Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Propadák vlády i odborů. Kdo tu zapomíná na voliče?

12 komentářů

viktor viktor
5. prosince 2023 • 16:33
Konečně se dovídáme z důvěrných pramenů, proč se stydlín Péťa Nutella schoval před demonstranty v kravíně. Máme signály, že mu měla být předána cena
“ Pták roku 2023 “ , kterou mu udělila světová urologicko / ornitologickś společnost a ke které mu prý ,hlavně sestry ze světové urologie, srdečně gratulují.
Richard Šebesta
4. prosince 2023 • 09:36
Dobrá otázka pane Pečinka , kdo zapomíná na voliče ? Především vládní politici, důkazů je mnoho.Třeba ač jsme ve srabu (myslím finance) vláda stále posílá zbraně Ukrajině a ještě nikdy neřekla férové číslo kolik nás už Ukrajina stála.Navíc dělají se různé výzkumy třeba kdo vyhraje volby , které jsou ale až za 2 roky proč vláda neudělá výzkum co si myslí lidé o válce na Ukrajině to za prvé zda posílat nadále zbraně nebo jen humanitární pomoc a druhá otázka zda by se mělo začít jednat o míru či příměří nebo pokračovat ve válce ? Vládu názor lidí nezajímá jsou stejní jako komouši lidi jsou pro Nutelovu vládu jen plebs.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
4. prosince 2023 • 09:00
stala se z toho taková bramboračka...která v podstatě nic nepřinesla...jen Středula se o něco více znemožnil.
viktor viktor
3. prosince 2023 • 16:40
Mr. Nutella už nemá kam jet. Gumovou obuv ale již má. Takže zbývají kravíny, prasečáky a kanály . Kocourkov by mohl závidět.
viktor viktor
3. prosince 2023 • 14:59
Vláda užvaněných teoretiků a prospěchářů ničí hodpodśřství i sociální systém, který se generace budoval. Ještě by mohli stihnout vyvěsit na Hradě červené trencle s ukrajinskou vlajkou a Vinohradskou třídu přejmenovat na Henleinstrasse. Mr. Nutela pŕevědčil, že i osoba s diplomem může být idiot. A že jich ve Strakovce, Parlamentu i Senátu je jak na💩.
Saša Krach
3. prosince 2023 • 11:42
Ono je to celé o odbornosti..a řízení státu. Pokud by tento stát nežil že dna na den,,,a nedělal fatální chyby, které omlouvá a u toho mlži.....
Nemuseli by odbory na ulici.
Tato vláda má obrovské štěstí že nevládne na západ od nás...To by byl jinej mazec....asi proto na západě mojí vše tak nějak lepší.., Lidově řečeno...nenechají si srá. na hlavu...
Hraběta i. Hulín by tam chodili kanálama.😛😛😛😂😂😂 Zdravím.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
4. prosince 2023 • 09:02
@Saša Krach pokud bude platit heslo, když nic neumíš jdi do politiky, tak se nic nezmění.
viktor viktor
2. prosince 2023 • 16:56
Demo se konala MASOVĚ napříč republikou a byla hodně jasnou známkou nespokojenosti občanů s vládou. P. S. - “ omlouvá “ vás, že píšete to, za co vás platí. A to za servilní přístup k neschopné vládě.
Miroslav Hraběta
2. prosince 2023 • 18:29
@viktor viktor A co by sis, ty traktoří jelito, představovalo za vládu?? Dráteníka "nikty něodstúpim" Bureše, vůdce všech lůzrů, lemplů a lemer?? Tak čekej! 😃😃
Martin Tuhý
3. prosince 2023 • 02:52
@Miroslav Hraběta Ačkoliv bych ještě loni nečekal, že to řeknu, Babišova vláda byla mnohem schopnější než ta Fialova. Představa, že by během covidu vládnul Fiala s Válkem, to by byla hotová genocida.
Hulin No More
3. prosince 2023 • 11:10
@Martin Tuhý panika?
Avatar - epr3}
epr3
4. prosince 2023 • 06:04
@Miroslav Hraběta Víš blbečku, na politické scéně nejsou jen lidé, kteří aktuálně sedí v parlamentu, ale i docela rozumní politici mimo něj, kterým ale mainstream nikdy nedá možnost mluvit k širším masám, aby ty stávající politiky nemohli ve volbách ohrozit. A protože je většina lidí stejná jako ty, budou se ve vládách neustále točit a střídat ti, kteří už tenhle národ podvedli, někteří i vícekrát, modroptáci by mohli dlouze vyprávět.