradené seniory a zásadně levnější energie atd. atd. Ono toho je víc. Až vystřízlivíš, tak si to přečti 🤪.
deda333
3. ledna 2024 • 12:50
Na žáka, co nedokončil pomocnou školu docela solidní výkon@Michal Bednarek
Miroslav Homolka
22. prosince 2023 • 08:52
Fialová koalice naprosto neschopná, která systematicky likviduje ČR. Nejhorší vláda všech dob. Nejhorší premiér, nejhorší ministři a vrcholem toho všeho nejhorší pochlebující prezident Fialovo ODS. Stačí jen krátce jmenovat. Fiala, Pekárová, Jurečka, Rakušan a jediný kdo se od nich trhl Bartoš, protože normálnímu člověku se z tak neschopné vlády zvedá žluč. Tak vše mluví za sebe, museli udělat koalici, protože jako samostatné strany by se k moci nikdy nedostali. Máme vládu totálně neschopných lidi, nelze je ani nazvat politiky. Senát který je úplně k ničemu a prezident? Voják nikoli politik! A tito přeci pro lid ČR nic udělat neumějí. Neumějí se postarat na stáří o seniory, tak co to může být za vládu. Za dva roky činnosti jenom lhali, zdražování a okradli veřejně národ. Lid se za ně právem stydí. Budiž to ponaučením pro příště. Kdyby byli jenom trochu soudní, tak už dávno podali demisi a přijali jejich nedůvěru.
lennon
28. prosince 2023 • 15:51
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
deda333
3. ledna 2024 • 13:12
@Jestli pak víte, že jen dvě vlády ČR (s Babišem) v posttotalitním období absolvovaly celé funkční období bez demise, prakticky s nejlepší finančně ekonomickou statistikou. Do covidu za 6 let od Nečasova zadlužení 44,4 % HDP tyto 2 vlády snížily v Evropě rekordně veřejný dluh na 30 %, a to s vyrovnanými rozpočty a ještě po covidových kompenzacích rostoucí zadlužená s Fialovou vládou patřilo v Evropě k nejnižším (44,2%HDP), dokonce nižším než zdědily po Nečasovi. Míra kompenzací ohrožených firem z bankrotů a recesí by mohla být nižší, kdyby tehdejší Fialova opozice podplácením voličů nepožadovala vyšší náhrady.
A tak lžou a lžou, že baron Prášil je proti Fialovi břídil.
lennon
Pavel Molík
21. prosince 2023 • 18:12
Obávám se, že Fialova vláda není jenom blbá, že v této vládě převažují majitelé prodejných lokajských duší.
Pavel Molík
21. prosince 2023 • 13:44
Zatím žádná vláda v historii české státnosti tak tragicky neselhávala, jako vláda Fialy.
Pavel Macháč
21. prosince 2023 • 21:38
@Pavel Molík Hned ta přechodzí vláda byla tedy mnohem horší.
viktor viktor
22. prosince 2023 • 17:58
@Pavel Macháč Ta předchozí vláda po covidu měla 3,3% inflaci. Tahle měla i 18%, nyní 8%. Stále nejvyšší v EU. K tomu okradení důchodci a NOVÉ!!! dluhy za miliardy ! Na Hradě sedí nomenklaturní komunista a proflákly, SKUTEČNÝ ! agent Pávek s maminou politrukovu !!!! Fialu, z chráněné dílny ve Strakovce, už nechtějí přijímat ani v Africe. Tomu říkáte lepší vláda, než ta předchozí ???
Pavel Macháč
22. prosince 2023 • 18:20
@viktor viktor Tak zrovna inflace má nějakou setrvačnost, snad nechcete tvrdit, že nástup této vlády, než vůbec stihla něco udělat, způsobil vysokou inflaci? Tady to částečně padá na vrub minulé vlády (její zbytečné rozhazování hlavně poslední rok), a taky na ČNB, která má na inflaci největší vliv a které šéfuje Babišův člověk. Pavel nebyl žádný agent, důchodci mají nejvyšší důchody od převratu, Schillerová navrhovala ještě mnohem větší schodky, atd.
viktor viktor
22. prosince 2023 • 18:44
@Pavel Machač...Pokud nemáte slepeckou hůl, tak si na YouTube najděte ( doufám, že to nevymazali ) životopis a hodnocení soudruha Pávka a svědectví jeho nadřízených a " spoluagentů". Totéž jeho mamina , rudá politručka. Horší životopis už má jen dr. Mengele. Ani agent Pávek, ani Mr. Nutella se nikdy neživili pořádnou prací. Vždy byli přisáti na státní kasu. Podle toho to dnes v CZ i vypadá. Čekám, kdy si pozvou na Hrad i kapitána Minaříka, ze " stejného oboru ". Důchodci přišli v průměru o 1000 KČ měsíčně. To také není žádné tajem­ství­....Ne­bude­me zvyšovat daně, vykřikoval Fiala před volbami. Není žádná Corona, ale daně a ceny energií letí nahoru atd. atd. a nové dluhy také. Nakonec popularita vlády tomu všemu odpovídá. Lidé nejsou hloupí, pane.
lennon
28. prosince 2023 • 16:00
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
28. prosince 2023 • 16:56
@lennon. Hloupé Hov-do jako ty už má dokonce válku. To je novinka. V Dolní Horní se střílí ? Popiš nám válku v Česku...Ty dluhy , co za poslední 2 roky Fialovci nasekaly, překonaly Babiše. A to Babiš musel navíc řešit Covid, což Fialovcům nehrozilo. Zato Fialovci si vytvořili 3 ( v rámci šetření ? ) ministerstva navíc, okradli důchodce ( o 1000 KČ/měs. ) zvyšují daně, ceny energií, berou nesplatitelné půjčky, inflace nejvyšší v EU je v CZ, atd.atd. Neplní předvolební sliby. Proto mají popularitu ca 17%. Prostě to je nemožná sebranka ! A jako pralinka na dortu tomu na Hradě kašpaří agent, soudruh Pávek ( předseda ZO KSČ na rudé rozvědce ) a jeho mamina , politručka. Chce to vytvořit pravicovou vládu z politiků, kteří rozumí ekonomii a vyhnat tyto užvaněné a prolhané břídily. A na Hrad také osobu, která s komoušema neměla nic společného . Jinak bude Česko znovu jenom chudou, zadluženou kolonií a všem pro smích.
Michal Bednarek
30. prosince 2023 • 10:11
@viktor viktor
A to že byl Bureš agent STB a tím pádem i komunista nevadí?
Miroslav Homolka
22. prosince 2023 • 08:57
@Pavel Molík protože si voliči zvolili šarlatány a ne politiky. Dnes už na to taky přicházejí, že jim před volbami neskutečně lhali, ale taková je od jak živa ODS,TOP 09, KDU-ČSL,STAN a Piráti, to nikdy politici nebyli, proto samostatně neměli uplatnění a proto v této zemi takto vypadá.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. prosince 2023 • 20:45
Nejen podle A. Schillerové.
Miroslav Homolka
22. prosince 2023 • 08:58
@RASPUTIN přesně.
penam
20. prosince 2023 • 15:58
Každý politik o sobě tvrdí,že je geniální,volí se ti,kteří hodně slibuji a pak dělají něco jiného.
Saša Krach
20. prosince 2023 • 13:43
Jaká je paní Schi­llero­vá..­..st­ačí porovnat s vládní koalicí něžného pohlaví....
lennon
20. prosince 2023 • 14:52
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
20. prosince 2023 • 14:58
@lennon Zapomněl si dodat...velmi chytrá...proto musí být zadupaná nulou....Jako Kalousek.,😂😂😂😂😝😝😝😝
lennon
20. prosince 2023 • 15:01
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 15:36
@lennon Ta cena byla zřejmě myšlená za množství vypitého alkoholu. Notorik Kalousek dokonce před lety v Kremlu u Putina žádal vodku. Byl tam společně s tetou Mirkou a existují svědci. A z jiných důvodů, ne nadarmo, dostal později přezdívku " Mirda Kraďousek ". Skákal holt jak určité kruhy potřebovaly. Takže to vyznamenání berte s rezervou.
lennon
20. prosince 2023 • 15:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 16:02
@lennon NETYKEJTE MI ! Asi nečtete pozorně. Já uvádím fakta ( Kreml ). Za Kalouska mimochodem neměla policie ani na benzin. Právě tak uvádím fakta u životopisu soudruha agenta Pávka atd. Máte problém ?
giorgio287
20. prosince 2023 • 12:14
Soudružka Bendová má hezky ideologicky fialově jasno. Za bolševika by udělala kariéru v Rudém právu...
PUPAK02
20. prosince 2023 • 10:22
Problém je, že to říká baba, která sama je symbol blbosti, ale pravda to bohžel je. Vláda je blbá, a hlavně nekompetentní.
pavelnovak
20. prosince 2023 • 11:37
@PUPAK02 Proč je podle vás blbá, když ministerstvo i po Covidu předávala v lepším stavu, než to po ODS přebírala.Tato demoliční vláda je fialový hnus.
PUPAK02
20. prosince 2023 • 12:09
@pavelnovak
To jako myslíte to, že umyla okna a schody? Na nic jinýho se totiž ta kráva nehodí. Možná tak na buzeraci živnostníků. To jí šlo. Netvrdím, že ti dnešní pitomci jsou o moc lepší, ale mastná tlama jen vyhazovala prachy za svojí image, jinak jen plnila, co jí Bureš nařídil.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 12:40
@PUPAK02 …Nadávat umíte, ale přehledné hospodaření paní Schillerové jste nějak opominul. To přibarvený Staňura je jiné “ kafe “.
KaTo11
20. prosince 2023 • 10:20
Tak si myslím že blbou náladu dělají hlavně novináři viz.Bendová.
Co je to za článek kde kritika směřuje jedním směrem? Když srovnání a kritizovat tak celé politické dění. Blblá je nejspíš pisatelka která ztrácí orientaci na politickém bojišti.
Uživatel_5337246
20. prosince 2023 • 10:17
Máme neschopnou vládu , která okrádá lidi na úkor Ukrajiny. Proto ta blbá nálada. A pokud bude náhodou vládnout ještě 2 roky, nálada bude ještě blbéjší.
Jindřich Mitter
20. prosince 2023 • 10:25
@Uživatel_5337246 Na úkor Ukrajiny? Hezké. Možná jste měl na mysli ve prospěch Ukrajiny, ale neumíte zacházet se slovy.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 10:54
@Jindřich Mitter Pomáhat ano, ale ne zruinovat vlastní zemi.
lennon
20. prosince 2023 • 13:33
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 13:46
@lennon Ty výrazy o lhaní si nechte od cesty. Jste hodně naivní. Asi dost mladý, že nechcete vidět, co se u vás děje. Vy věříte taky všemu, co vám vyhovuje a “ nakuká “ fialová propaganda. Realita je ale jiná, než si myslíte, mladý chlapče.
Jindra Kotlík
20. prosince 2023 • 20:21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 09:51
Vláda je blbá a je tu blbá nálada, to je bez diskuse ! Do dalších voleb chybí skoro 2 roky,eurovolby lidu dělnému nic dobrého nepřinesou.Válka na Ukrajině nekončí ani náhodou,Zelensky zvažuje povolat dalších 500.000 mužů do zbraně a snad i ženy.Situace v EU je horší a horší,řešení migrační krize je nedohlednu stejně jako konec války na východě a nějaká byť sebelepší náprava EU k lepšímu je taky mimo realitu. .Orban jediný snad v rámci EU který má spolu s Ficem nějakou vizi už snížil inflaci a už je nižší než u nás .V Německu mají levnější pivo,Vánoce budou na blátě a pesimismus válcuje optimismus,je to hnus !
tempter
20. prosince 2023 • 10:14
@Richard Šebesta Taky ti přeji veselé a krásné Vánoce!
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 12:13
@tempter Primitive tvoje hnoje patří do loje !
tempter
20. prosince 2023 • 16:49
@Richard Šebesta Nu Cyrdo, ses nám trošku odkopal, co?
Jindřich Mitter
20. prosince 2023 • 10:27
@Richard Šebesta A co si myslíte, že změní volby? ANO bude líp?
Houby. A Orbán s Ficem vizi mají, chtějí opět do náruče Velkého bratra, Ruska. Já už to zkusil a nebylo to k žití.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 10:57
@Jindřich Mitter Orbán a Fico si užili zlo za komoušů , ale jsou diplomaté a né domýšliví hlupáci jako Nutella a jeho hloupé stádo.
Jindřich Mitter
20. prosince 2023 • 11:00
@viktor viktor Jsem starší než Orbán i Fico, takže já si komoušů užil víc. Jestli je to pro vás relevantní argument.
A vám by se opětná nadvláda Rusáků nad naší vlastí líbila?
viktor viktor
20. prosince 2023 • 11:14
@Jindřich Mitter…Já jsem také o dost starši, než výše jmenovaní. Ale dojem z napadení Ruskem nemám i když se na ten váš Kocourkov dívám až z USA a přes mé příbuzné v CZ. Spíše vidím, že hloupost vašich “ vládních chytrolínů “ nahrává extrémismu a to je velice špatné. “ Vaše “ teta Mirka Němcová má nyní důvod pobíhat s výkřiky “ Jsem zděšená “ , ale nic není slyšet. Pan Vystrčil by na tom ale mohl vydělat, až bude musit zdůvodňovat některé věci. On neni totiž Čech, ale Tajvanec 😜. Alespoň to tvrdí…🤣. Prostě Kocourkov.
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 12:28
@viktor viktor Ne vždy spolu souhlasíme ale nyní je shoda 100 % ve všem.
Jindřich Mitter
20. prosince 2023 • 12:29
@viktor viktor Tak to chápu, že když jste v bezpečí USA, tak nemáte z Rusáků obavy. Tam bych byl v klidu taky. My máme válku kousek za hranicemi Slovenska. A když se dívám na to co se děje v USA, kdy budete volit mezi dementním Bidenem a šíleným Trumpem... Taky nic moc.
lennon
20. prosince 2023 • 14:15
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 17:13
@lennon Netykejte mi l§mple. Vy máte zřejmě problém. Malý mozek chybí a velký mozek je příliš malý. O Babišovi jsem tu nic nepsal . Je to váš problém, pokud se vám líbí jak pracuje ten tým z chráněné dílny ve Strakovce...A nakonec 3,3% inflace za paní Schillerové ( a to bylo po Coroně ) a nynějších 8% s nejvyšší inflací v EU něco MYSLÍCÍM ! napovídá. Česká ekonomika není dodnes na úrovni před Coronou. Nu a pana Lipavského, který jen "stále kvoká, stále kvoká ", nebo tetku Černochovou, která je schopná objednat ponorku na Mácháč, nebere v diplomacii nikdo vážně. Nakonec ani s Fialou se v Africe nechtěli bavit. Mají svých teoretiků, pomatenců dost. Chtěl jste vidět realitu, ne ?
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 12:22
@Jindřich Mitter Kecy v kleci. Pro ty svoje hlody nemáte žádné důkazy. Jinak řečeno jste lhář a primitiv. Orbán i Fico oba prezentovali,že si přejí zůstat v EU ale reformovat jí a dokonce nechtějí ani opustit NATO ! Reformovat EU je nebo by mělo být povinnosti každého politika,jinak EU zajde na úbytě.Čili jinými slovy Fico a Orbán chtějí do náruče velkého bratra Ruska ale přitom oba chtějí zůstat v NATO i EU. Takže tady někdo lže nebo není normální !
Jindřich Mitter
20. prosince 2023 • 12:26
@Richard Šebesta Lže Orbán i Fico, když tvrdí, že chtějí zůstat v NATO i EU. Nesmíte politikům věřit ani slovo, to dělá jen idiot.
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 12:42
@Richard Šebesta Jindřich Mitter , já Orbánovi a Ficovi přesto věřím a to více než Fialovcům a myslím,že nejsem idiot. Oni totiž oba žijí v demo­.spo­lečnos­ti(nej­sou diktátoři) pokud vám to nevadí,takže logicky kdyby chtěli vehnat své národy do náruče Ruska nepochybně by se ozvala opozice i obyva­telé­.Mimoc­hodem slyšel jsem Fica mluvit nejednou a vždy říká to stejné. Já nejsem ani proruský ani proamerický ale proslovenský ! Myslím,že každý normální člověk to chápe,proto taky mimo jiné vyhrál Fico letos volby !
viktor viktor
20. prosince 2023 • 12:55
@Jindřich Mitter Máte pravdu, ale “ sranda “ musí být a stále platí Švejkovo rčení “ Na frontě se mění situace každým okamžikem “…a já doufám, že jen k lepšímu. Znáte to. Naděje umírá poslední. Mimochodem, ten vtip jak sedí tři akademici a přou se , co je nejrychlejší, znáte ? První tvrdí, že nejrychlejší je světlo, druhý, že nejrychlejší je myšlenka a třetí se zamysli a praví. Pánové nejrychlejší je ***. Vnoci jsem ji dostal a než jsem stačil rozsvítit a vymyslet, co dělat, tak byla venku. Někdy mně tato anekdota připomíná Česko…a k tomu ještě švestičky z Hujerovy ( Fialovy) zahrádky. 😜😇. Přeji všem hezké odpoledne, tady je ještě ráno…
viktor viktor
20. prosince 2023 • 12:59
@viktor viktor Sorry, vymazali mi z anekdoty “ měkkou stolici “, ale to mně v jakoby demokratickém Kocourkově nepřekvapuje.
lennon
20. prosince 2023 • 13:37
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 14:53
@lennon Jo a když na jaře a v létě byly u nás ohromné demonstrace proti vládě to bylo co ? Media ty provládní lhaly kde mohly a snížovaly počty demonstrantů. Fico vládne ani ne dva měsíce a ten " demokrat " Šimečka už organizuje ale nejen on demonstrace, protože neumí příjmout porážku ve volbách.V každé seriózní společnosti má vláda 100 dní hájení. Slovenská opozice dokazuje že není seriózní ! Mimochodem my žádnou speciální prokuraturu nemáme a taky žijeme. A protože se o situaci na Slovensku zajímám delší dobu byla tato opravdu zneužívaná ke stihání nepohodlné opozice viz. samotný Fico. Jiná věc je že Lipšic byl ochoten odejít a nechat se nahradit někým jiným,možná toto stalo za úvahu. To je možná jediní kde Fico zaváhal.
lennon
20. prosince 2023 • 15:05
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lennon
20. prosince 2023 • 14:11
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 15:00
@lennon A ty zalez "demokrate " do některé země EU kde jsou čtvrti kde policie raději nechodí a až ti dceru nebo ženu ojede nějaký smradlavý muslim,budeš čumět jak p... ! Mimochodem ty primitive nevím proč jsem proruský ? Jsem určitě starší než ty a zažil jsem rok 1968. Takže pokud jde o Rusy vím svoje. A na frontu musí i Ukrajinci pokud to nevíš,nejen Rusáci i když se zdá celkem logicky že v obou zemích se tomu mnozí začínají bránit.
lennon
20. prosince 2023 • 15:10
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
20. prosince 2023 • 09:15
Tak...Blbou náladu dělá tato vláda..To je bez diskuze ...
Zaorálek..Jeden z mála který i jako min.zahranicí dobře hájil naše zájmy. A nebojí se na hlas říci pravdu...
Pan Kalousek ..Byl by asi nejlepší z navrhovaných kandidátů vládních stran...Ovšem není v partě vyvolených...Tak že má smůlu...A možná velké štěstí.😝😝😝😝😝👃
Saša Krach
20. prosince 2023 • 09:18
@Saša Krach Jo byl jsem na skok v Německu...Naše pivo je tam levnější než u nás....😭😭😭😭
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 09:38
@Saša Krach To hovoří samo za sebe jak blbou vládu máme.
PUPAK02
20. prosince 2023 • 10:25
@Saša Krach
cena piva jako hlavní etalon. Pak to tu má k něčemu vypadat, když má každej vypitou palici chlastem.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 10:58
@PUPAK02 …Tak nechlastej a možná se to zlepší 😜
lennon
20. prosince 2023 • 14:59
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
20. prosince 2023 • 08:55
Po 2 letech je snad teoretik Fiala a jeho tým jasný všem. I užitečným idiotům.
tempter
20. prosince 2023 • 09:03
@viktor viktor Viktorovo prozření. Gratuluji.
Saša Krach
20. prosince 2023 • 09:24
@tempter No...byl to vzkaz od Viktora užitečným idiotům....A hned se jeden ozval...😂😂😂
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 09:33
@Saša Krach Přesně a hned ten největší ! Tempter,Hrabě a Hulin. Trio které patří k sobě. Tempter jim vévodí tedy většinou,ne vždy.
tempter
20. prosince 2023 • 10:20
@Saša Krach Mach vysvětluje Viktorova slova a Šebesta jim přitakává... Nepřeháníš už to Cyrdo?
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
20. prosince 2023 • 06:36
Blbou náladu zde vytvářejí hlavně novináři. Zveličovaním problémů strašením a negativismem.
Qaid
20. prosince 2023 • 06:16
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 09:30
@Qaid Děkuji,dobře jsem se zasmál ! Němčinu miluji.