Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Úspěch je fetišem naší doby a je jedno, jak je ho dosaženo

3 komentářů

Richard Šebesta
16. prosince 2023 • 11:30
Pane Havlíku já to vidím tak že se opakuje historie z doby před 40.léty. Tehdy začal pomalu rozklad komunistického světa hlavně v Evropě. Dnes jde o rozklad a pomalý zánik západní civilizace EU prokazatelně nezvládá svou původní roli a řítí se do propasti stejně jako se řítily komunistické režimy před 40. léty a ona neslavná RVHP. Jak tehdy soudruzi tak dnešní eurohujeři si tuto skutečnost nechtějí připustit ale před realitou nelze utéct a zavírat oči. Krom toho že EU neumí řešit své problémy doma tak ztrácí vliv i ve světě viz.BRISC.
Pavel Maleček
16. prosince 2023 • 08:46
Á Havlík už zas moralistně prudí. Škoda, že tohle, v dobách kdy se na tu dnešní morální bídu zakládalo netloukl to do hlavy Klause, coby jeho tehdy blízký spolupracovník. Ale proč taky, vždyť v té době si i Havlík užíval úspěch.

Že si člověk na tu morálku vzpomene až když ho mocenské kruhy, jichž je součástí, vykopnou. V čemž pravda není Havlík sám.
Richard Šebesta
16. prosince 2023 • 11:22
@Pavel Maleček Chlape jste na omylu Havlík je jeden z mála ne-li jediný kdo tu mafiánskou ODS opustil relativně brzy (1994) pokud se nepletu. Pokud ho vyhodili nebo odešel sám vyjde to na stejno. On prostě nesouhlasil s tím bordelem (gigantický nárust kriminality,vláda org.zločinu,krachy kampeliček, podvody,nájemné vraždy atd.) co tady dělali Klaus,Ruml a další dobrodruzi. Já ho naopak beru jako jediného člověka ,který odešel včas a nešlo mu o koryto,jinak by mlčel a držel fazonů s ostatníma.