Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Výrazný, ostrý, drzý a férový. Jak bude vypadat budoucí Reflex?

23 komentářů

Lilith Černá
17. prosince 2023 • 07:09
Hlavně úplně debilní a propagandistický! Já čtu TO jako správný dezolát!
tomikb
11. prosince 2023 • 13:07
Dobry den,
bohuzel pro mne jste pane Bartkovsky symbol zurnalistiky padesatych let. Hanobeni a osobni egodogmatismus ve Vasich clancich mi vadi. Bohuzel je z Vas citit zloba a potreba prosadit vlastni nazor a je jedno zda pisete komentar ke spolecenskemu deni nebo recenzi na film.

Toto je muj subjektivni nazor. Chapu, ze pro jine ctenare je Vas styl mozna pritazlivy.

Verim, ze ziskana funkce Vam pomuze ziskat nadhled a dovednosti novinaru, kteri vedeli, ze jejich ukolem je polemizovat a nahlizet z ruznych uhlu.
Preji Vam mnoho stesti a verim, ze i nadale budu moci cist reflex, ackoli mne to v posledni dobe ztezujete.

Tomas Busek
Lilith Černá
17. prosince 2023 • 07:13
@tomikb Já už si ho nepůjčuje drahně let ani zadarmo z knihovny. Nedá se to číst, člověk se jen na***! Bartkovský je ještě o level horší novinář než Buchert (nezná ani gramatiku) a o level vyšší propagandista. Takový mladý komsomolec a taky lhář (viz jeho vylhaná "reportáž" z demonstrací a setkání s Rajchlem např.). Stoniš byl ten poslední, koho jsem tu se zájmem četla. Díky bohu, že odešel a založil něco, co se dá ještě číst, aniž by se člověk rděl studem.
Aleš Kolda
8. prosince 2023 • 18:52
Barťákovi, přeji hodně sil, velkou výdrž, určitě výborná volba šéfredaktora 👏👍
Richard Šebesta
7. prosince 2023 • 17:47
Máte co zlepšovat Herr Bartkovský ! Zatím jsem tu férovost u vás postrádal. Ferový novinář nelže píše objektivně a má jednu zásadu i když píše o politikovi jenž mu k srdci nepřirostl a v životě by ho nevolil přesto píše fakta, nic o něm nezamlčuje ať už pozitivní nebo negativní věci a nelže o něm.Chápu někdy to je těžké psát o politikovi který většinou lže ale občas řekne pravdu a pak i o něm psát objektivně není snadné. Ale i policisté musí zachovat dekorum když před nimi sedí vrah malého dítěte. Selavie !
viktor viktor
7. prosince 2023 • 21:00
@Richard Šebesta …Tak to panu Bartkovskému buď praskne žilka, nebo se zamyslí a pokusí se stát seriózním novinářem . Je mladý, ale UŽ JE ČAS .
ohinek
7. prosince 2023 • 14:05
Já bych se teda za každou cenu snažil přivést zpět Kecy a Politiku - i kdyby to mělo být jenom formou odkazu na stránkách. To byla fatální Stonišova chyba.
Hulin No More
7. prosince 2023 • 16:41
@ohinek aby tu vávra atd mohli přes michopulose propagovat svoje byznys zájmy? nechci. kdysi jo, teď vůbec
Martin Reichel
7. prosince 2023 • 13:09
Díky a mnoho sil. Těším se.
Richta
7. prosince 2023 • 12:39
Takzvaně liberálně pravicový, podporující bezmezně tuto socialistickou pětikoaliční vládu. Tak trochu rozpor. Se soudruhy z ODS a TOP09 na věčné časy! Takže se nic nemění 👎
Uživatel_5524311
7. prosince 2023 • 11:34
Těším se. Ať se daří. Jen odvážně.
giorgio287
7. prosince 2023 • 11:30
Potěš koště!
Tento pán píše ukázkové prorežimní články a má jasný, fialový názor. Dnešní klon vojína Jasánka, píšícího budovatelské básně do časopisu Rudá vatra.
Reflexu je mi líto. Ale snad se pletu...
Hulin No More
7. prosince 2023 • 10:57
stojíme za tebou, jdi do toho naplno. ale jak ucítíme pach něčích zájmů, jak je cítím z Keců, tvoje reputace půjde rychle víš kam. bude se ti a reflexu dařit, uvidíš.
Zdeněk Hosman
7. prosince 2023 • 10:25
Dobrý den, moc se těším na vaše vedení jednoho z mých nejoblíbenějších týdeníků. Vaše reportáže "z místa" na twt jsem vždy četl s velkým zaujetím. Doufám, že s takovým zaujetím budu číst celý Reflex pod vaším vedením.
alys
7. prosince 2023 • 09:46
A já Vám, Martine, fandím. Jste ostrý, aniž byste bezhlavě kousal, máte ironii a vtip, které jsou mi blízké a nejsou zcela nelaskavé. Vypadá to, že máte přehled, umíte si to v hlavě přebrat, nenecháte se opíjet rohlíky ani nevyzobáváte jen informace, které se Vám hodí do krámu.
Možná si začnu kupovat i tištěný
viktor viktor
7. prosince 2023 • 09:15
Nedělám si o vás pozitivní iluze, pane Bartkovský. Vaše nevyvážené informace, reportáže a články publikované dosud v REFLEXu jsou známé. Uvidíme. Budu rád, když se REFLEX opět změní v seriózní periodikum, nepodlézající servilně vládním struktůrám a užitečným idiotům.
tempter
7. prosince 2023 • 09:45
@viktor viktor V tom případě už nebude Reflex pro tebe, Víťo. Je mi to tak líto...
Pavel Maleček
7. prosince 2023 • 07:06
No výborně, tak konečně se dozvíme něco o mechanismu a důvodech největšího podvodu v dějinách lidstva o prý člověkem způsobeném globálním oteplování. Podvodu, který za strašení uvaření planety má hlavní cíl v přesunu majetků a občanských svobod středně i nízkopříjmových do rukou a kapes už dnes mega mocných a bohatých.
Tedy těch, kteří vládnou i médiím, Reflex nevyjímaje. V tomto přeji panu Bartkovskému hodně úspěchů. Zvláště poté, co by se o něco takového byť jen pokusil ...
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
7. prosince 2023 • 07:23
@Pavel Maleček A já hlupák si myslel, že Křetinský dělá do uhlí a Green Deal je náš společný nepřítel🤔
Pavel Maleček
7. prosince 2023 • 09:24
@Petr Fojtik - no ve svém sebehodnocení ses trefil do černého. To když nechápeš že Křetínský dělá do uhlí právě proto, že uhlí díky "gríndílovému" třeštění už teď nese obří zisky. Ovšem proti tomu, jaké zisky mu přinese z EU dotované "gríndílové" finální od uhlí odcházení, je to úpné prd.
To placeno hlupci jako seš ty ... ale neboj tvé sladké bezvědomí ti Reflex nenaruší. O tom, co se za "gríndílem" opravdu skrývá se v něm nedočteš. Leda že by si na "gríndílu" a souvisejícím vypasení kapři ala Křetínský sami začali vypouštět rybník.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
7. prosince 2023 • 10:08
@Pavel Maleček No tak to jó. Panáček ví co a jak a proč dělá Křetínský, co komu přinese něco, co ještě nebylo rozhodnuto a dokonce co se skrývá za greendealem a že ho ovlivňuje sám velký Křetínský. U nás se takovým lidem říká tlučhuba. Navíc hulvát a buran. Kdybys kupoval reflex pravidelně, věděl bys že je od samého začátku greendealu proti němu, už jen proto jsou tvé domněnky a konspirace absurdní.
Jindřich Mitter
7. prosince 2023 • 11:11
@Pavel Maleček Křetínský vydělává na idiocii zelených politiků, architektů greendealu. Je mnohem chytřejší než ti pitomci v čele s Habeckem a Leyenovou, kteří vládnou EU.
Lilith Černá
17. prosince 2023 • 07:18
@Petr Fojtik Křeťa hlavně dělá do energií a vládní mafie jemu i Tykačovi přihrála plné korýtko. Očekávám, že udělali-li toho nejhoršího pisálka šéfredaktorem, brzy udělá majitel Reflexu pápá jako Bakala Respektu. A tenhle uvědomělý tydýt jenom zhasne. Vždyť už to nikdo nečte, ani nekupuje. Může se to klidně sloučit s Šafrovou chráněnou dílnou Fórum.)))