Komentáře

Zpět na článek

Nemělo by zůstat jen u Feriho. Zastání si zaslouží každá oběť sexuálního násilí

21 komentářů

Avatar - karel47}
karel47
3. listopadu 2023 • 13:43
V úvodu píšete....Zastání si zaslouží každá oběť sexuálního násilí. Ok.
A co psychické násilí které žene muže k alkoholu , sebevraždám a bezdomovectví? Kdy se tím začne společnost zabývat? Kdy si panovačné ženy uvědomí, že týrání mužů není ok?
Tomáš Kostelecký
3. listopadu 2023 • 09:44
Typově bych jej zařadil někam na Borneo k nějakému kanibalskému kmenu. Tam se znásilnění tak nebere. Takže je vlastně nevinný. Holka může být ráda, že jí, navrch, nesežral. Vlastně se jedná o multikulturní vložku. Prostě jiná mentalita. Takových už jsou v Evropě miliony a další se vyloďují.. Vstanou noví bojovníci.
Roman Primač
3. listopadu 2023 • 07:29
Nemělo by zůstat jen u Feriho, k soudu patří celá TOP hop.
Pavel Maleček
3. listopadu 2023 • 06:09
Ano, titulek má pravdu - Nemělo by zůstat jen u Feriho. Zastání si zaslouží každá oběť sexuálního násilí. Zvláště když to sexuální násilí páchá feminizovaná justice. Proto muži - tedy ti hodní významu tohoto slova - musíme se Feriho zastat!!! ... byť to lidsky a politicky kriplík je. A po čuni, jak od bodrých moravských vinařů zaslouží.
Však z historie známe to - upraveno na dnešní dobu:
Když univerzitní neomarx-progres fanatici začali z univerzit vyhazovat ty, co před jejich ideologií nepadli na kolena, mlčel jsem. Co je mi do hádek intelektuálů.
Když mediální mainstream začal každého kdo nevyznává neomarx-progres s jeho multikulti, gender, LGBt či eko-klima třeštěním označovat za opovržení hodného všemožně fóba, mlčel jsem. Média mě nezajímají.
Když ideologický soud na základě neprokazatelných tvrzení, dojmů a pocitů odsoudil Feriho, mlčel jsem.Co je mi do nějakého Feriho.
Když si neomarx-progres mašinérie, stejně jako fašistická, nacistická či komoušská socialistická totalita přišla pro mě - nebyl už nikdo kdo by se mě mohl zastat ...
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 10:19
@Pavel Maleček Tak nějak to bude.
Martin Tuhý
3. listopadu 2023 • 00:45
Hurá, 3 roky jsou sice fakt málo, ale v ČR, kde se násilí vůči ženám (a dětem) bere jako místní kolorit a tradice, aspoň něco. Je to důležitý vzkaz, že ani člověk na vysokém místě neunikne spravedlnosti a může to podpořit další ženy, aby promluvily a zároveň je to vzkaz sexuálním predátorům.
Pavel Maleček
3. listopadu 2023 • 06:20
@Martin Tuhý - Hurá, další možnost jak si namastit kapsu ... a přitom se pomstít zlým mužům, co nám dobrotivým ženám nedali to, co jsme v tom kšeftu za roztažení nohou očekávaly.
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 10:15
@Martin Tuhý Když začínají být v ohrožení lidé na vysokém místě co bude s těmi na nízkém místě ? Mám čím dal větší pocit že v těchto kauzách nejde o právo ale o to vyhovět ženám za každou cenu.Na Feriho podalo oznámení snad 15 žen ale jen 3 případy došly k soudu co ty zbývající ? Logicky lhaly když to policie smetla ze stolu. Ale to už ty dámy neřeší proč taky ? Spravedlnost jen pro někoho že jo ?
Hulin No More
3. listopadu 2023 • 00:16
Chráníme patriarchát, ne tenhle divný svět dezorientovaných lesbiček.
Tomáš Kostelecký
2. listopadu 2023 • 22:28
A tahle fauna žije i v našem zeměpisném pásmu ? A pokud ano, odkdy dokdy je to hájený ?
Uživatel_5670214
2. listopadu 2023 • 21:41
Sexuální násilí je oblíbené téma dneška, ale sex a násilí jsou historicky spojeny od počátků lidské existence. Ještě před 30 lety se lidi dokázali chovat normálně, ale pak nastoupila éra bezpohlavní korektnosti, LGBT deviantní ideologie a předposranosti z toho, že nebudu vrchol tolerance. Důsledkem je agresivní smečka žen, která loví muže na potkání. Budeme soudit každého, na koho si někdo vymyslí sexuální násilí, protože frustrovaných žen se vždy najde víc než dost. Svlékla jsem se, lehla si a roztáhla nohy, on si mě lehl, ale pak jsem si to rozmyslela a on mě znásilnil.
Daniel Procházka
2. listopadu 2023 • 20:50
Slyšely autorky vůbec někdy o presumpci neviny? Asi ne, ale lidový soud jim jde parádně. Panebože, to je úroveň🤦.
Not like Somebody
2. listopadu 2023 • 20:05
Několik slečen si po mnoha letech náhle vzpomnělo, že spaly s Ferim nedobrovolně, omámeny jeho limonádou 😵‍💫 žádné důkazy ale nepředložily, žádné se nenašly ani během vyšetřování, jejich výpovědi byly prý často zmatené, na detaily si nepamatovaly (traumat se ale zbavit nemohou) a paní Hájková dnes Feriho odsoudila za pokusy o znásilnění na tři roky protože se jí nelíbilo, jak se absurditě obvinění u soudu vysmíval a protože svědkyně prý neměly motivaci skutky si vymýšlet - tolik oficiální zdůvodnění rozsudku😝

Státní zástupkyně paní Gřivnová je s rozsudkem samozřejmě taky spokojená 🫡 a paní Urbanová s paní Studenou nám teď tady vysvětlují, že by se to mělo dít častěji 🙈

Máte pocit, že to je celé genderově trochu nevyvážené 🤔 nejspíš nás přejde smích všechny, nejen Feriho 😫
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 10:08
@Not like Somebody Souhlas . Je něco shnilého ve státě Českém !
Karel Mader
2. listopadu 2023 • 19:51
V TV bylo že když jako poslanec vyhlašoval nějaký boj proti násilí tak mu jedna z obětí psala že ona už 6 let bojuje s tím co jí udělal. Matematicky 24-6=18. Trestaji vlastně člověka který v 18 letech hold přemýšlí jako 18 letech člověk. Jeho odsouzení je docela průšvih.
Hulin No More
3. listopadu 2023 • 00:25
@Karel Mader jak to mohlo dopadnout, když ho soudí herka po sezóně, co měla sex naposledy za socíku.
Pavel Maleček
2. listopadu 2023 • 19:36
Hm 20% žen se setkalo se sexualizovaným násilím. To je téměř milion. Takže je tu skoro milion nepotrestaných mužských násilníků. Z toho se musí každému vězeňskému dozorci orosit čelo. Jak by je, v případě odsouzení, do těch kriminálů dostali, když je v nich jen něco přes 20 000 míst.
To by byla tlačenice. A v té tlačenici toho homosexualizovaného násilí. Jak v přeplněné tramvaji.
Richard Šebesta
2. listopadu 2023 • 19:02
Je typické že autorkami tohoto textu jsou ženy. Ještě není znám pravomocný rozsudek a už zase teoretizují ale hlavně nenapíši to hlavní. Nevím přesně kolik žen a dívek původně podalo na Feriho oznámení o znásilnění či sex.obtěžování ale mám pocit že jich bylo snad okolo 20 nebo možná o pár méně či více ? K soudu se ale dostaly jen 3 případy. To o něčem svědčí . Svědčí to o tom že ostatní případy byly buď smyšlené nebo částečně vylhané nebo nevěrohodné. Nepodstatný je i fakt pozdního podání až po několika letech což už samo o sobě zadává otázku proč tak pozdě ? Čili chci říct že svět není černobílý a i některé dívky se zachovaly diplomaticky řečeno nefér a mohou být rády že nebyly stíhány za křivou výpověď. Policie naštěstí pro ně neměla asi čas a chuť se tím zabývat.Celá kauza není zdaleka uzavřena Feri se odvolal ale i když to vypadá že Feri se choval někdy nevhodně což sám uznal pokud jde o ony tři poškozené je možné že se i vše stalo jak popisují ale je zde otázka že i zde jsou jisté nejasnosti které je nutno dovysvětlit což tento soud neudělal např. otázky právě tak pozdního podání 3-5 let a taky další nejasnosti proč by obtěžoval stážistku ve sněmovně a proč to ona stážistka neoznámila ihned ?
reproman
2. listopadu 2023 • 18:17
Moje první žena taky zažila domácí násilí. Ale aktivně.
Avatar - karel47}
karel47
3. listopadu 2023 • 13:55
@reproman Vyhrála k.o nebo jen na body?
reproman
3. listopadu 2023 • 16:43
@karel47 Kontumační remíza. Sebeobranu vydávala za mou agresivitu. Tak jsem se sebral a šel si po svých, ať si najde někoho kdo jí na to bude zvědavý.