Komentáře

Zpět na článek

Tomáš Zdechovský: Proč dnes Evropa dennodenně pociťuje důsledky nezvládnuté migrace

17 komentářů

Uživatel_5540998
4. listopadu 2023 • 12:48
V dikusi zde je dokonale nablito. TZ je sice eurooptimista, ale k migraci má po celou dobu svého působení naprosto konzistentní odmítavý názor. BTW.v době, když se do Itálie začaly valit davy migrantů, TZ jako jediný europoslanec vyrazil do uprchlických táborů, vítali ho tam neziskovkáři, kteří očekávali dalšího vítacího politika. Tvrdě narazili, TZ tehdy vygeneroval zprávu, ve které jasně popsal drtivou většinu migrantů jako ekonomické migranty , kteří by neměli podléhat azylovému režimu. Ve svých názorech na migraci, včetně přerozdělování je roky konzistentní. Celkově je ale eurooptimista a tak většina dementních diskutujících automaticky TZ hodí do pytle vítačů.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
4. listopadu 2023 • 11:20
pěkně to napsal, ale proč se sbližovat s takovými, kteří mají problém sami se sebou....migrace není mantra růstu, to ti co mají mozek v hlavě věděli. Migranti si přinesli svoje zvyky do Evropy a určitě to nejsou zvyky zavírání se do montoven ani se nechat omezovat...oni chtějí dávky ne práci. jen 34% migrantů v Německu co přišli 2015 mají celé úvazky....jinak je dotujou.
Václav Vondrak
3. listopadu 2023 • 13:38
Zajímavé jak je najednou aktivní,volby se blíží 🤔
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
4. listopadu 2023 • 11:22
@Václav Vondrak v trojkolce nemá vše jisté....ostatně Eurohujer Fiala s Pekarovou už se odkopali, jak vymazat ČR z mapy suverénních zemí.
Miroslav Michalec
3. listopadu 2023 • 08:39
Chtělo by to, mělo by se, bla bla bla... Hlavně mě zase zvolte.
Martin Tuhý
3. listopadu 2023 • 00:34
Tisíce zbytečných písmenek, ale Zdechovský jaksi nemá naprosto žádné řešení. Jestli je řešením tohoto nekonečného výlevu, že "musíme zlepšit návratovou politiku", tak to je super řešení, bravo, tak proč jsi to za 9 let co dřepíš v EP nezlepšil? I když již mnohokrát jsem ho viděl v pondělí v poledne v letadle do Bruselu a v úterý večer zase ve zpátečním letu, moc tam toho očividně neodmaká. Nezapomeňte, že musíme také žít šťastné životy!
Balus
3. listopadu 2023 • 07:53
@Martin Tuhý přesně napsaný, zbytečný darmožrout.
Miroslav Michalec
3. listopadu 2023 • 08:37
Přesně tak 👍
Uživatel_5670214
2. listopadu 2023 • 21:27
Nic tak nepobaví, jako analýza od člověka, který si roky válí zadek v europarlamentu za čtvrt mega měsíčně a výsledek jeho "práce" je jen všeobecný úpadek. To není migrace, to je okupace a nechápe to jen idiot, nebo politik, což je v zásadě totéž. Kyselina a jedlá soda spolu v jedné nádobě nebudou koexistovat v míru a pokoji podobně jako muslim a křesťan. Ty dva světy jsou dnes neslučitelné a doby, kdy muslimové byli ochotni vyměnit Alláha za vidinu blahobytu, jsou už dávno pryč. Dnes se sem hrnou bojovníci a tu naší zabuzněnou a vyměklou pseudo civilizaci smetou jak nic.
Radek Kocvelda
2. listopadu 2023 • 20:16
Zdechovský ty blbe,neboj ty končíš!Falešný jak díra do sněhu.
Bobes006
2. listopadu 2023 • 20:06
Eurohujer se chce zviditelnit. Celou dobu seděl v EP a neudělal nic
Avatar - epr3}
epr3
2. listopadu 2023 • 19:09
Tak, čekají nás eurovolby. Eurovoliče by mělo zajímat, kdo zastával v době migrační krize konzistentní a racionální postoj. Zdechovský to rozhodně nebyl a jeho partaj byla tou, která migranty vítala(Šojdrová by mohla vyprávět).
Našimi jedinými europoslanci, kteří zastávají racionální postoj, jsou Mudr. David, který navíc pravidelně, prostřednictvím svého fb, reportuje o tom, co se ve Štrasbruseli děje a Kateřina Konečná.
Tohle bychom měli mít na paměti, s vyjímkou dr.Davida a Konečné nás naši královsky placení europoslanci předhodili důsledkům migrační krize, green dealu, fit foru, nucené elektromobilitě a desítkám dalších euroidiotin, aniž by se proti nim pokusili něco dělat, nebo je alespoň pokusili pojmenovat. Navíc, v případě Fialenka nebo největšího eurohujera Niedermayera, byli v sebemrskačské a sebezničující europolitice nadšeně pro.
S vyjímkou těch dvou výše jmenovaných do europarlamentu nikdo z našich současných europoslanců nepatří. Pamatujte na to, a hledejte v neparlamentních stranách. *** z parlamentních stran vám v Bruseli rozhodně nepomohou, naopak, na desítky dalších let vám tam zavaří.
Martin Tuhý
3. listopadu 2023 • 00:39
@epr3 Jasný, do EP patří jen náckové a komouši, leda ve snu dědo.
Avatar - epr3}
epr3
3. listopadu 2023 • 05:58
@Martin Tuhý No, že zrovna ti náckové a komouši dokáží zastávat rozumný postoj a situaci pojmenovávat tak, jak je, za to já nemohu. A kdepak ty, juniore, vidíš mezi současnými europoslanci nějakou naději a rozumný postoj? Já nikde, ale už špatně vidím, takže si klidně nechám poradit.
Richard Šebesta
2. listopadu 2023 • 18:06
Falešný EUROHUJER Zdechovský zde brečí nad rozlitým mlíkem. Když se v minulosti našly v jednotlivých zemích lidé a strany jež chtěly vůči migrantům tvrdě zakročit viz. třeba v Německu AFD ve Francii Lepenová u nás SPD v Maďarsku Orban byli hned označování slovy jako rasisté,nebo že nabízí jednoduchá řešení. Migrační krize trvá přitom už skoro 10 let. Teď když už to EUROHUJERUM přerůstá přes hlavu buší najednou na poplach. Je to falešné Herr Zdechovský co děláš stejně jako jsou falešní další eurohujeři kteří za to nesou velkou odpovědnost např.Merkelová nebo i Ursula von Der Leyen a další.Nejhorší je že situace je nevratná pokud jde o již zde působící migranty. Vsadím boty že není ani znám jejich přesný počet v jednotlivých zemích. Jde vždy jen o odhady kolik jich je. Takže budoucnost starého kontinentu vidím černě a to není malování čerta na zeď alebrž realistický pohled do budoucna.
pinkkk
2. listopadu 2023 • 16:37
...naivní přístup musí skončit...
To jste fakt magoři? Označte JMENOVITĚ ty exoty s pomateným myšlením, kteří ty emigranty vítali. A označte a vyčíslete kolik miliard to Evropu stálo, stojí a stát bude. Jinak nemá cenu s nikým diskutovat.
Tomáš Kostelecký
2. listopadu 2023 • 15:39
A bude hůř, o hodně hůř............. V době normalizace a současně zuřící studené války, někdy ve druhé polovině sedmdesátých let, jsem chodil na jakési doučování k jednomu stařičkému panu profesorovi. Tehdejší, rozjitřený, polarizovaný svět vzbuzoval obavy z konfliktu mezi USA a SSSR. Občas jsme, s panem profesorem, probírali různé filozofické a politické otázky a vyjádřil jsem obavu z možného konfliktu mezi těmito velmocemi. Už tehdy mě pan profesor řekl, že konflikt mezi Amerikou a Ruskem nehrozí, ale že další světová válka bude rasová a náboženská. Tenkrát jsem tomu vůbec, ale vůbec nevěřil.