Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Protiizraelský Putin. Zpátečnické a dobyvačné Rusko objevilo současnou formu „pokroku“

22 komentářů

Saša Krach
6. listopadu 2023 • 19:42
Hehehe...Zkuste u nás mít odlišný vlastní názor od doporučené linky..
A zkuste tímto názorem oslovit a získat lidí...Já bych si to nedovolí,,,,
😂
Hulin No More
6. listopadu 2023 • 22:19
@Saša Krach v rusku tě za to budou milovat. ale tam se ti nechce, co?
Saša Krach
7. listopadu 2023 • 08:35
@Hulin No More Jedině s tebou....Lednu 😂
Pavel Maleček
6. listopadu 2023 • 19:39
Fištejn by se měl v tom svém bádání o podstatě ruské duše víc ponořit do historie. Zjistil by, že Rusové jsou původem výbojní Vikingové z oblasti dnešního Petrohradu, kteří okolo 8. století ovládli povodí řek tekoucích do Černého a Kaspického moře.
Přičemž významnou součástí jejich obživy byl lov Slovanů a jejich prodej na trzích otroků od Bagdáru po Konstantinopol. Odtut si přivezli náboženství, které je mixem křesťanství a islámu. Vikingové se v následujících stoletích rozpustili v slovanském moři, i vládcové původně jejich ruské říše z řad jejich potomků se postupně poslovanštili, pak přežili pár století mongolsko turkické nadvlády.

A tohle vše vygenerovalo dnešního Rusa - víc než usedlého evropského zemědělce asijského nájezdníka. Se ze vnějšku křesťanským náboženstvím, ovšem uvnitř plném islámské agrese a nadřazenosti, Rusa opravňujícího násilně napravovat okolní upadající svět.
Což ve spojení s Němci naočkovanou komoušskou infekcí a hloupými amíky, kteří si ruské komouše pustili k jadernému tajemství zplodilo molocha, který žije v přesvědčení, že je "bohem" předurčen k nápravě světa. S právem každého kdo jim to bude byť jen rozmlouvat jak štěnici rozmáznout. Zvláště pak ty ve vlastních řadách. Židy v to počítaje ... zláště když se Rus víc a víc k islámu tulí.
Hulin No More
6. listopadu 2023 • 16:34
tvl v životě jsem u sebe neměl tolik fotek nějaké holky, kolik má Jefim fotek putina
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 15:09
Tady nemohu souhlasit s Jefimem který se mi zdá vždy zásadně protiruský a to za všech okolnosti. Ona krásná věta že obyvatele Ruska se necítí v Rusku spokojení i když by se měli teoreticky cítit součástí ruského světa je možná částečně pravdivá a to slovo částečně zdůrazňuji. Ale pane Fištejne co myslíte kolik našich lidí je spokojeno se současnou pronatovskou a prounijní vládou i když by se měli cítit součásti západního světa ? Tedy součásti EU. Naše
"demokratická " a prounijní vláda raději žádné takové výzkumy nedělá stejně tak třeba ohledně již skoro 2 roky trvající války na Ukrajině. Otázka je proč ? Do voleb máme 2 roky a každou chvíli se objevují volební výzkumy proč tedy se třeba neudělá výzkum ohledně toho jak jsou lidé spokojení s EU nebo co soudí o válce na Ukrajině ? Podle mne proto že vládu nezajímají názory obyvatel a navíc tuší že většina obyvatel by možná měla zcela opačný názor jako má naše prounijní a pronatovská vláda. Tomu se říká demokracie v praxi. Pokud jde o Rusy a Putina tak západ podle mne propásl šanci ty vztahy zlepšit právě s Rusy jednak mohl vložit klín do rusko-čínský vztahů a taky mohl posunout Rusko k lepší spolupráci třeba i v otázce blízkého východu. Stačilo k tomu málo nějak se domluvit s Putinem o Ukrajině. Když je vůle jde vše jenže západ tu vůli o dohodu absolutně postrádal. S Turky se západní svět domluvit umí a dokonce je má v NATO a i proto Turecku toleruje mnohé zatímco Rusku ne.
Hulin No More
6. listopadu 2023 • 16:32
@Richard Šebesta v posledním průzkumu z října 2023 se 82 % dotazovaných vyslovilo pro deportaci proruské verbeže z území ČR. Sbal si.
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 18:44
@Hulin No More Vidiš jaky jsi ! Ale psát tobě je jako Paraguayci vysvětlovat něco česky. Seriózní diskutér by napsal svůj názor a vyvracel by svými názory můj názor. Takového člověka beru je to výměna názorů která může člověka obohatit. Jenže na to ty nemáš ty jsi obyčejný PRIMITIV.
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 18:53
@Richard Šebesta Mimochodem vsadím boty že ty ani nevíš jak se mluví v Praraguayi ty "inteligente " pokud nezajdeš na wikipedii !
Hulin No More
6. listopadu 2023 • 19:07
@Richard Šebesta neházím perly kolaborantským sviním. btw už bys mohl vědět, že v celé Latinské Americe se kromě Brazílie mluví španělsky, retarde.
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 19:27
@Richard Šebesta Hulin ty retarde jistě jsi navštívil wikipedii nelži. Tobě nevěřím ani DOBRY DEN.
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 19:34
@Richard Šebesta Mimochodem ze zeměpisu máš 5 jak Brno. Na jihoamerickém kontinentu je ještě Guayna kde se mluví anglicky a Surinam kde se mluví holandsky tak neplácej bludy reatarde.
tempter
6. listopadu 2023 • 20:25
@Richard Šebesta Řekl Cyrda poté, co strávil dvě hodiny na wikipedii...
Bořivoj Zelený
6. listopadu 2023 • 20:53
@Richard Šebesta Zapoměli jste na desítky jazyků jihoamerických Indiánů.
Bořivoj Zelený
6. listopadu 2023 • 20:58
@Richard Šebesta Jak řekl Bismarck: " Kde končí diplomacie, začíná válka". Kdo o jednání a diplomacii nestál, všichni víme.
jameson
6. listopadu 2023 • 21:02
@Richard Šebesta - s členstvím v NATO naprosto souhlasím, EU urcitě neni dokonalá, ale momentálně členství v EU jediné smysluplné.
A podpora Ukrajiny proti ruské invazi je snad jasná.
Padne Ukrajina a rusák bude chtít dál na západ...
Richard Šebesta
7. listopadu 2023 • 10:12
@pupakk Vaše argumenty jsou liché a lživé.V NATO jsme naprosto zbytečně . Rakousko tam taky není a nějak jim to nevadí. Pokud jde o vaši další část tak opět plácáte bludy , takže podle vaší teorie by Rusové po pádu Ukrajiny chtěli na západ. Ale to by znamenalo válku s NATO. Proč tedy nenapadli Slovensko a nás ještě v době kdy jsme my ani Slováci ani Poláci nebyli v NATO ?
Richard Šebesta
7. listopadu 2023 • 10:06
@Richard Šebesta Bořivoj Zelený. Respektuji názory druhých i když jsou jiné než můj. Ale váš názor je dost hloupý desítky jazyků indiánů nejsou ale úředními jazyky v Jižní Americe. Stejně jako třeba nebyla čeština úředním jazykem v rámci Rakouska-Uherska.
Bořivoj Zelený
8. listopadu 2023 • 15:14
@Richard Šebesta Úřední jazyk v R-U nebyl stanoven. Jednací jazyk byl v té dané oblasti takový, jakým hovořila většina místních obyvatel. Např. v Chrudimi, Pardubicích, nebo Hr. Králové a jiných českých městech, kde žili Češi, byla jednacím jazykem na úřadech čeština.
Bořivoj Zelený
8. listopadu 2023 • 15:18
@Richard Šebesta Např. úřední jazyk v Peru, je kromě španělštiny i indiánská kečuánština.
Uživatel_5670214
6. listopadu 2023 • 12:37
Ale vždyť u nás je to to samé. Copak tady někdo ještě připustí veřejnou diskusi? Tak leda kulový. Jak nemeleš vohna naší vrchnosti, tak jsi dezinformátor, Putinova onuce a kdo ví co ještě. Rusko se brání západní propagandě úplně stejně jako my té ruské. Proč se pořád někdo snaží tvrdit, že jsme v něčem lepši? Nejsme.V Rusku alespoň neřádí LGBT devianti. Dekadentní západ na to svinstvo zajde. Putin se pochopitelně staví na stranu muslimů. Hodí se mu to do krámu, když nám budou podřezávat krky. Stejně v tom Rusáci jedou s nima. Zatím sice tajně, ale ono se to brzy ukáže, až se do toho vloží další Arabášové. Pak hodný strejda Putin půjde zachraňovat Libanon, nebo Irán.
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 14:40
@Uživatel_5670214 V podstatě souhlasím. Je to tak.