Prostor X

Zpět na článek

Nacher: Pětikoalice nás válcuje, demonstrantům se smějí, že nemají zuby. Nejsme populisti, ale pravý střed

31 komentářů

Uživatel_5440965
24. prosince 2023 • 16:48
Nádhera nejde definovat
Tomáš Kostelecký
17. prosince 2023 • 17:07
Pravý střed založený neona­cistou­/neo­komu­nistou­, kolaborantem, vlastizrádcem a komunistickým, řemeslným udavačem, navíc přítáhlým z východu? Že se nad sebou, ty zm rd e, Nachere nepobliješ. Já vím, vy skřeti, pro koryto uděláte vše. Ve slušné společnosti, by už byl dobytek, jako Bureš, nejméně 30let po exekuci. Doufám, že na vás dojde, jako na hnutí. Vlastizrádná pakáži.
viktor viktor
17. prosince 2023 • 19:22
@Tomáš Kostelecký Vulgární příspěvek. Vy budete jistě soudruh od “ Milión chvilek pro demagogii “ , že ?
Pavel Macháč
9. prosince 2023 • 02:08
To je zase snůška demagogie... Váš šéf Babiš zcela nevybíravým způsobem dehonestuje všechny osoby a média, které se jej nebojí kritizovat, a dokonce s některými z nich vůbec nemluvit. Na to byste měl myslet především, než začnete něco podobného vyčítat vládě (a přitom se zaštiťovat komentáři na sockách, bože).
Pavel Vlček
7. prosince 2023 • 20:37
Andrej Okamura a Tomio Babiš a Jindřich Mach a Petr Raichl sestaví po parlamentnich volbách vládu a budou společně likvidovat eurohujerskou proobamovskou - probidenovskou USA-globální korporátní fašistickou všeproislamistickou dekristianizační ateistickou liberální demokraturu ODSTAN !!! E.U. Titanic !!! EUexit !!! - Svaz evropských islamizovanych pašalíků SEIP = Evropský Svaz Bruselistán VšeProIslámistán Teroristán !!!
tempter
7. prosince 2023 • 21:28
@Pavel Vlček Doblou, snad se ti to rána uleví, ťunťo
Richard Šebesta
7. prosince 2023 • 22:09
@tempter Doblou imbecile ! Je to psáno s trochou nadsázky to pozná každý jen ty jsi blbý jak TAGO. I když na druhou stranu něco z toho se klidně vyplnit může, proč ne ? Ty to ale pochopit asi nedovedeš že ?
Hulin No More
7. prosince 2023 • 18:38
Nacher, od reflexu očekáváme zábavu, ne tvoje psychoterapeutický sezení zadarmo.
Uživatel_5440965
24. prosince 2023 • 16:45
@Hulin No More jachta a celého ano je mi líto,toto se narodí jednou za sto let a pak doufám už nikdy.
viktor viktor
7. prosince 2023 • 14:51
Pětidemolice vás bude válcovat i nadále, když se opozice nedohodne. I tady každý odpůrce pětidemolice “ tahá “ sem tam. Momentální realita je , že ANO s “ někým „ je schopné vyhrát volby. V politice se kompromisům nevyhnete . To mějte na paměti !
Tomáš Kostelecký
17. prosince 2023 • 17:14
Ale, jakmile vyhraje ANO, budou energie okamžitě zadarmo, nájmy budou zrušeny a vše zlevněno o 50 % a zkusíme si znovu socialismus. Všichni odevzdají všechen majetek jen Ten, koho určí Vůdce Bureš si může ponechat svoje miliardy.@viktor viktor
viktor viktor
17. prosince 2023 • 19:17
@Tomáš Kostelecký Praskla vám žilka a taháte za sebou nohu ? Nevím, že by za Babiše někdo někomu něco bral. To za Fialky přišli důchodci o peníze, všichni novými daněmi také , o cenách energií, nájmů a inflaci nemluvě a k tomu rostoucí státní dluhy. Socialismus ovšem mají Fialovci. Vládní “ orgáni “ si přidali a na Hradě také. Takže, za Babiše bylo líp.
Tomáš Kostelecký
17. prosince 2023 • 22:31
Ty vypadáš na hodně jednoduchýho trotla. Že by rodiče byli sourozenci ?@viktor viktor
viktor viktor
17. prosince 2023 • 23:30
@Tomalš Kostelecký …Netykejte mi Kostelecký, husy jsme spolu nepásli. Jinak jste vidím stále hulvát a stále bez argumentů k diskuzi. Pozdravujte soudruhy na Hradě , soudruhu Kostelecký.🤪.
Radek Kocvelda
7. prosince 2023 • 11:37
Nevím,ale když tady poslouchám dva naše nejlepší politogy Malečka a Šebestu. Tak se ani nedivím jak ty volby dopadávaj.Štastné a veselé přátelé.🥳
Richard Šebesta
7. prosince 2023 • 12:22
@Radek Kocvelda Přidej svou moudrost ! To bude počteníčko ! Ale k přání Vánoc štastných a veselých se připojuji.
jhomolka
7. prosince 2023 • 11:22
Nevidíš si do úst, ty pravej střede...
Saša Krach
7. prosince 2023 • 11:24
@jhomolka Prostě tě nadzvedl....pravda bolí...😂
jhomolka
7. prosince 2023 • 12:24
@Saša Krach Jsem v klidu neboj. Prostě si spletl strany...
Saša Krach
7. prosince 2023 • 11:20
Nacher....oblíbený politik pro svou srozumitelnost až lidovost a který se nenechá rozhodit žádným vládním populistou natož polo­prav­dou.­....Ne­voli­či ANO mají z Nachera strach,,,proto ty útoky proti jeho osobě. U opozice oblíben pro slušné chování a diplomatický styl....😝😝😝😝😝 a nebojí se kompromisů....
😝
tempter
7. prosince 2023 • 12:43
@Saša Krach Super ironie!!! Ty se nezdáš Machu, překvapils
Saša Krach
7. prosince 2023 • 12:58
@tempter Prostě Vás nakrk.... že není váš...😂
Pavel Maleček
7. prosince 2023 • 10:10
Nacher, politický klokan, skákající tam kde to aktuálně nejvíc sype ... ODS, US-DEU, teď Babišova sekta ANO, je klasickou ukázkou bezpáteřního, jen svým osobním profitem se řídícího křiváckého politika. Babišem mediálně vpřed povystčeným proto, že je schopným maskovačem toho, co ANO v reálu je - tedy Babišova sekta, kryjící a podporující jeho snahy na oslabování demokracie, pak mu nepřekážející v jeho dojení státu i občanstva.

Babiš ANO asijsko-despoticky ovládá (a tak by nejraději řídil i celý stát), což potřebuje maskovat právě s pomocí takových bezpáteřních klaunů jako je Nacher. Co za "páníčkovo podrbání za uchem" a z toho plynoucí profit je jakékoliv křivárny schopen. Třeba v tom, že Babišovu despotickou sektu předvádí jako středopravou, nepopulistickou (nemožné neslibující) demokracii.
Když Babišova představ státu je jasně centrálně - jím řízená, direktivně dotačně přerozdělovací, tedy totalitně socialistická. S populistickým slibováním nemožného, zejména bezedného krmení nízkopříjmových státem. Což zákonitě k státnímu finančnímu úpadku vede, když to odnesou především ti, co na Babišův populismus skočí.
To, jak je u takových typů zvykem kořeněno falešným národovectvím, kterým jen kryje, že problémy způsobil ten, co národovectvím - nacionalismem operuje. V čemž je oblíbeným trumfem to, že za vnitřní problémy můžou ti okolo.

Tohle všechno z Babiše a jeho politické divize ANO přímo bučí. A Nacher, pro svůj osobní profit to všemožně maskuje. A dává do toho vše co je v jeho křiváckých silách. Protože když to i tentokrát neklapne, tak ví, že je s ním jako s vysokým politikem konec ... a moc dobře ví co ho dole čeká.
Richard Šebesta
7. prosince 2023 • 10:24
@Pavel Maleček Souhlasím a jen dodám. Takových bezpáteřních má Bureš ve svém ANO povicero. Např.Vildumetzová taky bývala odesmanka nebo Jourová nejprve soc.dem. potom ED a nyní ANO.U těchto bezpáteřnic a (niků) platí pryč s charakterem a morálkou hlavně dobré bidlo a že to sype !
MKzB
7. prosince 2023 • 10:45
@Pavel Maleček Když vidím, jací jsou voliči ANO a SPD, tak se zabývám názorem, zda volební právo není ve střetu zájmů u osob finančně závislých na státu.
Pozn. Za 1. republiky nesměli volit úředníci, četníci a vojáci. Dovodem byla eliminace možné "korupce" ze strany vlády.
Richard Šebesta
7. prosince 2023 • 12:20
@MKzB Vidno,že máte dobré informace !
Richard Šebesta
7. prosince 2023 • 09:50
Poslanec Nacher musí tak mluvit jde o jeho koryto. ANO neboli Akce Nespokojeného Oligarchy je hnutí jednoho falešného člověka a agenta Stb,který hnutí vede diktátorským způsobem a sám porušuje své vlastní zásady. Svého času přece vypracovali kodex chování poslance ANO ale když začal mít Bureš problémy se střetem zájmů a přišlo jeho TS za dotační podvod celý kodex hodili do koše a bylo vymalováno.To samo o sobě svědčí o charakteru ANO i samotného Bureše.V současné době jsou opět nejfalešnější v celé sněmovně. Postoj vládních stran ke konfliktu na Ukrajině je jasný stejně i na blízkém východě podobně i SPD. U ANO to je jako u bláznů dodnes se nikdy nevyjádřili zda podporují další vojenské vyzbrojování Ukrajiny nebo ne a jak se staví k válce zda má pokračovat či hledat mírové řešení.Bureš blahopřeje Ficovi a tvrdí,že to je jeho člověk ale jeho poslanci Hlavlíček nebo bývalý ministr obrany Metnar mluví úplně jinak. Co si z toho vybrat Nachere , co ty na to ? A to jsem vynechal fakt,že Bureš má nejhorší docházku do sněmovny.Kdyby tak někdo jako on chodil do práce už je 10 x vyhozen.Nachere jdi s celým ANO k čertu !
MKzB
7. prosince 2023 • 10:49
@Richard Šebesta Kodex chování poslance ANO se s jednáním Babiše nevylučuje. Pan Babiš je světec, spasitel národa, který může dělat úplně všechno. Kdyby osobně vyvraždil půl Brna, tak ho za to jeho voliči budou velebit do nebes, neboť jim to Babiš, resp. jeho markeťáci náležitě zdůvodní.
Richard Šebesta
7. prosince 2023 • 12:18
@MKzB Souhlas
Pavel Vlček
7. prosince 2023 • 20:53
@MKzB
Ježíš Babiš !!! Andrej Kristus !!! Bič na ODS !!! Je třeba zasklít Máchala - Signalistu - Nutellu !!!
Pavel Vlček
7. prosince 2023 • 20:59
@MKzB
Petr Fiasko má v Brně bílou sypkou kokainovou primátorku !!!