Rozhovory

Zpět na článek

Limor Regevová: Hamás Palestince nereprezentuje. Reprezentuje jenom nejtemnější stránku lidské duše

6 komentářů

Soňa Benešová
13. listopadu 2023 • 09:54
Palestina Hamás produkuje. V normální lidské společnosti jsou jedinci s agresivními a sadistickými sklony izolováni a tlumeni, v Palestině jsou v čele společnosti. Historicky v Evropě a Severní Americe byli násilníci a vrazi popravováni a jejich genofond se nerozšiřoval. V současné době jsou sadisti a agresoři pod dohledem nebo ve vězení. Projevují se třeba mučením zvířat v dětství.
Saša Krach
13. listopadu 2023 • 08:23
Tak nějak údajně jako u nás za komu­nismu­...O­fici­álně ,,,,,sláva sláva,,doma a v hospodě,,,hanba hanba....😂😂😂I když veřejně doma např...Gaze vystoupit proti Hamásu....rovná se zastřelení....😭 A nespokojení s Hamasem odejít mohli jen velmi těžko.......
Pavel Maleček
13. listopadu 2023 • 05:42
Jen další z masy levicových intelektuálek-lů, co přes neomarx-progres ideologii s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima úpěním a sebemrskačstvím rozvrací západní demokracii. Samozřejmě, zvláště u žen i ve jménu sebevražedné humanity, dobra a rovnosti. Když vůbec nereflektují to, že na světě jsou celé civilizace, pro něž je krvavá expanze a násilné ovládání druhých podstatou bytí.
A to především u islámu - nenávistné ideologii, který i náboženství využívá jako útočnou zbraň. A právě to, že dnešní Západ už ovládající neomarx-progres ideologie, fikaně se maskující tím, že tvrdí, že je ta lepší, protože liberální demokracie, se s tou islámskou paktuje, rozkrývá její pravou, tedy mocensky totalitní tvář.
Když přes všemožné úpění, vzdychání a nad vším možným sebemrskačství dělá ze západní společnosti slabošské, na centrální moci závislé stádo. Co se, jak to ovčí snadno ovládá, tedy i dojí, stříhá a za radostného bečení i na jatka pošle.
Kdepak, žádná humanita, rovnost či dobro pro všechny, všemožné menšiny zvlášť. Za tím vším se u tzv. liberální demokracie, ve skutečnosti totalitního socialismu s neomarx-progres ideologií skrývá touha po totalitním ovládnutí společnosti. Která má s islámem, zvláště při ve "jménu dobra" manipulování hlavy jedince mnoho společného.
A tak Mládkovým čundrkántryšou černým humorem řečeno - no a vo vo vo votom to všechno je.
Uživatel_5670214
12. listopadu 2023 • 19:18
Takže oni si ho asi zvolili proto, že s jeho metodami nesouhlasi, že ano? Slyšel kdy někdo větší hovadinu? Hamas reprezentuje všechny muslimy, protože vřaždí a oslavuje Alláha. To je přece sen každého muslima, podříznout nevěřícího k oslavě Alláha. Copak neznáte Korán?
Saša Krach
13. listopadu 2023 • 08:38
@Uživatel_5670214 Jo to máš pravdu.....Všichni, co tam jedou na dovolenou ....do těchto států už se nevrá­tí..­...😂😂­😂😂😛😛😛😛😛
Richard Šebesta
13. listopadu 2023 • 09:17
@Uživatel_5670214 V podstatě souhlasím.