Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Světu hrozí hodnotový blackout. Gaunerům roste s jídlem chuť

5 komentářů

Pavel Maleček
15. listopadu 2023 • 06:31
Havlík se jako vždy mýlí. Už jen tím, že žádné lidské společenství (od významu spolu žít neexistuje). Lidstvo bylo, je a bude tvořeno zcela nekompatibilními civilizacemi, jejichž cílem je ty druhé ovládnout a zlikvidovat. Tak jak velí moudrá, ale také selhání nekompromisně trestající matka příroda.

Pravda poprvé v lidských dějinách s výjimkou prý demokratického Západu. Který pod vlivem sebedestrukční neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima sebemrskačstvím likviduje sám sebe.

No a ostatní civilizace, netopící se v sebedestrukci, v souladu s přírodními zákony, tu "naši" západní sebedestruující se civilizaci vytlačují a nahrazují.
Avatar - Pavel Mikel}
Pavel Mikel
14. listopadu 2023 • 18:05
Díky za komentář. ✍️ za sebe podepisuji .....
....jenže to nestačí......je nás menšina, většině je to buď jedno nebo jsou v ní zbabělci, nácci nebo komouši...darmo mluvit....menšina je slušná, většina "zvrácena" a tak je to vše marné, státu Izrael, svobodě a dobru na Zemi zdar!
viktor viktor
14. listopadu 2023 • 17:39
Až bude v Bruselu místo von Layen "nová " španělská královna Anna Maria a v Praze " noví " Kubiš a Gabčík, bude brzo " po ptákách ". Tedy po agresivních muslimech i po prolhaném panu Nutellovi a jeho kumpánech.
pinkkk
14. listopadu 2023 • 15:17
Cožpak není každému myslícímu člověku jasné, že demokracie si kopala a vykopala svůj hrob? A to už před hodně léty.
Richard Šebesta
14. listopadu 2023 • 14:48
Ano pane Havlík , mám rád přísloví a stará pořekadla je v nich moudro naších předků a platí i dnes ve 21.století. Čiň čertu dobře , peklem se ti odmění. To ale platí i o EU která nezvládá migrační krizi už pomalu 10 let a když k tomu připočteme v Evropě již žijící arabské a muslimské obyvatelstvo které zde žije již mnoho generaci je zdě obrovské potencionální riziko že Evropa hlavně západní má problém. Kdyby se jen jedno % oněch muslimů zradikalizovalo jedná se o množství 200-250.000.To se týká EU ale jistě je zde problém na blízkém východě a taky rusko-ukrajinská válka, která je zamrzlá a jak vidno ani jedni Rusové či Ukrajinci ani západ nemají zájem to nějak ukončit. Takže co dál ? Máte recht bude to mela ale určitě EU i NATO v tom není zcela bez viny. Minimálně rusko-ukrajinský konflikt má NATO na svědomí.