Historie

Zpět na článek

Před sto lety se Hitler pokusil poprvé chopit moci. V bavorské pivnici. Vykloubil si rameno a skončil ve vězení

4 komentářů

Tomáš Kostelecký
8. listopadu 2023 • 14:49
Jak sleduji a názor rodilých Němců, začínají se ve své zemi bát a vidí svou budoucnost dost pesimisticky. Pustit si tuhle verbež do Evropy je jako si vzít prase do obýváku. Tyto obavy porodí nového Hitlera. Tentokrát Hitlera ,který nebude nenávidět Židy, ale jeho zloba a touha po pomstě se obrátí proti neg rům a Arabům. A pak potečou potoky krve. A pokud tuto válku Evropa nevyhraje, naše děti a vnuci budou žít v otroctví.
honza-dc
8. listopadu 2023 • 23:03
@Tomáš Kostelecký Takže máme na vybranou: buď rezignujeme na všechny hodnoty na kterých stojí naše civilizace abudeme se chovat jako barbaři, aby jsme přežili, nebo nás náhradí barbaři, kterým jsou naše hodnoty cizí. Tak jako tak, s Evropou je konec.
Tomáš Kostelecký
9. listopadu 2023 • 00:10
Tak šup do mešity a přijmi tu jedinou a pravou víru.@honza-dc
Pavel Maleček
8. listopadu 2023 • 09:03
No dobře napsáno, jen opět chybí jasné kostatování že nacismus, tedy nacionální socialismus, je levicovým ne pravicovým extrémismem. Stejně jako ze socialistického hnízda pocházející fašismus, tedy socialismus korporátní.

Což se socalistům všech směrů a druhů podařilo v hlavách veřejnosti pomotat. Vč. toho, že druhá světová i na našem území nebyla bojem proti nacismu, ale fašismu. Viz náš svaz prý protifašistických bojovníků. Z důvodu, že z fašismu ten socialismus tak nebučí.
To proto aby totalitně krvavá, nedemokratická pods*** socialismu nebránila v jím ovládnutí i demokratického Západu. Což se již téměř podařilo neo socialismu s jeho neomarx-progres ideologií a jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním, přesněji mocichtivým ohlupováním.
To ne přes násilnou revoluci se zneužitím dělnických mas, ale fikaně přes pomalý rozklad kulturní podstaty, tedy rodiny, národa a víry. Tedy toho, co brání transformaci společnost v bečící, na pastevci a jeho psech závislé ovčí stádo, co se tak snadno stříhá, dojí i za jeho v očekávání lepších zítřků radostného bečení na jatka pošle.