Zprávy

Zpět na článek

Koudelka: V Česku převládají dezinformační aktivity Ruska a Číny. Protiizraelské zatím nemají dopad

8 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. prosince 2023 • 20:39
Že on ten Koudelka píše vtipy do Dikobrazu ?
PUPAK02
12. prosince 2023 • 18:07
V Česku zatím převládají dezinformační aktivity naší vrchnosti, a to už od dob Covidu, kdy se dezinformační mašinérie našich médií rozjela naplno. Ukrajina už jede setrvačností, protože média prostě vytroubí do světa vše, co jim vrchnost zaplatí. Lež a propaganda se staly v podstatě jedinou nápní našich médií, tedy kromě agitky LGBT neobolševiků a bulváru. Duch Kyeva je stále s námi, soudruzi a sestřeluje jedno ruské letadlo za druhým. Až dojdou Rusům letadla, bude rozvážet vakcíny na tu strašnou nemoc jménem Covid19, která tiše odešla ze scény po tom, co zruinovala náš státní rozpočet a vyrobila několik desítek nových milionářů a miliardářů. Nikdy jsem v médiích neviděl tolik lží najednou jako za Covidu. Povídejte mi něco o ruských dezinformátorech, prosím. Nějak se už nudím.
Avatar - fero52}
fero52
12. prosince 2023 • 17:18
Když slyším ty farizejské kecy o míru z úst našich jidášů, je mi na zvracení. V mysli se okamžitě vynořuje vzpomínka na podlézání jejich předchůdců Hitlerovi. Tak jako kdysi "v zájmu míru" obětovali Hitlerovi Sudety a jižní Slovensko, následně pak v zájmu dobrých vztahů s nacisty i statisíce Židů vyslaných na smrt do Osvětimi, tak by nyní obětovali Ukrajince. A pokud jde o žvásty ohledně levného ruského plynu a ropy, možná si ani neuvědomují, že za každý takto ušetřený dolar (následně investovaný do ruské válečné mašinerie), budeme následně muset investovat desetinásobek do obnovy zničené Ukrajiny, jejíž destrukci jsme svými kšefty s Kremlem de facto financovali! Jen hlupák neví, že I. i II. světová, stejně jako Arabsko-Izraelská válka skončily porážkou / kapitulací agresora, po které teprve nastala mírová jednání v režii vítězů. v Korejské válce byl agresor "pouze" zatlačen nazpět odkud přišel .... a tak je nadále časovanou bombou, hrozbou pro mír celé oblasti, jelikož nedostal definitivně na prd_....... 🙁

Když vidím ty "bojovníky za mír a svobodu" - stalinisty Skálu a Konečnou, dezoláty-extremisty Volného, Harabina, Chmelára, Kotlebu a pár různých nácků a prodejných populistů - je mi jasné o co tu kráčí Iniciátoři těchto protistátních demonstrací a kampaní proti NATO a EU, proti pomoci trpící Ukrajině a na podporu spojenectví či oportunistické spolupráce s fašistickým Ruskem - to nejsou žádní pomýlení truhlíci, nýbrž nebezpeční a zákeřní ruští švábové, s nimiž je zbytečné polemizovat. Namísto zbytečné diskuze si tito kolaboranti s portrétem Putina na tričku zaslouží deportaci do země svých snů. Příslušníci a stoupenci ruské páté kolony by měli být přinejmenším automaticky zbaveni občanských práv, jelikož jejich postoje a aktivity jsou v rozporu se zájmy tohoto státu/národa, nezřídka naplňují skutkovou podstatu § 260, 356, 403, 404, 405, či 407 Trestního zákona a tudíž se těchto práv nemají co dovolávat..
lennon
12. prosince 2023 • 17:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
PUPAK02
12. prosince 2023 • 17:58
@fero52
ty budeš dobrej magor. V SSSR bys určitě udělal kariéru jako politruk v armádě. Tak vyhraněné názory, takové jasné přesvědčení a žádné pochyby, toť dokonalá fasáda idiota, který uvěří a hned by vraždil všechny nevěřící. Mě je na blití z tebe, ty fanatiku jediné pravdy.
Uživatel_5514534
12. prosince 2023 • 16:49
Zaplať pánbůh za ty dezinformační aktivity Ruska a Číny. Nikdo jiný nám pravdu neřekne.
PUPAK02
12. prosince 2023 • 18:09
@Uživatel_5514534
oni ti lžou úplně stejně. Pravda je vždy někde uprostřed, proto je třeba poslouchat obě strany a používat mozek.
Jiří Ullsperger
12. prosince 2023 • 15:44
Spíš se zdá, že v Česku převládají dezinfirmační aktivity Koudelkovi BIS, i když jim během posledního roku začal konkurovat Fiala & 5spol.