Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Dohoda Izraelců s Hamásem ukázala, že terorismus se vyplácí. A bude to platit navěky

4 komentářů

Pavel Maleček
4. prosince 2023 • 18:31
Je rozdíl mezi individuálním a státním terorismem. Zatímco ten individuální lze likvidovat přes usmrcení jen jeho vykonavatelů, ten státní musí být likvidován plošně bez ohledu na výši "civilních" ztrát. Protože ten státní teror civilové většnově podporují - viz dnešní nejen Gaza, ale i ruské řádění na Ukrajině. A ono se i to, co s klima třeštěním předvádí třeba dnešní německá vláda se státnímu teroru podobat začíná. O Němci řízeném EU bruselu nemluvě.

Likvidaci státního teroru naposled předvedli USAmani v 1945 atomovkami v Japonsku. Bohužel na Rusko už odvahu neměli. Kdyby ano, ušetřilo by to na světě od 1945 miliony komunismem usmrcených a stamiliony zbídačelých životů. Ostatně ani palestinský problém, při jehož umělém vzniku se Rusáci též angažovali (poté co jim komunizace Izraele nevyšla) by neexistoval.
Uživatel_5670214
4. prosince 2023 • 14:37
Co mi to hodí, když vám do redakce dám bombu? 😂
Saša Krach
4. prosince 2023 • 13:32
Karel je tvrdej..prostě frajer...A zastánce...A válčil by do posledního teroristy .....A posledního děcka v Gaze. 🥵
Richard Šebesta
4. prosince 2023 • 12:57
Herr,Steigerwald .Pravdu máte částečně. Vyjednávat se z teroristy někdy musí
a to proto,že se někdy zachrání i lidské životy. Konkrétně ve válce na blízkém východě se zachránily životy rukojmích. Když budeme považovat za teroristy i válečné agresory což třeba Hitler i Stalin jistě byli tak třeba v korejské válce musel dát někdo podnět k ukončení bojů přestože SSSR i KLDR byli agresory (tero­risty)­.Tero­rismus je starý jako samo lidstvo takže jistě nevymizí . No a už vůbec nemohu souhlasit s tím že v naši společnost je život na prvním místě a je hodnota nejvyšší. Přístup současné vlády k lékařům dokazuje, že životy a zdraví lidí je jí lhostejné.