Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Andrej Babiš, revolucionář, knihomol a mistr absurdního dramatu

45 komentářů

viktor viktor
4. listopadu 2023 • 15:30
Na YouTube lze sledovat vysílání Xaver live. Momentálně rozhovor s panem prezidentem Zemanem. Doporučuji ! To KSČ, které běhá po Hradčanech se má hodně co učit. Pan prezident Zeman je vzdělaný člověk a psychicky stále ve formě. Překabátění soudruzi a další hlupáci a kariéristé mají důvod se pana prezidenta Zemana bát. Na jeho rétoriku nemá dodnes ani taivanský ratlík, který se jej pokoušel svrhnout.
Miroslav Hraběta
3. listopadu 2023 • 21:23
Pro traktora, jenž vyrůstal do svých třinácti let zavřený v botníku a naučil se mluvit v devíti, je pologramotný Bureš bůh 😃😃
Richard Šebesta
4. listopadu 2023 • 09:19
@Miroslav Hraběta Neplatí to 100 % pane hrabě. Znám člověka co má vysokou školu učí na střední a volí Bureše a nedá na něho dopustit. Já bych si třeba nechal raději useknout ruku než tomu estbebáckému bonzákovi dát hlas .
Richard Šebesta
4. listopadu 2023 • 09:21
@Richard Šebesta No a to věřím že takových pomýlených bude víc i když v řadách vzdělaných jich asi moc nebude.
Saša Krach
3. listopadu 2023 • 13:42
No.... přátelé pokud se podíváte na lídry tohoto světa....😛
A nejznámější figurky tohoto světa.😂
Který znich je čistý 😂😂😂
A komu to při návštěvách vadí.
😛😛😛😛😛😛😛
Radek Kocvelda
3. listopadu 2023 • 13:07
Jeden komunista na hradě a druhý bude ve Strakovce🥳
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 11:03
Pan Babiš a jeho ANO absolutně vede v politické oblíbenosti. Přes všechny lži a pomluvy, které užiteční idioti šíří. V čem to asi bude ?
Jiří Bubeníček
3. listopadu 2023 • 12:50
@viktor viktor Nemyslim si ,že pan Mertlik je užitečný idiot! Vy ANO? A odpověď na vaší otázku ,že STB ák a ANO vede stále je mezi občany, hodně naivnich lidí co ztratli paměť a věří na sliby sprostého hulváta a populisty! Tento člověk pečuje jen o své blaho a z pozice moci o své ekonomické imperium ! Tu moc pro podnikani z Českem mu zajisti funkce předsedy vlády a obyčejný tzv .prostý lid věří čemu? Soudruhu oligarchovi ruského typu ? Bůh ochraňuj tuto zemi! Jsem tolerantní ateista.
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 12:57
@Jiří Bubeníček Mertlík tu ještě nikdy nic seriózního nevypotil. Babiš je úspěšný podnikatel a to neuspěšným závistivcům vadí. Paměť mám a vidím běhat KSČ po Hradě za potlesku ODS, TOP09 a podobných nýmandů. Ti Česko jen dorozkradou. S to Bůh ochraňuj zemi.
Jiří Bubeníček
3. listopadu 2023 • 19:51
@viktor viktor Čekal jsem fundovanější odpověď,slabota! Babiš a úspěšný podnikatel nemám chuť čas a vim ,že zbytečně bych lehce zargumentoval důvod jeho úspěšnosti již od momentu co imigroval do Čech! JU?! Pokud argumentujete s komunistou na hradu ,nechápu proč adorujete komunistu podnikatele soudruha kapitalistu ,zjednodušeně v tomto punktu jste schizofrenni to je diagnoza! Lehce jednoduché připomenutí kolik bylo peněz ve státni pokladně ,když jí sekta ANO předávala nové vládě hádejte můžete 3× ,abych byl vůči sektáři velkorysý?! Čest a miru zdar!PS ,jaký mate názor na vpád Ruska na Ukrajinu? A ještě maličkost Pavla hlavně kritizuji komunisté soucasní ,logicky i bývali ,jak jste na tom ,respektive už jste zveřejnil!
viktor viktor
4. listopadu 2023 • 13:38
@viktor viktor ..@Jiří Bubeníček. Kolaborant s SSSR ( StB / GRU ) špion soudruh Pávek ( předseda ZO KSČ na komunistické !!! rozvědce ) a jeho soudružka manželka , politručka jsou CELOŽIVOTNÍ !!! vyžírkové a kariéristé státní pokladny. Byli to NOMENKLATURNÍ , kádroví komunisté v silových složkách komoušů ! Pan Babiš měl svou občanskou profesi a “ byl v KSČ “ , aby mohl jezdit za hranice. Byl tak zvaně u nich, jako ca 1,5mil. dalších občanů. Nakone i V. Havel byl několik let v KSČ. Ale soudruh Pávek je oportunistické klíště, přisáté na erár, které nikdy NIC pořádného nevytvořilo. Loutka a ZELENÁ GUMA, která dokáže tak leda mlátit praporem do hlavy vojáky s koktat hloupý projev. Takže je myslím zcela jasné, kdo tady z těch dvou je skutečným bolševickým zmetkem. Pávkův životopis i hodnocení od jeho nadřízeného, či svědectví jeho spolupracovníků má slova potvrzují. Takže, žádná schizofrenie. Mimochodem, soudruha Pávka se zastávají právě ti, co mají sami máslo na hlavě a nyní si hrají na “ demokraty “ ( Agent StB Pithart apd. ) Babišovi jste nikdy nic nedokázali a ze závisti jen šíříte drby. To si jednou budete musit přiznat. @Jiří Bubeníček
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 13:24
@Jiří Bubeníček Souhlas. Jen dodám Bureš si je koupil za jejich peníze jak zde trefně kdysi řekl jeden diskutující ( vysoké důchody a td.Bureš rád rozdává z cizího a taky rád krade viz. Č.H.)
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 13:44
@Richard Šebesta Tak běž Babiše udat ty marode. Ale žádné důkazy a jen drby a závist.
Jiří Bubeníček
3. listopadu 2023 • 20:10
@Richard Šebesta Vy jste v obrazu a hlavně se zrejmě zajimáte a neztrácite paměť . Nicméně optimistou nejsem ,pokud Babiškin v r.25 dostane šanci spoji se s Uhry ,tak , Česku nepomůze ani flastenec Okamura s Foldynou ,rozumime si?
Hulin No More
4. listopadu 2023 • 07:52
@Richard Šebesta ne kdysi, ale hned včera, ty pometlo. a to jsi hrál retarda. vlastně nehrál.
Hulin No More
4. listopadu 2023 • 07:54
@Richard Šebesta Jiří ti chce naznačit, že jsi blbej, když to hodíš okamurovi, protože to hodíš i burešovi, retarde.
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 10:58
Bureš je lhář NON PLUS ULTRA věřit mu může jen hlupák. Podle toho kolik lidí mu dalo hlas ve volbách pro ANO i pro něho při presidentské volbě je to s námi špatné. Vždyť on si protiřečí pořád a ten jeho kec o císařových nových šatech to je totální blud. Připomíná mi S.N. Chruščova který na 20.sjezdu KSSS hřímal a odsuzoval zločiny Stalina ale nějak zapomněl že on sám se na mnohém z toho co kritizoval podílel. Jinak voliči ANO jsou opravdu rozumu mdlého uvedu jen jeden příklad jak je ANO falešné. Když se blížily volby na Slovensku Bureš velmi jasně a aktivně podpořil Roberta Fica a jeho SMER. Udělal to veřejně a bezvýhradně. Když pak po volbách byl v Událostech komentářích mistopředseda ANO Havlíček na otázku moderátora ohledně Ficovy politiky vůči Ukrajině a EU s tím že jí předseda ANO podporuje, jak tomu máme rozumět tedy jakou politiku ANO dělá ? Odpověděl mistr Havlíček že ANO podporuje EU a nestojí na straně Fica. Čili jinými slovy Havlíček říká něco jiného než předseda Bureš. To je ze strany ANO klamaní tělem nebo nějaká stínohra ?
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 11:02
@Richard Šebesta Co vy na to Burešovci pardon voliči ANO ? Rozumíte tomu ? Já tedy ne.
Fany Jan
3. listopadu 2023 • 14:46
@Richard Šebesta je lhář NON PLUS ULTRA věřit mu může jen hlupák ...
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 16:09
@Fany Jan …Myslíte Fialu ? Tak tomu už opravdu věří jen totální trouba.
Jiří Barcal
3. listopadu 2023 • 16:32
@viktor viktor Tak evidentně nejste schopen pochopit smysl psaného textu. Tady se bavíme o tom StBáckém udavači Burešovi, ne o předsedovi současné vlády. Už se Vám alespoň trochu rozsvítilo? Pochybuji.
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 16:54
@viktor viktor @Jiří Barcal … StB udavač je třeba Pithart , nebo Pávek, ale nějakého Bureše tu nikdo nezná. Možná koupení novináři, nebo opilec Kmenta ?
pavelnovak
3. listopadu 2023 • 10:31
Mazal Mertlík opět zvrací nesmysly. Prý Babiš byl nomenklaturní kádr. Tento mazal neví, že všichni pracovníci zahr. obchodu museli být ve dtraně.Jestli hledá nomenklaturní kádry stačí zajet na hrad.
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 11:09
@pavelnovak Přesně
! Nomenklatůrní komunistický funkcionář Pávek, předseda ZO KSČ !!! na komunistické rozvědce. Kolaborant v žoldu SSSR ! Jeho Marfuša je politručka a podplukovnice socialistické armády. Takže zvracet můžeš jít na Hradčany. Šťastnou cestu Mertlíku 🤪.
Pavel Maleček
3. listopadu 2023 • 09:54
Jako mají Sokolové oblíbené cvičení fyzická, mají intelektuálové, ala autor tohoto plivance, oblíbené mentální veletoče v podobě sebemrskání se nad hříchy spáchanými dnes českým státem. Přičemž je příliš nevzrušují časy komunistické (aby ne když je socialismus spojuje), ale běsní nad tím jak prvrepubliková demokracie s menšinami prý odporně zacházela. Sokolové svá cvičení nikomu dalšímu nevnucují, ovšem tihle rádoby echtes intelektuálové to své sebemrskání chtějí vnutit celé společnosti.
To samozřejmě za manipulování s historickými fakty a bez ohledu na tehdejší globální, především evropskou situaci. Když ČSR, zvláště po hospodářské krizi zůstala jediným ostrovem demokracie v okolním moři socialistických, jedno zda fašistických, nacistických či komoušských více méně totalit.
A to je nejspíš to, co je na demokratické ČSR tak prudí ... že tehdy nebyla dle jejich gusta, tedy socialistická. No a protože tohle nemůžou říct na plnou hubu, tak jako bič používají prý tehdy všemožně utlačované menšiny. Ty byly "utlačovány tak", že do ČSR z jejich domovských zemí prchali mnoha tisíce lidí, hledající v té, prý až rasistické ČSR bezpečný ostrov před diktaturami v jejich domovinách.
O tom samozřejmě ani nepípnou, vždyť by to základní kámen jejich ČSR mrskání rozbilo. Proto také s takovým nadšením vzhlížejí do bruselu či k USA prý "Demokratům", kde socialismus, ten novodobý s neomarx-progres ideologií a jejím multikulti, gender, LGBt či eko-klima mocichtivým ohlupováním nad demokracií už zvítězil. To maskováno kecy o prý liberálním demokracie vylepšováním.
A tak stejně jako meziválečnou ČSR mrskají i současné Česko, že se občanstvo znalé toho, co socialismus dovede, bruselské průhledně socialistické totalitě vzpouzí ... no a vo vo votom to rádoby intelektuál běsnění je.
deda333
3. listopadu 2023 • 09:30
Jen pro vyvedení autora z omylu : Babiš nebyl nomenklaturní kádr KSČ, ale obyčejným členem, jako většina z 1,7 mil komoušů, kteří byli v partaji jen proto, že členství bylo podmínkou pra zaměstnání v Podniku zahraničnmího obchodu/PZO). Stejně tak nebyl " Důvěrníkem STB", ale jako všichni zaměstnanci PZO byli pod kontrolou ekonomické sekce STB a měli určeného estébáka (Baniš npor. Šumana a Háčka).
Typické pro určitý žurnalistický odpad, kterému nevadí prznění faktů.
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 10:34
@deda333 Jen pro upřesnění Babiš-Bureš byl agent STb. Podepsal vázací akt v Bratislavě v roce 1981 ví se přesně i jméno kavárny kde se to stalo a jména jeho řídících oficírů. Měl krycí jméno Bureš a donášel na 12 lidí.Jen tak mimochodem Kanyza herec a malíř i Nohavica zpěvák to uznali ale agent Bureš ne. Tak on by zapřel i vlastní matku kdyby bylo třeba.
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 12:51
@Richard Šebesta Máš vymytý mozek. Nelži pořád dokola. Důkazy nula, ale závist a pomluvy…Nikdo mu nic nedokázal a nikdo si na něj nestěžoval . Tak si to uvědom. Už je čas.
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 13:28
@viktor viktor Lžeš ty Viktore , já vím je těžké si přiznat že tvůj idol je gauner a ty užitečný idiot co mu věří. Ale fakta jsou fakta a řeknu ti že jsi už trapný s tím jak pořád nasazuješ jen Pavlovi a Bureš je čistý podle tebe. Když budu hodně férový tak jsou oba stejní ve své špatnosti.
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 16:21
@viktor viktor @Richatd Šebesta nám tu ještě ,mimo pomluv , neuvedl ani jedinný důkaz a stále jen dokola pindá to stejné, takže nemusím nic měnit. Napiš koho udal apd. Pokud ne, tak jenom žvaníš vládní propagandu. Např. Takový P. Štěpánek byl předsedou ZO KSČ v Nár. divadle a nikdo ani necekne, protože si hraje s TOPkou na demokrata. Babiš se nedá koupit a tak” někomu “ vadí. Proto běhají všude možně ve funkcích koupení a překabátění “ demokraté “ a lůza nadšeně tleská. Tak to je Šebesta.
viktor viktor
3. listopadu 2023 • 17:02
@viktor viktor @Richatd Šebesta. Na Pávka není třeba nic nasazovat. Mohl by jsi vědět, že agent Pávek toho má na internetu tolik, že by měl chodit kanálama a ne po Hradě. A to mu ještě hloupá lůza tleská. Možná i ty . Ten komunismus mají někteří prostě v genech. Žít bez soudruha Husáka, ale se soudruhem Pávkem . 🤮 @ Richard Šebesta
viktor viktor
4. listopadu 2023 • 00:22
@deda333 Přesně popsané, ale pravda těm vymytým mozkům právě vadí.
Saša Krach
3. listopadu 2023 • 08:44
Pan Mertlík se zase plete...Až naším podnikatelům dojde trpělivost s touto vládou.....
Stanou se revolucionáři že i odbory budou závidět.😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Saša Krach
3. listopadu 2023 • 08:40
Mertlik zavelel, a Babiš dostává za uši....No ...co udělal Babiš pokud se pomine údajná spolupráce s STB
( U nás je více politiků kteří se zapletli ale jsou v našem týmu tudíž pardón 😛😛😭)
Tak proč útočit na Babiše protože něco vybudoval jde mu to a v dnešní vládě kdyby byl ..asi jediný odborník na tuto situaci....Ale ve vládě není..
Nejvíce do Babiše kopou ti co v životě nic nedokázali a nedokáží...
Pro,ty co ho nemusí.Nikdy jsem ho nevolil....
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 11:39
@Saša Krach Co udělal Bureš pokud se pomine údajná (skutečná) spolupráce s STB ? Třeba krade kauza Č.H. A jen tak mimochodem takové krátké srovnání a to nejsem volič pětidemolice. Když začaly články o Ferim že obtěžoval a znásilňoval nějaké dívky ještě ani zdaleka nebyl obviněn a hned se vzdal mandátu poslance.Nebo ministr Gazdík jen proto že nějaký jeho podřízený nebo známý byl možná zapleten do kauzy DOZIMETR opustil funkci ministra ( mimochodem Gazdík nebyl nikdy obviněn a nemá s tou kauzou nic společného). To proto že v politice platí nebo by měla platiti presumpce viny. Bureš je už roky stihán a tváři se že se nic neděje. Srovnej si už v hlavě že Bureš je gauner !
Saša Krach
3. listopadu 2023 • 13:35
@Richard Šebesta Ale své si už odpracoval....pro tento stát....Použil jsem vaše heslo.
😛😛😂😂😂😂
Hulin No More
3. listopadu 2023 • 07:42
bureš je hysterka, odstavená od matky už v prenatálním stádiu. tenhle retard pozabil 30k důchodců a ti zbylí mu to hodí ze vděku za tuhle důchodovou reformu v jejich prospěch.
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 11:57
@Hulin No More Píšeš a mluvíš jako Bureš. Nejsi jeho věrná kopie ? Tvoje věta nedává žádný smysl. Že jsi zase zhulený ?
Hulin No More
3. listopadu 2023 • 12:02
@Richard Šebesta píšu přesně o tobě a ty rozumíš moc dobře
Uživatel_5670214
3. listopadu 2023 • 06:53
Babiš není žádný génius. Je to bezcharakterní vychcan s průměrným IQ, které mu vystačí na to, aby oblbnul tu polovinu národa, která je ještě o něco hloupější. Co je mnohem horší, je fakt, že fialová intelektuální vláda je ve výsledku horší než ten slovenský drotár. Eurohujerismus, intolerance a hlavně oklešťování svobody slova je horší než Baišův autokratický styl vládnutí.
Jsme v patové situaci, kdy není koho volit. Žádné menší zlo už není.
Hulin No More
3. listopadu 2023 • 07:24
@Uživatel_5670214 my??
Uživatel_5670214
3. listopadu 2023 • 09:56
@Hulin No More
mluvím jménem všech, co koalici volili a teď by si nejraději nafackovali, protože šlápli do sra-ček. Věřte, že je nás takových hodně a v příštích volbách to bude znát.
Hulin No More
3. listopadu 2023 • 11:40
@Uživatel_5670214 dokážu sečíst procenta a i s těmi dementy od okamury je vás pořád menšina. komu mám teď věřit?
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 13:30
@Uživatel_5670214 Souhlasím je to tak.
Richard Šebesta
3. listopadu 2023 • 13:31
@Hulin No More Ty dokážeš sečíst % ? To pochybuju dle toho co píšeš bych řekl že jsi furt tedy český pořád zhulený.