Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Antisemitismus – černé svědomí lidstva. Protižidovská propaganda zaměňuje oběť a viníka

31 komentářů

Pavel Maleček
9. listopadu 2023 • 19:43
Nejen Havlíkovi, ale i mnohým dalším nedochází, že tu nejde o antisemitimus. Ten je jen maskou pro ty, kteří odmítají demokratický kapitalismus a snaží se na Západě zavést socialismus. Ten "neo" s neomarx-progres ideologií a jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním. S čímž už se potýká i samotný Izrael, kde se socializační snahy maskují odporem k soudní reformě.
A právě podpora Západ rozkládajících socializačních snah byla jedním z důvodů islám palestinského řádění v Izraeli. To v prospěch všech, kteří vítají socialismem slábnoucí Západ.
Zevnitř Západu mocichtiví socialisté, zvenku islám-čínsko-ruská koalice. Spojeni nenávistí ani ne tak k Západu jako k demokracii. Bez níž by Západ své dominance nikdy nedosáhl. Proto, jejich pohledem, je ji nutné všemi prostředky zničit. Či z ní aspoň jen práznou maskovací skořápku socialistické totality udělat.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
9. listopadu 2023 • 17:54
měli bychom si konečně přiznat, že ten " západ" který jsme v devadesátkách obdivovali už je dávno pryč... ty státy jsou nebezpečný i vlastním " původním" obyvatelům. Je lepší, kdybychom ten " západ" raději neznali.
Martin Tuhý
10. listopadu 2023 • 02:46
@Jaroslav Řezáč Jasný, proto se tam každý kdo něco umí snaží dostat a desetitisíce Čechů tam jezdí utírat zadky...
Martin Tuhý
9. listopadu 2023 • 14:05
ČR je zas úplně mimo, kritiky Izraele nerovná se antisemitismus, tady se všichni úplně zbláznili do naprosto bezpodmínečné podpory Izraele, ve světě jsme za úplné blázny, viz rušení jednání s našimi představiteli. To co udělal Hamás neznamená bianco šek pro zabíjení Palestinců, sám Bibi je u Izraelců extrémně nepopulární, když proti němu a jeho krokům nedávno protestovali v obrovských počtech, byli občané Izraele taky antisemičtí? Češi by se nejdřív měli zastavit, vystřízlivět, pochopit význam slov a poté mluvit.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
9. listopadu 2023 • 17:58
@Martin Tuhý Pane Tuhý, plkat si můžete v ČR, kdyby jste měli svojí řiťku v Izraeli, psal by jste jinak.
Násilí není nikdy řešením ale nedělejme si iluze, že přestane na světě existovat jen proto, že si to v ČR přejeme. Hamás jsou teroristi a dost velký srabi, aby se schovávali za lidské štíty... kdo seje vítr, sklízí bouři...hodnota lidského života není na Blízkém východě příliš velká.
Martin Tuhý
10. listopadu 2023 • 02:49
@Jaroslav Řezáč Děkuji za nabídku, ale nejsem homosexuál. Brilantní argument, takže kdybyste byl tedy v Palestině, tak byste asi podporoval bombardování vašeho domova, že?... Hodnota lidského života není očividně velká u lidí jako jste vy, geografie nehraje roli.
Jan Dolejs
9. listopadu 2023 • 11:15
Vše v tomto článku je pravdivé a uznatelné. Jen v něm chybí poznámka, že židé na území Palestiny nebyly ve významném počtu asi dvě tisíciletí. Svůj obnovený stát nebudují na humanitárních zásadách. Aspoň co se arabských obyvatel týče.
viktor viktor
9. listopadu 2023 • 10:18
Jedovatá , bruselská levice vystrkuje růžky. Tak to aby soudruh Pávek pomalu oprášil svou předlistopadovou uniformu. Přehazovat kabáty umí a chce to nezaváhat…
Martin Tuhý
9. listopadu 2023 • 14:06
@viktor viktor Zkuste rozvést, co jste se pokusil sdělit?
Richard Šebesta
9. listopadu 2023 • 15:22
@Martin Tuhý Musíte být rozumu mdlého Herr Tuhý když nechápete. Komu není shůry dáno v apatyce to nekoupí.
Martin Tuhý
10. listopadu 2023 • 02:50
@Richard Šebesta Pokud nedokážete odpovědět = neodpovídejte, děkuji.
Uživatel_5670214
9. listopadu 2023 • 06:14
To je ta síla propagandy. Je jedno, jestli je předmětem propagandy Covid, nebo Židé. Jakmile se stroj propagandy jednou rozjede, nic ho nezastaví. Běžný občan už neumí používat mozek, takže se přimkne k jednomu, nebo druhému táboru a ten začne hájit. Záleží jen na tom, která strana má propagandu silnější, případně které veřejně známé osobnosti za ní stojí. Joly prohlásí, že je to kolektivní trest, její otec kontruje, že to je válka. I my jsme dnes ve válce, jen to ještě netušíme. Proud muslimských migrantů je tichá okupace a debilní politici to stále nechápou. Zavlékají nás do války, která vypukne během tohoto desetiletí. Ne jen Izrael, všichni jsme pro ně nepřítel, kterého je třeba zničit. Zbavme se toho šmejdu, dokud na to máme sílu, jinak dopadneme jako Německo a Francie.
Richard Šebesta
9. listopadu 2023 • 10:38
@Uživatel_5670214 Jo jo jenže pro Fialovou vládu jsou nepřátele Rusové nikoli muslimáči.
Martin Tuhý
9. listopadu 2023 • 14:07
@Uživatel_5670214 Jakože jinak dopadneme jako vyspělá země s cca trojnásobnou životní úrovní? Tak ok. Sranda tohle poslouchat od občana státu, jehož obyvatelé ve Francii a Německu škemrají aby mohli čistit záchody
Tomáš Kostelecký
9. listopadu 2023 • 00:05
Trošku se zapomíná na to, že Arabové, za druhé sv. války, podporovali nacisty tím, že v sev. Africe vytvořili dobrovolné, muslimské jednotky SS, které se specializovaly na likvidaci Židů. Muslimové = nacisté a Korán = Mein Kampf.
Debilní Němci, kteří mají striktně zakázáno zobrazovat svastiku, třeba i na historických předmětech, nechají veřejně vyřvávat a radovat se nad vražděním civilistů, upalování dětí a dalšími zvěrstvy místo toho, aby zasahující, jednotky použily ostrou munici a dobytčáky k deportaci podobné verbeže z Evropy, kam je natahala komunistická Milka Merkel.
Richard Šebesta
9. listopadu 2023 • 12:20
@Tomáš Kostelecký 100 % souhlas. Spojení levice plus arabský terorismus proti Izraeli platí už od dob komunistického cara Stalina a jak vidno v Německu a u nás u soudružek (Konečná) a soudruhů přežívá dodnes.
Martin Tuhý
9. listopadu 2023 • 14:09
@Tomáš Kostelecký Moc nevidím rozdíl mezi nacisty před nimiž varujete a Vámi...
Tomáš Kostelecký
9. listopadu 2023 • 14:30
To jako rudý xindl ani nemůžeš, debile. Chybí ti mentální kapacita. @Martin Tuhý
Martin Tuhý
10. listopadu 2023 • 02:52
@Tomáš Kostelecký Jen potvrzujete co píši ), tak nezapomeňte (protinacisitcky!) postřílet co nejvíce lidí a zbytek naložit do dobytčáků! )
Pvlnnr Sram
8. listopadu 2023 • 21:18
Skvěle napsáno!
Spytar
8. listopadu 2023 • 19:04
Výborný a přesný komentář. Děkuji panu Havlíkovi, že v tom nenechává pana Fištejna samotného.
Jímá mě hrůza, když vidím v evropských metropolích stále ještě "svobodného světa", i když ve Francouzském islámském státě, Islámské Británii, Německé Islámské Republice, Rakouském Islámském státě, Švédském Islámském království a mohl bych pokračovat....V Pražském Islámském státě (zatím naštěstí) ve státě... okupují naši svobodu Čerti a Čertice,
hlupky👺 a testosteonoví nadržení arabští čerto-samci 👹, a ke všemu naši dobroserové a levicoví progresivisté všeho druhu, jimž se mozky mění na islámská kravská lejna­....De­monstr­ují za islámský terorismus všech zemí spoj se! Děs a hrůza. Krvelačnost, tupost, ubohost, hloupost, mísící se se zbabělostí a dobroserským levicovým a katolickým cynismem. A kde je Justice (čti Džastys) dáma s mečem a váhami v ruce, symbol svobodného sveta? Zavázali jí oči a my jsme zkamenelí, neschopní účinné obrany. Válka se blíží, nejsme schopni zlo zastavit. Jediný Izrael je stát, který za to stojí, ale
kapka v moři zmaru nemá do budoucna dost sil, tragédie je nevyhnutelná. A co USA? Už není jednoznačná, je pokřivená, zachvácená neomarxismem a levicovým progresivismem. Obávám se, že 3 světové válce už nic nestojí v cestě....Válce zmaru, apokalypsy a zničení 2000 let budované "civilizace", která dospěla do bodu, kdy jako černá díra požere samu sebe. 🫣🕳️konec. (ale naděje umírá poslední) držte se. 🙏🏻
Bořivoj Zelený
8. listopadu 2023 • 21:22
@Spytar Nejen USA je pokřivená a zachvácená neomarxismem, ale i téměř celá Evropa, hlavně ta západní. Neomarxistická filosofie je produktem tkz. Frankfurtské školy. A kdo jsou hlavní představitelé Frankfurtské školy?...
Spytar
8. listopadu 2023 • 22:25
@Bořivoj Zelený Máte pravdu a největší tragédie teď opět nejkrvavěji a nejvíce zkoušeného demokratického státu obklopeného nelidským muslimským teroristickým peklem, je, že tento nešvar prorostl jak rakovina do Izraelské republiky, rozvrátil její křehký obranný řád natolik, že 👹Čerti povraždili tolik nevinných lidí, usekávali hlavy dětem, prostě vykonali snad největší nelidská zvěrstva, která nám dosud tito nelidští zločinci "předvedli".....
Vidět mladé lidi i ! naší národnosti přidávající se na podporu této nelidské středověké zvěře v Praze, to mě bylo asi 10x hůř než vidět blbce na demonstracích "proti chudobě" pod vedením politických Dezolé zlatokopů v poslední době. Místo aby se se svíčkami v rukou a minutou ticha klaněli památce k nevinným mrtvým a zneuctěným izraelským lidem napadeným muslimskými nelidskými vrahy, přiklánějí se na stranu těchto teroristů.
Vidět tyto mladé, to je opravdu bolest.
Toto by se prostě tolerovat nemělo, tady se překračují všechny meze. Kam to vede vidíme v Německu.... 🤢
Jan Dolejs
9. listopadu 2023 • 11:49
@Spytar Jako nenapravitelný ateista nepocituji úctru k islámu. Co v jeho jménu dělají fanatici je opovržiivé a zločinné. Křesťané na tom ovšem v mých očích nejsou lépe. Co říkáte na křížové výpravy? Váš komentář je ale plný vulgarismů a neskrývané nenávisti. Vyvoláváte společenské klima náchylné k militantnímu řešení. To bylo už v minulosti příčinou válek. Tu příští, třetí světovou, nepřivolávejme. Byla by určitě poslední.
Tomáš Kostelecký
9. listopadu 2023 • 14:44
Jasně. I Robin Hood byl hajzl. @Jan Dolejs
Richard Šebesta
8. listopadu 2023 • 18:49
Souhlasím s panem Havlíkem. Nejlepší je že opět zde jsou v popředí levicové (komunistické) názory jako Skála nebo Konečná. Čili jinými slovy strana vrahů ksč (ksčm) podporuje vrahy s hamasu a upírá Izraelcům (Židům) právo se bránit proti vraždám hamasu. Je to stejné s Mašiny soudruzi zde zavedli teror v 50.letech minulého století a vraždili své spoluobčany (justiční vraždy a i vraždy fyzické prováděné Stb a když se našla grupa lidí která se tomu postavila nebyli vrazi ti skuteční vrazi komunisté ale ti odbojáři.Prostě vše postavené na hlavu. Měli by se soudružka Konečná jít podívat jak to tam vypadá. Možná až by ji zajali zločinci z hamasu změnila by názor pokud by ovšem přežila.
davec13
8. listopadu 2023 • 21:17
@Richard Šebesta
Nenašla - Mašíni nesejmli žádnýho komunistického funkcionáře, jen obyčejné lidi. V té době byly pouliční výbory KSČ, Závodní výbory KSČ, Obvodní, obecní krajské a tak dál. Ty funkcionáře nikdo nehlídal a oni sejmli pouze účetního a jednoho policajta - to je bída. To ti kluci v Babicích byli lepší a ty nikdo nevyznamená
Richard Šebesta
9. listopadu 2023 • 10:34
@davec13 Tak pokud jde o Mašíny naučte se pořádně dějiny odboje ten se vede i vůči ozbrojeným složkám režimu což ten policista byl. Pokud jde o onoho účetního ten kladl zcela nesmyslně odpor kdyby je nechal ty peníze vzít nic by mu neudělali. Mimochodem jak se později ukázalo on sám moc komunisty nemusel. Zastřelení vojáci NDR byli rovněž příslušníky oz.složek a navíc tam šlo o to kdo s koho.No a když se bavíme o odboji za 2.války partyzáni povraždili mnoho nevinných lidí viz. třeba známa grupa Dejana Murzina působíci na jižní a střední Moravě. On sám při jedné akci zavraždil dva mladé lidi jen proto že je zcela zbrkle považoval za kolaboranty. A takových případů by se našlo víc. Protože to byli ale sovětští partyzáni a komunisté nic se jim nejen nestalo ale po válce tady jezdili na přednášky do škol a vyprávěli o svém " hrdinství " !
Tomáš Kostelecký
9. listopadu 2023 • 14:41
Velmi přesně napsáno, pane Šebesto. Bolševici vyhlásili celému národu třídní boj a jedni z mála, kdo zvedl hozenou rukavici byli bratři Mašínové. Čest a sláva jim.@Richard Šebesta
davec13
10. listopadu 2023 • 23:07
@Richard Šebesta Dějiny odboje to je výsměch - teda Mašíni. Zabíjeli, aby utekli z republiky to je vše. Nic víc a nic míň. Kluci významného muže, kteří najednou byli bezvýznamní.
Partyzáni to je kapitola sama pro sebe. A já mnohé za hrdiny nemohu považovat vždy to je člověk od člověka. A Mašíni hrdinství prokázali na útěku nikoliv v odboji, protož ten žádný nebyl.
A že komunisti adorovali své lidi je logické a možná někteří ani partyzány nebyli.
Tomáš Kostelecký
8. listopadu 2023 • 18:48
Po dobrém to, s touhle verbeží, nepůjde.