Rozhovory

Zpět na článek

Miloš Zeman: Politici dělají idiotské chyby, ve vládě jsou amatéři. V Putinovi jsem se zmýlil

28 komentářů

Lenka Lamešová
7. listopadu 2023 • 09:10
Nechápu, proč je pan Buchert k M. Zemanovi tak submisivni a někdy až devotni. Je to škoda, pak Zeman zbytečně vypadá jako respektovany velikan, kterým rozhodně není. Více novinářské sebevědomí by to chtělo!
Lubomír Horký
6. listopadu 2023 • 13:03
Jak si může tento člověk dovolit hodnotit kvalitu ministrů jakékoli vlády?Pozastavuje se například nad kvalifikací ministra zemědělství.Proč se nepozastavoval nad kvalifikací ministryně spravedlnosti, kterou do funkce jmenoval a to byla síla, opsaná semestrální práce o chovu králiků , to byla kvalifikace na ministra spravedlnosti jako dělo, řekl bych hodně nebezpečná, co v době covidu pan ministr zdravotnictví, kterého rovněž do vlády jmenoval.Dál už jmenovat nebudu, dosaďte si prakticky celou dřívejší vládu.Ne odbornost ,ale loajalita, to mu vůbec nevadilo.
Že se Reflex a jeho šéfredaktor nechají od takovéhoto člověka poučovat a dávají vůbec prostor k šíření takových nesmyslů.
Richard Šebesta
5. listopadu 2023 • 09:04
Divím se moc že se novináře REFLEXU zahazují s tím dobrodruhem a opilcem. On vždy pohrdal novináři vyjadřoval se o nich velmi nevhodně a proto by ho měli ignorovat. Někdo tady trefně napsal že se mýlil ve všem. Je to tak, uvedu jen pár jeho omylů. Hned jeho první minela tvrdil že ksčm není nutno zakazovat prý se soudruzi odrovnají sami. Lidé je prý nebudou volit. Měl " pravdu " Miloš soudruzi byli ve sněmovně 32 let jenom. Když tady druhé kritizuje za odbornost tak z mlíčňaka Grosse udělal ve 30 ministra vnitra přitom ten byl profesí vyučený ajznboňák a od 22 let byl poslancem pokud jde o vnitro neměl tu nejmenší způsobilost. Výkon funkce pak taky dle toho vypadal. Vždy se mýlil ve výběrů spolupracovníků a svých pomocníků Jen 2 příklady. Gross byl původně jeho člověk a po ani ne 10 letech se rozešli jak politicky tak lidský podobně to bylo se Šloufem .V otázce investic z Čínou to byla opět minela. No a jako třešnička na dortu jeho strana SPOZ nesoucí jeho jméno.Ta se nikdy nedostala do sněmovny a Miloš se k ní vůbec nehlásí jako by nikdy neexistovala.
viktor viktor
5. listopadu 2023 • 10:34
@Richard Šebesta Tak komunisty rušit si nedovolil ani p**e*a Havel ( sám byl několik let v KSČ ) a zbytek komunistů se rozpustil v “ demokratických “ stranách. Proto ta demokracie v Česku tak vypadá. Nakonec jednoho nomenklatůrního komouše s politručkou máte i na Hradě.
Pavel Maleček
5. listopadu 2023 • 07:44
Jediné v čem Zeman vyniká je formulační jedovast s kterou tráví své oponenty. Jinak je jeho cesta politikou jeden omyl za druhým, jak sám opakovaně přiznává. Jen jestli těmi omyly nemaskuje to, že jako rychlokvaška z KGB řízeného Prognosťáku (předtím zviditelněná "svým" vůči komoušům kritickým "nepochopitelně" zveřejněným článkem) je stejně jako letití Prognosťáku členové, v čele s Klausem agentem SSSR, dnes ruských tajných služeb.

Když z Kremlu rozkaz zněl jasně - za jako hry na demokratický souboj pravice a levice a cestu na západ, z nejen privatizačního dojení státu prvotně nakrmit předevší dříve komouše a jejich menntální nástupce. Tedy moc politickou vyměnit za moc hospodářskou. Která se zákonitě zas v moc politickou přetaví.

To za mocného hulákání, že tohle je ta pravá demokracie. Což lidu obecnému demokracii a západ tak znechutí, že ten zatouží po návratu tvrdé, na východ pokukující ruky, co ten demozápadní bordel vymete. Když finálními kroky byl za podpory chřadnoucího dua Klaus-Zeman pověřen už z Maroka osvědčený agent Babiš.
A nemalujme si, nebýt ruského kiksu ve Vrběticích a předčasného přepadení Ukrajiny, tak už se zas do náručí ruského medvěda vracíme. A Zemanovo k Putinovi prozření? Jen fikaná lež mající dát Zemanovi důvěryhodnost při prosazování Babiše do funkce prezidenta. Nyní maskující, jaká, KGB řízená komedie, celá ta listopadová revoluce a po ní jako demokracie byla.
Spytar
5. listopadu 2023 • 08:56
@Pavel Maleček 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻✍🏻
Asatin
5. listopadu 2023 • 16:39
@Pavel Maleček Naprosto presne jste to popsal.Zatim mame stesti.Zeman je normalni vlastizradce.
viktor viktor
5. listopadu 2023 • 01:02
Pan prezident Zeman je stále intelektuál , v porovnání s tím komunistickým špionem a funkcionářem soudruhem Pávkem, co klepe vojáka do hlavy praporem , překoktává s námahou přihlouplý projev a svou blbostí připomíná soudruha Jakeše.
Miroslav Hraběta
5. listopadu 2023 • 06:19
@viktor viktor To je asi takový yntelektujál jako ty 😃😃
Spytar
5. listopadu 2023 • 08:59
@Miroslav Hraběta 🤠👍🏻
viktor viktor
5. listopadu 2023 • 10:19
@Miroslav Hraběta Že ty budeš ten praporem klepnutej vojín , nebo dokonce absolvent vojenské školy ?
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
5. listopadu 2023 • 06:40
@viktor viktor Četl jsi vůbec ten článek? Asi ne jinak bys o něm nemluvil jako o inteligením. Zeman opět nezklamal, všichni jsou hlupáci, nikdo nic neumí on by udělal všechno 100x lépe i ten Putin už mu není dost dobrý. Celý rozhovor rozdával rozumy, ale nic originálního, jen to co kdy kde vyčetl. Vykradl myšlenky velikánů od starověku až po Dalajlámu. A koňská dávka nadutosti k tomu.
Richard Šebesta
5. listopadu 2023 • 08:24
@Petr Fojtik Přesá charakteristika opilce a lháře Zemana. Palec nahoru
Asatin
4. listopadu 2023 • 21:30
Zemannuv popel odvezte az za ural,kam petri.Neni hoden ceske zeme.
Miroslav Hraběta
4. listopadu 2023 • 20:47
Toto hloupé individuum je pouze hloupé individuum. Chtělo by být chytré, ale není, nebylo a nebude. Akorát je křivé, morálně defektní a jediné, co si zaslouží je klackem mezi parohy. Ovšem pro plíseň typu Primač, traktor et ceteri je tento pytel hnoje etalonem všeho. Hnoji se omlouvám, ten je prospěšný. Pazneht Zeman je užitečný jako sněť 🚾
Spytar
5. listopadu 2023 • 09:00
@Miroslav Hraběta 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻✍🏻
kovarik
4. listopadu 2023 • 20:46
Nejen v Putinovi. Vy jste se mýlil a mýlíte se pořád.
Jiří Barcal
4. listopadu 2023 • 18:41
A tenhle trouba ještě někoho zajímá, nebo jen potřebovali něčím vyfutrovat vydání?
Roman Primač
4. listopadu 2023 • 17:50
Asi tak stokrát chytřejší než komunista Pavel
Jiří Barcal
4. listopadu 2023 • 18:42
@Roman Primač A v čem je tenhle trouba "chytřejší"?
Avatar - joe123}
joe123
4. listopadu 2023 • 20:30
@Roman Primač Pan prezident Pavel
kovarik
4. listopadu 2023 • 20:47
Obávám se, pane Primači, že trpíte silnou kognitivní dysfunkcí.
Uživatel_5236112
4. listopadu 2023 • 17:32
Všichni jsou čučkaři, idioti - jen JÁ jsem číslo JEDNA!
Jan Nowak
4. listopadu 2023 • 17:00
Že ta bytost už konečně nedrží pusu. Jeho čas konečně ušel. Je jen trapný.
Uživatel_5236112
4. listopadu 2023 • 17:35
@Jan Nowak Jsem konsternovaná, že tomuto provařenému a nejhoršímu presidentovi ještě vůbec někdo popřává sluchu. Jen co otevře svůj šklebák, už lže, uráží a hlavně nestydí se. Dost bylo Zemana.
viktor viktor
4. listopadu 2023 • 18:13
@Uživatel_5236112 Až bude ta zelená guma Pávek, co byla nedávno předsedou ZO KSČ na rudé rozvědce, tak moudrá jako prezident Zeman, tak dám na modlení. Zatím jen bouchá občany praporem do hlavy a hloupě koktá.
Jiří Barcal
4. listopadu 2023 • 18:45
@viktor viktor Bože, jestli tohohle komouše a ocmrndávače Prognostického ústavu považujete za "moudrého", tak to není co dodat.
viktor viktor
4. listopadu 2023 • 18:56
@viktor viktor @Jiří Barcal… Raději nic nedodávejte. Zemanovi nesahá , přes svůj věk, agent Pávek ani po kotníky. @Jiří Barcal