Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Wildersovo tsunami aneb Proč v Nizozemsku vyhrál platinový blonďák, který chce zakázat mešity

10 komentářů

Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
24. listopadu 2023 • 18:11
nebyl by první...v An*** zakázali Islám a zbourali mešity.
Avatar - honzour}
honzour
24. listopadu 2023 • 06:32
Vyhrál, protože "standardní" politici dlouhodobě ignorují nejhorší problém Evropy. Není jím ani globální oteplování (pokud bude v ČR jako v Řecku, tak je to blbé, ale na to neumřeme) ani špatné hospodaření (pokud budeme krachovat jako Argentina, tak je to blbé, ale na to neumřeme) ani feministky a 256 pohlaví (je to otravná blbost, ale většina lidí se bude množit dál, na to neumřeme). Může se nám ale stát, že ve vlastní zemi dopadnete jako křesťanské menšiny v muslimských zemích a na to se nakonec často umírá, pokud není kam utéci.
thomas2
24. listopadu 2023 • 08:10
@honzour - Ovsem Holandsko ma dost velkou muslimskou mensinu, a ta take postupne roste. Ale nektere zeme v Evrope, vcetne Ceska, maji jen malinkou muslimskou mensinu. Tak ty zeme se nestanou prevazne muslimske zeme. No, ale dost velke muslimske mensiny jsou problem nekterych zemi v Evrope, vcetne Holandska. Tak to neni problem Evropy, ale nekteych zemi v Evrope. Tak to je proc strana vedena Wildersem ziskala vic mist v parlamentu nez jine strany, a bude mozna soucast vladni koalice.
Avatar - honzour}
honzour
24. listopadu 2023 • 08:32
@thomas2 Tohle je problém celé Evropy. Jen různé země jsou v různé fázi toho problému. Pokud vidím, že řádí smrtelná nakažlivá nemoc, vidím, že na ni někdo umřel (Arméni v Karabachu a na východě Turecká, Řekové na dnešním tureckém pobřeží), někdo mele z posledního (křesťané v Iráku nebo Pákistánu, Srbové v na Kosovu, židovské menšiny v muslimských zemích), někdo ještě celkem žije, ale prognóza je nevalná (slovanští Makedonci, libanonští křesťané, Srbové v preševském údolí), někdo je relativně v počáteční fázi nemoci, ale rychle se to zhoršuje a imunita skoro nefunguje (Francie, Británie, ...), tak samozřejmě neignorují první symptomy. Ty bývají nepatrné a většinou spíš legrační než nebezpečné. Což ale neznamená, že nejsme na cestě do záhuby a že není třeba změnit směr. Čím dřív to uděláme, tím méně to bude bolet. Lepší Vondra než Konvička, lepší Konvička než Gajda, lepší Gajda než Karadžić a lepší Karadžić než Žižka nebo Arkan. A lepší Arkan než Islámský stát.
thomas2
24. listopadu 2023 • 10:49
@honzour . No ovsem Srbsko ma velmi malou muslimskou mensinu. A i Recko ma velmi malou muslimskou mensinu, krome lidi, kteri se dostali do Recka z Turecka, a byli chyceni v Recku a jsou zavreni v uprchlickych taborech a nemuzou dal, i kdyz by chteli jit do Nemecka, Anglie, nebo Francie, a podobne v zapadni Evrope. Nechteji zustat v Recku, ale byli tam chyceni, jsou zavreni v uprchlickych taborech na reckych ostrovech, a nemuzou ven. Maji to spatne v tech taborech. Nekteri umi anglicky nebo aspon castecne anglicky. Tak to je duvod, proc kdyz se nekteri migranti dostali do Francie, tak nekteri nechteji zustat ve Francii, a jdou na lodich do Anglie. Jinak zivot by meli stejne dobry ve Francii jako v Anglii, as na to ze vubec neumi francouzsky, tak proto chteji do Anglie. No kazdopadne Francie ma velkou muslimskou mensinu, hlavne to jsou Arabove, kteri maji puvod v byvalych francouzskych kolonii, tak pro ne bylo lehci imigrovat do Francie. Nekteri maji jenom ten puvod, ale narodili se ve Francii, a jsou obcane Francie. No Francie ma v zapadni Evrope nejvyssi procento muslimu. No s nekterymi ma problemy.
Pavel Maleček
24. listopadu 2023 • 06:24
Proč vyhrál ... no nestalo se náhodou pár dní před volbami v Izraeli něco, co rozkrylo pravou tvář "mírového a milostivého" islámu? A co následné v západních ulicích drzé až rasistické ječení dua islám-socialisté, že si za to západní svět může sám? A až bučící neschopnost dnes už socialistického mainstreamu s direktivně až totalitní neomarx-progres ideologií proti tomu zasáhnout?
Ideologií s nejen multikulti, ale i gender, LGBT a eko-klima třeštěním, nařizujícím podřídit se všemožným, často se panovačně chovajícím menšinám, tou starou špatnou demokracií prý utiskovaných. A k tomu se prý ve jménu boje s klimatem vzdát životní úrovně a letitých sociálních jistot (což ovšem neplatí pro "elity" ale jen pro středně a nízkopříjmové).
To vše maskováno budováním té prý lepší, protože liberální demokracie. Když z toho až bučí, že jde o metodou pomalu se vařící žáby o nastolení centrálně řízené, direktivní a ze shora přerozdělovací společnosti, tedy socialistické totality. S jak je pro ni typické s falešnou rovností a povinným dobrem pro všechny. Která, jak nás historie učí, nadvládou úzké "elity" nad masou polotroků zákonitě končí.
No a proti tomuto všemu se většina nizozemské společnosti ve volbách vzbouřila.
Avatar - epr3}
epr3
24. listopadu 2023 • 06:19
Myslím, že v naprosto přesné zkratce to vystihla Dilan Yeşilgöz-Zegeriusová. "Přestali jsme poslouchat, co nám voliči říkají". To je problém celé Evropy. Pevně věřím, že Wildersovo vítězství je jen začátek, a bude znamenat konečné vymetení fanatické, rudozelené pakáže z evropských i národních struktur.
My máme první příležitost příští rok v eurovolbách.
Richard Šebesta
24. listopadu 2023 • 09:47
@epr3 Nebyl bych až takový optimista ale za pokus to stojí vymést tu pakáž to určitě.
Richard Šebesta
23. listopadu 2023 • 23:30
Autor přede mnou napsal v podstatě vše naprosto přesně v podstatě není co dodat.EU spěje k zániku a je to jen otázka času.
Uživatel_5670214
23. listopadu 2023 • 21:01
Proč vyhrál, to ví každý myslící člověk. Ten se totiž na tu islámskou plíživou okupaci už nemůže v klidu dívat. Nemůže se dívat na to, jak tupí politici vyhlašují lásku k bližnímu a tahají sem šmejd, co nemyslí na nic jinýho, než jak ojet blondýnu a pak jí podříznout krk. Šmejd, co neuznává nic kromě Alláha, vypatlaný fanatický ***, co znásilní 80 let starou bábu v důchoďáku. Tohle oni zachraňují a cítí se jako spasitelé. Planeta je přelidněná, takže když z ní pár desítek milionů lidí zmizí, nic se nestane, protože přičmoudlý kobylky ten schodek rychle doženou. Naštěstí jsou i politici, co tohle chápou, proto vyhrál volby, protože lidi jsou už silně nas-raní z toho, co se v Evropě děje. Proto už ve volbách nevyhraje Fiala a jeho banda, ale někdo, kdo chápe, že EU se musí buď totálně zrefornovat, nebo rozpustit a ten šmejd se musí odtud odstranit, jinak budeme za 5 let totálně v pr-deli.