Divoký kačer

Zpět na článek

Vánoce v ohrožení, Ježíšek nebude nadělovat dárky. Na Slovensku ho totiž jmenovali králem a bude vládnout

6 komentářů

Lubica258
25. března 2024 • 06:02
U nás nebudou Vánoce v ohrožení nikdy. Není to jenom o těch dárcích. Jde o to se sejít, užít si volno a jeden druhého, ale k tomu musí člověk teprve dozrát. Samozřejmě i naše děti mají největší radost z dárků a já jsem taky rád, když mi manželka něco koupí, to zase nebudu tvrdit že ne. Já jsem jí letos překvapil parfémem, který jsem objednal z http­s://ww­w.esen­sino­.cz/dam­ske-parfemy/ a byla hodně překvapená . Parfém ale používá, tak jsem se očividně trefil .
Kateřina Štefková
13. prosince 2023 • 09:43
Jasně, urážet a zesměšňovat Božího Syna Ježíše Krista, s tím vůbec nemáte problém, neboť vás nikdo nepřijde vystřílet jako v Charlie Hebdo, že? To jste tedy hrdinové!!
reproman
13. prosince 2023 • 11:03
@Kateřina Štefková Jako křesťan Vám odpovím: Kdo nesnese, když si někdo dělá srandu z jeho víry, je na tom s vírou dost špatně.
Či se domníváte, že když Ježíš chlastal s opovrhovanými (jak je psáno), že je imrvére peskoval? Máte představu, co všecko tam asi vyslechnul?
Zkuste někdy odložit prudérii a zasmát se vtipu.
Kateřina Štefková
13. prosince 2023 • 12:02
Když s tím nemáte problém, Vaše věc...proto jsme tam, kde jsme..možná byste si mohl přečíst nejen Evangelia, ale celou Bibli..a možná byste i změnil názor, ale to je na Vás..Nechte si urážet svého boha, já si svého urážet nenechám.
reproman
13. prosince 2023 • 13:54
@Kateřina Štefková Nechejte to na Něm. Samozvaných ochránců už měl na světě nepočítaně. Všichni do jednoho jen páchali zlo a dělali mu ostudu.
Urážlivost je známkou nemocné víry.
Ze znalostí Bible mě můžete směle zkoušet. Dám to tak za tři. A Vy?
Hulin No More
12. prosince 2023 • 19:00
Krachu, letos budeš o žebrotě i o Vánocích. Osud.