Komentáře

Zpět na článek

Adéla Knapová: Demokracii a Bečvu máme jen jednu. Obojí potřebuje aktivní občanskou společnost

5 komentářů

Richard Šebesta
19. listopadu 2023 • 09:54
Kauza otravy ryb v řece Bečvě ukazuje jak si agent Bureš představuje demokracii ! Tedy on může vše krást, trávit ryby ze svého podniku a nic se neděje. On nemusí odstupovat , protože všecko je kampaň a lži proti němu. Když druzí politici udělají jen zlomek toho co on mnozí odstoupí a pozor týká se to i jeho spolustraníků viz.Vildumetzová .Pokud tenhle způsob vládnutí nevadí ani jeho spolustraníkům ani jeho blbým voličům pak to dokazuje jak odporná a falešná ta jeho partaj ano je !!!
Pavel Krčma
18. listopadu 2023 • 21:49
Bláboly z Reflexu už mě unavuji.
podnebny
18. listopadu 2023 • 19:11
S vyšetřováním kauzy Bečva i s výsledky soudů už jsme si užili své. Proto teď konečně očekáváme PRAVDU a tresty těch, co SKUTEČNĚ tu zkázu způsobili, co jí ŠPATNĚ vyšetřili a ÚMYSLNĚ chybně zdůvodnili. I bez této doufejme ještě nekončící kauzy je nespravedlností všude víc a víc. A s tím se čisté demokracie nikdy nedočkáme.
Richard Šebesta
19. listopadu 2023 • 11:11
@podnebny Kauza Bečva je demokracie a spravedlnost podle agenta Bureše. Tak si jí on představuje.
Uživatel_5670214
18. listopadu 2023 • 17:26
My ale aktivní občanskou společnost nemáme. Máme vesměs tupé stádo s vymydlenou palicí od televize a sociálních sítí. Navíc máme vládu, která se snaží s vervou zavřít hubu i těm občanům, co ještě používají mozek, takže Bečva i demokracie půjdou do hajzlu.