Rozhovory

Zpět na článek

Svět je v plamenech! Do kin vstupuje skvělý dokument o muži, který věřil, že diplomacie dokáže zachránit svět

1 komentářů

Pavel Maleček
8. listopadu 2023 • 08:35
Uf uf, tyhle mladé ...istky, co si myslí, že ohromí a k lepšímu změní svět. Přisají se na starého dědka, co ve své diplomatické kariéře zmastil co mohl (aby ne, když pracoval pro OSN), aby na něm dokazovaly jak je ten starý, špatný, protože obyčejně demokratický svět nutné ukončit a nahradit ho zářnými zítřky té prý lepší, protože liberální demokracie s její neomarx-progres ideologií, tedy multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním.

Což štempluje tím, že tenhle stařec, co mnohé světové krize zažil (přesněji svým kutěním pro OSN mnohé přiživil), se teď ze všeho nejvíc bojí prý člověkem způsobeného globálního oteplování.

Kdyby to byl skutečný na mezinárodní dění odborník, tak to, co ho nejvíc děsí je to, co společnosti tyhle ...istky vnucují. Tedy liberalismem s pomocí neomarx-progres ideologie prý vylepšování demokracie, v reálu jasně směřující k její destrukci a nastolení neo socialistické totality.

Která však, jak nás historie učí, stejně jako staro socialismy, tedy fašismus, nacismus či komunismus v zmaru, bídě, teroru a nakonec krvavém konfliktu zákonitě skončí.

Čemuž tyhle užitečné idiotky i idioti, svým neomarx-progres zblbnutím, stejně jako hitlerjugend, Mussoliniho mládežnické gardy či komouští svazáci, co byli (a jsou) ve jménu ideologie schopni udávat i své rodiče, naivně, ale i vědomě napomáhají.