Zprávy

Zpět na článek

Kdo nese vinu za brutální útok mačetou v novoborském baru?

13 komentářů

jiriydolezalostny
17. srpna 2011 • 02:27
když sem to čet na novinkách, tak sem fakt nemoh , teda je to samozřejmě dost hnusné, kdybych viděl ty zraněné, asi bych se nesmál, ale jako co to ta organizace zkouší, nevím, jestli to je v UK, ale tam je trestní sazba o dost nižší, no, víme, že jak to asi dopadne, to víte, kdyby je tam nepustila, tak by jí nadávali do rasistek, už jenom za ty automaty bych jim napařil exemplárně, nj, je to tak, politická korektnost fakt přehnaná (někdy mi přílši nekorektní vadí, ale jindy je fakt potřeba jí zahodit a říkat pravdu), laxnost orgánů je smutná, ikdyž v tomhle případě se mluví o tom, že prý na chlapce byli tvrdší, tak si myslim, že policie svou práci (pomáhat a chránit) dost odbývá.....
karel79
16. srpna 2011 • 12:15
A co nato Šimůnková, Kocáb a Džamila ? Všichni drží hubu a jsou zalezlí někde ve sklepě pod uhlím. Bude dobře, aby se masově rozmohl návyk majority nosit v pohotovosti elektrický paralyzér. Každého agresivního spoluobčana uložit na zem tímto přístrojem, svázat do kozelce a pak zavolat třeba i policii ( nebo ho nechat tak).
kwanti
16. srpna 2011 • 08:48
mě hlavně fascinuje jedna věc. Nejsem sice znalec přesných postupů kvalifikace trestného činu, ale jak mohlo být tohle kvalifikováno jako pokus o ublížení na zdraví a ne jako pokus o vraždu?! Sakra když někoho řežu mačetou po hlavě, tak si snad nebudu myslet, že to v pohodě přežije! Mám pocit, že i v tomhle se objevilo trochu té "korektnosti"
ekran
17. srpna 2011 • 15:35
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
placirkabodlo
15. srpna 2011 • 14:58
opet za jedna

a tem ***um:
min. dvacet let, a kazdy tyden poradnou nakladacku, a ze nejsem extremista tak tomu 15-ti letemu ***ovi jen kadych 14 dni telefonnim seznamem pres kebuli - ale dvacet let bez pardonu, a makat, tvrde makat v te base!

jo a tomu predsedovi zlocinecke organizace - cikan necikan - rozbit tlamu z principu, ne ze je bolsevik, nebo cikan, ale protoze to je neuveritelny dement!!
urvanej
15. srpna 2011 • 14:30
.....předseda místního Romského občanského sdružení (jenž je zároveň i předsedou místní organizace KSČM) ...... viděl jsem o tomto člověku film , jmenoval se "Goroly v mlze" .. orig."Gorolllas in the Mist" USA 1988. .... Štefane proč zase mlžíš a neodsoudíš morálně své spoluobčany ?!?!
torinese
15. srpna 2011 • 14:22
musí padnout. Není možné,aby se jedna skupina obyvatel neustále z něčeho vyviňovala, protože je nevzdělaná, chudá, ostrakizovaná, pronásledovaná atd. Za maximální drzost pokládám, když se cikánští aktivisté agresivních útočníků zastávají tvrzením, že je na vině servírka, která jim odmítla vyplatit výhru. Podobně už vymlátili jinou hospodu, taky naprosto bezdůvodně. Je na policii a soudech, aby konečně konaly. V tomhle státě mám pocit, že za všechno může výhradně "bílá" majorita.
renatamax
15. srpna 2011 • 12:14
Pokud se nepletu, za trestný čin je odpovědný pachatel, nikoli oběť. V kauze Sivákových bylo sporné, zda ti, co hodili zápalnou láhev do jejich "domku?", věděli, že jsou v něm romové.Přesto byli souzeni za pokus o vrsaždu va odsouzeni kvýjimečným trestům.Mělo by to být, Padni komu padni! Tady si cikáni došli pro zbraně a způsob útoku nenechává na pochybách, že neměli v úmyslu způsobit ublížení na zdraví. Několikrát seknout mačetou do hlavy je jasný pokus o vraždu.Jsem zvědav jak máme spravedlivé soudy.
pandura
15. srpna 2011 • 12:06
Za danou situaci nese obrovskou vinu stát a tím samozřejmě mi všichni jeho obyvatelé.
Nechápu,jak jsme mohli ten problém nechat zajít do krajnosti ?Proč se mi pracující,daně platící občané,
necháme vyžírat od hordy nevzdělaných ,tupých dementů ?Proč by pracovali,když jim stát platí za to,
že rodí další vyžírky,kteří nikdy nepůjdou pracovat a odvádět svůj díl poplatků,např.do důchodového
systému.tento celý systém je uchylný.Já bych je hnal,makat pro obec,zametat chodníky,odklízet sníh,
čistit koryta řek atd.Kdo by nešel,toho bych nechal vyškrtnout ze sociálního systému,at si žere třeba
hovna.Když s tím nic neuděláme,tak za chvíli bude živit 2 mil.pracujících 3 mil cikánů.A o důchodu si
můžeme nechat jen zdát.Teda mi pracující,cikáni mají důchod automaticky.
sendyman
15. srpna 2011 • 11:54
Že by cikáni?
Pokud existují svědci, kteří viděli s mačetou někoho jiného, přihlaste se urychleně na Policii, nebo v místní buňce KSČM.